Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
41065
View
365
Reply

Janna Nick ngan Sis gaduh ke??

[Copy link]

Author: lilylululala    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 25-12-2018 09:07 PM From the mobile phone | Show all posts
generalsoap replied at 24-12-2018 07:40 PM
Bukan ke gaduh semua tu mmg lumrah org kahwin? Jadiknya time dia nak bersweet sweet n tunjuk dia pun ...

iols suka komen u ni..btol sgt..biasalh kan..asam garam khidupan..ada pasang n surutnya..
Reply

Use magic Report

Post time 25-12-2018 09:10 PM | Show all posts
irsa replied at 25-12-2018 07:01 AM
Iols x perasan yg sis n jannah saling x polo mempolo Kat ig till iols baca thread ni. Memang sesuatu ...

kan byk kali gaduh ms sblm puasa hr tu pun merajuk jgk janna
hujung2 sis msk udang beriani bukak pose n terawih together
siap bgtaw ni ank mama merajuk
moti i still ingt nmpk tempting btui kalo sis masak hahah
Reply

Use magic Report

Post time 25-12-2018 09:30 PM From the mobile phone | Show all posts
imanda replied at 24-12-2018 03:23 AM
harusla kalo xshow off org xtau. xde dah umpama tgn kanan buat kebajikan tp tgn kiri xtau, laa ni  ...

Mcm best plak ayat last chuols tu. La ni kebajikan kita buat kena bdn2 org lain harus tahu. Hahaha! Terhibur lak.
Reply

Use magic Report

Post time 25-12-2018 09:32 PM From the mobile phone | Show all posts
tremory replied at 24-12-2018 04:02 AM
mmg dh gaduh sis pn dh unfollow janna baru je dlm sbuln dua

Ok ni serius kalau sampai unfollow.
Reply

Use magic Report

Post time 25-12-2018 09:32 PM | Show all posts
so konsepnye bergaduh psl apa?
Reply

Use magic Report

Post time 25-12-2018 10:03 PM | Show all posts
Nyawa sis skg ni beralih arah ke saharul dgn jozlyn satu famili.

Ada bc kt komen ada org ckp mmg deola ada krisis
Reply

Use magic Report

Post time 25-12-2018 10:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Betul2 gado ker atau cipta kontroversi ajer
Reply

Use magic Report

Post time 26-12-2018 12:30 AM From the mobile phone | Show all posts
Divapencen replied at 25-12-2018 06:34 PM
Aku tgk si Jenab rilek2 je x de nk meroyan apa, but the other side x pdn dgn umo, asyik nk sentap je ...

Sekarang dok berpantun-pantun. Suku sakat pun tolong perli memerli.
Motip semua yg berlakon nk kna pnggil producer mama. Anak lah sgt!
Reply

Use magic Report

Post time 26-12-2018 12:33 AM From the mobile phone | Show all posts
misz_sanggul replied at 25-12-2018 09:10 PM
kan byk kali gaduh ms sblm puasa hr tu pun merajuk jgk janna
hujung2 sis msk udang beriani bukak  ...

Masa tu dia perli2 anak tak promo drama isteri tak diiktiraf walopon berlakon sama. Perli2 sampai ke tv. Pastu janna jawab dlm melodi, selama ni sll kna marah dlm watsapp dulu. Ini terus kena perli kt tv.
Kuat sentap betul sis dan tok sidang ni.
Reply

Use magic Report

Post time 26-12-2018 01:48 AM From the mobile phone | Show all posts
Aku pon heran nk pggl mama, mami, atuk nenek bagai... Klu btol2 veteren sesuai la.. ini yg muda2 pon nk ber mami bagai... Coiii
Reply

Use magic Report

Post time 26-12-2018 02:16 AM From the mobile phone | Show all posts
miss_match replied at 24-12-2018 02:14 PM
Luar topik jap, iols baru kena sound kat bod gosip personaliti sebab komen ada sorang iger tu gi u ...

benang mana u
Reply

Use magic Report

Post time 26-12-2018 02:16 AM From the mobile phone | Show all posts
miss_match replied at 24-12-2018 02:14 PM
Luar topik jap, iols baru kena sound kat bod gosip personaliti sebab komen ada sorang iger tu gi u ...

benang mana u
Reply

Use magic Report

Post time 26-12-2018 10:59 AM From the mobile phone | Show all posts
misz_sanggul replied at 25-12-2018 09:10 PM
kan byk kali gaduh ms sblm puasa hr tu pun merajuk jgk janna
hujung2 sis msk udang beriani bukak  ...

Oooo, kuat sentap juga kekdahnya. Faktor usia kot.
Reply

Use magic Report

Post time 26-12-2018 11:41 AM | Show all posts
Koserrr ko nak bernyawa-nyawaan dengan orang lain.
Lagi baik bernyawa bagai dengan keluarga sendiri.
Gaduh pun, air dicincang takkan putus.
Nyawa-nyawa dalam industri ni tahan sampai bila jerr?
Reply

Use magic Report

Post time 26-12-2018 11:49 AM | Show all posts
saje cari publisiti murahan yach???
Reply

Use magic Report

Post time 26-12-2018 01:35 PM | Show all posts
TT kne telan batu belah batu bertangkup ke?
Reply

Use magic Report

Post time 26-12-2018 02:44 PM | Show all posts
September14 replied at 25-12-2018 05:59 AM
Yg tua2 ni apasal perangai mcm bdak2? Senyap2 dah la klu gaduh pun.. pung pang kat ig ewww memalukan

betul setuju. buruk benor perangai. bila dah tua ni bawak bawak bertenang lah
Reply

Use magic Report

Post time 26-12-2018 07:15 PM From the mobile phone | Show all posts
de_ikea replied at 26-12-2018 12:30 AM
Sekarang dok berpantun-pantun. Suku sakat pun tolong perli memerli.
Motip semua yg berlakon nk k ...

Puasa aritu sbb x promot drama dia katanya. pn meroyan. Gigih si j mencemar duli p jmpa keluarga yg mulia utk mntk ampun segala. Kata yg mulia, dia ok je, profesional! hipokrit nk mampos!
Reply

Use magic Report

Post time 26-12-2018 08:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Divapencen replied at 26-12-2018 07:15 PM
Puasa aritu sbb x promot drama dia katanya. pn meroyan. Gigih si j mencemar duli p jmpa keluarga y ...

Tengah tunggu jugak bila JN nak menyembah duli. Pastu sibuk pulak kaklong Ozlynn duk cucuk puji2 saharol.  
Reply

Use magic Report

Post time 26-12-2018 09:58 PM From the mobile phone | Show all posts
de_ikea replied at 26-12-2018 08:02 PM
Tengah tunggu jugak bila JN nak menyembah duli. Pastu sibuk pulak kaklong Ozlynn duk cucuk puji2 s ...

Yg mulia blm jumpa buku dgn ruas lg tu. Mentang2 la org tu diam je, makin menjadi2 lak dia pnyer pijak. Asal je dia x suka dgn someone, habis di provok org lain suh sama2 benci. Perli2 dkt public, profesional sgt la tu. Perangai x pnh nk matang.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
2.674916s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list