JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
5369
View
76
Reply

"Ada Orang Membawang Pasal Kita" - Siapa Dengki Sangat Dengan Jasmin Hamid Dan Anak?

[Copy link]

Author: Lilrose    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 6-1-2019 12:11 AM From the mobile phone | Show all posts
Ape jd kat anak2 angkat dia?? X tau plak ngan ex kekosen dia pon ada anak gak
Reply

Use magic Report

Post time 6-1-2019 07:07 AM From the mobile phone | Show all posts
de_ikea replied at 6-1-2019 12:01 AM
O ye ke? What a taste

Iols tak tengok pun. Ramai sgt. Selaut anak ikannya

Tokpit sape? Tak la ketahuan sape tokpit tu. Tak jumpa hint hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 6-1-2019 08:27 AM | Show all posts
biasa je chuols. tak rembes langsung yach
Reply

Use magic Report

Post time 6-1-2019 10:09 AM From the mobile phone | Show all posts
X der org membawang pun...taktik nak upkan muka anak jer ni...nanti tetiba berlakon...tetiba menyanyi...

Benci pulak yg bwk masuk industri pakai kabel2 camni...kalau betul ada bakat takper...bersepah2 dalam industri..cari nama..berlakon sikit...menyanyi sikit...pastu jual produk

Tambah2 yg penuh adik beradik semua masuk industri ni...senrose...maembong...yg bakat btul sorang dua jer
Reply

Use magic Report

Post time 6-1-2019 01:58 PM From the mobile phone | Show all posts
RatuDunia94 replied at 4-1-2019 08:42 PM
Rasanya anak sheols ni sebaya anak sheila rusly yg bongsu tu..

Sbb dulu masa zaman sekolah iols  ...

sebaya ngn anak amy ngn anak sheila yg kedua tu. ktuk2 rmadhan msa amy sheila ckp blik dorg sbelah2
Reply

Use magic Report

Post time 6-1-2019 02:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Mentimun,
Reply

Use magic Report

Post time 6-1-2019 03:31 PM | Show all posts
jasmin ni okey cantik jer
tapi kalu dia berlakon tu tetek nampak besar sgt
segan tengok
Reply

Use magic Report

Post time 6-1-2019 03:48 PM | Show all posts
saje je ni.... nak upkan diri sendiri
Reply

Use magic Report

Post time 6-1-2019 05:37 PM From the mobile phone | Show all posts
D.Adek replied at 6-1-2019 07:07 AM
Tokpit sape? Tak la ketahuan sape tokpit tu. Tak jumpa hint hahaha

Beliau forummer terkenal. Wikipedia di bod gossip tempatan. Pernah bertugas sbg janitor fmc Walaubagaimanapun, heshe kini dah bersalin kulit
Reply

Use magic Report

Post time 6-1-2019 08:13 PM From the mobile phone | Show all posts
RatuDunia94 replied at 4-1-2019 09:48 PM
Haa.. betul la tu..
Iols ingat lg artikel pasal deols beranak tu..
Jasmin n Sis dukung baby atas ...

Dalam ketuk2 ramadan amy mengaku dia beranak hari yg sama, hospital yg sama dgn anak Sheila yg nama Mika.
Reply

Use magic Report

Post time 6-1-2019 09:18 PM From the mobile phone | Show all posts
de_ikea replied at 6-1-2019 05:37 PM
Beliau forummer terkenal. Wikipedia di bod gossip tempatan. Pernah bertugas sbg janitor fmc  Wal ...

Ini pun hint susah nak kenal pasti. Perlu ke iols give up je tok cari siapa tokpit yg dah bersalin kulit iteww hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2019 04:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Ni anak beranak ke ni...lorrrrr.....skali imbas...mcm milf ngan mangsa je..boleh buat porno ni...mesti laku...
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2019 04:30 PM | Show all posts
dulu follow jugak anak dia sebab mcm helok

tapi entah napa bosan, terus unfollow
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2019 07:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Iolls xtaw plak dia kawin ngan org ireland..curlastt
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2019 09:45 PM From the mobile phone | Show all posts
cmf_premierleag replied at 5-1-2019 06:53 AM
seingat aku ms bac amjlh urtv dulu, si jasmin ni cakap dia nak koyak2 muka pompuan yg kaco laki di ...

pokcik ian rashid bekas ke atau masih somi mokcik hebat bukan ni bila dah tua biasa2 sajork. sedikit gundu.  x silap ada diupload kt insta anaknya masa besday heols. hensem lagi pokcik mustapa kamal ku rasa.
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2019 07:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Sayawanieta: Rasanya bekas suami dia mix. Ireland kot

Suami dia Ian Rashid..maklumlah dulu2 selalu baca majalah mangga tu hahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2019 09:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Nape rabak kat lutot seluar tu nak oii
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2019 04:18 PM | Show all posts
Nokiaman replied at 7-1-2019 04:12 PM
Ni anak beranak ke ni...lorrrrr.....skali imbas...mcm milf ngan mangsa je..boleh buat porno ni...mes ...

tengok jugal milf..hehhee
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2019 04:26 PM | Show all posts
berusjamban replied at 4-1-2019 06:54 PM
Anak pompuan dia huduh giler kan

hahahahahahha mak dia baca harus sentap
FAKTA




Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2019 04:29 PM | Show all posts
anak acik jasmin ne badan besar tapi muka kecik

tak sesuai la
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2019 05:25 PM | Show all posts
berusjamban replied at 4-1-2019 06:54 PM
Anak pompuan dia huduh giler kan

anak angkt dia.. mmg angkt dri kcik..
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 01:05 PM | Show all posts
ok2 je muka anak nya...xde la da bomb sgt
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 04:24 PM | Show all posts
anak dia x nampak sgt omputehnya.. sama mcm anak lana nodin.. gen melayu lg kuat kot...
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 04:29 PM | Show all posts
edoraixora replied at 5-1-2019 04:12 PM
Sama macam zahirah lah, gene mat salleh 1/4 jer....tapi helok je rope anak beliau tu. Ingat anak ni  ...

mcm zahirah pun nampak dia je yg lebih cantik and campur... adik beradik lain biasa je, muka melayu.

Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 08:08 PM From the mobile phone | Show all posts
D.Adek replied at 6-1-2019 09:18 PM
Ini pun hint susah nak kenal pasti. Perlu ke iols give up je tok cari siapa tokpit yg dah bersalin ...

Forumer otai @sepitsiput uols...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.111056s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list