JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
20582
View
266
Reply

Ternyata Raja Ilya Tak Sembang Kari! Ini Gambar Kawen Sheols!

[Copy link]

Author: Tukul.Besi       Show all posts   Read mode

Post time 27-12-2018 10:17 AM | Show all posts
tahniah Raja Ilya...moga kekal hingga ke Jannah
Reply

Use magic Report

Post time 27-12-2018 10:24 AM From the mobile phone | Show all posts
HannahMontana replied at 27-12-2018 05:48 AM
boleh capai ketenangan ke berumahtangga dengan lelaki seperti itu ???

Muda2 ni mmg syok je..parti2 sakan..but once dh tua bila dpt hidayah tup2 teringin nk g mekah segala bru la twu
Reply

Use magic Report

Post time 27-12-2018 10:29 AM | Show all posts
putehkundor replied at 27-12-2018 08:09 AM
till jannah ramilah begum. pasangan secocok, sepadan. puas nya dpt shuben sedap khuenns.... aku ni p ...

hamboiiiii dgn pantas uols tukar profile pic ye.. hehehehehe
Reply

Use magic Report

Post time 27-12-2018 11:26 AM | Show all posts
kiranya kawen sivil lah kan ni??

so rugilah remilah tolak offer marvel sebelum ni atas sebab tak sesuai katenye....

sekarang ni FINAS taja raja ilya utk sambung belajar di ozi, dia dah kawen dgn org ozi, mesti lah dia tak duduk malaysia dah kan.....berbaloi ke finas taja tu
Reply

Use magic Report

Post time 27-12-2018 11:29 AM From the mobile phone | Show all posts
Tp yg laki tu masuk islam ke idok?
Reply

Use magic Report

Post time 27-12-2018 11:30 AM | Show all posts
gerbera.memopad replied at 27-12-2018 09:31 AM
Cantik baju Ilya. Standard wedding dress kat Say Yes To The Dress sangat. Iols pemenat rancangan tu. ...

hahaha..
iolss pun pemenat rancangan tu..
dr setakat randy sorg..sampaila ada atlanta punya series dan lain2..
Reply

Use magic Report

Post time 27-12-2018 11:31 AM From the mobile phone | Show all posts
Hmm kalau kahwin civil, i harap dia x beranak la sb hasil tu haram
Reply

Use magic Report

Post time 27-12-2018 11:34 AM | Show all posts
santekla sheols..laki dia pun hensem..titik..tahniah la..
Reply

Use magic Report

Post time 27-12-2018 11:37 AM From the mobile phone | Show all posts
Kecik jah tek nya.. Xkanlah tek pelesu ye dak
Reply

Use magic Report

Post time 27-12-2018 11:40 AM From the mobile phone | Show all posts
Nk membawang gi tgk ig jeslina..
Celebrate krismas dgn sekor anjing n hubby muda..  dok california sana
Tahniah remilah!!!
Reply

Use magic Report

Post time 27-12-2018 11:42 AM | Show all posts
tahniah ramilah
Reply

Use magic Report

Post time 27-12-2018 11:42 AM | Show all posts
Tahniah cantik
Reply

Use magic Report

Post time 27-12-2018 11:44 AM From the mobile phone | Show all posts
Letops sangat. Body lawa so i restu je baju tu
Reply

Use magic Report

Post time 27-12-2018 11:44 AM | Show all posts
tahniah..cantik
Reply

Use magic Report

Post time 27-12-2018 11:48 AM From the mobile phone | Show all posts
Yg pasti sheolss ada seorang peminat yg tegar okeh. Gigih bg acah2 info/clue yg boss sheolss ni betul2 kawen dlm 2 benang kawen ilya ni. X propa mcm biasa.

Good job porumer. Dulu2 ada kan yg speku mamat ni siap post gbr lg

Reply

Use magic Report

Post time 27-12-2018 11:50 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by sukacactus at 27-12-2018 11:56 AM

Wah!
Akhirnya mak teh boleh tido lena
@putehkundor
Reply

Use magic Report

Post time 27-12-2018 11:50 AM | Show all posts
friedfishsoup replied at 26-12-2018 11:42 PM
Lawa raja Ilya. Muka dia mcm Lufya sikit.
Selamat pengantin baru, raja Ilya and husband

lufya tu lawa ke?
Reply

Use magic Report

Post time 27-12-2018 11:54 AM From the mobile phone | Show all posts
keypochino replied at 27-12-2018 08:00 AM
Lawaaa... tp iols jmpa dia depan2 lagi lawa dari dlm gambo. Dia mcm sandra bullock skit.. body pon l ...

Penah jumpa sheols jugak dkt kfc. Muka2 tak cam sebab pakai spek hitam beso. Body mmg meletop tpi sheols x tinggi mana petite je orgnya
Reply

Use magic Report

Post time 27-12-2018 11:55 AM From the mobile phone | Show all posts
Spicymami replied at 27-12-2018 09:51 AM
Encemnye trent dah la ceo property agent kat ostolia nun. Xyah raja ilya susah2 nk pikir duk mana da ...

Trent nampak tua mcm dah 40s.
Pandai acik remilah pilih laki alim warak #tilljanmah
Reply

Use magic Report

Post time 27-12-2018 12:16 PM | Show all posts
jula7 replied at 27-12-2018 11:30 AM
hahaha..
iolss pun pemenat rancangan tu..
dr setakat randy sorg..sampaila ada atlanta punya seri ...

Sep sikit
Iols tengok semua version SYTTD ni dari yg US (Randy), Canada sampai la yg UK. Semua iols layan kecuali versi Asia yg hauk itew Tapi dlm banyak2 consultant tetap tak boleh lawan Randy. Iols rasa dia yg paling best & baik
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.111829s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list