JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
35192
View
365
Reply

Janna Nick ngan Sis gaduh ke??

[Copy link]

Author: lilylululala    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 24-12-2018 05:34 PM | Show all posts
x de lah nyawa sis dah ek?
Reply

Use magic Report

Post time 24-12-2018 05:42 PM From the mobile phone | Show all posts
eee...tetiber plak cicirit tu terasa..gelihati lah..baideway jennanick ni lawo tp sayang geng nipponpaint..tp cube korg perati mulut dia bila membebel sebijik sis ketuk2
Reply

Use magic Report

Post time 24-12-2018 06:32 PM | Show all posts
Knowlee replied at 24-12-2018 04:51 PM
Sedara I pun dulu suka upload gambar romantik husband and wife. Dlm socmed je nampak couple of the ...

I rasa  itulah hakikat sebenarnya kan? Kalau orang betul2 bahagia..i rasa dia tak perlu nak show off dopopatjam bitau satu dunia dia tgh happy..baik dia buat hal sendiri je..biasa orang yang defensive ni yang bersalah..btol tak? hehhe..i pun ada kawan yang camtu..beriya tunjuk kaya la..tunjuk hidup kau best la..sekali hakikat nya nan hado..
Reply

Use magic Report

Post time 24-12-2018 07:27 PM From the mobile phone | Show all posts
ni ke yg posting lain mcm tu??
A815C56B-C745-4B78-8F1E-7966B4D2363E.png
Reply

Use magic Report

Post time 24-12-2018 07:34 PM From the mobile phone | Show all posts
asyura_85 replied at 24-12-2018 10:32 AM
I rasa  itulah hakikat sebenarnya kan? Kalau orang betul2 bahagia..i rasa dia tak perlu nak show o ...

Mslhnya ramai je couple artis mcm tu..tgk norman memey tu yg dh lama kawin pn berlovey dovey peluk cium angkat dokong memey tu..elok je I tgk...wawa aeril tu lagi la...huhu
Reply

Use magic Report

Post time 24-12-2018 07:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Bukan ke gaduh semua tu mmg lumrah org kahwin? Jadiknya time dia nak bersweet sweet n tunjuk dia pun ada laki, tak salah. Aku tak paham org malaysia sebenarnya. Tak paham kenapa org yg kahwin nak selfie peluk cium salah dan org suka nak menyampah. Yee aku tulis org suka nak menyampah sbb benda tu takde apa pun dan tah tah org2 tu pun bukan nak tunjuk romantic tapi sekali sekala nak bergambar & tulis caption baik baik poonnnn org ungkit life diorg tak sempurna. Yall are sad sadistic beings
Reply

Use magic Report

Post time 24-12-2018 07:45 PM From the mobile phone | Show all posts
chuols lah nyawa sis selama ini, nakkkk
Reply

Use magic Report

Post time 24-12-2018 08:17 PM From the mobile phone | Show all posts
AwanCikDania replied at 24-12-2018 08:11 PM
Hai, Saya nak bagi tahu. Awak guna gambar profile mak cik saya tanpa izin mak cik saya. Saya dah p ...

siapa mak cik awak tu? celebrity ke?
Reply

Use magic Report

Post time 24-12-2018 08:27 PM | Show all posts
miss_match replied at 24-12-2018 02:14 PM
Luar topik jap, iols baru kena sound kat bod gosip personaliti sebab komen ada sorang iger tu gi u ...

ko komen sape?
Reply

Use magic Report

Post time 24-12-2018 08:35 PM From the mobile phone | Show all posts
AwanCikDania replied at 24-12-2018 08:11 PM
Hai, Saya nak bagi tahu. Awak guna gambar profile mak cik saya tanpa izin mak cik saya. Saya dah p ...

kt mane makcik awk up status ace anto sinu nk tgk
Reply

Use magic Report

Post time 24-12-2018 08:40 PM From the mobile phone | Show all posts
lebih berminat nak tahu kesudahan forumer yang kene sound di atas sebab guna gambar mak cik wartawan otai. popcorn pls
Reply

Use magic Report

Post time 24-12-2018 08:40 PM From the mobile phone | Show all posts
lebih berminat nak tahu kesudahan forumer yang kene sound di atas sebab guna gambar mak cik wartawan otai. popcorn pls
Reply

Use magic Report

Post time 24-12-2018 08:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Pemalas nau tt ni. Nak kena sekeh ke. Disebabkan following sis 30 je, i usha nyawa sis yang dia follow alif satar, aj, jozlyn and dayana roza sajork?
Reply

Use magic Report

Post time 24-12-2018 08:54 PM From the mobile phone | Show all posts
immaryjane replied at 24-12-2018 08:40 PM
lebih berminat nak tahu kesudahan forumer yang kene sound di atas sebab guna gambar mak cik wartawan ...

Kes ditutup. Forumer tersebut dah bls PM saya dan  dah tukar gambar. Harap jangan salah gunakan gambar orang lain lepas ni.
Reply

Use magic Report

Post time 24-12-2018 08:55 PM From the mobile phone | Show all posts
eyansss replied at 24-12-2018 08:27 PM
ko komen sape?

Ainah ex gf jill
Reply

Use magic Report

Post time 24-12-2018 09:19 PM From the mobile phone | Show all posts
generalsoap replied at 24-12-2018 07:40 PM
Bukan ke gaduh semua tu mmg lumrah org kahwin? Jadiknya time dia nak bersweet sweet n tunjuk dia pun ...

True. Maybe life dia tak best mcm tu sbb tu bitter sgt. Ada sorg iols kenal bitter nk mampos tak suka tgk org bahagia rupanya sbb dia single smpi sekarang. Lepas tu tweet meroyan2 pasal nk jantan, psl sunyi lonely. Entah2 kalau ada bf lagi teruk show off dr org lain yg dia kutuk tu
Reply

Use magic Report

Post time 24-12-2018 09:26 PM | Show all posts

hahaha... bukan dioranh berdua memang ramai penyokong ke... ekekeke...  tapi ainah dah kawen kan..
Reply

Use magic Report

Post time 24-12-2018 09:28 PM | Show all posts
immaryjane replied at 24-12-2018 08:40 PM
lebih berminat nak tahu kesudahan forumer yang kene sound di atas sebab guna gambar mak cik wartawan ...

wartawan eh... tak pulak kenal n perasan...
Reply

Use magic Report

Post time 24-12-2018 09:37 PM From the mobile phone | Show all posts
asyura_85 replied at 24-12-2018 01:18 PM
Set set nak expose husband paling ensem..paling baik..paling kaya..paling penyayang..pal ni mmg me ...

Sanggup letak screenshot wasap kt ig semata2 nk buktikan kt kwn2 sweet tak cukup kt ig kt wassap status pon letak
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 25-12-2018 12:57 AM From the mobile phone | Show all posts
Dinda jgn marah2, nnt lekas tua

Nah tgk ni antara komen yg sempat ai ss..

Gado ka?? Marketing ka??
465397D7-B0E5-4C84-BAA8-F28B6BCFA395.png
465397D7-B0E5-4C84-BAA8-F28B6BCFA395.png
465397D7-B0E5-4C84-BAA8-F28B6BCFA395.png
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.114492s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list