JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
7067
View
87
Reply

"Kejap Lagi Mesti Buka Tudung Terus,"-Liyana Jasmay Dikutuk, Pakai Snow Cap Nampak Rambut

[Copy link]

Author: Cari-Saiful    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 7-1-2019 10:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku tak faham la orang Msia ni..asal pi London je nk free hair..asal pi London je nak menyeksi..padahal orang Muslim and org2 Msia yg tggl kt London ni tak heran pun nk bukak tudung..takde nye discrimination kt org bertudung kt London ni..toksah la kau nk menipu.. makin dipandang tinggi adalahh..anyway time dia interview mizznina tu i rs pakaian plg rempit i pernah tgk dia pakai. Sorry to say laa
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2019 11:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Actually waktu dia buat majlis cukur jambul 2nd baby pun dh pakai selendang je. Erm. Hehe
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2019 11:02 PM From the mobile phone | Show all posts
asyura_85 replied at 7-1-2019 10:56 PM
Aku tak faham la orang Msia ni..asal pi London je nk free hair..asal pi London je nak menyeksi..pada ...

Rasanya lebih kpd tunjuk diri y sebenar..kt sini kena pakai tudung utk lakukan diri,sbb last year kan trend retis "berhijrah" pakai tudung bagai..pstu sorg2 bukak n y konon2 masih pakai lama2 tinggal secoet je..

So time nk free hair ialah bila g luar negara..y bodoh tu bila dah pakai cenggitu tp diupload kt socmed..mmg mendapat kecaman netzzz kt sini ler..huhu
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2019 11:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Lenkali kalo hodoh..toksah la amik gambo close up gituuu..amik jejauh long shot gituuu dah ler

Sakit perut laaa tgk awek tak cun suke selpi cam tu

Kesian pun ada..mayb try too hard mahu di cintai jantan se donya kut..klo btui nk cam tu ..baik bogel truihh..ni idung cam stadium bukit jalil dok selpi selpi..klo cun cam miranda kerr selpi lobang idung pun tadak hal walo bulu idung dah mcm bulu landak ..no hal punyo

Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 02:03 AM From the mobile phone | Show all posts
Terkejut baca komen2 dlm ni
and kat ig
jadi isu besar rupanya ye
bila pakai snow cap gitu time winter
i kat luar negeri skrg
winter sejuk giler ni
keluar rmh i sauk winter cap gini gak
balut winter scarf kat leher
dah jalannn
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 03:02 AM | Show all posts
PPRT betul la batak2 retis ni. Membawang pun membawang la.. x yah la nak follow IG retis just nak kecam jer kah3
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 08:11 AM From the mobile phone | Show all posts
Bukan retis jer pakai snow cap bila g obc, kawan2 iolls pun sebegitu jua, taktau apa motif, maybe senang nak flip tudung kot, mak2 datin pun bersnow cap jugek
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 08:37 AM From the mobile phone | Show all posts
Sonneblume replied at 7-1-2019 09:12 PM
Utk program islamic mmg la tak manis pakai bj cmni tp perlu ke sampai censor? Lol org kita takut s ...

Asterok as penerbit suruh censor kot.. tetiba tang baju kena blur dah kenapa
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 08:38 AM From the mobile phone | Show all posts
multinicky replied at 7-1-2019 07:51 PM
dlm the muppets ni meols suke miss piggy.. sheols sgtlah drama queen n hover to the max plus a fas ...

Meolls rasa anak dia kot pilih suh pakai baju tu.. haha
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 09:05 AM | Show all posts
apa lak " kejap lagi mesti bukak tudung"...dia kan pakai snow cap jer tu....sah2 ler tak pakai tudung
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 09:09 AM From the mobile phone | Show all posts
sibuk jelah netizen ni, dia bukannya tutup aurat pun selama ni, cuma tutup rambut je
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 09:11 AM | Show all posts
Ini lah ciri2 businesswoman muda penjual  kerudung ....masih belum puas berfesyen tapi bertudung untuk business.


