Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
41607
View
365
Reply

Janna Nick ngan Sis gaduh ke??

[Copy link]

Author: lilylululala    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 10-2-2019 01:16 PM From the mobile phone | Show all posts
iols x reti tepek kat ig..mak aih cyst ni da over nau2...smpi begitu dia buang jn..xkan sbb xnk belakon kat produksi dia smpi cmtu sekali marah
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2019 02:22 PM From the mobile phone | Show all posts
miamiot replied at 9-2-2019 05:50 PM
X sangka plak nyawasis byr ciput. Agak2 rancangan ketuk ketuk bg token je kut . Asyik2 muka sama j ...

ketuk2 tuh aiols rase paling byk die kasik 800 kot..sedangkan hero/heroin telemovie pun cyst kasik 1.5-2k jah!
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2019 02:24 PM From the mobile phone | Show all posts
nordin84 replied at 10-2-2019 01:16 PM
iols x reti tepek kat ig..mak aih cyst ni da over nau2...smpi begitu dia buang jn..xkan sbb xnk bela ...

marah ler mane die nak cekau pelakon yg ramai fans tp x kisah amik payment murah2..brlakon dgn cyst ni glemer jer lar dpt..xkan bleh kaye..byr 2k nk beli baju shooting pon x lepas lg2 retis pompuan
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2019 02:26 PM From the mobile phone | Show all posts
walopun aiols x gemor dgn janna sbb die budak2 sgt lg...tp aiols suke die buat kering x layan cyst meroyan busukkan die..
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2019 02:30 PM | Show all posts
blekkep replied at 10-2-2019 06:24 AM
marah ler mane die nak cekau pelakon yg ramai fans tp x kisah amik payment murah2..brlakon dgn cys ...

patut la asyik recycle je pelakon yg sama (anak sis) rupanya sbb byr murah..so tak nak offer pelakon lain, sbb takut tak mampu bayar mahal...
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2019 02:38 PM From the mobile phone | Show all posts
blekkep replied at 10-2-2019 02:22 PM
ketuk2 tuh aiols rase paling byk die kasik 800 kot..sedangkan hero/heroin telemovie pun cyst kasik ...

Ciputnya bayaran. Nengokkan cara hidup sis ni, kemain mewah.
Kedekut punya pasal, sebab tu lah kot drama sis guna rambut pelesu paling murah. Si Janna tu asyiklah guna rembut pelesu kejung. Hihihiii
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2019 02:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Sis tu cam bebudak sgt. Merempan pasal pelakon, bila follower tegur srh bebaik ngan jn siap kate follower buruk sangka siap maafkan skali follower tu. Tak payah kot tulis caption sentap sentap baru la follower tak buruk sangka. Pastu laki pon naik sama. Elok la Elisyasandha lari tanak berbfkan anak laki sis. Leh gilo.
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2019 05:17 PM From the mobile phone | Show all posts
blekkep replied at 10-2-2019 02:22 PM
ketuk2 tuh aiols rase paling byk die kasik 800 kot..sedangkan hero/heroin telemovie pun cyst kasik ...

Sikit ya amat bayarannya ... Ooo kisahnya
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2019 05:21 PM From the mobile phone | Show all posts
blekkep replied at 10-2-2019 02:26 PM
walopun aiols x gemor dgn janna sbb die budak2 sgt lg...tp aiols suke die buat kering x layan cyst m ...

sheols mmg bebudak tp bijak sikit dr yg sebaya2 sheols like emma tudung melayang..kihkihkih
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2019 05:23 PM From the mobile phone | Show all posts
blekkep replied at 10-2-2019 02:22 PM
ketuk2 tuh aiols rase paling byk die kasik 800 kot..sedangkan hero/heroin telemovie pun cyst kasik ...

1.5k jah..biar betik.tok jalil hamid pun merempan dpt payment camtu inikan plk retis jimat mcm jn..jn ni blh dikatakan jimat hbs xmerenta beli brg2 mahal..mgkin nak svg beli rmh 12juta tu
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2019 05:50 PM From the mobile phone | Show all posts
munchkin replied at 9-2-2019 01:29 AM
Bila mana ko bergantung harap pada manusia dan bila mana setiap perbuatan ko harap balasan dari oran ...

tak lama lg gaduh la tu dgn nyawa sis kak long ozlyn tu pn kemain bermama papa bagai dgn sis. dorang rapat selalu sis hantar lauk kt ozlyn
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2019 06:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau tgok drama jspic pun mmg x pnh nk p shoot luaq negara.jgn kan  luaq negara.luaq drp selangor pun jarang..tapi harus diakui kdg2 telemovie yg jspic kuarkn mmg masuk dlm hati.cite kampung2 sedih2 tu makanan jspic la.
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2019 06:10 PM From the mobile phone | Show all posts
blekkep replied at 10-2-2019 02:22 PM
ketuk2 tuh aiols rase paling byk die kasik 800 kot..sedangkan hero/heroin telemovie pun cyst kasik ...

Ni real story ka.2k untuk telemovi.x berbaloi lgsung.kalau amik retis sendu ok la tu depa pejam mata ja acep je 2k tu.kalau amek retis up2 2k tu celah gigi je..plg busuk 10k 1 telemovi standet jana kot.smpai bile nk jaga hati org.nk kenang budi bagai.
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2019 06:20 PM | Show all posts
#teamjanna jugak! Aku paling tak suka orang tua tak matang.. SR macam kemaruk sangat orang kenang budi.. Ko ingat ko sorang berbudi? Kalau penonton tak layan cerita kau, tak famous jugak nyawa2 kau tu.. Jangan perasaan macam orang je berhutang budi dengan kau la.. Mintak2 la Janna tak layan dah and move on je..
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2019 06:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Sembang kena clear sistur sistur, 2k per scene ke? 2K per day shooting ke?  
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2019 06:27 PM From the mobile phone | Show all posts
nordin84 replied at 10-2-2019 05:23 PM
1.5k jah..biar betik.tok jalil hamid pun merempan dpt payment camtu inikan plk retis jimat mcm jn. ...

Ko jgn tak tau, Org tua ni attitude problem pun ada, sbb tu dia kena macam tu sbb org dah tau perangai dia mcm mana, dalam paper kompang teraniaya, dalam industri org tau la mcm mana huhuhu
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2019 06:31 PM From the mobile phone | Show all posts
mrseller replied at 10-2-2019 06:23 PM
Sembang kena clear sistur sistur, 2k per scene ke? 2K per day shooting ke?


Selalunya per episod kan. Ikut rate pelakon tu berapa. 3k / 2.5k / 2k / 1.5k.

Klu telemovie takpasti lak mcm mana kan.
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2019 06:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Lebih kurang, yang top n exclusive will go 4k per day ke per episode ke per scene ke gitteww
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2019 06:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Apa- apa pun sis ketuk- ketuk ni  juga lah pelopor panggilan sis kan? #doneclaim
Kesian janna bayaran sengkek sampai amik birthday wish kat ig rm50 je. Tu nganjing ke ikhlas? #donespeku
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2019 07:40 PM From the mobile phone | Show all posts
mixed replied at 10-2-2019 05:50 PM
tak lama lg gaduh la tu dgn nyawa sis kak long ozlyn tu pn kemain bermama papa bagai dgn sis. dora ...

Mama mami papa gelikkkkk
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.079885s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list