JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
40852
View
508
Reply

"Suami Hipokrit Dan Kaki Betina!"- Tauke Jambu Dan Isteri Gaduh Besar?

[Copy link]

Author: Cari-Saiful    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 3-1-2019 10:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Laaa memang dari dulu miang kan..ohh lupa dulu terpakse butakan mata,pekakkan telinga sebab terkinjal2 nak kan si jambu miang ni.. sebab kaya ke sebab bermulut manis ni padan muke
Reply

Use magic Report

Post time 3-1-2019 10:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Muka cemni pun boleh jadi kaki betina *smh*
Reply

Use magic Report

Post time 3-1-2019 11:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Muka cam gini pun bersusun girlfren..mengayat pandai kot...

Teringat pakyus.. tak hensem tapi baik.. alfatihah pak yus
Reply

Use magic Report

Post time 3-1-2019 11:09 PM From the mobile phone | Show all posts
eh..dia ni ibu tunggal ke sbkm nikah dgn tauke..sbb dia tulis three of us..tnpa nama jambu
Reply

Use magic Report

Post time 3-1-2019 11:10 PM From the mobile phone | Show all posts
makneng replied at 3-1-2019 07:07 PM
Laaaa knp uolls pakai muka niyang rapik ni? Nak cabar avatat mak ke? Hahaha

Eyeshadow tu gelap sngt Makneng. Haha.
Reply

Use magic Report

Post time 3-1-2019 11:11 PM From the mobile phone | Show all posts
terpaku replied at 3-1-2019 07:09 PM
Tapak selipar toilet meols lg elok rupa

Kijam stetmen ni. Haha.
Reply

Use magic Report

Post time 3-1-2019 11:14 PM From the mobile phone | Show all posts
cmf_ummi replied at 3-1-2019 10:37 PM
kalau perempuan menopause, kalau lelaki pulak, men-no-pause

"Man-no-pause". Haha.
Reply

Use magic Report

Post time 3-1-2019 11:15 PM From the mobile phone | Show all posts
PulutSambal replied at 3-1-2019 10:12 PM
Muka cam gini pun boleh jd kaki betina? Taste aku yg high sgt ke or mmg awek2 yg dia ayat semua mata ...

Taste kita mmg high sis. Haha.
Reply

Use magic Report

Post time 3-1-2019 11:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Satu malaysia tahu toke kaki betine kenape ko blh xtau dek
Reply

Use magic Report

Post time 3-1-2019 11:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Muka camni + laki orang camni pun ada gak pompuan sudi mengesek
Asal boley ke atau asal retis
Blh brag kat kawan2, aku pernah ngesek dgn retis
Jantan camni tak heran, tp pompuan yg sudi ngesek tu i heran skit
Reply

Use magic Report

Post time 3-1-2019 11:36 PM From the mobile phone | Show all posts
gideoncross replied at 3-1-2019 11:15 PM
Taste kita mmg high sis. Haha.

High five sisthurrr.. Sesungguhnya muka tauke ni serius mcm rempit, cuma berduit sajork
Reply

Use magic Report

Post time 3-1-2019 11:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Lama jugak nadia ni couple dgn toke ni sebelum kawen. Bermcm2 cerita pasal anak berderet, gf stok model, anak tak tanggung, x wife pun ramai. Itu pun sheols sanggup ke pelaminan. Siapa suruh. Free aje kena beli anak sorg2.
Reply

Use magic Report

Post time 3-1-2019 11:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Pakej apa kaki betina rupa mcm ni.
Reply

Use magic Report

Post time 3-1-2019 11:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Pengalaman palingngeri dlm hdup ai
Lelaki katik konfiden mengurat
Suweiii
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2019 12:03 AM From the mobile phone | Show all posts
Dh uols hadap sangat dulu ... Sekarang meroyan pulak ... Adududud
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2019 12:28 AM From the mobile phone | Show all posts
nak hadap duit pun macam tak sanggup dengan muka gravel ,perangai teruk gini
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2019 12:30 AM From the mobile phone | Show all posts
Dh tgk igstory die psl 7 sbb bini derhaka??eleh poyo perangai serupa hape nk suruh org toat
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2019 12:45 AM From the mobile phone | Show all posts
CardiGans85 replied at 3-1-2019 09:19 PM
Penah ade kwn yg terkawen dgn dia ni dulu. Tp x tahan lama.

Opss...yg nikah kat siam tu ka...mmg kejap jer rasanyer...mcm nikah seblm ramadhan then cerai syawal kut...kalu yg nie laaa
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2019 12:49 AM From the mobile phone | Show all posts
Nad nie bininya yg ke 4
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2019 01:22 AM From the mobile phone | Show all posts
Muka memang macam kaki pun..
Perempuan yang ngorat toke ni mesti yang jenis2 selipar tebal, susu padding tebal...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.231807s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list