Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
46331
View
508
Reply

"Suami Hipokrit Dan Kaki Betina!"- Tauke Jambu Dan Isteri Gaduh Besar?

[Copy link]

Author: Cari-Saiful       Show all posts   Read mode

Post time 7-1-2019 07:15 AM From the mobile phone | Show all posts
Melalui pemerhatian akak juga,lelaki yg kaki betina ni mmg takkan pernah insaf.Datang lah bini cantik taraf mana sekali pun lelaki mcm ni ttp akan curang. Jantan sejenis ni mudah jatuh cinta dan seronok bila ada perhubungan dgn org ketiga begitu. Berasa diri good looking dan menjadi dambaan semua wanita walaupun hausss sgt mukanya. Bagus la sultan melaka dah sedarkan heols hanyalah berwajah tikus bendang..kot la selama ni duk prasan handsome. Kaum wanita semua,selidik dahulu ya bakal suami tu kalau terkena dgn kaki betina,mmg hidup berendam air mata la.Baik siasat betul2 sblm kawen.
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2019 07:27 AM | Show all posts
cam forummer atas tu cakap, aku nak sentuh pasal fizikal orang ni aku pun tak selawo mana. Tapi dalam pada orang yg kureng lawa sure ada yg special tu yg buat opposite sex attracted to them.

TAPI..... agak agak lah wahai sang wanita. Walaupun jenis tak memilih paras rupa, selidik dan pilih lah tingkah laku dia. Kalaupun dia is a doctor, lawyer, professor. Tu semua suatu pekerjaan. Tapi perilaku ni kena bagi extra lagi attention.

Jangan main kaut je jantan yg on the surface nampak OK. Be smart. Da nak masok 2020 ni.
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2019 07:47 AM | Show all posts
pumpkinpatch replied at 7-1-2019 07:27 AM
cam forummer atas tu cakap, aku nak sentuh pasal fizikal orang ni aku pun tak selawo mana. Tapi dala ...

setuju dgn pandangan uol
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2019 07:50 AM | Show all posts

kann.. susah these days. Aku nak cakap lelebeh pun payau cos aku ada anak dara.Takot terkena kat batang hidung sendirik.

Tapi semua ni bukan ke common sense. Bila jantan tu sendiri mengayat manis kat kita, aku otomatik da pikir... lain macam jer ni.

Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2019 09:47 AM | Show all posts
doubleA replied at 4-1-2019 06:50 PM
Iols tertengok ig live toke ni dok marah2 cakap konspirasi nak jatuhkan dia. Dan dia cakap sikit pas ...

konspirasi la konon,

org jenis dia bila dah buat salah, akan divert kesalahan kt orang lain, untuk alih perhatian..

iq dia mmg jenis  rendah
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2019 10:03 AM | Show all posts
pumpkinpatch replied at 7-1-2019 07:50 AM
kann.. susah these days. Aku nak cakap lelebeh pun payau cos aku ada anak dara.Takot terkena kat b ...

Ayat mesti power rangers gitu

Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2019 10:22 AM | Show all posts
abadi84 replied at 6-1-2019 08:53 PM
Tak acilah gambar edika yusof mse mude hihihi

takpe sbb edika yusof tua pon tetap bertiang jauh ensem dia dari taukeh ni.. boo tauke!!
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2019 11:16 AM | Show all posts
am2020 replied at 6-1-2019 02:07 AM
Lelaki tulen mmg kaki betina dan hipokrit...cuma berani dan x berani tunjuk jer...tp aku rasa pompua ...

mak awak asal lelaki ke? transgender?
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2019 11:24 AM | Show all posts
dua_chzy replied at 5-1-2019 08:02 PM
Khuenst! If Jerin boleh diboikot mengapa tidak jantan hudoh ni!

