Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
41631
View
365
Reply

Janna Nick ngan Sis gaduh ke??

[Copy link]

Author: lilylululala       Show all posts   Read mode

Post time 10-2-2019 06:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Lebih kurang, yang top n exclusive will go 4k per day ke per episode ke per scene ke gitteww
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2019 06:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Apa- apa pun sis ketuk- ketuk ni  juga lah pelopor panggilan sis kan? #doneclaim
Kesian janna bayaran sengkek sampai amik birthday wish kat ig rm50 je. Tu nganjing ke ikhlas? #donespeku
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2019 07:40 PM From the mobile phone | Show all posts
mixed replied at 10-2-2019 05:50 PM
tak lama lg gaduh la tu dgn nyawa sis kak long ozlyn tu pn kemain bermama papa bagai dgn sis. dora ...

Mama mami papa gelikkkkk
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2019 08:09 PM | Show all posts
Sayang orang berpada pada... kalau ikhlas takde la kerja nak mengungkit je. Sis tu semua nak buat macam anak, tapi kalau nk harapkan balasan payahlah. Sape la yang bertuah jadi menantu dia, teringin nak tengok.
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2019 08:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Macik tak berkenan tengok SR sindir2 JN dalm posting ig

Siap hashtag tak kenang jasa bagai

Halooooooo sis...JN tu aman2 je xde cari gaduh...sis ni mcm geram tak lepas jah...sesaje nk spark feud...nk umpan netizen tanya2 nyawa sis kannnnn

Bebudak sgt pangai sis
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2019 08:31 PM From the mobile phone | Show all posts
blekkep replied at 10-2-2019 02:22 PM
ketuk2 tuh aiols rase paling byk die kasik 800 kot..sedangkan hero/heroin telemovie pun cyst kasik ...

800 je?? Kedekut nya jspic ni..
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2019 08:32 PM From the mobile phone | Show all posts
fealefea replied at 10-2-2019 02:49 PM
Sis tu cam bebudak sgt. Merempan pasal pelakon, bila follower tegur srh bebaik ngan jn siap kate fol ...

dh clash ke elisya tu....baik blah awl2 dr merana dpt mertua cm js
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2019 09:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Xyahlah nak nyawa sis bagai, bdk tu ada mak lg
JN pun rilex2 gie shooting kt Scotland br ni under ziela jail
Dok bwh tiak sis kang x ke mana
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2019 09:36 PM From the mobile phone | Show all posts
budakpink replied at 10-2-2019 06:00 PM
Kalau tgok drama jspic pun mmg x pnh nk p shoot luaq negara.jgn kan  luaq negara.luaq drp selangor p ...

aah,baru iols perasan js duk pusing sgor je..plg hebat hr tu kat bkt fraser hahaha...bajet betul..lagi satu mmg drama cyst xmsk asteruk ke?ulang tv3,rtm jah
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2019 09:40 PM From the mobile phone | Show all posts
mrseller replied at 10-2-2019 06:27 PM
Ko jgn tak tau, Org tua ni attitude problem pun ada, sbb tu dia kena macam tu sbb org dah tau pera ...

siap memaafkan org lagi kat posting,katanye menuduh dia perli..mmg jelas like water yg dia perli JN..nasib baik jn tu matang..rileks2 je posting tag nama cyst kat IG..kalau gaduh bercakaran pun watlek wat peace sudah..da tua pun xmatang
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2019 09:43 PM From the mobile phone | Show all posts
kenapa ye iols mcm ade perasaan yg eda jebat terlibat sama
#donespeku
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2019 10:13 PM From the mobile phone | Show all posts
harap JN jhn layan si cyst tu
cyst tu mmg bodoh sejak azali
bajet2 mcm org penting dlm industri..poddahh
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2019 10:19 PM | Show all posts
takayama replied at 10-2-2019 09:25 PM
Xyahlah nak nyawa sis bagai, bdk tu ada mak lg
JN pun rilex2 gie shooting kt Scotland br ni under z ...

2 bulan lepas pi florence bawah kak erma fatima lagi you
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2019 11:08 PM | Show all posts
nordin84 replied at 10-2-2019 09:43 PM
kenapa ye iols mcm ade perasaan yg eda jebat terlibat sama
#donespeku

U are not alone hahahaha.. tah knp kite cam ada perasaan tu ye
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2019 11:10 PM | Show all posts
Edited by garnierblue at 10-2-2019 11:12 PM
nordin84 replied at 10-2-2019 09:36 PM
aah,baru iols perasan js duk pusing sgor je..plg hebat hr tu kat bkt fraser hahaha...bajet betul.. ...

Kabel bsr dkt tv3 & rtm.. astro xde kroni dia kt situ agaknya hahah

Yg pntg tiap thn dpt kontrak drama kt tv3 & rtm tanpa missed wpun kualiti hauk x mcm drama dia dlu2
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2019 11:15 PM | Show all posts
budakpink replied at 10-2-2019 06:00 PM
Kalau tgok drama jspic pun mmg x pnh nk p shoot luaq negara.jgn kan  luaq negara.luaq drp selangor p ...

Kedekut nk jaga poket sndiri je kekdahnya. Ctr asal boleh siap tyg kt tv je.org dh maju setapak dh upgrade kamera kualiti gmbr bagai dia pnya ctr dok kt takuk lama lg..dok ulg2 psl org kg psl kisah sedih meleleh2 dgn harapan mng ask hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2019 11:20 PM From the mobile phone | Show all posts
merahrose replied at 10-2-2019 08:32 PM
dh clash ke elisya tu....baik blah awl2 dr merana dpt mertua cm js

Da x nmpk kelibat bf die dlm ig elisya. Fasha pon da brani kenenkan elisya dgn anak jasmin hamid sampai malu elisya tu.
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2019 11:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Elok jah si janna ni komen kat IG siap tag siskekwat.. siap follow IG siskekwat lagi. Siskekwat tu yg tak follow IG jannah.
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2019 11:44 PM | Show all posts
Iollss speku mesti JN dah bosan.. Balik2 shuting dlm negara.. Klu dgn produser lain dpt pi obersi..bebulu lah telinga sis JN panggil erma mama.. Lg lah terbako sis oiii.. Tat y manjang ulang x kenang budi..yih sgt!
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2019 11:47 PM | Show all posts
garnierblue replied at 10-2-2019 11:15 PM
Kedekut nk jaga poket sndiri je kekdahnya. Ctr asal boleh siap tyg kt tv je.org dh maju setapak dh ...

Pahtu pelakon blik2 muka yg sama.. X AJ, RR, Jozlin, ZZ muka yg sama jah.. Jln citer pon sama.. Bosan! Lani nasib amik Alif.. Hope laku lah drama sheolllss tu..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.069228s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list