JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
38197
View
506
Reply

"Suami Hipokrit Dan Kaki Betina!"- Tauke Jambu Dan Isteri Gaduh Besar?

[Copy link]

Author: Cari-Saiful    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 3-1-2019 10:21 PM From the mobile phone | Show all posts
putehkundor replied at 3-1-2019 06:09 PM
playboy kertu katanya walaupun muka macam tayar pecah

Kejam yach
Reply

Use magic Report

Post time 3-1-2019 10:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Pada iols, tauke ni sejenis yg muka dah la tak handsome & tak attractive pulak tu . Kalau setengah org kan muka tak handsome tapi attractive. Tapi iols percaya perempuan2 yg nak dgn tauke ni sbb tauke tu retis. Tu je
Reply

Use magic Report

Post time 3-1-2019 10:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Knape eh i x rasa sedih malah nk gelak
Reply

Use magic Report

Post time 3-1-2019 10:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Putriputeh replied at 3-1-2019 06:56 PM
Dua rasa nya

Klau x silap yg nadia ni ke 3. Sbb tu dlu porumer pelik cmne si melati ni boleh nk dgn kote eh toke ni bila dah ada track rekod kawin cerai kahwin cerai.

I syak 2019 heol bakalan setaraf natasha hudson dgn add on yg ke 4
Reply

Use magic Report

Post time 3-1-2019 10:33 PM From the mobile phone | Show all posts
CardiGans85 replied at 3-1-2019 09:19 PM
Penah ade kwn yg terkawen dgn dia ni dulu. Tp x tahan lama.

Kawan u tu bini yang keberapa? Kenapa cerai
Reply

Use magic Report

Post time 3-1-2019 10:33 PM From the mobile phone | Show all posts
putehkundor replied at 3-1-2019 07:16 PM
mak cik puteh karat zahida rafik la chuols...suka dia sejak jadi model nivea tahun 1998 lagi. semo ...

Ehh bkn ke udah nikoh dgn sapie bedal?
Reply

Use magic Report

Post time 3-1-2019 10:33 PM From the mobile phone | Show all posts
bertabahlaaa klw dpt laki mcm ni....  jenis asal boleh jual minyak....
Reply

Use magic Report

Post time 3-1-2019 10:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Anak2 dgn bini lama berderet kan? Mcm tkpenah tgk anak2 die. Anak2 pun malu ngaku bapak ke cane?
Reply

Use magic Report

Post time 3-1-2019 10:37 PM | Show all posts
unguaurora replied at 3-1-2019 09:53 PM
Tauke ni umur dh 80 tahun pun mesti still miang. Ko*** x pernah nak rehat ke?

kalau perempuan menopause, kalau lelaki pulak, men-no-pause

Reply

Use magic Report

Post time 3-1-2019 10:43 PM | Show all posts
dahulu akak ingatkan jambu yang mati dia, rupanya jambu yang lagi sorang
Reply

Use magic Report

Post time 3-1-2019 10:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Laaa memang dari dulu miang kan..ohh lupa dulu terpakse butakan mata,pekakkan telinga sebab terkinjal2 nak kan si jambu miang ni.. sebab kaya ke sebab bermulut manis ni padan muke
Reply

Use magic Report

Post time 3-1-2019 10:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Muka cemni pun boleh jadi kaki betina *smh*
Reply

Use magic Report

Post time 3-1-2019 11:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Muka cam gini pun bersusun girlfren..mengayat pandai kot...

Teringat pakyus.. tak hensem tapi baik.. alfatihah pak yus
Reply

Use magic Report

Post time 3-1-2019 11:09 PM From the mobile phone | Show all posts
eh..dia ni ibu tunggal ke sbkm nikah dgn tauke..sbb dia tulis three of us..tnpa nama jambu
Reply

Use magic Report

Post time 3-1-2019 11:10 PM From the mobile phone | Show all posts
makneng replied at 3-1-2019 07:07 PM
Laaaa knp uolls pakai muka niyang rapik ni? Nak cabar avatat mak ke? Hahaha

Eyeshadow tu gelap sngt Makneng. Haha.
Reply

Use magic Report

Post time 3-1-2019 11:11 PM From the mobile phone | Show all posts
terpaku replied at 3-1-2019 07:09 PM
Tapak selipar toilet meols lg elok rupa

Kijam stetmen ni. Haha.
Reply

Use magic Report

Post time 3-1-2019 11:14 PM From the mobile phone | Show all posts
cmf_ummi replied at 3-1-2019 10:37 PM
kalau perempuan menopause, kalau lelaki pulak, men-no-pause

"Man-no-pause". Haha.
Reply

Use magic Report

Post time 3-1-2019 11:15 PM From the mobile phone | Show all posts
PulutSambal replied at 3-1-2019 10:12 PM
Muka cam gini pun boleh jd kaki betina? Taste aku yg high sgt ke or mmg awek2 yg dia ayat semua mata ...

Taste kita mmg high sis. Haha.
Reply

Use magic Report

Post time 3-1-2019 11:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Satu malaysia tahu toke kaki betine kenape ko blh xtau dek
Reply

Use magic Report

Post time 3-1-2019 11:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Muka camni + laki orang camni pun ada gak pompuan sudi mengesek
Asal boley ke atau asal retis
Blh brag kat kawan2, aku pernah ngesek dgn retis
Jantan camni tak heran, tp pompuan yg sudi ngesek tu i heran skit
Reply

Use magic Report

Post time 3-1-2019 11:36 PM From the mobile phone | Show all posts
gideoncross replied at 3-1-2019 11:15 PM
Taste kita mmg high sis. Haha.

High five sisthurrr.. Sesungguhnya muka tauke ni serius mcm rempit, cuma berduit sajork
Reply

Use magic Report

Post time 3-1-2019 11:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Lama jugak nadia ni couple dgn toke ni sebelum kawen. Bermcm2 cerita pasal anak berderet, gf stok model, anak tak tanggung, x wife pun ramai. Itu pun sheols sanggup ke pelaminan. Siapa suruh. Free aje kena beli anak sorg2.
Reply

Use magic Report

Post time 3-1-2019 11:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Pakej apa kaki betina rupa mcm ni.
Reply

Use magic Report

Post time 3-1-2019 11:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Pengalaman palingngeri dlm hdup ai
Lelaki katik konfiden mengurat
Suweiii
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2019 12:03 AM From the mobile phone | Show all posts
Dh uols hadap sangat dulu ... Sekarang meroyan pulak ... Adududud
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.131936s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list