1. Hajjah lopa ...bertoncit berturban
2. Fatiyah latiff ...
3. Putri Zarith (bff pajura)
4. Uqasa ... lepas business tudung tutup....tudung dia pun terbang.
5.
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 09:13 AM From the mobile phone | Show all posts
Kadang2 kompius muka Liyana Jasmay dgn Sarah Suhairi..
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 10:23 AM From the mobile phone | Show all posts
meow_tompok replied at 7-1-2019 05:44 AM
komen hudzaifah_nasir tu paling berhemah.
kalau semua netizen komen mcm tu, aman la dunia

Betul. Lebih kepada nasihat.
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 10:56 AM From the mobile phone | Show all posts
sinalegna replied at 7-1-2019 01:40 PM
Smlm tgk dia jd host hijab apa kenamanye ntah.. traveller ? Ah lupa..

Dia punya guest Mizz Nina, ...

Hahahah. Serious lah kena blur?  Pelik pelik.
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 11:00 AM From the mobile phone | Show all posts
cicicumel replied at 7-1-2019 07:39 PM
Ada film baru dia nk keluar kan? Dgn juliana evans. Film zaman tok kadok bila tau baru nk tayang. Za ...

I tgk promo dia Kat insta rasa macam dia gedik n syok sendiri juga. I mean dia memang gedik dari dulu tapi Bagus juga dia tak sorok.
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 12:53 PM | Show all posts
masih releven kah minah ni...
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 01:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Alaaaaaaaa x classyyylah...nneeexxxtttt
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 01:31 PM | Show all posts
RatuDunia94 replied at 7-1-2019 01:25 PM
Lantak lah.. dah x relevan pon sheols.

Tapi follower IG berjota joota uols

Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 01:44 PM From the mobile phone | Show all posts
sinalegna replied at 8-1-2019 08:38 AM
Meolls rasa anak dia kot pilih suh pakai baju tu.. haha

meols rase sheols pilih sndr.. klu anak sheols mesti dh ewwwww, babi.. tp sheols tu bimbo ya hamat knp.. whylah show pasal hijrah n islam boleh plk pakai baju ghuper ghitu...
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 03:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Jangan salah faham..pakai snow cap tu boleh. Bukan tak boleh. Yang issue nya sekarang ni adalah, kalau kau seorang yang bertudung, kalau pakai snow cap tu, pakai la betul2..cover semua rambut, cover semua leher tu. Ni yang nk kuar kan rambut ciput kt belakang tu dh kenapa? Kalau kuar rambut tu ada bg extra haba ke? Jadi suam gitu? sebenarnya org tak marah dia pakai snow cap.orang marah dia tu kan ke konon dah berhijrah, dah tu kenapa nak pakai snow cap camtu. Bila org tegur dia soh chill.. tak faham concept mengaku berhijrah, pastu sengaja tunjuk rambut bg org kecam, like perlu ke?
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2019 05:12 PM | Show all posts
asyura_85 replied at 8-1-2019 03:35 PM
Jangan salah faham..pakai snow cap tu boleh. Bukan tak boleh. Yang issue nya sekarang ni adalah, kal ...

setuju sgt...mmg betul pun...

kalau dh bertudung x kisah mcm mne tudung dan apa jenis tudungnya,,.asalkan auratnya dijaga
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2019 05:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Ooo dh pakai tudung ke?
Adakah nyesal?
Ramai je cmni kan
Bini sahizi sam
Pstu bkas biras pinjamal
Ramailah
Kesian gak la kan sbb dh tersilap p pakai pstu rsa nyesal
Bukan semua berani mcm uqasha n amelina n siapa lagi ntah yg buka terus je
Penat hidup kalau terpksa terseksa dgr ckp org

Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2019 06:23 PM | Show all posts
chekacheku replied at 7-1-2019 02:49 PM
Suara xsdap..berlakon pun xnampak..pakai tdg pun xlaku2..nk bukak..dah terpakai..lantak ko lahh..

senduuu
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2019 03:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Bukak terus je la. Lama2 org stop membwang. Bosan tgk spesis on off ni. :
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.123752s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list