Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
42607
View
365
Reply

Janna Nick ngan Sis gaduh ke??

[Copy link]

Author: lilylululala       Show all posts   Read mode

Post time 11-2-2019 12:11 PM | Show all posts
budakpink replied at 11-2-2019 11:41 AM
Aiyo maria jaafar tu nyah ke.. Iols is samar2 je selama ni die ni nyah ke pompuan ke tomboy ke ap. ...

iols pun samar tapi suara dia kdg2 terkeluar jgk jantan hihi
yee lately dia selalu post up janna. dah tak sebulu dgn sis.
dulu baik ibarat anak2 sis pun anak sheols tp suami sis tak kot
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 12:12 PM From the mobile phone | Show all posts
de_ikea replied at 11-2-2019 10:38 AM
Dr few months ago dok puji lambung di ig aliff. Rupanya amik aliff berlakon dgn diorg. Feefeling b ...

Dia dah pernah jemput alep dulu dlm ketuk2. Sekitar 3 4 tahun lepas. Btw hari tu iols hangin, sekali dgn bini alep pun hangin sebab si tok sidang tu upload video sebelum mula berlakon, alep duduk bercangkung mcm org semua tengah marah dia. Macam dia kena denda. Pastu kat caption si tok sidang tu cakap pasal disiplin artis la, lambat la. Abis orang kutuk2 alep kat situ ingatkan dia buat hal. Macam2 org kata ingatkan professional rupanya takde disiplin. Dan tok sidang tu buat bodoh jek. Shadila pun dah berapi rasa nak marah (ni iols borak dgn shad sendiri).

Alih2 malam tu upload video kedua rupanya alep mencangkung tu sebab panas. Dia tgh tunggu nak baca doa. Yg si SR bebel2kan tu bukan marah alep. Kononnya artis lain yg lambat takde disiplin. Senang2 dia jek lepas org dah berbakul seranah si alep dah malam baru jelaskan. Caption video pertama tu mmg mengundang. Menyampah iols dengan SR dan lakinya ni.
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 12:13 PM | Show all posts
de_ikea replied at 11-2-2019 10:42 AM
Siap promot dlm melodi tau katong. Pastu si sis post kat ig, teraju utama leftenan zana is tok sid ...

JN cakap sheols teraju utama ke? iols tak sempat tengok melodi sebab kerja on sunday
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 12:30 PM | Show all posts
Tak minat JN sgt pun even masa dia da gado2 dgn few artis like mcm Ruhainies sume dulu pun iols side Ruhainies knowing JN punya real peel. Tapi bila jadi isu ni timbul kesian kt JN, bersebab la why dia disisihkan.
cuma salute dia tak layan perlian sis laki bini tu.dia buat kerja dia profesional. pelik betul smpai satu family unfollow JN tahape2.Si AJ tu kau tak payah la jadi lalang ye, kat org lain kau cite kau da tak tahan ngan sis, dah takde dgn sis la apa bagai,kat IG gigih kau menjilat sis.mmg dasar lalang!dan kalau korang ingt psl kes JN buat besday wish RM50 tu pun ada kaitan dgn isu dia lenyap dari family sis ni.sama je dedua menyimpan rehsia masing2 sbb tu msing2 tak berkutik bila netizen tanya kenapa gaduh.

p/s: JS mmg terbilang byr ciput drpd skrip sampaila pelakon.siap ugut2 ckp klau tak setuju dgn rate dia, dia akan tukar nama pelakon lain kt stesen tv.alasan dia bila nk amik artis dia akn ckp kualiti drama dia bagus n semua trending dan rating tinggi.itu jela modal kau sis, nak pegi haji balik hari ke byr tulang 4 kerat org murah mcm tu?
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 12:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Awal2 bergaduh pernah nampak CystTefalMaggi ni dok cakap pasal Pedophilia, luar tabi'i etc. Tak tau dia tuju kat JN ke apa. And gang2 dia mcm dok bergabung tenaga perli2
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 12:42 PM From the mobile phone | Show all posts
keknaih replied at 11-2-2019 12:13 PM
JN cakap sheols teraju utama ke? iols tak sempat tengok melodi sebab kerja on sunday

Tak pun jn claim apa2. Tp cerita tu mmg kisah dia nk jd askar. Yg kelakarnya, tok sidang buat video trailer utk leftenan zana ni, ada dua tiga trailer. Takdak satu pun sipi2 muka janna. Rasanya tu yg netizens berbunyi knapa takde muka main cast. Sis ketuk2 pun buat post, teraju utama leftenan zana is tok sidang
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 12:51 PM From the mobile phone | Show all posts
rasenye aj xcmpur ape2 bkn bekap aj bgsla mcm
aj baik ngn shiela pun xberia mcm janna dlu siap tidur umah bagai ikut g bercuti pastu gdh nk meroyan
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 12:57 PM | Show all posts
Roxy2405 replied at 11-2-2019 12:51 PM
rasenye aj xcmpur ape2 bkn bekap aj bgsla mcm
aj baik ngn shiela pun xberia mcm janna dlu siap tidu ...

