JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
103519
View
1806
Reply

Elfira & Faris Wedding: UPDATE 3 MAC 2019 - Reception (3) #1753 onwards

  [Copy link]

Author: kakasotong2    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 1-1-2019 12:24 AM From the mobile phone | Show all posts
cmf_premierleag replied at 31-12-2018 11:37 PM
mcm pedofil je kan kalo nikah sama elpira ni
sbb mcm kekanak blom akil baligh

Hehehe... Aku pun nak cakap benda yang sama.laki ni mcm takde ppuan lain si elbulu pun berkenan.takde taste langsung dgn cara cakap pun tergedik2
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2019 12:33 AM From the mobile phone | Show all posts
Nenolen replied at 1-1-2019 12:00 AM
Mungkin pasai nie kut... kata kawan I bila dia tgk wedding photo Faz, yg mahal accessory seblh Faz ...

Yawnnnnnnnnn..... pattah amin tu muka lelaki yg membosankan.... pd iols hensem lg Yusry compare to pattah...
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2019 12:35 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Badigol at 31-12-2018 04:42 PM
Cekgushilla replied at 31-12-2018 04:07 PM
Happy new year semuaaa
Kerlass elbulus masuk astro ok walimatul urus 5/1 ni siaran
Walaopun sendus ...


Ramai je artis msuk astro walimatulurus tu..xkira sendu ke tak....sbb astro pergi offer dan taja then artis tu accept je...yela sapa taknak msuk astro kn.publisiti tu...tp ada je artis yg xterima offer astro..fattzura cthnya..
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2019 12:36 AM From the mobile phone | Show all posts
Thread ni bakalan menjadi thread terhangat tahun baru ni hihihi.

Tak boleh lupa sungguh pada ayat RM20 setiap helaian alquran dan hafal surah Al-Mulk. Kedengaran zuhud di situ.

Tapi nahhhh.
Pergi sephora sampai RM10k lebur.
Kapel ngan pian siap sewa heli.
Tunang nak tukar-tukar baju.
Ni kawen nahhh 5 majlis resepsi katanya.

Apa-apa pun, moga selamat ya dik El. Moga takde kedengaran lagi gosip dgn lelaki sana sinun bila dah berlaki ni
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2019 01:11 AM From the mobile phone | Show all posts
prizadane replied at 31-12-2018 08:55 PM
Owh...muslimah sangat pre-wedding dik el ni ye. Siap belai dagu tunang. Untung la tunang hafal al mu ...

Mesti siap dgn majls khatam quran skali neh
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2019 01:13 AM From the mobile phone | Show all posts
ninja boy replied at 31-12-2018 10:11 PM
Kata nak sorok2, ini 5 Kali kunun menunjuk2, kalau cerai abih kena kutuk nnt. Dah berapa ramai artis ...

Tulaa x amik iktibar..tunang ritu pm bertukar baju bagai..anyway iols ucapkan sesiap selamat pengantin baharu..didoakan bahagia hingga hujung nyawa aminnn
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2019 01:15 AM From the mobile phone | Show all posts
danieladam replied at 31-12-2018 11:06 PM
setuju..seingat iols paling gah majlis smpai dapat slot buletin utama, siaran langsung nikah, sand ...

Boleh je asal ada makan free
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2019 01:16 AM From the mobile phone | Show all posts
Slalu yg sampai beberapa malam style orang jawa kan? Mmg jenis meriah
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2019 01:18 AM From the mobile phone | Show all posts
selamat pengantin baru ler.. moga bahagia hendaknya.. moga lps kwin terus nyah dr industri.. skrg nie pon xtau apa produk sheolss.. berlakon xde lgsg pon..
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2019 01:50 AM From the mobile phone | Show all posts
Orix replied at 31-12-2018 10:22 PM
Awat ramai letak benchmark wedding mekjura ? Seriously iols tak igt satu hapa pun masa wedding mekju ...

Betol. Setakat ni xda yg leh tanding tokti nya wedding! Iols kecik lagi time tu tapi masih ingat sampai skrg details wedding dia, moment2 special, dress dia, make up dia yg timeless lg classic tu oh myy. Part dia lambai fans dari balkoni tuu takleh lupa. Haha sorry la kiter dulu mmg peminat tegar tokti
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2019 02:26 AM From the mobile phone | Show all posts
Meols nk tanya soklan ikhlas. Knp ramai yg taksuka elbulu ni?
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2019 03:03 AM From the mobile phone | Show all posts
terpaku replied at 31-12-2018 07:58 PM
Yang penting shawl elbulu macam spender arwah bapak meols

Hohohohihijijuhuhu betol la mcam spender orng tua
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2019 03:14 AM From the mobile phone | Show all posts
Tapi kenapa ramai artis top2 macam all dekat El ini eh. Fazura, ZMW. Even Yaya zahir yang hlive itu. Ke sejak dia putus tunang dgn pian?
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2019 03:18 AM From the mobile phone | Show all posts
kakasotong2 replied at 31-12-2018 11:24 PM
Hahahaha vcd erra-yusry kawen kakak meols siap beli hokeh. Siap ada cd1 cd2. Cd1 pasal detik per ...

Haha tapi nak bandingkan Erra dgn Lisa. Erra nampak lagi approachable dengan orang. Tak kekwat!
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2019 03:24 AM From the mobile phone | Show all posts
Carcosa replied at 1-1-2019 02:26 AM
Meols nk tanya soklan ikhlas. Knp ramai yg taksuka elbulu ni?

Kalau ramai tak suka Elbulu, kenapa ramai gang2 industri rajin comment dekat pics dia. Mhm. Mungkin sebab dah ada laki, tapi gatal burii** kott dgn laki lain. Mana kita tauu. jkjkjkjk
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2019 03:27 AM From the mobile phone | Show all posts
Fattzura buat resepsi utk fans mmg lah logik, full house yachh
Kalau elfaris nih ramai ke idok yg sanggup turun, kekekeke
Haruslaaa fattzura jd benchmark..still hangat giteww wlupon dh setahun lebih
zaman tokti tok k, errayusry tu zaman pak kadokk
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2019 04:07 AM From the mobile phone | Show all posts
5kali resepsi maybe sebab 5 kali laki heols khatam Al-quran tahun ni kot.. n suruh al mulk plk jangan ckp la.. excellent gituuuhh..
#husnuzon

Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2019 04:09 AM From the mobile phone | Show all posts
Miawlover replied at 31-12-2018 10:08 PM
Rezki dia.. 5 resepsi maybe :
1. Belah pompuan
2. Belah lelaki

bachelor/bachelorette party xde? ke diganti dgn majlis kesyukuran doa selamat.
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2019 04:10 AM From the mobile phone | Show all posts
Orix replied at 31-12-2018 10:56 PM
Ikutkan iols nak mention wedding erra yusry n mekjena tapi dah cerai kan...... so terkeluar carta. ...

helloooooo.. wedding iconic syella kopek sandig sorg2 chuols nk letak mane?
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2019 04:13 AM From the mobile phone | Show all posts
Orix replied at 1-1-2019 12:33 AM
Yawnnnnnnnnn..... pattah amin tu muka lelaki yg membosankan.... pd iols hensem lg Yusry compare to ...

yusry muke mcm protege shafinaz si lazarul tu
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.115814s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list