JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
38196
View
506
Reply

"Suami Hipokrit Dan Kaki Betina!"- Tauke Jambu Dan Isteri Gaduh Besar?

[Copy link]

Author: Cari-Saiful    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 4-1-2019 10:36 AM From the mobile phone | Show all posts
rosannazmia replied at 4-1-2019 09:16 AM
Cikki2 sekarang mmg suka komidian ye? Ala2 funny, short n kepam but full of money n sh#t gituhh. ...

Mayb bajet yg muka pecah umah ni org taknak, sekaliiii haahahahha yg nila kencang mengote sana sini amek kau
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2019 10:39 AM | Show all posts
kematian mengejut arwah pak yus x mengubah apa2 dlm diri dia nmpknya..
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2019 10:40 AM From the mobile phone | Show all posts
Cerita la lagi. Jgn cerita sekerat2. Kalo boleh hari2 apdate. Kami mmg suka org jaja kisah rumahtangga sendiri. Maklumla, org glemer kan. Kami mmg hadap cerita mcm ni. X payah simpan2 sgt kisah rumahtangga sendiri tu. Zaman kan dah maju. Dah xde rasa malu.
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2019 10:43 AM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 3-1-2019 05:30 PM
Sedangkan Mannak yang hodoh muka hodoh pangai tu pon ada jah pompuan stim nak berzina dengan heols ...

Atleast dia bukan kaki betina + pemegang title laki orang chazey
Tapi kes dia terbalik la...
Pompuan tu bini orang
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2019 10:44 AM | Show all posts
Record jantan ni kan memang dah membuktikan yang dia ni kaki betina.
Itu la pasal netizen hairan bila sis nak kahwin dengan jantan ni dulu.
Tapi baguslah kalau mata sis dah celik, dan sis dah sedar.
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2019 10:44 AM From the mobile phone | Show all posts
puccafan replied at 3-1-2019 09:12 PM
Laki muka cam dia ni, mostly mulut manis. Mana2 pompuan yg hadap di puji puja sentiasa, memang cair  ...

Kalau muka camni approach i
Belum sempat buka mulut i dah cabut
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2019 10:46 AM | Show all posts
alahai toke. jd la mcm adik ko jual otak2 ngn burger, sampai skrg maju jer hidupnya. lau dulu takde keter skrg dah pakai iriz
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2019 10:47 AM From the mobile phone | Show all posts
Acikgomen replied at 4-1-2019 12:41 AM
Kakak kenal sorang pompuan yg bangga citer penah ngesek dgn tokey. Sejenis gro pprt skolah tak abis  ...

Ada ke dia ceritq sedap ke idak si tokey ni
Barang baek ke, good in bed ke?

Tapi kalau standard pompuan camtu...
Takleh kata apa lah
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2019 10:49 AM From the mobile phone | Show all posts
rainbowrainz replied at 4-1-2019 01:55 AM
Gigih uols menghencap secara jemaah ye

Lama dah tersimpan dalam lubuk hati
Hahahahah
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2019 10:50 AM From the mobile phone | Show all posts
Alaaa kawan iols pun syokkat tokey ni
Sbb muka macam ex dia
Rajin naw dia komen kat ig tokey
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2019 10:52 AM | Show all posts
Jao bukan ke tauke ni dah banyak bini dia.. ke aku salah...
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2019 10:52 AM | Show all posts
kelakar la semua komentar di sini

tapi betul juga melihat wajahnya memang sakit di mata tapi di hati juga

mana nak cari yang kacak dimata tapi tidak sakit dihati?


Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2019 10:53 AM | Show all posts
perkara pertama terlintas di fikiran iolls ialah sudah berapa ramaikah wanita sudah menyerah diri tanpa ikatan ke Tauke sampai boleh status gitu dari bini sendiri..
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2019 11:04 AM From the mobile phone | Show all posts
Nmpknye sume berjemaah memadankn muka si bini Selayaknya la khuenst no simpati.

