JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
103522
View
1806
Reply

Elfira & Faris Wedding: UPDATE 3 MAC 2019 - Reception (3) #1753 onwards

  [Copy link]

Author: kakasotong2    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 31-12-2018 11:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Ada program kahwin di Astro 05/01 ni
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 31-12-2018 11:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Leeanne88 replied at 31-12-2018 11:13 PM
Resepi 2 kali tu biasalah. Rakyat marhaen pun resepsi 2 kali. Apa yang kalah fattzura pulak?

Ala abaikan la uols part fattzura tu. Reputz pn saje nak sensasi kan gosip ni sampai kan nak drag nama fattzura sekali. Cukupla si faris ni dikatanya serupa fattah
Reply

Use magic Report

Post time 31-12-2018 11:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Kaya sangat ke laki dia tu?
Reply

Use magic Report

Post time 31-12-2018 11:22 PM From the mobile phone | Show all posts
terpaku replied at 31-12-2018 10:10 PM
Ade ke fans sheols

Kalau mkn free ada je.. ke kena beli produk dlu baru dpt kad jemputan? Hahaha
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 31-12-2018 11:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by kakasotong2 at 31-12-2018 11:26 PM
Orix replied at 31-12-2018 10:56 PM
Ikutkan iols nak mention wedding erra yusry n mekjena tapi dah cerai kan...... so terkeluar carta. ...


Hahahaha vcd erra-yusry kawen kakak meols siap beli hokeh. Siap ada cd1 cd2. Cd1 pasal detik perkenalan & gambar2 both masa kecik, cd2 baru tunjuk masa akad nikah sampai ke resepsi. Meols pn tumpang tengok sekali

Kakak meols dlu mmg peminat tegar erra-yusry. Siap potong2 gambar couple ni lg setiap kali beli paper or magazines then letak dalam fail khas. More to sticker album gitu
Reply

Use magic Report

Post time 31-12-2018 11:24 PM From the mobile phone | Show all posts
netto_ replied at 31-12-2018 08:41 PM
Bule thn ensem lakinye. Apehal la kawen dgn elpira ni. Mcm kanak2 aku tgk el ni

Tu la...pesal la kan pilih el. Jwpn biasa : dah jodoh...
Reply

Use magic Report

Post time 31-12-2018 11:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Orix replied at 31-12-2018 10:56 PM
Ikutkan iols nak mention wedding erra yusry n mekjena tapi dah cerai kan...... so terkeluar carta. ...

Bukan setakat vcd.. ada majalah khas keluaran utk wedding diorg. Haha nostalgic. Tp tula jodoh x pjg..
Reply

Use magic Report

Post time 31-12-2018 11:27 PM | Show all posts
wedding modern yg iols ingat hanyalah awal scha dan anzalna  itu pun sebab baju. mencanak2 tailor malaysia cari kain hijau kain barbie doll nak buat baju kawin
Reply

Use magic Report

Post time 31-12-2018 11:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Muka laki and cara cakap macam apai thinker

Reply

Use magic Report

Post time 31-12-2018 11:37 PM From the mobile phone | Show all posts
netto_ replied at 31-12-2018 08:41 PM
Bule thn ensem lakinye. Apehal la kawen dgn elpira ni. Mcm kanak2 aku tgk el ni

mcm pedofil je kan kalo nikah sama elpira ni
sbb mcm kekanak blom akil baligh
Reply

Use magic Report

Post time 31-12-2018 11:38 PM From the mobile phone | Show all posts
ko pakai 5 persalinan pun persis baju kikilala jah
sbb ko katek...kalo ko tinggi mcm zahirah mc wilson ke baru la OUTSTANDING nk pakai 20 persalinan punnnn
Reply

Use magic Report

Post time 31-12-2018 11:39 PM From the mobile phone | Show all posts
RooneyMara replied at 31-12-2018 09:46 PM
Bagus la dpt org have have. El pun boleh tahan high maintenance dia. Teringat dia punya facial routi ...

facial rutin mahal2 pun rupa dia tetap senduu dan kepam jah
tak seglowingggg amyra rosli pun
Reply

Use magic Report

Post time 31-12-2018 11:49 PM From the mobile phone | Show all posts
terpaku replied at 31-12-2018 07:58 PM
Yang penting shawl elbulu macam spender arwah bapak meols

Hehehe...terhibur I dgn bam paku...
Reply

Use magic Report

Post time 31-12-2018 11:57 PM From the mobile phone | Show all posts
terpaku replied at 31-12-2018 10:10 PM
Ade ke fans sheols

Fans
Dah followers dia pun juta juta .mestilah adoo fans
Reply

Use magic Report

Post time 31-12-2018 11:59 PM From the mobile phone | Show all posts
kembarsiti replied at 31-12-2018 11:24 PM
Tu la...pesal la kan pilih el. Jwpn biasa : dah jodoh...

Atau pon faris ni feeling2 kot nk kawen pelakon. Tp pelakon kanak2 la tapi. Gigih melayan elpira ni smpai 5 resipsi
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2019 12:00 AM From the mobile phone | Show all posts
Orix replied at 31-12-2018 10:22 PM
Awat ramai letak benchmark wedding mekjura ? Seriously iols tak igt satu hapa pun masa wedding mekju ...

Mungkin pasai nie kut... kata kawan I bila dia tgk wedding photo Faz, yg mahal accessory seblh Faz...abam Abdul ituuu...mmg semua weddings yg you sebut mmg gah n brides cantik...but accessories yg berdiri seblh mereka itu tidak complement and enhance kecantikan dan kemeriahan weddings ituuu
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2019 12:00 AM From the mobile phone | Show all posts
Gambo pre wedding ke yg pakai shawl gucci tu.. Awat amik gambo mcm tgh mengilai persis mak tiri cinderella lagu tu.. Dh lah mekap pun menakutkan
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2019 12:01 AM From the mobile phone | Show all posts
cmf_premierleag replied at 31-12-2018 11:38 PM
ko pakai 5 persalinan pun persis baju kikilala jah
sbb ko katek...kalo ko tinggi mcm zahirah mc wi ...

20 persalinan ke nti ni? Yg pasti bln january mmg montah kite sis tgk el bersanding tiap minggu.
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2019 12:05 AM From the mobile phone | Show all posts
kakasotong2 replied at 31-12-2018 11:19 PM
Ala abaikan la uols part fattzura tu. Reputz pn saje nak sensasi kan gosip ni sampai kan nak drag  ...

Tidakkk kaka...tak sama lansung fattah n faris...iras2 pun tak ada tau...I nmpk mcm baby pian ajer...cuma muka abit bujur n berisi
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2019 12:07 AM From the mobile phone | Show all posts
Happy new year semuaaa
Kerlass elbulus masuk astro ok walimatul urus 5/1 ni siaran
Walaopun sendusssss sejuk gebor
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.094965s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list