Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
46329
View
508
Reply

"Suami Hipokrit Dan Kaki Betina!"- Tauke Jambu Dan Isteri Gaduh Besar?

[Copy link]

Author: Cari-Saiful       Show all posts   Read mode

Author
Post time 3-1-2019 05:14 PM | Show all posts |Read mode
Kecoh bila isteri Tauke Jambu, Nadia Mohd Effendi menggelar suaminya sebagai kaki betina.


Bagaimanapun Tauke, 42 menafikan berlaku pertelingkahan antara dia dan isterinya.


  



Biasalah, orang perempuan kalau tengah marah dia akan cakap benda-benda begitu. Kami tak ada masalah pun dan tidak bergaduh pun, katanya kepada Harian Metro.


Hasil tinjauan mendapati yang akaun Instagram isterinya, @nadiayaya6 sudah tiada.


Foto: Harian Metro


Bila sedang marah, isteri saya suka membuat kenyataan di media sosial seperti Instagram. Jadi, saya terpaksa tutup. Apa pun, semuanya sudah selesai, tambahnya sambil menegaskan ia merupakan tindakan yang sepatutnya diambil oleh seorang suami.


Isu ini bermula bila gambar Tauke dan Nadia dimuat naik di Instagram Nadia.


  



  



Bagaimanapun menerusi satu komen yang dipercayai akaun baru Nadia, menyatakan bukan dia yang memuat naiknya sebaliknya akaun tersebut telah digodam oleh Tauke.


Bukan itu sahaja, Nadia turut menyatakan yang dia tidak perlukan suami hipokrit dan sering bertukar pasangan.


Foto: Google


Cukuplah. Saya tak perlukan suami hipokrit sebegini."


Menurut Harian Metro, Nadia juga ada memuat naik status 'pedih'dan sesuatu berkenaan  orang luar yang menggunakan ilmu menerusi akaun barunya @zamatul_aydin. -CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 3-1-2019 05:15 PM | Show all posts
lorr..baru tau perangai sebenar ke?
Reply

Use magic Report

Post time 3-1-2019 05:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Muka cam tauke ni pun ada juga ya sundel2 lawa nk melayan
Reply

Use magic Report

Post time 3-1-2019 05:32 PM | Show all posts
kaki betina rupa camni..pitam
Reply

Use magic Report

Post time 3-1-2019 05:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Br je beranak aritu khuesnt..dh kluar ank br sedar xlarat nk hadap prgai laki kaki betina ke..kata dh btahun hadap prgai miang gitu xpnh berubah,dh tu gigih jgk nk ada ank ngn jate miang tu knp..asal blaki je lah
Reply

Use magic Report

Post time 3-1-2019 05:42 PM | Show all posts
Beautifulliar. replied at 3-1-2019 05:37 PM
Br je beranak aritu khuesnt..dh kluar ank br sedar xlarat nk hadap prgai laki kaki betina ke..kata d ...

ritu kemain romantika di amok
kali ke 2 bini nya meroyan kan psl taukeh

mmg dah terkenal kan pangai heols kan
gigih betina nk kawen dgn heols

Reply

Use magic Report

Post time 3-1-2019 05:47 PM | Show all posts
sian kau baru tahu laki kau miang
Reply

Use magic Report

Post time 3-1-2019 05:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Memang tauke muka pecah rumah ni masa kawen dengan nadia dengan ex wife anak berderet kan? Tak padan dengan rupa, player pulak. Asal poket tebal kan
Reply

Use magic Report

Post time 3-1-2019 05:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Pasal 'ilmu'... tauke ada pakai susuk ka...
Hrp dpt settle mslh rmhtgga adik2 yee
Reply

Use magic Report

Post time 3-1-2019 05:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Tauke kab kaya. Kasut je rm6000
Reply

Use magic Report

Post time 3-1-2019 05:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Emmm.. tauke anak ex bini berderet. Anak pun nyampah ngan bapak.. x pdn  muka mcm pecah rumah.. kaki betina...nasib ler nadia. Dah track record laki x baik ko nak jugak konon berubah..

Reply

Use magic Report

Post time 3-1-2019 05:59 PM | Show all posts
awek2 mane la yg sudi dgn tauke ni
Reply

Use magic Report

Post time 3-1-2019 06:01 PM From the mobile phone | Show all posts
alizna82 replied at 3-1-2019 05:59 PM
awek2 mane la yg sudi dgn tauke ni

Awek takda komitmen, boleh kikis duit. Bini la kesian
Reply

Use magic Report

Post time 3-1-2019 06:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Spicymami replied at 3-1-2019 09:30 AM
Muka cam tauke ni pun ada juga ya sundel2 lawa nk melayan

aku rasa kan kalau tv3 amik taauke berlakon suami kaki betina confrim meletup
Reply

Use magic Report

Post time 3-1-2019 06:03 PM | Show all posts
tauke ni dh berapa org wife dia?dia ni mgkin jenis sweet talker kot..
Reply

Use magic Report

Post time 3-1-2019 06:07 PM | Show all posts
kaki betina...really, with such looks...faint sedar faint
Reply

Use magic Report

Post time 3-1-2019 06:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Sweet talker pun kalu rendang cmni iols trus turn off.. Cmno laa awek2 ni leh sangkut
Reply

Use magic Report

Post time 3-1-2019 06:09 PM From the mobile phone | Show all posts
playboy kertu katanya walaupun muka macam tayar pecah
Reply

Use magic Report

Post time 3-1-2019 06:13 PM From the mobile phone | Show all posts
mixed replied at 3-1-2019 05:42 PM
ritu kemain romantika di amok
kali ke 2 bini nya meroyan kan psl taukeh


Ye lah chuols..gigih jgk she nk blaki n beranak.Jate ni klo mmg kaki betina,kaki judi,kaki arak xkn pnh berubah la.Lg satu kaki pukul.Xyh la pcaya ko kawen ngn dia,nti ko boleh ubah dia.This is tahik.
Reply

Use magic Report

Post time 3-1-2019 06:14 PM | Show all posts
Meiizu replied at 3-1-2019 05:32 PM
kaki betina rupa camni..pitam

hahahahhaha kejam chuolsss
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.157069s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list