JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
14676
View
379
Reply

Di Balik Idola - Zamani pernah cuba telan 20 biji panadol - link youtube dkt 48#

[Copy link]

Author: qusairy    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 26-12-2018 09:44 AM | Show all posts
sedihnyaaa...

abang baby kena kuat semangat...kena terus menyanyi sbg sumber pendapatan n simpanan akan dtg sebab nnti abg sakit mcm mana..pehlis jaga kesihatan...

iolls akan terus mencintainya...walaupun tak dapat memilikinya..gitewwww....

saya akan terus doakan supaya abg kuat
Reply

Use magic Report

Post time 26-12-2018 10:57 AM | Show all posts
ak peminat saleem, nash, zamani, lefthanded, etc... so sgt happy bila zamani dh up balik. smoga peluang kali ni digunakan sebaiknya ye.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-12-2018 11:06 AM | Show all posts
fifie_olin replied at 26-12-2018 09:30 AM
iols igtkan dia dah telan...

dia mmg dh telan pun, di kata smlm jgn ikt mcm dia slh disisi agama.
Reply

Use magic Report

Post time 26-12-2018 11:08 AM From the mobile phone | Show all posts
kowser aku dgn jantan lembik ni
ko bukannya takde tulang 4 kerat pun
org OKU pun lg kuat semangat dr ko ni
ni dah la lembik.asal ada probs je pi telan dadah la,telan penadol la.......cemana nk jd laki org and bapak org
pastu merintih takde sapa nk kawen dgn ko
kalo tgk kat indon sana tu, asal tsunami je ada yg hilang seluruh family and sedara mara
ko ni masih ada siblings yg hidup pun masih nk meratap sendu mcm la hauk sgt nasib ko kt dunia nih
kowserrrr
Reply

Use magic Report

Post time 26-12-2018 11:09 AM | Show all posts

harap nie kali terakhir la bercerita ttg kisah 20 tahun lepas...
dah jadi sejarah pon....sejarah yg sedih...biarkan terpendam jauh...
x salah tuk dikenang sekali sekala...

sekarang ttg masa depan...hati dan akal kena kuat...
kesihatan tu yg paling penting...g buat treatment tulang belakang....bersihkan diri sepenuhnya...
sebelum menoktahkan hidup abang dengan seseorg yg benar2 sayang dan terima diri abang...

always love u abang....
Reply

Use magic Report

Post time 26-12-2018 11:14 AM | Show all posts
qusairy replied at 25-12-2018 11:35 PM
Maknya meninggal 1 nov 1997 heols kata byk bnda yg berlaku dlm hidup dia pda waktu tu, slam jatuh, ...

Allahu.. kesian sangat
mana org2 yg rapat dgn dia
at least kwn2 or sedara mara. takdak moral support
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-12-2018 11:19 AM | Show all posts
Edited by qusairy at 26-12-2018 11:21 AM


Cepat tgk uols sblm kena block oleh asteruk.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-12-2018 11:36 AM | Show all posts
dewi_rina replied at 26-12-2018 06:36 AM
Masa sedih2 tu tetiba ckp pasal jodoh.. dia kata nak carik jodoh baru ke jodoh yg dah ada.. kemain ...

apa mksd jodoh bru ke jodoh yg dh ada ek? smpi heols gelak benor, mak iols kata jodoh bru tu anak dara, jodoh yg dh ada tu mak janda. iols gelak giler mak iols ckp cm tu.
Reply

Use magic Report

Post time 26-12-2018 11:40 AM | Show all posts
Sedihnya
Reply

Use magic Report

Post time 26-12-2018 11:53 AM From the mobile phone | Show all posts
Moga Abang Z sudah temui kekuatan jiwa utk teruskan kehidupan dengan lebih bermakna

Perkara lepas biarkan ia berlalu pergi....



Reply

Use magic Report

Post time 26-12-2018 12:03 PM | Show all posts
tengah tgk kat astro on the go...
ada separuh org dapat handle masalah dia..
ada org rapuh sangat semangat dia..

harap dia tak pandang belakang lagi..
Reply

Use magic Report

Post time 26-12-2018 12:05 PM From the mobile phone | Show all posts
yg aku tahu 1996 start bercinta hujung 1997 start mendapat tentangan dari keluarga belah sana
Reply

Use magic Report

Post time 26-12-2018 12:08 PM From the mobile phone | Show all posts
cmf_premierleag replied at 26-12-2018 11:08 AM
kowser aku dgn jantan lembik ni
ko bukannya takde tulang 4 kerat pun
org OKU pun lg kuat semangat  ...