Meols xpelik klu jate klu bduit skit mmg ote miang la,tp bini duk umah nk g ane pon tok uleh.Cube bini wt miang jugek tgok jate tu gane.Tubek la hadis2 sgala bini derhaka.Bsepah jate muka bsepai mcm tokek ni tp betina keliling pinggang.

Kt kg meols ade jate tu dh la xkje xde pitis tp asik tmbah bini.Asl meols blik kg heols lalu dpn umh msti bwk bini baru.Smpai mak meols ckp dia ni pkai ilmu ape asik tuka bini je.Bini plk lawa2 pelik la jgk sbb jate tu mmg muka mggerutu besar2 nk romen pon xlalu.Pitis pn tkde.Smpai anak sulung heols n bini first dtg umh mak meols asik cite je benci kt bapak n malu kt org kg.Bini first pon xnk cerai meols xphm.Klo lalu dpn umh kitorg n singgah,mak meols ckp nk kluar.sbb mls lyn heols nti berjug2 minum air mcm lepak kt kedai maghrib xreti balik
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2019 11:04 AM From the mobile phone | Show all posts
Kat bazar ramadhan jln tar thun lpas
Terserempk dgn tauke dn bininya
Tersengih2 lh si tokey ni.
Tokchik buat tk knl ja

Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2019 11:16 AM | Show all posts
greantea replied at 4-1-2019 10:40 AM
Cerita la lagi. Jgn cerita sekerat2. Kalo boleh hari2 apdate. Kami mmg suka org jaja kisah rumahtang ...

aku sokong konyer komen.....retis batak 'followers' batak 'like'........elok ler tu mcm tu laaaa hidup semua nak dipersembahkan....sorry laaa aku nak follow IG retis mesia.....kat sini aku leh baca segalanyer...puiiiii....
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2019 11:20 AM From the mobile phone | Show all posts
Iris. replied at 4-1-2019 10:47 AM
Ada ke dia ceritq sedap ke idak si tokey ni
Barang baek ke, good in bed ke?


Koser lah kakak nak tanya banyak. Baca mesej mukadimah budak tu je kakak dah stresssss
'soW akak kite ngah mandy tayim akak kol'
Ko paham ke apa skendel tauke ni type
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2019 11:27 AM | Show all posts
Meiizu replied at 3-1-2019 05:32 PM
kaki betina rupa camni..pitam

haha tengok muka dah ada jugak betina yg ada interest kat dia...
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2019 11:28 AM | Show all posts
muka  cam tauke pun ada yg hadap yea, aduiii kaki betina kot, cari lain jer laa.
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2019 11:43 AM | Show all posts
Iris. replied at 4-1-2019 10:44 AM
Kalau muka camni approach i
Belum sempat buka mulut i dah cabut

hahaha...tak boleh blah betol.

bukan u je..i pon cabot lari x ckup tanah gamaknya...
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2019 11:44 AM From the mobile phone | Show all posts
I syak tokey ni hebat di ranjang.. Sekali dpt, terus x leh lupa. Tapi diorng ni lupa, benda harammm mmg sedap. Bila dh halal, mcm2 la. Tu yg x heran jenis bercinta bertahun2, nikah x smpi setahun sudai cerai berai..
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2019 11:44 AM | Show all posts
mieymiey replied at 4-1-2019 10:44 AM
Record jantan ni kan memang dah membuktikan yang dia ni kaki betina.
Itu la pasal netizen hairan bi ...

dia acah2 nak pecah rekod boleh tundukkan tauke mungkin....namunnnn......huhuuu
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2019 11:45 AM | Show all posts
farlis replied at 4-1-2019 11:44 AM
I syak tokey ni hebat di ranjang.. Sekali dpt, terus x leh lupa. Tapi diorng ni lupa, benda harammm  ...

aiiyoooo! tapi betol la u ckp tu, menda haram lagi sedap kan. Dah halal baru tau sedap ke x sbnrnya..kan dah mendapat.
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2019 11:45 AM From the mobile phone | Show all posts
Rupa gitu pun kaki perempuan?
Buta ke apa perempuan yg layan dia..
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2019 11:49 AM From the mobile phone | Show all posts
laki yg setia sohai laksa jah
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.120965s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list