JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
1234
Return to list New
7071
View
87
Reply

"Kejap Lagi Mesti Buka Tudung Terus,"-Liyana Jasmay Dikutuk, Pakai Snow Cap Nampak Rambut

[Copy link]

Author: Cari-Saiful       Show all posts   Read mode

Post time 11-1-2019 09:41 AM | Show all posts
KhunJee replied at 7-1-2019 03:04 PM
Dia ni pakai tudung ke tak pakai tudung ke tetap nampak selekeh. Belengas je aku tengok.

LJ ni muka mcm forever lepas baru bangun tido. orang kata muka tak siap. dengan sembap nya dengan selebet
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 03:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Artis paling gedik mendiva,paling annoying pernah wujud di malaya..bila berlakon biasa2 aje,tapi she lucky skrip filem she dapat banyak yg bagus. menyanyi suara ke lautan hindi tapi gigih syok sendiri fefeling miley cyrus .perasan diri paling lawa padahal she lah antara artis yg rupa below par..kesimpulannya,i tak suka sheolls.sila meninggal bij..LJ who??
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 09:17 PM From the mobile phone | Show all posts
suka LJ. wak.....semoga istiqomah ye. jgn la bukak tudung tu pls...awak comel dan manis bila bertudung.
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 10:39 PM | Show all posts
meh aku senaraiakn retis yang dah acah2 pakai tudung tapi skrg nan hado.

1. Liyana Jasmay
2. Enot (macam dh nak terbang tudung nya)
3.  Haleeda - Tudung elok2 dah pakai ala2 turban lak. Dah jadi pelakon sepenuh MASA KOT
4  Yuna - sejak jadi retis intenasional kaedahnya.
5. Lidyawati

Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 11:14 PM From the mobile phone | Show all posts
alolo netizen ... iols klu g oversea selalu jer pakai snow cap .. xde hal pon

lgpun leher lilit penuh kan,
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2019 01:58 PM | Show all posts
dineo replied at 11-1-2019 11:14 PM
alolo netizen ... iols klu g oversea selalu jer pakai snow cap .. xde hal pon

lgpun leher lilit  ...

Lilit penuh apa..dibiarkan serabai je macam tu. Di tu host rancangan terbitan dia sendiri kalau tak silap nama rancangan tu Hijab journey..dan dia temui semua undangan dia yg muslim stay kat over sea...tapi yg pelik semua undangan dia berhijab penuh..tapi dia jenis pakai mcm tu.

Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2019 02:01 PM From the mobile phone | Show all posts
espri6006 replied at 13-1-2019 01:58 PM
Lilit penuh apa..dibiarkan serabai je macam tu. Di tu host rancangan terbitan dia sendiri kalau ta ...

tak payah kisah la babe
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2019 04:15 PM From the mobile phone | Show all posts
awak cantik, comel, periang dan bijak.... jgn la sampai bukak tudung balik ye....awak sgt cantik dan manis bila bertudung
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2019 09:54 AM From the mobile phone | Show all posts
fushimi replied at 7-1-2019 12:07 PM
kalau aku jadi dia neh aku bukak je tudung

buat apa kisah netizen kepam nak cakap apa

Yaaaaa pastu netizen kecam, dapat pahala. Gitu kn konsep kecam & pahala? Hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2019 11:38 AM | Show all posts
danieladam replied at 8-1-2019 09:13 AM
Kadang2 kompius muka Liyana Jasmay dgn Sarah Suhairi..

sapa tu?
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2019 11:39 AM | Show all posts
espri6006 replied at 11-1-2019 10:39 PM
meh aku senaraiakn retis yang dah acah2 pakai tudung tapi skrg nan hado.

1. Liyana Jasmay

Nor Alia Lee masih bertudung ke tak?
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2019 11:40 AM | Show all posts
nishikido replied at 11-1-2019 03:31 PM
Artis paling gedik mendiva,paling annoying pernah wujud di malaya..bila berlakon biasa2 aje,tapi she ...

setuju sangat. muka macam tak siap je
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2019 08:30 AM | Show all posts
Y-Nots! replied at 15-1-2019 11:39 AM
Nor Alia Lee masih bertudung ke tak?

lama dah off-tv..tak kuar TV lagi kot jadi tak tahu apa jadi kat dia tu
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.100727s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list