JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
7654
View
87
Reply

"Kejap Lagi Mesti Buka Tudung Terus,"-Liyana Jasmay Dikutuk, Pakai Snow Cap Nampak Rambut

[Copy link]

Author: Cari-Saiful    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 7-1-2019 02:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Suara xsdap..berlakon pun xnampak..pakai tdg pun xlaku2..nk bukak..dah terpakai..lantak ko lahh..
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2019 03:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia ni pakai tudung ke tak pakai tudung ke tetap nampak selekeh. Belengas je aku tengok.
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2019 03:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Retis sendu plg selebet bertudung.. Well, tudung slebet is urban trend yachhh katanya
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2019 03:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Rajin nau dik liyana melayan
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2019 03:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Everyone is in their own battles. Semoga weols tak jd mcm tu dan sheols jd lebih baik lg.
Cukuplah jd aurat police. Selama lj bukan pakai tudung syariah compliance pun.
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2019 03:56 PM | Show all posts
memang da x relevan dekat industry, banyak sangat masa melayan komen2 netizen
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2019 03:57 PM | Show all posts
cara jawab punnnnn

macam good good sgt
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2019 04:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Ada masa ye LJ ni reply satu2 komen igers tu.. dh x berlakon ye?
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2019 05:17 PM | Show all posts
Netizen nie,she'olsss bukan nye bukak tudung....Saje jerrr nak membawangkan. Doakan yang baik baik lah
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2019 05:18 PM | Show all posts
KhunJee replied at 7-1-2019 07:04 AM
Dia ni pakai tudung ke tak pakai tudung ke tetap nampak selekeh. Belengas je aku tengok.

entah kenape aku!
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2019 05:50 PM From the mobile phone | Show all posts
jin_lampu replied at 7-1-2019 01:54 PM
MUKA iNDON SGT

Masa zaman LJ remaja tergedik2 terkinja2 dulu pun ayah iols ingat dia tu minah indon. Tak sangka ada org berpesendapat dgn ayh iols

LJ ni dulu org agk menyampah sbb mcm try hard sangat nak tunjuk yg dia tu sejenis speaking. Tapi bila org interview dia in english dia dok menjawab in malay pulak
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2019 06:21 PM | Show all posts
mcm puteri zarith tokey produk timbang kilo trudolly mekjura ke hapa tu. kt oversea kemahen tayang rambut karat... kt malaysia jah tahu pakai tudung
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2019 06:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Retis ni baru pakai tudung dh acah2 ahlul sorga. Rasakan... Jap2 nk jugak menyeksi.. X tahan bukak balik konon jd diri sendiri. Selayaknyalah kena hencap.
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2019 06:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Orix replied at 7-1-2019 06:21 PM
mcm puteri zarith tokey produk timbang kilo trudolly mekjura ke hapa tu. kt oversea kemahen tayang r ...

Baru ni dia sambut besday kat Msia tak pakai tudung pun uolls
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2019 06:49 PM | Show all posts
makneng replied at 7-1-2019 06:39 PM
Baru ni dia sambut besday kat Msia tak pakai tudung pun uolls

oh iye? iols dh lama x tgok ig sheols sbb dh lama x keluar kt ig explore
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2019 06:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Biarlah dia kalau tak pakai tudung pun
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2019 06:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Orix replied at 7-1-2019 06:21 PM
mcm puteri zarith tokey produk timbang kilo trudolly mekjura ke hapa tu. kt oversea kemahen tayang r ...

Sambut besday tema.bollywood nok tudung terbang. Kt ig pajura off komen ramai makcik bawang kecam sheol

LJ ada ke host hijab tp pakai hijab ala serkup and hippies bongok tul. Sorang ct sarah acah cantik sjk putih ni bila kt stage terbang tudung bawal pakai turban dah cam minah african

X faham la cantik ke camtu adoi
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2019 06:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Orix replied at 7-1-2019 06:49 PM
oh iye? iols dh lama x tgok ig sheols sbb dh lama x keluar kt ig explore

Susah noks nak istiqamoh.. Mak paham sgt struggle tu..
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2019 07:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Beza langit ngn bumi cara reply komen netizen compared to jandha garik sekor tu
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2019 07:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Sorry to say la kan..tp dia ni mmg nmpk kepam wehh..walaupon dia ni orka tp apsal nmpak
Kepam naw
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.119469s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list