JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
5368
View
76
Reply

"Ada Orang Membawang Pasal Kita" - Siapa Dengki Sangat Dengan Jasmin Hamid Dan Anak?

[Copy link]

Author: Lilrose    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 4-1-2019 10:45 PM | Show all posts
hansem aje anak dia...
korang nak anak dia rupa camana...
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2019 10:50 PM From the mobile phone | Show all posts
anak sheols x hensem mcm anak azah aziz kbye!
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2019 10:52 PM From the mobile phone | Show all posts
asfaz replied at 4-1-2019 08:27 PM
yang anak perempuan  tu kan anak angkat. sebelum jasmin kawin dah ada ank angkat

Seingat I pun tu anak angkat dia...
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2019 11:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Masuk list anak ikan tokpit tak budak ni?
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2019 11:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Apesal acik nmpk muka anak dia ni sejenis geiboi? Ampunkan acik. Hoho.
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2019 11:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalo lahir 2001, maksudnya baru abes spm la kan? Ok ok jugak..ada rupa, badan pon sedap.
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2019 11:33 PM From the mobile phone | Show all posts
RatuDunia94 replied at 4-1-2019 08:37 PM
anak pompuan tu anak angkat cuols...

Iols first tgk gambar heshe buat rambut kat rizokimura. Iols ingat bibik si jasmin ni
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2019 11:55 PM From the mobile phone | Show all posts
samshik replied at 4-1-2019 07:33 PM
Laki dia lg hensem dr anak she olls.. Nama ian apa tah.. But hensem arr

Seingt i ms deol kawen ngn ian tu, sheol ckp nk pijak mn2 pompuan yg goda laki sheol. Tp serius, anak dia xde muka mix pun.
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2019 12:05 AM From the mobile phone | Show all posts
stania83 replied at 4-1-2019 10:10 PM
Baiknya jasmin hamid ambik anak angkat yg muka biasa biasa.

Ala cuols masa dia amik budak tu masih kecik lg..
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2019 01:19 AM From the mobile phone | Show all posts
de_ikea replied at 4-1-2019 11:02 PM
Masuk list anak ikan tokpit tak budak ni?

Memang sudah tersedia masuk pun kan.. ada rasanya beliau sebut
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2019 01:53 AM From the mobile phone | Show all posts
Cara nk upkn anak yng xhensem
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2019 04:52 AM From the mobile phone | Show all posts
RatuDunia94 replied at 5-1-2019 12:05 AM
Ala cuols masa dia amik budak tu masih kecik lg..

Alaa mesti masa kecik pon dah nampak kan
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2019 06:53 AM From the mobile phone | Show all posts
samshik replied at 4-1-2019 07:33 PM
Laki dia lg hensem dr anak she olls.. Nama ian apa tah.. But hensem arr

seingat aku ms bac amjlh urtv dulu, si jasmin ni cakap dia nak koyak2 muka pompuan yg kaco laki dia si ian tu
ian tu manager hotel mana tah
last2 cerai jua
gigih  aku menghafal si ian ni keje mana dulu .body besar sedap2 la nak peluk gitu.
mohtep sgt aku bleh ingat bende2 x berfaedah ni
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2019 06:56 AM From the mobile phone | Show all posts
kt twidder dulu kecoh psl anak dia ni..bukannya apa,suara TERlebih macho
lg macho dr suara jejai
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2019 08:34 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by 234126 at 5-1-2019 08:35 AM
putehkundor replied at 4-1-2019 05:50 PM
dia pernah kahwin ngan omputih ke sis?


Bukan pure, kacuk melayu - irish kot tu yang anak dia muka melayu sikit hehehe kalau pure mcm ex serena tu baka kuat lagi nak dpt muka mat saleh
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2019 08:52 AM From the mobile phone | Show all posts
kiut anak kak jasmin ni. hensem la dari hero dah berumur
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2019 10:33 AM | Show all posts
de_ikea replied at 4-1-2019 03:02 PM
Masuk list anak ikan tokpit tak budak ni?

top 25 terlazat 2019 barangkali.. btw, jadah apa tokpit letak syamel berkerak no 1 dalam carta sheols?
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2019 10:46 AM | Show all posts
tak dak rupa mat salleh pun anak dia nih...rupa jawa indon totok ada lahh..
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2019 12:36 PM | Show all posts
hebat bukan tu dah macam template dah setiap pos haha
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2019 03:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Helok rupa anaknu
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2019 04:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Sama macam zahirah lah, gene mat salleh 1/4 jer....tapi helok je rope anak beliau tu. Ingat anak ni kita boleh pilih2 ke nak rupa cemaner. Pelik2 betullah komen korang nih.
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2019 05:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Saya ingt jasmin tak kahwin lagi. Tengok2 dah ada anak dah.
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2019 07:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Semoga yasmin dan anaknya sentiasa ceria selalu, menghadapi dugaan didunia ni dgn sabar dn tabah dan saya doakan mereka berjaya didunia dan akhirat..Amin
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2019 09:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Pape pn meols suka dgn pembawakan acik jasmin ni yach... positif je dr dulu sampai skrg. & sheols pn baik dgn ramai retis.
Reply

Use magic Report

Post time 6-1-2019 12:01 AM From the mobile phone | Show all posts
Themilo replied at 5-1-2019 10:33 AM
top 25 terlazat 2019 barangkali.. btw, jadah apa tokpit letak syamel berkerak no 1 dalam carta she ...

O ye ke? What a taste

Iols tak tengok pun. Ramai sgt. Selaut anak ikannya
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.133672s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list