Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
18722
View
379
Reply

Di Balik Idola - Zamani pernah cuba telan 20 biji panadol - link youtube dkt 48#

[Copy link]

Author: qusairy    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 26-12-2018 12:34 PM From the mobile phone | Show all posts
betul lah kot...bila berhentinya doa seorang ibu..hidup kita pon xtentu hala..menahan rindu yg tak berkesudahan...aduh sedihnya kisah hidupnya..ingt bila dah xde mak..dpt menumpang kasih dgn si dia...si dia plak blah cmtu saja...k8ra besar gak impak nye ye
Reply

Use magic Report

Post time 26-12-2018 12:37 PM From the mobile phone | Show all posts
nuryakmal replied at 26-12-2018 12:23 PM
patutnya since da confess cuba bunuh diri ni. patutnya ada orang laporkan ada polis. biar merengko ...

khueen..heshe dah tua bangka pun kan
ni meratap sendu mcm budak umur belasan tahun
patutnya makin tua makin kuat la semangat hidup...ni sibuk gi jd taik dadah smpi bengkok backbone tu.pastu cakap org aniaya dia sana sini.kalo dh jd taik dadah tu,mmg selayaknyalah dianiayakan jah.ingat ummah nak bagi muka kat taik dadah????
eloklah ct dump je dia ni
x rugi pun tak berjodoh dgn taik dadah nih
bajet2 cinta hagung sgt smpi x bleh nk move on


Reply

Use magic Report

Post time 26-12-2018 12:59 PM | Show all posts
Kenapalah ada mangkok2 yang boleh percaya Zamani pernah bercinta dengan CTDK selama 6 tahun ni?
Reply

Use magic Report

Post time 26-12-2018 01:31 PM | Show all posts
Hurm..sedihnyalah baca komen2 negatif dlm ni..kalau xde benda baik nk cakap, baik la diamkan diri aja (read: xpyh taip pape yg negatif)... setiap org ujian dia lain2... hopefully org2 yg komen negatif tu xditimpakan ujian dasyat kehilangan org dikasihi, dicintai etc...
Reply

Use magic Report

Post time 26-12-2018 01:31 PM From the mobile phone | Show all posts
cmf_premierleag replied at 26-12-2018 12:19 PM
kheeen....saja je kan nak berdrama bagia
padahal kisah 20 thn lps pun nak diungkit mintak simpati ...

Taik dadah mmg kuat drama uols. Pandai je acah2 mintak simpati konon justify nape leh hidup bpuluh taun isap dadah. Ramai plak tu tertipu ngan drama depa.
Reply

Use magic Report

Post time 26-12-2018 01:33 PM | Show all posts
Another thing, dah orang interview, tanya, cari dia...dia pun orang dikenali...dia terpaksa la jawab and cerita.... masa 12 tahun (or more) dia ditimpa masalah, mana pergi semua orang? ada ka orang cari dia interview masa tu?
Reply

Use magic Report

Post time 26-12-2018 01:37 PM | Show all posts
qusairy replied at 26-12-2018 11:36 AM
apa mksd jodoh bru ke jodoh yg dh ada ek? smpi heols gelak benor, mak iols kata jodoh bru tu anak  ...

Yg iols paham jodoh baru tu org baru.. jodoh lama tu awek dia skrh merangkap PA tu yg dorang panggil dia julajuli bintang tiga tu.. kan?

Reply

Use magic Report

Post time 26-12-2018 01:49 PM | Show all posts
bambimo replied at 26-12-2018 12:34 PM
betul lah kot...bila berhentinya doa seorang ibu..hidup kita pon xtentu hala..menahan rindu yg tak b ...

mmg ler bila sesorg tu close dgn mak tetiba mak xde hilang arah. tp hilang arah jgn lah amek or buat benda bukan2.. nak2 mendadih.
kan lg baik dia move on slow2 pastu buat benda yg membahagiakan diri dia. ni saje nk carik alasan amek benda. Allah kan dah bagi akal.
Reply

Use magic Report

Post time 26-12-2018 02:47 PM From the mobile phone | Show all posts
mesmerize replied at 25-12-2018 11:34 PM
kakak dia kata kecik2 dulu dia sangat cheeky dan periang..
sejak bapa meninggal pada usia 14 tahun  ...

Mse tu dia punya happy igt mak dia bangun dan sedar dr koma siap panggil 'mmmaaakkk' punyalah happy. Rupanya maknye bkk mata sbb nk pergi. Mcm dlm drama kn.
Reply

Use magic Report

Post time 26-12-2018 02:50 PM From the mobile phone | Show all posts
kibodwatriuh replied at 26-12-2018 12:59 PM
Kenapalah ada mangkok2 yang boleh percaya Zamani pernah bercinta dengan CTDK selama 6 tahun ni?{:1_5 ...

