JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
40851
View
508
Reply

"Suami Hipokrit Dan Kaki Betina!"- Tauke Jambu Dan Isteri Gaduh Besar?

[Copy link]

Author: Cari-Saiful       Show all posts   Read mode

Post time 3-1-2019 08:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Retis muka pecah gini pun ada follower smpi 900k..
Buta ke apa netizen ni
Reply

Use magic Report

Post time 3-1-2019 09:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Penah ade kwn yg terkawen dgn dia ni dulu. Tp x tahan lama.
Reply

Use magic Report

Post time 3-1-2019 09:24 PM | Show all posts
gelaran kaki betina dengan rupa tidak seiring
Reply

Use magic Report

Post time 3-1-2019 09:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Asal boleh je.. tauke ni g keluar cari pompuan pakai topeng ke? Hahahahaha {:thief
Reply

Use magic Report

Post time 3-1-2019 09:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah lah nad. Move on.
Reply

Use magic Report

Post time 3-1-2019 09:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Tauke ni umur dh 80 tahun pun mesti still miang. Ko*** x pernah nak rehat ke?
Reply

Use magic Report

Post time 3-1-2019 10:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Dr dulu lg kan mmg si tauke ni kaki betina, masak la ko dpt suami mcm ni
Reply

Use magic Report

Post time 3-1-2019 10:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Muka cam gini pun boleh jd kaki betina? Taste aku yg high sgt ke or mmg awek2 yg dia ayat semua mata duitan sampai buta?
Reply

Use magic Report

Post time 3-1-2019 10:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Hmm.. eden dtg sini nak ckp padan muko yo..
Reply

Use magic Report

Post time 3-1-2019 10:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Poket tebal kot ni.. Bapak tokey ni org have2 jua di jb sana kan.. Dato ke apa.
Reply

Use magic Report

Post time 3-1-2019 10:21 PM From the mobile phone | Show all posts
putehkundor replied at 3-1-2019 06:09 PM
playboy kertu katanya walaupun muka macam tayar pecah

Kejam yach
Reply

Use magic Report

Post time 3-1-2019 10:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Pada iols, tauke ni sejenis yg muka dah la tak handsome & tak attractive pulak tu . Kalau setengah org kan muka tak handsome tapi attractive. Tapi iols percaya perempuan2 yg nak dgn tauke ni sbb tauke tu retis. Tu je
Reply

Use magic Report

Post time 3-1-2019 10:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Knape eh i x rasa sedih malah nk gelak
Reply

Use magic Report

Post time 3-1-2019 10:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Putriputeh replied at 3-1-2019 06:56 PM
Dua rasa nya

Klau x silap yg nadia ni ke 3. Sbb tu dlu porumer pelik cmne si melati ni boleh nk dgn kote eh toke ni bila dah ada track rekod kawin cerai kahwin cerai.

I syak 2019 heol bakalan setaraf natasha hudson dgn add on yg ke 4
Reply

Use magic Report

Post time 3-1-2019 10:33 PM From the mobile phone | Show all posts
CardiGans85 replied at 3-1-2019 09:19 PM
Penah ade kwn yg terkawen dgn dia ni dulu. Tp x tahan lama.

Kawan u tu bini yang keberapa? Kenapa cerai
Reply

Use magic Report

Post time 3-1-2019 10:33 PM From the mobile phone | Show all posts
putehkundor replied at 3-1-2019 07:16 PM
mak cik puteh karat zahida rafik la chuols...suka dia sejak jadi model nivea tahun 1998 lagi. semo ...

Ehh bkn ke udah nikoh dgn sapie bedal?
Reply

Use magic Report

Post time 3-1-2019 10:33 PM From the mobile phone | Show all posts
bertabahlaaa klw dpt laki mcm ni....  jenis asal boleh jual minyak....
Reply

Use magic Report

Post time 3-1-2019 10:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Anak2 dgn bini lama berderet kan? Mcm tkpenah tgk anak2 die. Anak2 pun malu ngaku bapak ke cane?
Reply

Use magic Report

Post time 3-1-2019 10:37 PM | Show all posts
unguaurora replied at 3-1-2019 09:53 PM
Tauke ni umur dh 80 tahun pun mesti still miang. Ko*** x pernah nak rehat ke?

kalau perempuan menopause, kalau lelaki pulak, men-no-pause

Reply

Use magic Report

Post time 3-1-2019 10:43 PM | Show all posts
dahulu akak ingatkan jambu yang mati dia, rupanya jambu yang lagi sorang
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.120614s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list