Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
115282
View
1806
Reply

Elfira & Faris Wedding: UPDATE 3 MAC 2019 - Reception (3) #1753 onwards

  [Copy link]

Author: kakasotong2    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 6-1-2019 11:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Bagi aku cantik ajer. Moga bahagia. Kawin pun restu keluarga. Tak rampas laki orang. So aku doa yg baik baik untuk dia laki bini.
Reply

Use magic Report

Post time 6-1-2019 11:15 PM | Show all posts

Decor utk malam 1 st reception ni cantiklah  juga

Sengaja takde pelamin sebab ada 4 lagi resepsi....mesti ada sanding nanti

Aku harap ada yg El faris pakai songket
Reply

Use magic Report

Post time 6-1-2019 11:17 PM | Show all posts
ouch! replied at 6-1-2019 01:47 PM
Tgk tak igs yang masa fazura nak balik salam El. Kemain excited faris menegur. Hahahaa.

Aku pun perasan
Lagi satu aku perasan masa tu muka Faris iras arwah zaibo versi muda dan berambut
Reply

Use magic Report

Post time 6-1-2019 11:23 PM | Show all posts
Lula2 replied at 6-1-2019 12:24 PM
Takde riaknya sis..
Fahamkan lah apa yg el ckp sbb u pun perempuan kan..
Bayangkan g dating tp p ...

Kesian plak bila baca apa El kata
Dah lah kena support family, boifren pun dia kena payung
Syukur skrg dapat sumone yg boleh support dia

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 6-1-2019 11:25 PM | Show all posts
fadz84 replied at 6-1-2019 08:37 PM
Xde ke gambar2 ootd artis2 yg pegi resepsi elpirah ni?

Sori la uols, meols x update sgt gambar 1st reception ni. Almaklumla meols berada di luar kawasan. Dalam hutan amazon gitu. Line tenet lembap sangat


Nah meols belanja sikit gmbr rakan retis yg attend wedding sheols smlm.


  


  


  


  




Reply

Use magic Report

Post time 6-1-2019 11:29 PM From the mobile phone | Show all posts
I nampak baju el mcm pompuan kat tin susu cap junjung/ milk maid.

Faris ni minat retis kot. Ada gambar dia dgn el di ig dia, dia refer to el as 'superstar'. Amagad. Betui ke hampa kata dia ni intelligent n educated.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 6-1-2019 11:29 PM | Show all posts
  


  


  



Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 6-1-2019 11:38 PM | Show all posts
  


  


  


  


  




Reply

Use magic Report

Post time 6-1-2019 11:39 PM From the mobile phone | Show all posts
So kira reception yg ni utk geng2 artis la
Reply

Use magic Report

Post time 6-1-2019 11:48 PM From the mobile phone | Show all posts
sofinamini replied at 6-1-2019 07:14 AM
Mybe lepas lepas nie tak kot . Cuma iolls pelikkk . Dia kan pengantin baru. Kot banyak pulak masa  ...

Ape susah. Retis ninada pa or assistant utk tlg jaga instagram n fesbuk.. Siap boleh livekan lagi hokeyy.. I olsz husnuzon jahh.

Tp dulua da skali johara pg era call.. Pasal tajuk henpon melekat kt tgn ni. Diornag de call elfira.. El sndara ngaku dia mmg jenis mcm nim hahahha
Reply

Use magic Report

Post time 6-1-2019 11:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Lawa je gown el tu.. still nampak gown pengantin la.. xde la pelik pon..
Reply

Use magic Report

Post time 6-1-2019 11:51 PM From the mobile phone | Show all posts
ziara replied at 6-1-2019 11:29 PM
I nampak baju el mcm pompuan kat tin susu cap junjung/ milk maid.

Faris ni minat retis kot. Ada g ...

Hahaha meragui kebijaksanaan faris. Tapi I rasa dia memang minat el sebagai retis sebab tu dia Batak sikit.i tgk awal tanya pak nil pasal dia orang ni. Daripada dia kenal pak nil masa on air dia suruh pak nil kirim Salam.
Reply

Use magic Report

Post time 6-1-2019 11:53 PM From the mobile phone | Show all posts
I baca newspaper hari ni pasal majlis . El cakap 2 je lah majlis reception dia.
Satu belah dia satu lagi belah faris.
Reply

Use magic Report

Post time 6-1-2019 11:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Kelakar bc kt fb rotikayap mcm2 komen
Ada yg ckp tima kasih sb kenal kan faris kt umum bole la sheol nk menyondol
Reply

Use magic Report

Post time 6-1-2019 11:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Incanto replied at 6-1-2019 11:15 PM
Decor utk malam 1 st reception ni cantiklah  juga

Sengaja takde pelamin sebab ada 4 lagi reseps ...

Pelamin nye kena tunggu next reception pulak.. For last night mmg dorang biar lapang mcm tu
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2019 12:04 AM From the mobile phone | Show all posts
Aku x sabar tunggu dorg hanimun n dpt baby comel2 smbut anniversary mewah2 romantik happening sweet bg lagi pedih berdarah bernanah bengkak hati korg sume yg benci jaki sgt dgn el from a to z ni kahkah


Skrg pun da mcm setan memasing hidup tak tenang berdarah mata terketar2 menaip duk hanat hanatkan el dan wedding nye.  Komen rilek2 sudah yg hanat hanatkan org tu kenapa, dia amek laki ko ke, dia putus tunang dgn adik ko ke yg panas hati sgt. Gilooooo
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2019 12:52 AM | Show all posts
biarla diorg nak komen sbb si elpian diputuskan tunang oleh famili el dgn kejam jugak dgn mamacat cakap hafal al mulk la simpan wang dalam quran la macam la pian xde duit tak sekolah takde mak bapak. macamna org tak mengata tunjuk mewah canang dating sana sini hujung2 disuruh putus kena paksa
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2019 01:05 AM From the mobile phone | Show all posts
azwanaliori replied at 7-1-2019 12:04 AM
Aku x sabar tunggu dorg hanimun n dpt baby comel2 smbut anniversary mewah2 romantik happening sweet  ...

kahkahkah setuju sangat.dah mcm naik gila acik2 kepam berkulat kat dlm ni tgk couple tu happy
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2019 01:12 AM From the mobile phone | Show all posts
Ugly. Just one word to describe every thing about this.
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2019 02:42 AM From the mobile phone | Show all posts
ninja boy replied at 6-1-2019 04:52 PM
biarla diorg nak komen sbb si elpian diputuskan tunang oleh famili el dgn kejam jugak dgn mamacat ca ...

Move ooooooonnnnnn laaaa pian tu sempurna sgt ke pooon, dah ada gf susah senang bertahun2 buang mcm sampah sbb nk kejar gf artis, time dah bertunang pulak gatal penis berbigo dgn bini org ajak overnight sana sini ..

Xkaya xpe lg  tp Klu dah ada red flag playboya  mcm tu kompemla fikir sepuluh kali nk buat laki ke tak. Silap2 menanggung biawak kaki skandal je nnt.

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.087485s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list