Aku lg pelik knp mangkok2 x prcaya. Tgk zamani skrg mmglah rse mcm langit dan bumi...cuba ko tgk pic dia thn 1996 hingga 2002...mcm oppa kpop tau!
Reply

Use magic Report

Post time 26-12-2018 02:52 PM | Show all posts
cmf_premierleag replied at 26-12-2018 11:08 AM
kowser aku dgn jantan lembik ni
ko bukannya takde tulang 4 kerat pun
org OKU pun lg kuat semangat  ...

cakap pakai air liur boleh lah. cuba letak diri hengko kat tempat dia. kowser ke tak kowser?? dia depression laa. takrefer doctor yg sepatutnya tapi buat jalan penyelesaian sendiri mkn panadol 20biji lastly kecundang amik benda tu.. pernah ada kawan kena depression? hidup bergantung ubat penenang juga. iolss penah dulu frust menonggeng telan 1 papan panadol minum dgn 100plus rasa gelap jap dunia, puas dapat lena dari fikir masalah. bila sedar rasa taknak buka mata lagi. iolss jauh duk dari family.. nasib wujud kawan-kawan 200% yang bagi support kat iolss bagi sedar. syukur masih hidup. JANGAN HINA ORANG2 DEPRESSION NI.  
Reply

Use magic Report

Post time 26-12-2018 02:53 PM From the mobile phone | Show all posts
cmf_premierleag replied at 26-12-2018 11:08 AM
kowser aku dgn jantan lembik ni
ko bukannya takde tulang 4 kerat pun
org OKU pun lg kuat semangat  ...

Dia depression lah..dlu mne ade org kisah bab2 depression ni. Mne ade org waras nk telan 20 biji panadol.
Reply

Use magic Report

Post time 26-12-2018 02:54 PM From the mobile phone | Show all posts
weezerfan replied at 26-12-2018 12:08 PM
Entahnya... Drama sgt. Kosser.

Hidup mmglah mcm drama. Tp berlakulah utk sekeping zamani ni di alam realiti.
Reply

Use magic Report

Post time 26-12-2018 03:26 PM | Show all posts
abadi84 replied at 26-12-2018 02:50 PM
Aku lg pelik knp mangkok2 x prcaya. Tgk zamani skrg mmglah rse mcm langit dan bumi...cuba ko tgk p ...

AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHA
Iyolah dik.
Reply

Use magic Report

Post time 26-12-2018 03:27 PM | Show all posts
semua forumer bebas bg pendpt dan pndangan, dan perbezaan pendapt tu diraikan.cume kdg2 cubalah letak diri sndri kt tmpt org2 yg chuol ckapkan tu.bersyukur lah sbb chuol2 hdup xberdepan msalah hebat, ade org support time mental breakdown,ade tmpt mengadu time jatuh.kalau ade yg kuat harungi semua, syabas iol ucapkan.but then tuhan ni cipta kita berbeza2,x sama kuat mcm chuol and x lemah lembik mcm zamani.bersyukurlah dgn hdup msing2 dan jangan pndg semua org dgn pndangan sama.semoga semua aman2 sentiasa
Reply

Use magic Report

Post time 26-12-2018 03:48 PM | Show all posts
D.Adek replied at 26-12-2018 02:52 PM
cakap pakai air liur boleh lah. cuba letak diri hengko kat tempat dia. kowser ke tak kowser?? dia  ...

Iols kurang sket dr chuols....6 biji... Itupun rasa dah weng... Mmg hilang fokus terus.
Reply

Use magic Report

Post time 26-12-2018 03:57 PM | Show all posts
lasagna replied at 26-12-2018 01:49 PM
mmg ler bila sesorg tu close dgn mak tetiba mak xde hilang arah. tp hilang arah jgn lah amek or bu ...

memang dia cakap tu semua salah dia
takde pulak dia cakap apa yang jadi sekarang punca orang ni atau orang tu

cuma masa benda tu terjadi dia tak cukup strong dan tersalah pilih jalan
that's it
dah nama pun disebalik idola makanya dia cerita lah pengalaman dia
kalau dia tak cerita pun, ramai dah artis dan wartawan yang tahu kisah hidup dia

dah banyak pun tercatat dalam majalah2 dulu (kisah hilang ayah, hilang mak, etc..)

kalau dia jenis merempan 24jam and tak berusaha takdelah dia terus stay dalam industry and earn his own money till now


Reply

Use magic Report

Post time 26-12-2018 03:57 PM | Show all posts
abadi84 replied at 26-12-2018 02:53 PM
Dia depression lah..dlu mne ade org kisah bab2 depression ni. Mne ade org waras nk telan 20 biji p ...

betul takde org aware pasal depression pun. yg kutuk tu untung hidup dia tak pernah ditimpa dugaan doniaa yg hebat.
Reply

Use magic Report

Post time 26-12-2018 03:59 PM From the mobile phone | Show all posts
nuryakmal replied at 26-12-2018 12:08 PM
ko punya thinking sama dengan aku. bersyukur siti jumpa datuk k. kalau together2 dengan mamat lemb ...

Benda tak brlaku kan..boleh lah mengandai2. So aku pun boleh andaikn yg dorang akan jd lovebirds yg lebih hebat dr fattzura tu sbb suara sama merdu, sama budi bahasa, sama cantik dan pdn..bkn sorang muda dan sorang kertu. Pinang dibelah kapak. Kendong anak sebelah kendonh cucu sebelah.
Reply

Use magic Report

Post time 26-12-2018 04:00 PM From the mobile phone | Show all posts
cmf_premierleag replied at 26-12-2018 12:17 PM
khueeen
syukurlah ct dpt jodoh lelaki yg matang.kalo dpt yg lembik2 mcm Z ni, harus ayie pelangku ...

Matang AKA kertu..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.074383s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list