JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
87166
View
1730
Reply

Elfira & Faris Wedding: UPDATE 12 Jan 2019 - Reception (2) Pics #1396 onwards

  [Copy link]

Author: kakasotong2    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 31-12-2018 10:43 PM From the mobile phone | Show all posts
terpaku replied at 31-12-2018 11:58 AM
Yang penting shawl elbulu macam spender arwah bapak meols

Hahahahaha lawak btl
Reply

Use magic Report

Post time 31-12-2018 10:48 PM | Show all posts
Orix replied at 31-12-2018 10:22 PM
Awat ramai letak benchmark wedding mekjura ? Seriously iols tak igt satu hapa pun masa wedding mekju ...

yasssss siti benchmark. iols jugak tak dpt lupakan kawin erra yusry , ziana armin tu pun antara legend kawin yg memorable


Reply

Use magic Report

Post time 31-12-2018 10:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Hampeh
Shawl gucci tu
Tapi disamakan dgn spender
Bertabah lah elbulu

Sesungguhnya mekap elbulu yg pakai shawl spender tu iols x terkata
Reply

Use magic Report

Post time 31-12-2018 10:56 PM From the mobile phone | Show all posts
nuryakmal replied at 31-12-2018 10:48 PM
yasssss siti benchmark. iols jugak tak dpt lupakan kawin erra yusry , ziana armin tu pun antara le ...

Ikutkan iols nak mention wedding erra yusry n mekjena tapi dah cerai kan...... so terkeluar carta..... hihihi... yursy n erra dlu letop gak siap ada keluar vcd jual kt Speedy majlis resepsi diorg
Reply

Use magic Report

Post time 31-12-2018 11:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Kelas ko dek 5 resepsi
Lafaz cerai pun limit sampai talak 3 jah
Reply

Use magic Report

Post time 31-12-2018 11:06 PM From the mobile phone | Show all posts
nuryakmal replied at 31-12-2018 10:48 PM
yasssss siti benchmark. iols jugak tak dpt lupakan kawin erra yusry , ziana armin tu pun antara le ...

setuju..seingat iols paling gah majlis smpai dapat slot buletin utama, siaran langsung nikah, sanding kat tv3 dah tentulah tok ti.

Iols rasa erra-yusry dan ziana-armin pon antara yg memorable dan ramai peminat datang raikan.

Sesuai la dgn taraf tok ti, erra, ziana masa tu sebagai diva ternama.

Setakat elbirah ni iols x pasti siapakah fan yg akan penuhkan dewan. Diva jauh sekali lah..popular pon iols rasa sbb ramai mengutuk kebirahan sheols je.
Reply

Use magic Report

Post time 31-12-2018 11:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Resepi 2 kali tu biasalah. Rakyat marhaen pun resepsi 2 kali. Apa yang kalah fattzura pulak?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 31-12-2018 11:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Rapz replied at 31-12-2018 10:34 PM
Mak ai!5 resepsi...?foooyooo!

Ye sis, katenye tiap hujung minggu bulan Januari 2019 ni resepsi sheols saje. Curlast kan she. Wedding of the decade sgt fefeling nya. Bangga mama kucing
Reply

Use magic Report

Post time 31-12-2018 11:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Betul la tu dah ada invitation.
Congrat Dato KAT
Reply

Use magic Report

Post time 31-12-2018 11:17 PM | Show all posts
Kt ig bellladaly ada pic mlm berinai ala bollywood
Bella post pic pakai bj sari #elfaris
Npk nya cam bella dah delete
Reply

Use magic Report

Post time 31-12-2018 11:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Ada program kahwin di Astro 05/01 ni
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 31-12-2018 11:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Leeanne88 replied at 31-12-2018 11:13 PM
Resepi 2 kali tu biasalah. Rakyat marhaen pun resepsi 2 kali. Apa yang kalah fattzura pulak?

