JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
14735
View
379
Reply

Di Balik Idola - Zamani pernah cuba telan 20 biji panadol - link youtube dkt 48#

[Copy link]

Author: qusairy    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 25-12-2018 11:11 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Edited by qusairy at 26-12-2018 11:22 AM

Hi chuols tgk tak sekarang di balik idola abg adek cerita pahit getir heols dlm hidup and industry. Jom tgk chuolss!
IMG-20181225-WA0000.jpg

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 25-12-2018 11:15 PM | Show all posts
ai love u abam zamani..
jangan sedih2 ok
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 25-12-2018 11:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Heols pnh cuba nak telan 20 biji panadol.
Reply

Use magic Report

Post time 25-12-2018 11:28 PM From the mobile phone | Show all posts
tolong sapa2 bg sinopsis...
meols ada sedara dtg rumah...tgh layan sembang2 hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 25-12-2018 11:28 PM From the mobile phone | Show all posts
mmg betullah kata saari amri dulu....tanya si polan kenapa zamani jd camtu...ialah dugaan hidup dia
Reply

Use magic Report

Post time 25-12-2018 11:31 PM | Show all posts
dia cuba nak popular secara solo dengan keluarkan single sejak 2002 tapi tak menjadik..
2018 lepas masuk gegarvaganza baru popular balik katanya .. gila lama dia tunggu
Reply

Use magic Report

Post time 25-12-2018 11:34 PM | Show all posts
kakak dia kata kecik2 dulu dia sangat cheeky dan periang..
sejak bapa meninggal pada usia 14 tahun dia jadi pendiam.. pastu terus rapat dengan mak..
pastu zamani kata lepas mak meninggal dia sangat2 down sebab anak manja..
masa mak dia koma dia datang lawat... masa tu dari show dengan tak mandi segala pegi tengok mak dia.. sampai2 je mak dia bukak mata sebelah tengok dia..
dia ingat mak dia dah sedar dari koma.. rupanya lepas tu terus bunyi tuuuuuuuuut habis nyawa..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 25-12-2018 11:35 PM From the mobile phone | Show all posts
bambimo replied at 25-12-2018 11:28 PM
tolong sapa2 bg sinopsis...
meols ada sedara dtg rumah...tgh layan sembang2 hehehe

Maknya meninggal 1 nov 1997 heols kata byk bnda yg berlaku dlm hidup dia pda waktu tu, slam jatuh, job x de, mak sakit, kete kena curi, org yg dia syg putus.

Dhsyatnya rumah chuols still ada tetamu bertndg wktu2 gini. Hehe
Reply

Use magic Report

Post time 25-12-2018 11:36 PM | Show all posts
ada ulangan ker
Reply

Use magic Report

Post time 25-12-2018 11:37 PM From the mobile phone | Show all posts
mesmerize replied at 25-12-2018 11:34 PM
kakak dia kata kecik2 dulu dia sangat cheeky dan periang..
sejak bapa meninggal pada usia 14 tahun  ...

Sedihnyaa.. semoga dia tabah dah tahun baru 2019 memberi sinar harapan yg baru.. yela lps keluar gv ni mana la tahu rezeki mencurah2..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 25-12-2018 11:40 PM From the mobile phone | Show all posts
seri06 replied at 25-12-2018 11:36 PM
ada ulangan ker

Mesti ada ulgn tpi x tawlah bila x pe nanti chuols tgk je kt youtube mesti ada org upload punya.
Reply

Use magic Report

Post time 25-12-2018 11:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Sedih life dia sbelum ni. Alhamdulillah sekarang dia makin kehadapan.
Reply

Use magic Report

Post time 26-12-2018 12:07 AM From the mobile phone | Show all posts
Gile sedih..jatuh bertimpa2..smua tu berlaku dalam masa dekat2
Reply

Use magic Report

Post time 26-12-2018 12:19 AM From the mobile phone | Show all posts
qusairy replied at 25-12-2018 11:35 PM
Maknya meninggal 1 nov 1997 heols kata byk bnda yg berlaku dlm hidup dia pda waktu tu, slam jatuh, ...

So dia putus dgn Mek Iti 1997 kah???
Reply

Use magic Report

Post time 26-12-2018 12:54 AM From the mobile phone | Show all posts
Aku lupaaaaaaa nakkk tengokkkkk
Reply

Use magic Report

Post time 26-12-2018 12:59 AM From the mobile phone | Show all posts
Nk tgk ktne ye?aiolzsss bertandang ke rumah nenek melawat nenek td..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-12-2018 01:08 AM From the mobile phone | Show all posts
ALDRIN replied at 26-12-2018 12:19 AM
So dia putus dgn Mek Iti 1997 kah???

Iols pun x sure tadi, dia x ckp exact year 1997 yg psl putus tu dia just ckp maknya meninggal 1997 pastu mcm2 berlaku putus cinta and etc.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-12-2018 01:10 AM From the mobile phone | Show all posts
salmon-suki replied at 26-12-2018 12:59 AM
Nk tgk ktne ye?aiolzsss bertandang ke rumah nenek melawat nenek td..

Chuols try tgk kt youtube ada org upload tpi kena tgk cecpt sbb nanti astro block for copyright.
Reply

Use magic Report

Post time 26-12-2018 01:13 AM From the mobile phone | Show all posts
qusairy replied at 26-12-2018 01:10 AM
Chuols try tgk kt youtube ada org upload tpi kena tgk cecpt sbb nanti astro block for copyright.

Okeh okeh..sankyuuuuu sis!!!
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-12-2018 01:17 AM From the mobile phone | Show all posts
Dptlah dgr heols nyanyi lagu MPYKP tadi walaupun sikit so he pay back that performance on that show.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.121712s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list