Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
41061
View
365
Reply

Janna Nick ngan Sis gaduh ke??

[Copy link]

Author: lilylululala    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 24-12-2018 09:37 PM From the mobile phone | Show all posts
asyura_85 replied at 24-12-2018 01:18 PM
Set set nak expose husband paling ensem..paling baik..paling kaya..paling penyayang..pal ni mmg me ...

Sanggup letak screenshot wasap kt ig semata2 nk buktikan kt kwn2 sweet tak cukup kt ig kt wassap status pon letak
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 25-12-2018 12:57 AM From the mobile phone | Show all posts
Dinda jgn marah2, nnt lekas tua

Nah tgk ni antara komen yg sempat ai ss..

Gado ka?? Marketing ka??
465397D7-B0E5-4C84-BAA8-F28B6BCFA395.png
465397D7-B0E5-4C84-BAA8-F28B6BCFA395.png
465397D7-B0E5-4C84-BAA8-F28B6BCFA395.png
Reply

Use magic Report

Post time 25-12-2018 02:27 AM From the mobile phone | Show all posts
armin replied at 24-12-2018 09:19 PM
True. Maybe life dia tak best mcm tu sbb tu bitter sgt. Ada sorg iols kenal bitter nk mampos tak s ...

Mcm kes kawan iols terbalik pulak. Orang yg ada anak tu yg bitter dgn dia yg belum ada anak. Hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 25-12-2018 02:45 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by munchkin at 25-12-2018 02:50 AM

Nyampah aku. Kalau anak sendiri nak bernyawa nyawa kulu kilir takpelah. Bila gaduh putus. Puiiii
Reply

Use magic Report

Post time 25-12-2018 03:31 AM From the mobile phone | Show all posts
Choi btol la
Ko hengat semua org dok hadap ig sis n jannah ka.
Jilaka..
Acik bawang mai rumah bawak gossip pon ada isi cerita nak gossip tau
Reply

Use magic Report

Post time 25-12-2018 03:33 AM From the mobile phone | Show all posts
miss_match replied at 24-12-2018 02:14 PM
Luar topik jap, iols baru kena sound kat bod gosip personaliti sebab komen ada sorang iger tu gi u ...

Kat thread mana
Mohon bg hint atau terus terang...
Hihi
Reply

Use magic Report

Post time 25-12-2018 05:59 AM From the mobile phone | Show all posts
Yg tua2 ni apasal perangai mcm bdak2? Senyap2 dah la klu gaduh pun.. pung pang kat ig ewww memalukan
Reply

Use magic Report

Post time 25-12-2018 06:59 AM From the mobile phone | Show all posts
Komennya mana?
Reply

Use magic Report

Post time 25-12-2018 07:01 AM From the mobile phone | Show all posts
Iols x perasan yg sis n jannah saling x polo mempolo Kat ig till iols baca thread ni. Memang sesuatu sgt. Tp deols xde soseh2 pasal deols dh x comolot, kan... Maybe tahun depan comolot semula. Alaaa anak dgn mak kan
Reply

Use magic Report

Post time 25-12-2018 07:58 AM From the mobile phone | Show all posts
lilylululala replied at 25-12-2018 12:57 AM
Dinda jgn marah2, nnt lekas tua

Nah tgk ni antara komen yg sempat ai ss..

Nk muntah bc komen arjunaku adam haikal..aku rs drama sis n jinggo tu poyo semata..berlengas sgt nk tgk..
Reply

Use magic Report

Post time 25-12-2018 11:23 AM From the mobile phone | Show all posts
shernazz replied at 25-12-2018 03:33 AM
Kat thread mana
Mohon bg hint atau terus terang...
Hihi

Kat bod gosip personaliti media sosial sis
Reply

Use magic Report

Post time 25-12-2018 11:46 AM From the mobile phone | Show all posts
miss_match replied at 25-12-2018 11:23 AM
Kat bod gosip personaliti media sosial sis

Iols dh baca kat sana.
Sian uols kena kecam berjemaah...haha
Bertabah lah
Reply

Use magic Report

Post time 25-12-2018 12:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols penah tnya issue ni bulan lpas masa janna masuk sepital. Dah takde ke mama papa nyawa ?

Tp iols nk ckp, ginilah gaya hubungan yg ada expectation. Klo bagi, tak expect apa2 in return... jadiklah ada aku kesah? Ni klo bagi hadiah murah pun sebut, tak amik job production mama ungkit, gini lah jadiknya. Tp sbb janna jadi host melodi, selamatlah gossip ni. Sis pun bukan boleh kna jentik. Asik dia je betul.
Tp baguslah tak adik beradik lg. Klo tak dok bertepuk tampar dgn anak bujang sis tak kira di mana-mana waima masa lpas tarawikh pun. Kan tak manis.
Reply

Use magic Report

Post time 25-12-2018 02:33 PM From the mobile phone | Show all posts
shernazz replied at 25-12-2018 11:46 AM
Iols dh baca kat sana.
Sian uols kena kecam berjemaah...haha
Bertabah lah

Aapsal i cari tak dak pun, i meant x jumpa, ke i yang tak tau hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 25-12-2018 04:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Malas betul TT ye. Nasib la foremer ramai yg rajin.
Reply

Use magic Report

Post time 25-12-2018 05:35 PM | Show all posts
beta_carotene replied at 24-12-2018 11:24 AM
Meols ada sorang kawan fb (or rather binik heols yg selalu tag nama heols) yg berperangai gini.. n ...

sis sepit dulu pon selalu mentioned hubby chinese look sheols kan? i selalu imagine hubby sheols tarap2 michael jah

Reply

Use magic Report

Post time 25-12-2018 05:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Sis sheila laki bini ni, buat baik ngan retis baru, mmg sebab nak dikenang budi ke? Nak diingat sampai mati?

Mata aku tgok sis sheila ni, semacam ade evil eyes. Macam mana nk ckap ehh....
Reply

Use magic Report

Post time 25-12-2018 06:25 PM From the mobile phone | Show all posts
fahdramli replied at 25-12-2018 02:33 PM
Aapsal i cari tak dak pun, i meant x jumpa, ke i yang tak tau hahaha

Cari thread jiliyana
Reply

Use magic Report

Post time 25-12-2018 06:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku tgk si Jenab rilek2 je x de nk meroyan apa, but the other side x pdn dgn umo, asyik nk sentap je manjang .. dia mmg jenis mcm tu eh? klu x puas jati suka perli2 org. Klu ada masalah personal dm je la org tu, x yah la nk sinis sgt dkt socmed. Buat malu je, berumur tp perangai mcm bdk2. Istiqomah la sket, jgn igt kita je yg selalu btl. Ko pn Jenab rajin2 la up muka mak ko dkt ig, thank to her sbb lahirkan & besarkan ko dgn baik kt atas mukabumi ni. Ini x, dok bersayang nyawa dgn org yg x sepatutnya. what the hell!! Org ni time nakkan ko ok la, bila ko dh x mendatangkan pape, tgk la org buat ko sama tarap je mcm sampah. So behave. Puas hati aku dpt bebel ... HAHAHAAA
Reply

Use magic Report

Post time 25-12-2018 08:19 PM From the mobile phone | Show all posts
asyura_85 replied at 24-12-2018 06:32 PM
I rasa  itulah hakikat sebenarnya kan? Kalau orang betul2 bahagia..i rasa dia tak perlu nak show o ...

Gitulah. Masa mula mula bercouole, bertunang dan lepas kahwin gigih upload gambar setiap masa. Lepas laki mula buat perangai, dah takde dah.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
2.428090s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list