Ala abaikan la uols part fattzura tu. Reputz pn saje nak sensasi kan gosip ni sampai kan nak drag nama fattzura sekali. Cukupla si faris ni dikatanya serupa fattah
Reply

Use magic Report

Post time 31-12-2018 11:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Kaya sangat ke laki dia tu?
Reply

Use magic Report

Post time 31-12-2018 11:22 PM From the mobile phone | Show all posts
terpaku replied at 31-12-2018 10:10 PM
Ade ke fans sheols

Kalau mkn free ada je.. ke kena beli produk dlu baru dpt kad jemputan? Hahaha
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 31-12-2018 11:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by kakasotong2 at 31-12-2018 11:26 PM
Orix replied at 31-12-2018 10:56 PM
Ikutkan iols nak mention wedding erra yusry n mekjena tapi dah cerai kan...... so terkeluar carta. ...


Hahahaha vcd erra-yusry kawen kakak meols siap beli hokeh. Siap ada cd1 cd2. Cd1 pasal detik perkenalan & gambar2 both masa kecik, cd2 baru tunjuk masa akad nikah sampai ke resepsi. Meols pn tumpang tengok sekali

Kakak meols dlu mmg peminat tegar erra-yusry. Siap potong2 gambar couple ni lg setiap kali beli paper or magazines then letak dalam fail khas. More to sticker album gitu
Reply

Use magic Report

Post time 31-12-2018 11:24 PM From the mobile phone | Show all posts
netto_ replied at 31-12-2018 08:41 PM
Bule thn ensem lakinye. Apehal la kawen dgn elpira ni. Mcm kanak2 aku tgk el ni

Tu la...pesal la kan pilih el. Jwpn biasa : dah jodoh...
Reply

Use magic Report

Post time 31-12-2018 11:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Orix replied at 31-12-2018 10:56 PM
Ikutkan iols nak mention wedding erra yusry n mekjena tapi dah cerai kan...... so terkeluar carta. ...

Bukan setakat vcd.. ada majalah khas keluaran utk wedding diorg. Haha nostalgic. Tp tula jodoh x pjg..
Reply

Use magic Report

Post time 31-12-2018 11:27 PM | Show all posts
wedding modern yg iols ingat hanyalah awal scha dan anzalna  itu pun sebab baju. mencanak2 tailor malaysia cari kain hijau kain barbie doll nak buat baju kawin
Reply

Use magic Report

Post time 31-12-2018 11:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Muka laki and cara cakap macam apai thinker

Reply

Use magic Report

Post time 31-12-2018 11:37 PM From the mobile phone | Show all posts
netto_ replied at 31-12-2018 08:41 PM
Bule thn ensem lakinye. Apehal la kawen dgn elpira ni. Mcm kanak2 aku tgk el ni

mcm pedofil je kan kalo nikah sama elpira ni
sbb mcm kekanak blom akil baligh
Reply

Use magic Report

Post time 31-12-2018 11:38 PM From the mobile phone | Show all posts
ko pakai 5 persalinan pun persis baju kikilala jah
sbb ko katek...kalo ko tinggi mcm zahirah mc wilson ke baru la OUTSTANDING nk pakai 20 persalinan punnnn
Reply

Use magic Report

Post time 31-12-2018 11:39 PM From the mobile phone | Show all posts
RooneyMara replied at 31-12-2018 09:46 PM
Bagus la dpt org have have. El pun boleh tahan high maintenance dia. Teringat dia punya facial routi ...

facial rutin mahal2 pun rupa dia tetap senduu dan kepam jah
tak seglowingggg amyra rosli pun
Reply

Use magic Report

Post time 31-12-2018 11:49 PM From the mobile phone | Show all posts
terpaku replied at 31-12-2018 07:58 PM
Yang penting shawl elbulu macam spender arwah bapak meols

Hehehe...terhibur I dgn bam paku...
Reply

Use magic Report

Post time 31-12-2018 11:57 PM From the mobile phone | Show all posts
terpaku replied at 31-12-2018 10:10 PM
Ade ke fans sheols

Fans
Dah followers dia pun juta juta .mestilah adoo fans
Reply

Use magic Report

Post time 31-12-2018 11:59 PM From the mobile phone | Show all posts
kembarsiti replied at 31-12-2018 11:24 PM
Tu la...pesal la kan pilih el. Jwpn biasa : dah jodoh...

Atau pon faris ni feeling2 kot nk kawen pelakon. Tp pelakon kanak2 la tapi. Gigih melayan elpira ni smpai 5 resipsi
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.105002s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list