JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
103625
View
1806
Reply

Elfira & Faris Wedding: UPDATE 3 MAC 2019 - Reception (3) #1753 onwards

  [Copy link]

Author: kakasotong2    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 31-12-2018 09:04 PM | Show all posts
mcm nak tnjuk hebat sgt kt kaka pian yg dia dpt lg hebat gituwwww
Reply

Use magic Report

Post time 31-12-2018 09:06 PM | Show all posts
Kelas sgt Seorang elfira.. dulu masa tunang bnyak persalinan baju, kali nie kahwin pun smpai 5 resepsi..tercapai cita2 seorang elfira Oleh farisnotfattah
Reply

Use magic Report

Post time 31-12-2018 09:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah el.. better dari pian...
Reply

Use magic Report

Post time 31-12-2018 09:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Tazabarr nk tgk the most overacting person on earth kawen..
Reply

Use magic Report

Post time 31-12-2018 09:08 PM | Show all posts
Selamat SufianSuhaimi...kalo tidak habis duit ko kena ikutkan nafsu si elfira & omak dia .....


#seramtengokbulukeningelfira #macamulatbulu

Reply

Use magic Report

Post time 31-12-2018 09:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Hensem faris..complete package..huntung el.
Reply

Use magic Report

Post time 31-12-2018 09:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Skejap je kumpul duit selit celah quran bleh buat 5 majlis!!
Reply

Use magic Report

Post time 31-12-2018 09:24 PM From the mobile phone | Show all posts
5 resepsi kalah faliq naza tu..
Reply

Use magic Report

Post time 31-12-2018 09:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Ni orang kata bridezilla?ke macamana tu.. Hakak kurang pasti istilah inggeris ttg situasi mcm ni. Pepepepun alhamdulillah tercapai sudah impian el hdk berkahwin n dia dpt btl2 apa yg mak n dia hajati.. Doa yg baik2 yach
Reply

Use magic Report

Post time 31-12-2018 09:45 PM From the mobile phone | Show all posts
5 resepsi tu nak jemput sape? elfira ni kalau tak over tak sah
Reply

Use magic Report

Post time 31-12-2018 09:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Bagus la dpt org have have. El pun boleh tahan high maintenance dia. Teringat dia punya facial routine byk gila steps and product pun mahal2. Belanja kat sephora one time sampai RM 10k. Kalau pian mmg tak boleh keep up!
Reply

Use magic Report

Post time 31-12-2018 09:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by honeylynn at 31-12-2018 09:49 PM

Ntah nape tgk tunang si el gedik ni macam kena cucuk hidung...macam org bodoh...mengikut je apa yg si el ni buat....confirm pas kawen kena queen control..
Reply

Use magic Report

Post time 31-12-2018 09:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Huntung ler dapat tangkap anak orka, merasa 5 resepsi (kalau betul)
Reply

Use magic Report

Post time 31-12-2018 09:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Kelasss kau sampai 5 kali majelis
Reply

Use magic Report

Post time 31-12-2018 10:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Rezki dia.. 5 resepsi maybe :
1. Belah pompuan
2. Belah lelaki
3. Utk vvip n member2 rapat/celebrities /wartawan
4. Utk member2 biasa2
5. Utk fans...

Maybe la...
Reply

Use magic Report

Post time 31-12-2018 10:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Miawlover replied at 31-12-2018 10:08 PM
Rezki dia.. 5 resepsi maybe :
1. Belah pompuan
2. Belah lelaki

Ade ke fans sheols
Reply

Use magic Report

Post time 31-12-2018 10:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Kata nak sorok2, ini 5 Kali kunun menunjuk2, kalau cerai abih kena kutuk nnt. Dah berapa ramai artis cerai kena kutuk era fazira etc. Faris spt kena cucuk hidung kohkoh
Reply

Use magic Report

Post time 31-12-2018 10:11 PM From the mobile phone | Show all posts
5 majlis resepsi??? Koser sgt ko igt ko pajura ..
Reply

Use magic Report

Post time 31-12-2018 10:19 PM From the mobile phone | Show all posts
perghhhhhh
kalah dato ct woiiii...
korang ingt senang ke nak hafal surah al mulk..
harus la diraikan
Reply

Use magic Report

Post time 31-12-2018 10:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Awat ramai letak benchmark wedding mekjura ? Seriously iols tak igt satu hapa pun masa wedding mekjura. Dress kawen dia pun iols tk dpt igt.

Pd iols artis Malaysia punya wedding yg plg gah of coz la Tokti khuenssssss kecoh 1 Malaya.... siap ada Live majlis nikah n sanding di TV, PC umum nikah pun sampai 20 minit slot kt Buletin Utama psal deyols... Ke-2 wedding lisa n yusry, lisa tantekkkkkkk sgattttt masa majlis bersanding...... Baju kawen retis plg iols igt Anzalna... wlupn pd iols corak gaun dia x sesuai utk majlis sanding tp still cantik
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.117277s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list