JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
38102
View
506
Reply

"Suami Hipokrit Dan Kaki Betina!"- Tauke Jambu Dan Isteri Gaduh Besar?

[Copy link]

Author: Cari-Saiful       Show all posts   Read mode

Post time 4-1-2019 12:28 AM From the mobile phone | Show all posts
nak hadap duit pun macam tak sanggup dengan muka gravel ,perangai teruk gini
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2019 12:30 AM From the mobile phone | Show all posts
Dh tgk igstory die psl 7 sbb bini derhaka??eleh poyo perangai serupa hape nk suruh org toat
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2019 12:45 AM From the mobile phone | Show all posts
CardiGans85 replied at 3-1-2019 09:19 PM
Penah ade kwn yg terkawen dgn dia ni dulu. Tp x tahan lama.

Opss...yg nikah kat siam tu ka...mmg kejap jer rasanyer...mcm nikah seblm ramadhan then cerai syawal kut...kalu yg nie laaa
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2019 12:49 AM From the mobile phone | Show all posts
Nad nie bininya yg ke 4
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2019 01:22 AM From the mobile phone | Show all posts
Muka memang macam kaki pun..
Perempuan yang ngorat toke ni mesti yang jenis2 selipar tebal, susu padding tebal...
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2019 01:26 AM From the mobile phone | Show all posts
gigahertz replied at 3-1-2019 06:02 PM
aku rasa kan kalau tv3 amik taauke berlakon suami kaki betina confrim meletup

Tajuk pon wajib SUAMIKU KAKI BETINA. Sah meletop berpoloh juta views pecah rekod sluroh tanahair.
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2019 01:28 AM From the mobile phone | Show all posts
CardiGans85 replied at 3-1-2019 09:19 PM
Penah ade kwn yg terkawen dgn dia ni dulu. Tp x tahan lama.

Masalah persundalan tiada batasan juga kah?
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2019 01:30 AM From the mobile phone | Show all posts
Iris. replied at 3-1-2019 11:35 PM
Muka camni + laki orang camni pun ada gak pompuan sudi mengesek
Asal boley ke atau asal retis
Blh  ...

Sedangkan Mannak yang hodoh muka hodoh pangai tu pon ada jah pompuan stim nak berzina dengan heols Irisssss oiiiiii
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2019 01:35 AM From the mobile phone | Show all posts
Rupa sehodoh perangai..dah la muka buruk ade hati nak jadi player.yg peliknya ade jugak betina yg sangkut.. rendahnya standard chuolls ye gurl.kalau pon lapar harta laki orang, pilih la yg helok2 sikit..i yg tak lawa ni pon rela membujang sampai mati dari jadi gf tauke ni, serius..
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2019 02:25 AM From the mobile phone | Show all posts
Pompuan kan suke bad boy haha..
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2019 03:12 AM From the mobile phone | Show all posts
Bru tersedar ke?
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2019 03:22 AM From the mobile phone | Show all posts
Toke ni pernah ayat sorang instafamous kat club..tpi xdilyn oleh perempuan itu..xsedar diri pun ye toke ni..cermin diri la tgok bf perempuan itu..jauh beza kot..income perempuan tu pun lebih dr income ko yg xberapa lebat tu...
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2019 03:26 AM From the mobile phone | Show all posts
giyomi replied at 3-1-2019 06:07 PM
kaki betina...really, with such looks...faint sedar faint

Kalau solely harapkan his look tak jalan... Kaching2 lah permudah urusan
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2019 04:22 AM | Show all posts
Gile ceks kot. Muka pun mcm brg besa
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2019 05:12 AM From the mobile phone | Show all posts
Laki muka cam dia ni, mostly mulut manis. Mana2 pompuan yg hadap di puji puja sentiasa, memang cair la dengan orang camni
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2019 05:20 AM From the mobile phone | Show all posts
Brp anak tokey sekarang ni? 8 orang dah ke? Dahsyat naa...
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2019 05:31 AM From the mobile phone | Show all posts
pelik sgt klu pempuan2 cun ni dpt ditala si toke.. hadap pulakk tuu semuanyee.. ade tiup2 ke.. klu tok jamal tu faham la ade skit rupenyee.. ni
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2019 06:53 AM From the mobile phone | Show all posts
muntah mikir muka mcm tokey kaki pnpuan
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2019 07:04 AM From the mobile phone | Show all posts
prettyuglybabe replied at 3-1-2019 06:21 PM
tak yah nak kutuk-kutuk pompuan lain..
sekali esok korang kena ayat baru tau

Hahahaha... Itu la pasal.
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2019 07:32 AM From the mobile phone | Show all posts
Pakcik aku kaki pompuan pun ghupe pecah stok2 tokey laaa....kawin cerai membiak anak bersepah.....modal dia...duit! Tapi jenis2 betina yg menempel pun mmg sesuai laaa ngan dia...
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2019 07:50 AM From the mobile phone | Show all posts
Beautifulliar. replied at 3-1-2019 06:13 PM
Ye lah chuols..gigih jgk she nk blaki n beranak.Jate ni klo mmg kaki betina,kaki judi,kaki arak xk ...

kaki lancap x msk list ke?
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2019 08:01 AM From the mobile phone | Show all posts
nadia ni grad UM kan. tak sangka UM melahirkan graduan tengin juga ya
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2019 08:07 AM | Show all posts
sofiazara replied at 4-1-2019 08:01 AM
nadia ni grad UM kan. tak sangka UM melahirkan graduan tengin juga ya

pestaim aiols jumpe gra um sbegini pprt.but good move lar sheols angkat kaki dr asben muke jamban die tuh.
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2019 08:14 AM From the mobile phone | Show all posts
nishikido replied at 4-1-2019 01:35 AM
Rupa sehodoh perangai..dah la muka buruk ade hati nak jadi player.yg peliknya ade jugak betina yg sa ...

Sebab berduit uols. Berduit dan glemer. Perempuan kurang akal jer hadap nak berlaki kan tauke ni. Muka mmg tak siap habis.
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2019 08:21 AM | Show all posts
apa lah bengap gaduh laki bini update kat social media
pastu ko peluk balik laki tu..
malu jerk
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.116625s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list