bukan ke sis laki bini sediakan bilik utk jana kt rumah deyols ke?
rumah tu mcm second home jana dah dulu
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 01:13 PM | Show all posts
nordin84 replied at 11-2-2019 07:19 AM
sama mcm nyah mikelang la..asek2 astro je cite dia..xversatile langsung

mike dh blacklist tv3 byran ciput katenye
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 01:14 PM | Show all posts
de_ikea replied at 11-2-2019 10:38 AM
Dr few months ago dok puji lambung di ig aliff. Rupanya amik aliff berlakon dgn diorg. Feefeling b ...

koser alip nk berpapa mama dgn laki bini tu.muntah ijo alip not his level..he's professional ok
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 01:21 PM From the mobile phone | Show all posts
keknaih replied at 11-2-2019 12:57 PM
bukan ke sis laki bini sediakan bilik utk jana kt rumah deyols ke?
rumah tu mcm second home jana  ...

kan mse baik dlu stiap mggu janna tdo ni dh gdh xdela siap ada vdeo sbln shiela tu klut siap cium dahi pipi kmain lgi skrg meroyan jer kutuk
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 01:22 PM | Show all posts
sangkancil replied at 11-2-2019 12:30 PM
Tak minat JN sgt pun even masa dia da gado2 dgn few artis like mcm Ruhainies sume dulu pun iols side ...

rating tggi ek hahaha..mmg la tiggi sbb depa suka ambik pelakon ramai follower yg tgh top.sekali dh dpt tgkp kalau boleh taknak lepas nak ikat kaki tak bagi pegi jauh2. kalau tak nanti siap la ditakenang budikan diperli smpi 7 keturunan
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 01:24 PM | Show all posts
de_ikea replied at 11-2-2019 12:42 PM
Tak pun jn claim apa2. Tp cerita tu mmg kisah dia nk jd askar. Yg kelakarnya, tok sidang buat vide ...

jangan tak tau ye teraju utama tu PENGARAH bkn pelakon utama. Di mana sy perli tu katanya sis ketuk2 LOL
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 01:25 PM | Show all posts
Roxy2405 replied at 11-2-2019 12:51 PM
rasenye aj xcmpur ape2 bkn bekap aj bgsla mcm
aj baik ngn shiela pun xberia mcm janna dlu siap tidu ...

sape yg meroyan skrg ni? JN aman je menjalani kehidupan dia buat keje dia
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 01:47 PM | Show all posts
nordin84 replied at 10-2-2019 09:36 PM
aah,baru iols perasan js duk pusing sgor je..plg hebat hr tu kat bkt fraser hahaha...bajet betul.. ...

bajet le uols untung banyak famili sndri jugak senang hhahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 01:48 PM | Show all posts
asyura_85 replied at 10-2-2019 10:19 PM
2 bulan lepas pi florence bawah kak erma fatima lagi you

production house erma fatima ni bnyak sungguh modal kan..
kalo drama diorang je mesti oversea....bnyak duit erma nih
syabas2 wlpon nmpak x dela mewah sgt dr segi pakaian kak erma tu
csyt nmpak lg kaya gituu
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 02:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Sugatae at 11-2-2019 02:08 PM

Gigih i baca post ig cyst (hahaha kreatuf ahli porem bg nama ni) tu. Pasai peneraju utama bagai. Ya Allah nyampahnye aku! Bls komen suruh orang positive la apa la pastu line kedua duk ugut2 kalau dia cerita habis tak ckp kain nak tutup muka sebab malu. Kejadahnya??! Suruh org ckp baik2 tp dia sama je. Wpon i tak minat jn sebab dia bingit, seb baik la dia matured sikit handle bnda ni in public. Ni cyst dgn somi mcm budak2 sek men. Bodoh ke apa tua bangka kerja nk gaduh je? Plg benci org mcm ni. Suka potray diri acah2 suci murni tnpa dosa, acah2 cool, acah2 baik, org lain semua salah. Dah tua bngka tak reti reti nk reflect diri sendiri. Kalau ko betul2 baik, ko takde nk asyik kerjanye gaduh ngan org je memanjang. Kalo gaduh pon, xde nak perli2 org kat public. Mmg dasar tak sedar diri!
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 02:14 PM From the mobile phone | Show all posts
sangkancil replied at 11-2-2019 12:30 PM
Tak minat JN sgt pun even masa dia da gado2 dgn few artis like mcm Ruhainies sume dulu pun iols side ...

Apa kena mengena ngan kes wish Service rm50 tu pulak walhal semua tu hasil keja janna sendiri.. apsal sis tak setuju ke? Ker  sis nk control janna
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 02:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Betul la tu teraju utama is pakcik jinggo kate sistor tu.kan ke bile opening or ending drama tu ade tulis teraju utama jinggo.teraju utama bukan mksud pelakon je uolss..tapi in this case mmg la sistor tu perli jana..
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 02:32 PM | Show all posts
iols takkan panggil org lain selain mak kandung iols tu "mama".
dari dulu mmg rengsa tgk sis ni paksa2 hero,heroin drama2 dia panggil dia laki bini mama papa.
dah agak dah jenis yg cepat mesra ni cepat jugak boleh bersengketa.
jenis tak pandai nak letak border line antara kerja dgn peribadi mcmni lah.

ni nak tggu la kot2 dia bergaduh dgn acikmok si yatiekitchen tu pulak.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.087500s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list