JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
14673
View
379
Reply

Di Balik Idola - Zamani pernah cuba telan 20 biji panadol - link youtube dkt 48#

[Copy link]

Author: qusairy    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 27-12-2018 12:45 PM | Show all posts
Kih3 bersusah payahnya korang nak speku konon CTDK tak sayang anak.

Kalau korang ni semua pernahlah beranak-pinak, tak semudah tu ko nak menghukum seorang ibu tak sayang anaknya.

Nice try, but nope.

Reply

Use magic Report

Post time 27-12-2018 01:00 PM From the mobile phone | Show all posts
D.Adek replied at 27-12-2018 10:03 AM
seronok ada karats kibod ni. kenapa pulang awal sgt...

Tulah uols seru2 kan dah mari balik hahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 27-12-2018 01:09 PM | Show all posts
he's too weak to settle down
he need to take care of him first before someone else





Reply

Use magic Report

Post time 27-12-2018 01:17 PM | Show all posts
blancmont replied at 27-12-2018 01:09 PM
he's too weak to settle down
he need to take care of him first before someone else

Yup. That's why heolss masih bujang hingga kini. Nak fokus karier dulu.

Reply

Use magic Report

Post time 27-12-2018 01:29 PM | Show all posts
abadi84 replied at 27-12-2018 12:42 PM
Iye lah kot. At least emak ada. Nak buat benda jahat pun serba salah igt kn mak. Tp zamani ni seti ...

syahdu membaca ini. iols turut rasa retaknya hati heols.. moga zamani terus kuat.. abang you can do it, jom kita move on sesamaa!
Reply

Use magic Report

Post time 27-12-2018 01:31 PM | Show all posts
Watermelon786 replied at 27-12-2018 01:17 PM
Yup. That's why heolss masih bujang hingga kini. Nak fokus karier dulu.

tula kann. kadang kesian pun ada bila bawang2 iv tanya bila nak kahwin jawapan mesti nak focus caeer..umur dah nak 5series. tapi masih nak focus career patutnya dah bekeluarga dan collect duit bisness..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 27-12-2018 01:34 PM | Show all posts
KakaJah replied at 27-12-2018 10:59 AM
Hahaha ntah. Iols skrg nak tahu selepas dia telan panadol tu ape jadi je haha. Siapa save dia ...a ...

turning point dia kena tgkaplah kaka jah bru heols tersdr dri lamunan. Kisah yg dia nyanyi dlm penjara tu pun kan viral, ramai kot yg syg dia yg keji perbuatan pak polisi ke warden penjara tersebut..
Reply

Use magic Report

Post time 27-12-2018 01:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Ada org xngku die karat mak iti..tp dari komen2nye nmpk sgt krat mak piyah oren..btw,betul ke mak piyah oren tggung laki srta ank2 tiri?ape koje laki si tya tu eh..btw,udah2 la hina zamani dadih..stiap org boleh brbh,tgk ameng Tu elok jer skrg..ai tggu part zmni ckp die xprnh buat org..tp xdok..oh my..sdih weh..nmpk zmni ni jenis org yg lurus je
Reply

Use magic Report

Post time 27-12-2018 01:37 PM | Show all posts
staplerputih replied at 27-12-2018 01:00 PM
Tulah uols seru2 kan dah mari balik hahahaha

Kehkehkehh. karatz idolat kembali beraksi..dai checkin lepas semalam dah checkout.
Dustaaaa!
Reply

Use magic Report

Post time 27-12-2018 01:39 PM | Show all posts
gebugebas replied at 27-12-2018 01:36 PM
Ada org xngku die karat mak iti..tp dari komen2nye nmpk sgt krat mak piyah oren..btw,betul ke mak pi ...

Jamani tu lurus selurus rambutnyaa... yihaaa

*Insiden: peminat main tarik mic tgh dia nyanyi dia mampu senyum suruh mokcik tu nyanyi sekali. gituhhhh lurus kan? hahaha. alahai jamani
Reply

Use magic Report

Post time 27-12-2018 01:42 PM From the mobile phone | Show all posts
qusairy replied at 27-12-2018 01:34 PM
turning point dia kena tgkaplah kaka jah bru heols tersdr dri lamunan. Kisah yg dia nyanyi dlm pen ...

