Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
9292
View
87
Reply

"Kejap Lagi Mesti Buka Tudung Terus,"-Liyana Jasmay Dikutuk, Pakai Snow Cap Nampak Rambut

[Copy link]

Author: Cari-Saiful       Show all posts   Read mode

Post time 7-1-2019 07:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Ada film baru dia nk keluar kan? Dgn juliana evans. Film zaman tok kadok bila tau baru nk tayang. Zaman dia free hair lagi.
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2019 07:47 PM From the mobile phone | Show all posts
putehkundor replied at 7-1-2019 12:08 PM
dah tak nyanyi ke sheols...dah lama mak teh tunggu buah tangan terbaru. hey hey hey aku tak percaya  ...

meols suke lagu cinta bersatu dlm citer sheols berlakon cik paris diva kampung tu pon best.
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2019 07:49 PM From the mobile phone | Show all posts
sinalegna replied at 7-1-2019 01:40 PM
Smlm tgk dia jd host hijab apa kenamanye ntah.. traveller ? Ah lupa..

Dia punya guest Mizz Nina, ...

Walauweh...
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2019 07:51 PM From the mobile phone | Show all posts
sinalegna replied at 7-1-2019 01:40 PM
Smlm tgk dia jd host hijab apa kenamanye ntah.. traveller ? Ah lupa..

Dia punya guest Mizz Nina, ...

dlm the muppets ni meols suke miss piggy.. sheols sgtlah drama queen n hover to the max plus a fashionista too.
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2019 08:03 PM From the mobile phone | Show all posts
makneng replied at 7-1-2019 06:59 PM
Susah noks nak istiqamoh.. Mak paham sgt struggle tu..

kan chuols.. bile tudung rase dh ok.. baju/seluar plak fikir ketat ke idok..nmpk bentuk ke idok.. pokoknya hijrah tu senang, istiqomah tu yg susah.. yg penting setiap hari perbaiki diri even sedikit demi sedikit pon  
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2019 09:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku dah lupa kewujudan dia dalam dunia ni
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2019 09:12 PM From the mobile phone | Show all posts
sinalegna replied at 7-1-2019 01:40 PM
Smlm tgk dia jd host hijab apa kenamanye ntah.. traveller ? Ah lupa..

Dia punya guest Mizz Nina, ...

Utk program islamic mmg la tak manis pakai bj cmni tp perlu ke sampai censor? Lol org kita takut sangat dgn babi. Anak i ada anak patung peppa pig  pun kena tegur kwn fb i malaikat masuk ke rumah ada patung babi cmni.
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2019 09:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Bila p oversea, tuhan dia tinggalkan kat msia ke?
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2019 10:29 PM | Show all posts
walaupun kat mata korang dia selekeh tak cantik, tapi i minat tgk she belakon sejak series Kami. kiut juga la dia ni walaupun dah mak mak. hehe
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2019 10:39 PM From the mobile phone | Show all posts
salmon-suki replied at 7-1-2019 02:40 PM
y tu statement tak kecam,tp sinis dlm diam..hikmah betul cara dia..salute kt dia{:love

Betul la tu kan. Benda paling susah nak buat dalam diri kita ni istiqamah.. byk dugaan utk kita istiqamah.
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2019 10:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku tak faham la orang Msia ni..asal pi London je nk free hair..asal pi London je nak menyeksi..padahal orang Muslim and org2 Msia yg tggl kt London ni tak heran pun nk bukak tudung..takde nye discrimination kt org bertudung kt London ni..toksah la kau nk menipu.. makin dipandang tinggi adalahh..anyway time dia interview mizznina tu i rs pakaian plg rempit i pernah tgk dia pakai. Sorry to say laa
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2019 11:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Actually waktu dia buat majlis cukur jambul 2nd baby pun dh pakai selendang je. Erm. Hehe
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2019 11:02 PM From the mobile phone | Show all posts
asyura_85 replied at 7-1-2019 10:56 PM
Aku tak faham la orang Msia ni..asal pi London je nk free hair..asal pi London je nak menyeksi..pada ...

Rasanya lebih kpd tunjuk diri y sebenar..kt sini kena pakai tudung utk lakukan diri,sbb last year kan trend retis "berhijrah" pakai tudung bagai..pstu sorg2 bukak n y konon2 masih pakai lama2 tinggal secoet je..

So time nk free hair ialah bila g luar negara..y bodoh tu bila dah pakai cenggitu tp diupload kt socmed..mmg mendapat kecaman netzzz kt sini ler..huhu
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2019 11:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Lenkali kalo hodoh..toksah la amik gambo close up gituuu..amik jejauh long shot gituuu dah ler

Sakit perut laaa tgk awek tak cun suke selpi cam tu

Kesian pun ada..mayb try too hard mahu di cintai jantan se donya kut..klo btui nk cam tu ..baik bogel truihh..ni idung cam stadium bukit jalil dok selpi selpi..klo cun cam miranda kerr selpi lobang idung pun tadak hal walo bulu idung dah mcm bulu landak ..no hal punyo

Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 02:03 AM From the mobile phone | Show all posts
Terkejut baca komen2 dlm ni
and kat ig
jadi isu besar rupanya ye
bila pakai snow cap gitu time winter
i kat luar negeri skrg
winter sejuk giler ni
keluar rmh i sauk winter cap gini gak
balut winter scarf kat leher
dah jalannn
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 03:02 AM | Show all posts
PPRT betul la batak2 retis ni. Membawang pun membawang la.. x yah la nak follow IG retis just nak kecam jer kah3
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 08:11 AM From the mobile phone | Show all posts
Bukan retis jer pakai snow cap bila g obc, kawan2 iolls pun sebegitu jua, taktau apa motif, maybe senang nak flip tudung kot, mak2 datin pun bersnow cap jugek
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 08:37 AM From the mobile phone | Show all posts
Sonneblume replied at 7-1-2019 09:12 PM
Utk program islamic mmg la tak manis pakai bj cmni tp perlu ke sampai censor? Lol org kita takut s ...

Asterok as penerbit suruh censor kot.. tetiba tang baju kena blur dah kenapa
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 08:38 AM From the mobile phone | Show all posts
multinicky replied at 7-1-2019 07:51 PM
dlm the muppets ni meols suke miss piggy.. sheols sgtlah drama queen n hover to the max plus a fas ...

Meolls rasa anak dia kot pilih suh pakai baju tu.. haha
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 09:05 AM | Show all posts
apa lak " kejap lagi mesti bukak tudung"...dia kan pakai snow cap jer tu....sah2 ler tak pakai tudung
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.087770s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list