JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
1234Next
Return to list New
5377
View
76
Reply

"Ada Orang Membawang Pasal Kita" - Siapa Dengki Sangat Dengan Jasmin Hamid Dan Anak?

[Copy link]

Author: Lilrose       Show all posts   Read mode

Author
Post time 4-1-2019 05:31 PM | Show all posts |Read mode
Dalam kemas kini terbarunya di Instagram, pelakon Jasmin Hamid mendakwa ada pihak gemar membawang mengenai dirinya dan anak lelaki, Haziq Macquistan.




Kredit foto: IG Jasmin Hamid




Menerusi luahannya itu, dipercayai cakap-cakap buruk yang membabitkan anaknya bermula apabila dia mula berjinak dalam dunia lakonan.







"Sayang, ada orang membawang pasal kita, biarkan saja sebab ia hanya sepanjang lidahnya saja.

"Orang yang positif saja, kita kawan okay.

"Ibu tau anak ibu seorang yang kuat semangat dan sentiasa positif, rezeki di tangan Allah bukan di tangan manusia," tulisnya.




  



Kepada siapa ditujukan kata-kata itu? Bukan senang mahu memuaskan hati semua pihak. Dalam dunia ini, pasti akan ada yang iri hati dengan kejayaan dan rezeki dimiliki. - CARI
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2019 05:50 PM From the mobile phone | Show all posts
dia pernah kahwin ngan omputih ke sis?
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2019 05:51 PM From the mobile phone | Show all posts
hebat bukan...
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2019 05:53 PM From the mobile phone | Show all posts
xde rupa husband dia pun...
lebih pada kemelayuan...
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2019 06:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Bila masa dia ni kahwin.
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2019 06:38 PM From the mobile phone | Show all posts
putehkundor replied at 4-1-2019 05:50 PM
dia pernah kahwin ngan omputih ke sis?

Rasanya bekas suami dia mix. Ireland kot
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2019 06:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Rupa helok anak dia ye... Ala2 norman hakim
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2019 06:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Anak pompuan dia huduh giler kan
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2019 07:32 PM From the mobile phone | Show all posts
berusjamban: Anak pompuan dia huduh giler kan

  

Dia ada anak pmpuan ke xtau pon. Siyesla huduh
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2019 07:33 PM From the mobile phone | Show all posts
putehkundor replied at 4-1-2019 05:50 PM
dia pernah kahwin ngan omputih ke sis?

Laki dia lg hensem dr anak she olls.. Nama ian apa tah.. But hensem arr
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2019 07:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Nah:

http://ww1.utusan.com.my/utusan/info.asp?y=2000&dt=0123&pub=utusan_malaysia&sec=Hiburan&pg=et_02.htm

Cer click
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2019 07:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah tgok kat ig laaa tu anak pmpuan dia ke i tot adik beradik jasmin..  Xdelah huduh pun myb sbb kurus n petite n muka nmpk mcm lebih berusia dr jasmin..

Or jasmin yg babyface smpi ke tua
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2019 08:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Ex husband dia mix ireland nama Ian. Imgat dulu masa kawin lewat 90an tu dia pakai songket ijau.. Lawa sangat
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2019 08:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Besar dah anak jasmin ni. Rasa baru je lagi tengok budak ni dalam majalah2 tahun 90an. Btw ex husband jasmin ni dulu lagi hensem dari anak dia ni.
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2019 08:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Masa kecik2 dulu ank dia ni chubby kan. Bila dah besar ni agk nya dah pandai la nak jaga body bagai. And iols pernah tgk ig story anak jasmin ni. Sopan & nmpk behave budak nya. Tak mcm ammar ank che ta bajet cool acah bad boy playboy
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2019 08:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Spicymami replied at 4-1-2019 07:40 PM
Dah tgok kat ig laaa tu anak pmpuan dia ke i tot adik beradik jasmin..  Xdelah huduh pun myb sbb kur ...

yang anak perempuan  tu kan anak angkat. sebelum jasmin kawin dah ada ank angkat
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2019 08:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Spicymami replied at 4-1-2019 07:40 PM
Dah tgok kat ig laaa tu anak pmpuan dia ke i tot adik beradik jasmin..  Xdelah huduh pun myb sbb kur ...

Jasmin pernah kahwin ke sebelum dgn lelaki ireland tu? Dgn lelaki ireland tu jasmin just ada seorg ank yg Haziq ni je. Setahu iols yg perempuan tu ank angkat. And ada lelaki lagi seorg. Iols rasa ank angkat jugak kot. Kulit gelap2.
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2019 08:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Mintak lah anak tu masuk hero remaja. Body ada rupa ada..
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2019 08:37 PM From the mobile phone | Show all posts
berusjamban replied at 4-1-2019 06:54 PM
Anak pompuan dia huduh giler kan
Jasmin berkata kehidupannya masih sama seperti dulu dan bahagia dengan dua orang putera dan seorang puteri hatinya.

Mereka adalah Rohana, 29, Lukhman Hakim, 22, dan Ian Haziq, 16. Rohana dan Lukhman adalah anak angkat yang dibesarkan sejak Jasmin berusia 20 tahun. Manakala Ian Haziq merupakan anak kandung beliau bersama Ian Rashid.


anak pompuan tu anak angkat cuols...
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2019 08:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Rasanya anak sheols ni sebaya anak sheila rusly yg bongsu tu..

Sbb dulu masa zaman sekolah iols ada terbaca x silap kat majalah HAI ada pasal story Jasmin Hamid tgh mengandung.. ada gambar Jasmin Hamid n Sheila Rusly sebelah2 perut membuyung..

Pastu beberapa minggu kemudian ada gambar deols baru lepas beranak kat spital.. x silap deols beranak selang beberapa hari je..

Cepat masa berlalu..
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2019 08:49 PM From the mobile phone | Show all posts
asfaz replied at 4-1-2019 08:27 PM
yang anak perempuan  tu kan anak angkat. sebelum jasmin kawin dah ada ank angkat

Ooo no wonder la, umur anak pmpuan dia tu dah 30+ kan.
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2019 09:08 PM From the mobile phone | Show all posts
RatuDunia94 replied at 4-1-2019 08:42 PM
Rasanya anak sheols ni sebaya anak sheila rusly yg bongsu tu..

Sbb dulu masa zaman sekolah iols  ...

Amy mastura, sheila rusly, jasmin hamid beranak dlm minggu yg sama..tahun 2001. Vanidah pun rasanya
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2019 09:33 PM From the mobile phone | Show all posts
sedapnya kalau dapat gosok2, gesek2
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2019 09:48 PM From the mobile phone | Show all posts
sokmogitu replied at 4-1-2019 09:08 PM
Amy mastura, sheila rusly, jasmin hamid beranak dlm minggu yg sama..tahun 2001. Vanidah pun rasany ...

Haa.. betul la tu..
Iols ingat lg artikel pasal deols beranak tu..
Jasmin n Sis dukung baby atas katil..
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2019 10:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Baiknya jasmin hamid ambik anak angkat yg muka biasa biasa.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.156737s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list