JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
7156
View
87
Reply

"Kejap Lagi Mesti Buka Tudung Terus,"-Liyana Jasmay Dikutuk, Pakai Snow Cap Nampak Rambut

[Copy link]

Author: Cari-Saiful    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 7-1-2019 03:56 PM | Show all posts
memang da x relevan dekat industry, banyak sangat masa melayan komen2 netizen
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2019 03:57 PM | Show all posts
cara jawab punnnnn

macam good good sgt
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2019 04:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Ada masa ye LJ ni reply satu2 komen igers tu.. dh x berlakon ye?
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2019 05:17 PM | Show all posts
Netizen nie,she'olsss bukan nye bukak tudung....Saje jerrr nak membawangkan. Doakan yang baik baik lah
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2019 05:18 PM | Show all posts
KhunJee replied at 7-1-2019 07:04 AM
Dia ni pakai tudung ke tak pakai tudung ke tetap nampak selekeh. Belengas je aku tengok.

entah kenape aku!
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2019 05:50 PM From the mobile phone | Show all posts
jin_lampu replied at 7-1-2019 01:54 PM
MUKA iNDON SGT

Masa zaman LJ remaja tergedik2 terkinja2 dulu pun ayah iols ingat dia tu minah indon. Tak sangka ada org berpesendapat dgn ayh iols

LJ ni dulu org agk menyampah sbb mcm try hard sangat nak tunjuk yg dia tu sejenis speaking. Tapi bila org interview dia in english dia dok menjawab in malay pulak
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2019 06:21 PM | Show all posts
mcm puteri zarith tokey produk timbang kilo trudolly mekjura ke hapa tu. kt oversea kemahen tayang rambut karat... kt malaysia jah tahu pakai tudung
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2019 06:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Retis ni baru pakai tudung dh acah2 ahlul sorga. Rasakan... Jap2 nk jugak menyeksi.. X tahan bukak balik konon jd diri sendiri. Selayaknyalah kena hencap.
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2019 06:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Orix replied at 7-1-2019 06:21 PM
mcm puteri zarith tokey produk timbang kilo trudolly mekjura ke hapa tu. kt oversea kemahen tayang r ...

Baru ni dia sambut besday kat Msia tak pakai tudung pun uolls
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2019 06:49 PM | Show all posts
makneng replied at 7-1-2019 06:39 PM
Baru ni dia sambut besday kat Msia tak pakai tudung pun uolls

oh iye? iols dh lama x tgok ig sheols sbb dh lama x keluar kt ig explore
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2019 06:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Biarlah dia kalau tak pakai tudung pun
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2019 06:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Orix replied at 7-1-2019 06:21 PM
mcm puteri zarith tokey produk timbang kilo trudolly mekjura ke hapa tu. kt oversea kemahen tayang r ...

Sambut besday tema.bollywood nok tudung terbang. Kt ig pajura off komen ramai makcik bawang kecam sheol

LJ ada ke host hijab tp pakai hijab ala serkup and hippies bongok tul. Sorang ct sarah acah cantik sjk putih ni bila kt stage terbang tudung bawal pakai turban dah cam minah african

X faham la cantik ke camtu adoi
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2019 06:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Orix replied at 7-1-2019 06:49 PM
oh iye? iols dh lama x tgok ig sheols sbb dh lama x keluar kt ig explore

Susah noks nak istiqamoh.. Mak paham sgt struggle tu..
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2019 07:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Beza langit ngn bumi cara reply komen netizen compared to jandha garik sekor tu
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2019 07:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Sorry to say la kan..tp dia ni mmg nmpk kepam wehh..walaupon dia ni orka tp apsal nmpak
Kepam naw
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2019 07:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Ada film baru dia nk keluar kan? Dgn juliana evans. Film zaman tok kadok bila tau baru nk tayang. Zaman dia free hair lagi.
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2019 07:47 PM From the mobile phone | Show all posts
putehkundor replied at 7-1-2019 12:08 PM
dah tak nyanyi ke sheols...dah lama mak teh tunggu buah tangan terbaru. hey hey hey aku tak percaya  ...

meols suke lagu cinta bersatu dlm citer sheols berlakon cik paris diva kampung tu pon best.
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2019 07:49 PM From the mobile phone | Show all posts
sinalegna replied at 7-1-2019 01:40 PM
Smlm tgk dia jd host hijab apa kenamanye ntah.. traveller ? Ah lupa..

Dia punya guest Mizz Nina, ...

Walauweh...
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2019 07:51 PM From the mobile phone | Show all posts
sinalegna replied at 7-1-2019 01:40 PM
Smlm tgk dia jd host hijab apa kenamanye ntah.. traveller ? Ah lupa..

Dia punya guest Mizz Nina, ...

dlm the muppets ni meols suke miss piggy.. sheols sgtlah drama queen n hover to the max plus a fashionista too.
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2019 08:03 PM From the mobile phone | Show all posts
makneng replied at 7-1-2019 06:59 PM
Susah noks nak istiqamoh.. Mak paham sgt struggle tu..

kan chuols.. bile tudung rase dh ok.. baju/seluar plak fikir ketat ke idok..nmpk bentuk ke idok.. pokoknya hijrah tu senang, istiqomah tu yg susah.. yg penting setiap hari perbaiki diri even sedikit demi sedikit pon  
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2019 09:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku dah lupa kewujudan dia dalam dunia ni
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2019 09:12 PM From the mobile phone | Show all posts
sinalegna replied at 7-1-2019 01:40 PM
Smlm tgk dia jd host hijab apa kenamanye ntah.. traveller ? Ah lupa..

Dia punya guest Mizz Nina, ...

Utk program islamic mmg la tak manis pakai bj cmni tp perlu ke sampai censor? Lol org kita takut sangat dgn babi. Anak i ada anak patung peppa pig  pun kena tegur kwn fb i malaikat masuk ke rumah ada patung babi cmni.
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2019 09:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Bila p oversea, tuhan dia tinggalkan kat msia ke?
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2019 10:29 PM | Show all posts
walaupun kat mata korang dia selekeh tak cantik, tapi i minat tgk she belakon sejak series Kami. kiut juga la dia ni walaupun dah mak mak. hehe
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2019 10:39 PM From the mobile phone | Show all posts
salmon-suki replied at 7-1-2019 02:40 PM
y tu statement tak kecam,tp sinis dlm diam..hikmah betul cara dia..salute kt dia{:love

Betul la tu kan. Benda paling susah nak buat dalam diri kita ni istiqamah.. byk dugaan utk kita istiqamah.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.127097s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list