JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
5762
View
76
Reply

"Ada Orang Membawang Pasal Kita" - Siapa Dengki Sangat Dengan Jasmin Hamid Dan Anak?

[Copy link]

Author: Lilrose    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 5-1-2019 08:52 AM From the mobile phone | Show all posts
kiut anak kak jasmin ni. hensem la dari hero dah berumur
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2019 10:33 AM | Show all posts
de_ikea replied at 4-1-2019 03:02 PM
Masuk list anak ikan tokpit tak budak ni?

top 25 terlazat 2019 barangkali.. btw, jadah apa tokpit letak syamel berkerak no 1 dalam carta sheols?
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2019 10:46 AM | Show all posts
tak dak rupa mat salleh pun anak dia nih...rupa jawa indon totok ada lahh..
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2019 12:36 PM | Show all posts
hebat bukan tu dah macam template dah setiap pos haha
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2019 03:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Helok rupa anaknu
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2019 04:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Sama macam zahirah lah, gene mat salleh 1/4 jer....tapi helok je rope anak beliau tu. Ingat anak ni kita boleh pilih2 ke nak rupa cemaner. Pelik2 betullah komen korang nih.
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2019 05:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Saya ingt jasmin tak kahwin lagi. Tengok2 dah ada anak dah.
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2019 07:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Semoga yasmin dan anaknya sentiasa ceria selalu, menghadapi dugaan didunia ni dgn sabar dn tabah dan saya doakan mereka berjaya didunia dan akhirat..Amin
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2019 09:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Pape pn meols suka dgn pembawakan acik jasmin ni yach... positif je dr dulu sampai skrg. & sheols pn baik dgn ramai retis.
Reply

Use magic Report

Post time 6-1-2019 12:01 AM From the mobile phone | Show all posts
Themilo replied at 5-1-2019 10:33 AM
top 25 terlazat 2019 barangkali.. btw, jadah apa tokpit letak syamel berkerak no 1 dalam carta she ...

O ye ke? What a taste

Iols tak tengok pun. Ramai sgt. Selaut anak ikannya
Reply

Use magic Report

Post time 6-1-2019 12:11 AM From the mobile phone | Show all posts
Ape jd kat anak2 angkat dia?? X tau plak ngan ex kekosen dia pon ada anak gak
Reply

Use magic Report

Post time 6-1-2019 07:07 AM From the mobile phone | Show all posts
de_ikea replied at 6-1-2019 12:01 AM
O ye ke? What a taste

Iols tak tengok pun. Ramai sgt. Selaut anak ikannya

Tokpit sape? Tak la ketahuan sape tokpit tu. Tak jumpa hint hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 6-1-2019 08:27 AM | Show all posts
biasa je chuols. tak rembes langsung yach
Reply

Use magic Report

Post time 6-1-2019 10:09 AM From the mobile phone | Show all posts
X der org membawang pun...taktik nak upkan muka anak jer ni...nanti tetiba berlakon...tetiba menyanyi...

Benci pulak yg bwk masuk industri pakai kabel2 camni...kalau betul ada bakat takper...bersepah2 dalam industri..cari nama..berlakon sikit...menyanyi sikit...pastu jual produk

Tambah2 yg penuh adik beradik semua masuk industri ni...senrose...maembong...yg bakat btul sorang dua jer
Reply

Use magic Report

Post time 6-1-2019 01:58 PM From the mobile phone | Show all posts
RatuDunia94 replied at 4-1-2019 08:42 PM
Rasanya anak sheols ni sebaya anak sheila rusly yg bongsu tu..

Sbb dulu masa zaman sekolah iols  ...

sebaya ngn anak amy ngn anak sheila yg kedua tu. ktuk2 rmadhan msa amy sheila ckp blik dorg sbelah2
Reply

Use magic Report

Post time 6-1-2019 02:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Mentimun,
Reply

Use magic Report

Post time 6-1-2019 03:31 PM | Show all posts
jasmin ni okey cantik jer
tapi kalu dia berlakon tu tetek nampak besar sgt
segan tengok
Reply

Use magic Report

Post time 6-1-2019 03:48 PM | Show all posts
saje je ni.... nak upkan diri sendiri
Reply

Use magic Report

Post time 6-1-2019 05:37 PM From the mobile phone | Show all posts
D.Adek replied at 6-1-2019 07:07 AM
Tokpit sape? Tak la ketahuan sape tokpit tu. Tak jumpa hint hahaha

Beliau forummer terkenal. Wikipedia di bod gossip tempatan. Pernah bertugas sbg janitor fmc Walaubagaimanapun, heshe kini dah bersalin kulit
Reply

Use magic Report

Post time 6-1-2019 08:13 PM From the mobile phone | Show all posts
RatuDunia94 replied at 4-1-2019 09:48 PM
Haa.. betul la tu..
Iols ingat lg artikel pasal deols beranak tu..
Jasmin n Sis dukung baby atas ...

Dalam ketuk2 ramadan amy mengaku dia beranak hari yg sama, hospital yg sama dgn anak Sheila yg nama Mika.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.129591s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list