JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
35236
View
365
Reply

Janna Nick ngan Sis gaduh ke??

[Copy link]

Author: lilylululala    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 24-12-2018 11:59 AM | Show all posts
Dah kenapa? Bukan dulu anak kesayangan?

Mama2 bagai
Reply

Use magic Report

Post time 24-12-2018 12:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Ni salah 1 strategi nak promote drama leftenan zana ke? Ye la kata nak ditygkan awal 2019 kan.
Reply

Use magic Report

Post time 24-12-2018 12:02 PM From the mobile phone | Show all posts
mmg dh gaduh sis pn dh unfollow janna baru je dlm sbuln dua
Reply

Use magic Report

Post time 24-12-2018 12:14 PM | Show all posts
sampahnya thread ni
Reply

Use magic Report

Post time 24-12-2018 12:23 PM | Show all posts
boring la kapel (sis/jenggo and janna) ni. kejap gaduh kejap baik. hujung2 promote drama.

Reply

Use magic Report

Post time 24-12-2018 12:24 PM From the mobile phone | Show all posts
rasa nak kuis2 tred ni boleh tak.
Reply

Use magic Report

Post time 24-12-2018 12:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Gigih la haku gi bukak ig tok sidang ni, celah mana komen yg nak digossip kan ?? Harrem tak jumpa, TT senyap sampai kesudah. Ceh!!!
Reply

Use magic Report

Post time 24-12-2018 12:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Ni sis yang buat tt ke? Eleh..saja bg tajuk..pas tu banyak page..blog cedok bebenang ni..bomm..free marketing..eleh..
Reply

Use magic Report

Post time 24-12-2018 12:52 PM From the mobile phone | Show all posts
imanda replied at 24-12-2018 03:23 AM
harusla kalo xshow off org xtau. xde dah umpama tgn kanan buat kebajikan tp tgn kiri xtau, laa ni  ...

Goog perumpaan you

Xpaham nal post doa kat IG
Gelii yaaa

Ibarat ko doa kat Allah tapi jambatan sampainya doa tu adalah post kat socmed .. kalau x .. seperti ada yg kurang ngan doa tu

Koserr
Reply

Use magic Report

Post time 24-12-2018 01:15 PM | Show all posts
Badigol replied at 24-12-2018 11:20 AM
tula..hilang respect dkt artis or sesiapa pn yg pragai mcm tu..tp biasa la skrg kn kuasa media soc ...

sempat pulak dlm beribadah tu otak fikir apa nak feed follower ye , kesian lah, patut time tu lah tumpu sepenuh perhatian, bukan senang nak dpt peluang mcm tu
Reply

Use magic Report

Post time 24-12-2018 01:17 PM | Show all posts
beta_carotene replied at 24-12-2018 11:24 AM
Meols ada sorang kawan fb (or rather binik heols yg selalu tag nama heols) yg berperangai gini.. n ...

Set set nak expose husband paling ensem..paling baik..paling kaya..paling penyayang..paling romentik ni mmg meloyakan..i igt kan kt twitter je..kt IG pun ramai eh?Ehh..husband kau la paling baik dalam dunia ni? Lepas setahun..meraung kena tinggal pun maki hamun husband kt IG gak..so perlu ke nak berlebih2? chill je laaa..
Reply

Use magic Report

Post time 24-12-2018 01:18 PM | Show all posts
beta_carotene replied at 24-12-2018 11:24 AM
Meols ada sorang kawan fb (or rather binik heols yg selalu tag nama heols) yg berperangai gini.. n ...

Set set nak expose husband paling ensem..paling baik..paling kaya..paling penyayang..pal ni mmg meloyakan..i igt kan kt twitter je..kt IG pun ramai eh?
Ehh..husband kau la paling baik dalam dunia ni? Lepas setahun..meraung kena tinggal pun maki hamun husband kt IG gak..so perlu ke nak berlebih2? chill je laaa..
Reply

Use magic Report

Post time 24-12-2018 01:35 PM From the mobile phone | Show all posts
nak OT jap.. apsal janna nak tiru andi wat video acah2 nye ade gf online? andi wat mana2 yg si pengkid ni gf yg nak mengamuk je
Reply

Use magic Report

Post time 24-12-2018 02:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Sebelum ni pun ada thread kaunter pertanyaan gini pasal sis ketuk2 ngan janna nick. Lepastu TT nya hilang kelaut lepas semua bash. Memang kaum sis ketuk2 nak promote drama ke ni?
Reply

Use magic Report

Post time 24-12-2018 02:14 PM From the mobile phone | Show all posts
blue^panther replied at 24-12-2018 11:14 AM
Siap nangis2 sendu anak doakan kat kaabah, mmg trend skrg ni kalau gi Mekah amek gambar baca doa d ...

Luar topik jap, iols baru kena sound kat bod gosip personaliti sebab komen ada sorang iger tu gi umrah fon berjahit kat tangan. Berderu beginner datang bekap mentazkirahkan iols

Anyway bukan janna ni nyawasis sangat ke dulu
Reply

Use magic Report

Post time 24-12-2018 02:45 PM From the mobile phone | Show all posts
asyura_85 replied at 24-12-2018 01:18 PM
Set set nak expose husband paling ensem..paling baik..paling kaya..paling penyayang..pal ni mmg me ...

Betul betul sgt sis,karat kata dah halal gitew by the way tengok ig mek Janna happy happy je shelos.
Reply

Use magic Report

Post time 24-12-2018 04:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Budak2 skrg kalo buka tred mmg pemalas eh nak letak screen shots pelbagai
Reply

Use magic Report

Post time 24-12-2018 04:15 PM | Show all posts
Edited by vanilacup at 24-12-2018 04:16 PM

dlm ig sis dia hanya follow 30 org jerr
Janna nick x
Maria tengku sabri pun tak

Satu-satunya kawan artis yg dia follow Sharifah Shahora kekdahnya...
Maknanya sis tak minat kot nak follow artis atau sis ada ig  private lain yg tidak diketahui...
Reply

Use magic Report

Post time 24-12-2018 04:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by cekgihani at 24-12-2018 08:43 PM

Kalo gado pun..biasa la kan. Kte pn gado gk ngn kawan2
Reply

Use magic Report

Post time 24-12-2018 04:51 PM From the mobile phone | Show all posts
asyura_85 replied at 24-12-2018 01:17 PM
Set set nak expose husband paling ensem..paling baik..paling kaya..paling penyayang..paling roment ...

Sedara I pun dulu suka upload gambar romantik husband and wife. Dlm socmed je nampak couple of the year, hakikatnya asyik bergaduh, duit sentiasa tak cukup, gaduh dgn family mertua, gaduh dgn mak sendiri, huru hara hidup.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.117044s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list