iols memang dah lama boikot semua pelawak kat msia ni lagi2 jantan ni dgn shahrol shiro tu
shahrol shiro tu pun ada bad record kan
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2019 12:16 PM | Show all posts
Pada aku la...maaflah org pempuan ye...bila yg dah masuk 30 tak kawin dah mula gelabah. Sapa datang ayat sikit ok terus kawin. Ada tu lansung tak dapat restu mak bapak. Bila karma, yg laki kena tangkap jd pusher dadah, anak OKU, diri sendiri kena sumbat dalam penjara sementara nak tunggu perbicaraan..semua tu sebab apa. Sebab cinta buta.
Main terima je laki.....jenis laki malas sembahyang pun gasaklah..asal org keliling nampak dah kahwin. Jadi masalah, dah satu keja aku nak naik mahkamah tengok perbicaraan, kena p penjara sebab nak dapatkan tandangan staf pempuan yg terpedaya cinta buta. Nasib baik laki tu mengaku dadah tu dia punya. Selamat la bini dari ke tali gantung.
Nasib bini tokey masih baik sebenarnya.
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2019 12:48 PM | Show all posts
tauke nie, ce bayangkan dia dgn rirut . baut perangai mcm nie comfirm tak boleh carik makan dah
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2019 01:10 PM From the mobile phone | Show all posts
sranua replied at 7-1-2019 12:16 PM
Pada aku la...maaflah org pempuan ye...bila yg dah masuk 30 tak kawin dah mula gelabah. Sapa datang  ...

Maaflah nk ckp ye..sila luaskan pergaulan..
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2019 01:14 PM | Show all posts
sranua replied at 7-1-2019 04:16 AM
Pada aku la...maaflah org pempuan ye...bila yg dah masuk 30 tak kawin dah mula gelabah. Sapa datang  ...

bini tokey ni dah 30an ke sis?
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2019 01:33 PM | Show all posts
kesian..baru sethaun lebih kawen.
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2019 01:56 PM | Show all posts

kene setepek selayaknya dihencap khuennnnn
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2019 02:10 PM | Show all posts
NurAlia14 replied at 7-1-2019 01:10 PM
Maaflah nk ckp ye..sila luaskan pergaulan..

Kes betul sis....nak bergaul apa lg. Sy doakan yg dalam ni....nak kahwin carilah lelaki betul-betul.
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2019 02:18 PM | Show all posts
NurAlia14 replied at 6-1-2019 10:56 PM
Die siap nk saman lg sultan melaka tu..nmpknye terkesan btl kali ni..

terasa sgt la tu psl muka pecah rumah vs muka hemsem hahahhaha..

booooooooo tauge eh tauke..boooooo
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2019 02:26 PM | Show all posts
sranua replied at 7-1-2019 12:16 PM
Pada aku la...maaflah org pempuan ye...bila yg dah masuk 30 tak kawin dah mula gelabah. Sapa datang  ...

maaf ye tak semua wanita  begitu ye. iolss nie haa, umur nak masuk 37 tahun rilek jer tak kawin. biarlah di gelar andartu or tak laku . dari pada ter kawin ngan jantan keparat cam tokey jambu nie tak pasal2 menanggung beban  zahir dan batin.  sekadar pendapat sahaja .  ramai antara kawan2 i kat opis nie haa, mengamal kan konsep asal berlaki . in the end , laki `makan luar` , bini nya yg merana.
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2019 02:35 PM | Show all posts
You betul...ada yg bijak dan tak kahwin..pursue PhD...labih baiklah dari merana pikir suami buat hal. Dan seronok diorang happy dapat keluar oversea sama-sama. pergi Turki, London, Europe....Kalau mak ayah masih ada berbakti dgn org tua. Ada jugak one guy kat my dept. Tak kahwin sebab nak jaga ibunya...awal tahun lepas ibunya meninggal dan this guy pun tahun depan nak pencen. Dia pun tak payah nk pening kepala nak layan kerenah wifey.
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2019 02:42 PM | Show all posts
abadi84 replied at 6-1-2019 08:53 PM
Tak acilah gambar edika yusof mse mude hihihi

edika yusof skang pun kacak uols.. walaupun botak.
anak meols satu sekolah dengan anak heols... tahun lepas ade beberapa kali jumpa kat sekolah.
skang anak dia dah naik menengah... tak nampak dah.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.093084s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list