JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
1234Next
Return to list New
7178
View
87
Reply

"Kejap Lagi Mesti Buka Tudung Terus,"-Liyana Jasmay Dikutuk, Pakai Snow Cap Nampak Rambut

[Copy link]

Author: Cari-Saiful    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 7-1-2019 11:51 AM | Show all posts |Read mode
Baru-baru ini Liyana Jasmay ke London dan banyak juga gambar-gambar yang dikongsikan di Instagram.


  



Dalam banyak-banyak, ada satu gambar yang mengundang kecaman dan reaksi yang pelbagai dari netizen.


Selfie yang diambil aktres ini menunjukkan dia hanya memakai snow cap sahaja.


  



Bagaimanapun helaian rambut yang terkeluar telah menimbulkan rasa kurang senang pengikutnya.


Maka macam biasalah, ramai yang meninggalkan komen-komen negatif terhadapnya.


Kredit foto: IG


Ramai juga yang cuba memberikan nasihat agar Liyana segera bertaubat dan kembali ke pangkal jalan.


Ada juga yang menuduhnya pakai tudung main-main dan bakal membukanya terus satu hari nanti.


Tidak mahu dirinya terus dihina, Liyana dilihat membalas komen-komen netizen.








Apa pun, doa yang baik-baik sahaja untuk Liyana. -CARI
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2019 12:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Sapa suh mgundang kencaman lahanattttt. Iols sgt mymph dgn retis ginii. Dh tau ko tu public figure suka nauuuu mengundangg! P mams  retis gred f.
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2019 12:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Sapa suh mgundang kencaman lahanattttt. Iols sgt mymph dgn retis ginii. Dh tau ko tu public figure suka nauuuu mengundangg! P mams  retis gred f.
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2019 12:07 PM | Show all posts
kalau aku jadi dia neh aku bukak je tudung

buat apa kisah netizen kepam nak cakap apa
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2019 12:08 PM From the mobile phone | Show all posts
dah tak nyanyi ke sheols...dah lama mak teh tunggu buah tangan terbaru. hey hey hey aku tak percaya cinta.
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2019 12:33 PM From the mobile phone | Show all posts
PicsArt_01-07-12.37.05.jpg

geli aku baca wish LJ ni kat nazzy... our moments konon.. laki ko ke ni? wish la elok2 mcm Lisa tu..
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2019 12:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Liyana muka kepam
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2019 01:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Baru kluar dgn program hijab journey kn? Sndiri pg oversea pakai snowcap jer. Nk bukak tdg kt oversea snyap2 je la.. Ni x.. Diuplod pulak kt ig
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2019 01:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Lantak lah.. dah x relevan pon sheols.
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2019 01:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Smlm tgk dia jd host hijab apa kenamanye ntah.. traveller ? Ah lupa..

Dia punya guest Mizz Nina, pastu depa jln2 kt area pavi la sg wang la.. Tgk apsal kt baju LJ kena blur.. dh la ms tu dia pkai legging skin kaler

Tgk2 upenye baju ni dia pakai..
5b2356b7b682664cb486fc2bee7496eb.jpg

Like duh... ko tak check dulu ke kak wardrobe, nak host rancangan ala2 dakwah tu biar la senonoh sikit. Tau la production family kome.. hukaloh
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2019 01:44 PM | Show all posts
komen hudzaifah_nasir tu paling berhemah.
kalau semua netizen komen mcm tu, aman la dunia
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2019 01:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Semoga dia berubah jadi lebih baik..
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2019 01:53 PM | Show all posts
bambimbom replied at 7-1-2019 12:33 PM
geli aku baca wish LJ ni kat nazzy... our moments konon.. laki ko ke ni? wish la elok2 mcm Lisa  ...

erkkkk moment bersama kawan? apa masalahnya?
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2019 01:54 PM | Show all posts
MUKA iNDON SGT
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2019 01:55 PM | Show all posts
Masa sheols bertudung haritu sheols ada jual tudung ker?
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2019 02:02 PM | Show all posts
dah tau ig banyak orang membawang takyah la post benda yang mengundang
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2019 02:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Maybe sheols masih belom betul2 bersedia utk berhijab perfectly. Hmmm nama pon retis!
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2019 02:35 PM | Show all posts
betina gedik ni mmg tak pernah lawa di mata aku...
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2019 02:35 PM | Show all posts
rajin betul dia membalas komen- komen..fuhhh...
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2019 02:40 PM From the mobile phone | Show all posts
meow_tompok: komen hudzaifah_nasir tu paling berhemah. kalau semua netizen komen mcm tu, aman la dunia

y tu statement tak kecam,tp sinis dlm diam..hikmah betul cara dia..salute kt dia{:love
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2019 02:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Suara xsdap..berlakon pun xnampak..pakai tdg pun xlaku2..nk bukak..dah terpakai..lantak ko lahh..
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2019 03:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia ni pakai tudung ke tak pakai tudung ke tetap nampak selekeh. Belengas je aku tengok.
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2019 03:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Retis sendu plg selebet bertudung.. Well, tudung slebet is urban trend yachhh katanya
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2019 03:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Rajin nau dik liyana melayan
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2019 03:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Everyone is in their own battles. Semoga weols tak jd mcm tu dan sheols jd lebih baik lg.
Cukuplah jd aurat police. Selama lj bukan pakai tudung syariah compliance pun.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.120714s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list