Ye tak ye jgk kan. Tp ada org keluar masuk pun x hinsap2. Akak rasa skrg org dok tuduh dia masih mengisap sbb fizikal dia tu . Kurus cmtu. Huhu. Yg tu wallahualam la, tp dia kan sakitttt cibei. Tibeh emo
Reply

Use magic Report

Post time 27-12-2018 01:43 PM | Show all posts
dewi_rina replied at 27-12-2018 10:33 AM
Gambar basuh pinggan takde.. gambar masa ayie kawen ngn rozie adalah

Cuma uols tahu lah zaman d ...

Bff sangat ke ayie dgn roji tu? Sampai kena membasuh pinggan kat umah kenduri.. lipis takde kendarat dah ke? sedeyyyy

gambar dgn julajuli juga ada? wuuuu
Reply

Use magic Report

Post time 27-12-2018 01:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Iris. replied at 27-12-2018 12:07 PM
zennakal tu dulu rajin gak dia ngekor paksu ke mana-mana
tapi now dia dah takkan jawab dah pasal  ...

Yeke? Awat la ni jd macam tu? Xnak dituduh menompang populariti ke
Reply

Use magic Report

Post time 27-12-2018 01:59 PM | Show all posts
KakaJah replied at 27-12-2018 05:45 AM
Yeke? Awat la ni jd macam tu? Xnak dituduh menompang populariti ke

eh taklah.... masa tu dia kecik time sekolah
sekarang dia dah independent
Reply

Use magic Report

Post time 27-12-2018 02:07 PM | Show all posts
Iris. replied at 27-12-2018 01:59 PM
eh taklah.... masa tu dia kecik time sekolah
sekarang dia dah independent

oooohhhh sebab tu jela. Tp ok apa deols collab hahaha. Konsep yang Lit dan yang Legend cmtuh haha. Tak tau la tp lagu jenis apa haha
Reply

Use magic Report

Post time 27-12-2018 02:43 PM | Show all posts
doubleA replied at 27-12-2018 12:02 PM
ada yang iols dah share kat rumah dulu. banyak gambar2 ni ada kat henpon lama, berkarat dah lama t ...

halamak. kasi polish la doubleA.. ada gambar baru boleh cuci masuk album kat rumah ni. buku album byk space lagi nehhh hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 27-12-2018 02:46 PM | Show all posts
Iris. replied at 27-12-2018 12:07 PM
zennakal tu dulu rajin gak dia ngekor paksu ke mana-mana
tapi now dia dah takkan jawab dah pasal  ...

apa nak sebenar beliau? kenapa ada nakal2? hahaha bbnu sangat. harap femes atas bakat dia bukan tompang paksu nyaa

jangan jadi cm anak2 tiri TT habis pulun dia tompang glemer. yukss
Reply

Use magic Report

Post time 27-12-2018 02:49 PM | Show all posts
purpler replied at 27-12-2018 11:50 AM
bintang minggu ini mcm MESTI ada artis jemputan je, kakjah...
tapi artis jemputan tu dijemput ole ...

Zamani rapat dgn acong sweetchild and ezad exist masa dulu2

Maybe boleh tanya dorang

Tapi abg nie dia suka sorang2 and tak menyusahkan org.. kawan2 pun tak tau masalah dia kot

Tgok murung je..suka menyendiri.. kang kata depression kena gelak pulak mcm haqiem rusly tu


Reply

Use magic Report

Post time 27-12-2018 02:51 PM | Show all posts
abadi84 replied at 27-12-2018 12:35 PM
Kemalangan itu membongkarkan rahsia. Igtkn pergi bisnes meeting rupanya konvoi moto..ops!

See... kuasa kuasa media dekat tangan TT . camno media kena tutup mulut dengan begitu sekali ek pakai double tape ke teww haha

Opsss terkantoi kali keberapa kah itu?
Reply

Use magic Report

Post time 27-12-2018 02:56 PM From the mobile phone | Show all posts
dewi_rina replied at 27-12-2018 10:24 AM
Geli je dengar menyanyi mcm tu depan2 tetamu.. tunggu lah ko dalam bilik tu.. nak tonggeng ke terb ...

Apa kisah lovebite  ni uols?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.104441s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list