Entahnya... Drama sgt. Kosser.
Reply

Use magic Report

Post time 26-12-2018 12:08 PM | Show all posts
cmf_premierleag replied at 26-12-2018 11:08 AM
kowser aku dgn jantan lembik ni
ko bukannya takde tulang 4 kerat pun
org OKU pun lg kuat semangat  ...

ko punya thinking sama dengan aku. bersyukur siti jumpa datuk k. kalau together2 dengan mamat lembek ni , mampos siti menanggungnya.

yang band OKU tu pun pandai hidup. takde masalah . ni kan pulak yang sihat walafiat.
Reply

Use magic Report

Post time 26-12-2018 12:17 PM From the mobile phone | Show all posts
nuryakmal replied at 26-12-2018 12:08 PM
ko punya thinking sama dengan aku. bersyukur siti jumpa datuk k. kalau together2 dengan mamat lemb ...

khueeen
syukurlah ct dpt jodoh lelaki yg matang.kalo dpt yg lembik2 mcm Z ni, harus ayie pelangkung jah
sket2 meratap sendu.
ada org jd anak yatim sejak lahir, duk umah anak yatim, itu pun dihantar ke sana lps org jmpe baby kene buang tepi longkang.kalo nk dikesiankan, aku lg kesian dgn nasib org mcm ni sbb sah2 sebatang kara
ni si zamani ni sket2 lembik dan telan dadah.patutlah kawan2 sume lari tinggalkan ko.pastu ko claim kata sume hidup sebatang kara, takde awek bagai.bongok sgt
indon yg dtg sini naik tongkang pun gigih kerja kumpul duit hantar blk indon smpi bleh bikin banglo besar.kuat semangat diorg
Reply

Use magic Report

Post time 26-12-2018 12:19 PM From the mobile phone | Show all posts
weezerfan replied at 26-12-2018 12:08 PM
Entahnya... Drama sgt. Kosser.

kheeen....saja je kan nak berdrama bagia
padahal kisah 20 thn lps pun nak diungkit mintak simpati
move on je la.umur ni makin smpi penghujung
dia ni lak x abih2 mintak simpati.ms ko telan dadah tu ada ko simpati kat body sendiri????? ada ko simpati kat masa depan sendiri???
pastu nk berdrama lak skang
zizik sgt dgn org spesis mcm ni
Reply

Use magic Report

Post time 26-12-2018 12:19 PM | Show all posts
qusairy replied at 25-12-2018 11:40 PM
Mesti ada ulgn tpi x tawlah bila x pe nanti chuols tgk je kt youtube mesti ada org upload punya.

ulangan hari khamis pukul 12 tengahari dan Ahad pukul 8 malam....
Reply

Use magic Report

Post time 26-12-2018 12:23 PM | Show all posts
cmf_premierleag replied at 26-12-2018 12:17 PM
khueeen
syukurlah ct dpt jodoh lelaki yg matang.kalo dpt yg lembik2 mcm Z ni, harus ayie pelangku ...

patutnya since da confess cuba bunuh diri ni. patutnya ada orang laporkan ada polis. biar merengkok dalam penjara. kalau telan panadol mati terus takpe. ni hidup bertambah2 susahkan keluarga sendiri. i have no simpati pada mamat taik dadah. they are better off not in this world at all. Allah bagi akal suruh pikir.kalau da detox, detox je la terus. ni on and on and on again amik drugs.
Reply

Use magic Report

Post time 26-12-2018 12:29 PM | Show all posts
sebelum ni dengar dari mulut orang yg dia start down selepas mak dia meninggal....
baru semalam dgr 1st time dari mulut dia sendiri....
mmg kalau kita dah rapat dgn mak dan kita lebih selesa cerita semua benda kat mak....
bila mak takde, mmg rasa hilang sesuatu yg besar dalam hidup....
yg paling sedih dah takde doa dari seorang ibu...
Reply

Use magic Report

Post time 26-12-2018 12:34 PM From the mobile phone | Show all posts
betul lah kot...bila berhentinya doa seorang ibu..hidup kita pon xtentu hala..menahan rindu yg tak berkesudahan...aduh sedihnya kisah hidupnya..ingt bila dah xde mak..dpt menumpang kasih dgn si dia...si dia plak blah cmtu saja...k8ra besar gak impak nye ye
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.099917s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list