JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
103626
View
1806
Reply

Elfira & Faris Wedding: UPDATE 3 MAC 2019 - Reception (3) #1753 onwards

  [Copy link]

Author: kakasotong2    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 6-1-2019 08:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Nham22 replied at 6-1-2019 04:57 PM
Lepas ni el boleh rehat la carik rejeki untuk fanmily die...adik2 pon dah besar2...ni time el pulak  ...

Iols cm trharu plak bce kekata chuols ne. Wlpon iols agk mluat dgn elpirah. Tpi skg mse dia enjoy rehat nikmati khidupan dia sbb slame dia membnting tulang for her fmly.
Reply

Use magic Report

Post time 6-1-2019 08:31 PM | Show all posts
Aku suka je gown reception El ni. Material kain tu jenis yg berat berisi & nampak mahal gitu. Memang taste iols kain jenis gitu. Design pun ok je kat mata aku.

Reply

Use magic Report

Post time 6-1-2019 08:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Xde ke gambar2 ootd artis2 yg pegi resepsi elpirah ni?
Reply

Use magic Report

Post time 6-1-2019 08:46 PM | Show all posts
ariellin replied at 6-1-2019 08:02 AM
Byk2 baju retis kawen yg plg cantik simple kene dgn majlis baju mia ahmad  doploh sen ak ...

Yang mana??? Soft pink or soft yellow???

Less is always more, sis
Reply

Use magic Report

Post time 6-1-2019 08:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Pelamin #elfaris


Credit : fb nasgreatidea



FB_IMG_1546778864817.jpg


FB_IMG_1546778973192.jpg
Reply

Use magic Report

Post time 6-1-2019 09:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Tengok artis ke, designer ke ramai main HP Dari concentrate kt majlis
Sedihhhh
Reply

Use magic Report

Post time 6-1-2019 09:58 PM From the mobile phone | Show all posts
So.. how are you kak pian?
Da moved on belom? Masih teringat memori naik helikopter tak?
Reply

Use magic Report

Post time 6-1-2019 10:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Spicymami replied at 6-1-2019 03:19 AM
Xlawa pun awek Tunku harun tu muke biase cm tipikal amoi , boob je la besar n seksi suka tayang lu ...

gf harun tu mmg x lawa pun.muka mcm cina busuk jah.muka pun biasa je plain jane
celah mana tah org kata dia hot.muka spesis dia bersepah je kat sg wang sana dgn singlet spageti strap tayang ketiak busuk
Reply

Use magic Report

Post time 6-1-2019 10:20 PM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 6-1-2019 03:32 AM
Khuenst. Dah tau katik heloknya pakai simple baju kurung jah macam princess of Johor masa menikoh  ...

mmg taste si el ni hauk
dha tahu katek, pilihlah dress yg sesuai khennnn
ni mcm pakai dress gaun cinderella budak skolah buat show teater cinderella ms pementasan akhir tahun jah
Reply

Use magic Report

Post time 6-1-2019 10:46 PM From the mobile phone | Show all posts
truesonic replied at 6-1-2019 09:50 PM
Tengok artis ke, designer ke ramai main HP Dari concentrate kt majlis
Sedihhhh

Semua sibuk nk update Ig la tu
Reply

Use magic Report

Post time 6-1-2019 11:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Bagi aku cantik ajer. Moga bahagia. Kawin pun restu keluarga. Tak rampas laki orang. So aku doa yg baik baik untuk dia laki bini.
Reply

Use magic Report

Post time 6-1-2019 11:15 PM | Show all posts

Decor utk malam 1 st reception ni cantiklah  juga

Sengaja takde pelamin sebab ada 4 lagi resepsi....mesti ada sanding nanti

Aku harap ada yg El faris pakai songket
Reply

Use magic Report

Post time 6-1-2019 11:17 PM | Show all posts
ouch! replied at 6-1-2019 01:47 PM
Tgk tak igs yang masa fazura nak balik salam El. Kemain excited faris menegur. Hahahaa.

Aku pun perasan
Lagi satu aku perasan masa tu muka Faris iras arwah zaibo versi muda dan berambut
Reply

Use magic Report

Post time 6-1-2019 11:23 PM | Show all posts
Lula2 replied at 6-1-2019 12:24 PM
Takde riaknya sis..
Fahamkan lah apa yg el ckp sbb u pun perempuan kan..
Bayangkan g dating tp p ...

Kesian plak bila baca apa El kata
Dah lah kena support family, boifren pun dia kena payung
Syukur skrg dapat sumone yg boleh support dia

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 6-1-2019 11:25 PM | Show all posts
fadz84 replied at 6-1-2019 08:37 PM
Xde ke gambar2 ootd artis2 yg pegi resepsi elpirah ni?

Sori la uols, meols x update sgt gambar 1st reception ni. Almaklumla meols berada di luar kawasan. Dalam hutan amazon gitu. Line tenet lembap sangat


Nah meols belanja sikit gmbr rakan retis yg attend wedding sheols smlm.


  


  


  


  




Reply

Use magic Report

Post time 6-1-2019 11:29 PM From the mobile phone | Show all posts
I nampak baju el mcm pompuan kat tin susu cap junjung/ milk maid.

Faris ni minat retis kot. Ada gambar dia dgn el di ig dia, dia refer to el as 'superstar'. Amagad. Betui ke hampa kata dia ni intelligent n educated.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 6-1-2019 11:29 PM | Show all posts
  


  


  



Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 6-1-2019 11:38 PM | Show all posts
  


  


  


  


  




Reply

Use magic Report

Post time 6-1-2019 11:39 PM From the mobile phone | Show all posts
So kira reception yg ni utk geng2 artis la
Reply

Use magic Report

Post time 6-1-2019 11:48 PM From the mobile phone | Show all posts
sofinamini replied at 6-1-2019 07:14 AM
Mybe lepas lepas nie tak kot . Cuma iolls pelikkk . Dia kan pengantin baru. Kot banyak pulak masa  ...

Ape susah. Retis ninada pa or assistant utk tlg jaga instagram n fesbuk.. Siap boleh livekan lagi hokeyy.. I olsz husnuzon jahh.

Tp dulua da skali johara pg era call.. Pasal tajuk henpon melekat kt tgn ni. Diornag de call elfira.. El sndara ngaku dia mmg jenis mcm nim hahahha
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.114246s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list