JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
7672
View
87
Reply

"Kejap Lagi Mesti Buka Tudung Terus,"-Liyana Jasmay Dikutuk, Pakai Snow Cap Nampak Rambut

[Copy link]

Author: Cari-Saiful    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 8-1-2019 09:09 AM From the mobile phone | Show all posts
sibuk jelah netizen ni, dia bukannya tutup aurat pun selama ni, cuma tutup rambut je
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 09:11 AM | Show all posts
Ini lah ciri2 businesswoman muda penjual  kerudung ....masih belum puas berfesyen tapi bertudung untuk business.


1. Hajjah lopa ...bertoncit berturban
2. Fatiyah latiff ...
3. Putri Zarith (bff pajura)
4. Uqasa ... lepas business tudung tutup....tudung dia pun terbang.
5.
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 09:13 AM From the mobile phone | Show all posts
Kadang2 kompius muka Liyana Jasmay dgn Sarah Suhairi..
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 10:23 AM From the mobile phone | Show all posts
meow_tompok replied at 7-1-2019 05:44 AM
komen hudzaifah_nasir tu paling berhemah.
kalau semua netizen komen mcm tu, aman la dunia

Betul. Lebih kepada nasihat.
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 10:56 AM From the mobile phone | Show all posts
sinalegna replied at 7-1-2019 01:40 PM
Smlm tgk dia jd host hijab apa kenamanye ntah.. traveller ? Ah lupa..

Dia punya guest Mizz Nina, ...

Hahahah. Serious lah kena blur?  Pelik pelik.
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 11:00 AM From the mobile phone | Show all posts
cicicumel replied at 7-1-2019 07:39 PM
Ada film baru dia nk keluar kan? Dgn juliana evans. Film zaman tok kadok bila tau baru nk tayang. Za ...

I tgk promo dia Kat insta rasa macam dia gedik n syok sendiri juga. I mean dia memang gedik dari dulu tapi Bagus juga dia tak sorok.
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 12:53 PM | Show all posts
masih releven kah minah ni...
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 01:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Alaaaaaaaa x classyyylah...nneeexxxtttt
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 01:31 PM | Show all posts
RatuDunia94 replied at 7-1-2019 01:25 PM
Lantak lah.. dah x relevan pon sheols.

Tapi follower IG berjota joota uols

Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 01:44 PM From the mobile phone | Show all posts
sinalegna replied at 8-1-2019 08:38 AM
Meolls rasa anak dia kot pilih suh pakai baju tu.. haha

meols rase sheols pilih sndr.. klu anak sheols mesti dh ewwwww, babi.. tp sheols tu bimbo ya hamat knp.. whylah show pasal hijrah n islam boleh plk pakai baju ghuper ghitu...
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 03:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Jangan salah faham..pakai snow cap tu boleh. Bukan tak boleh. Yang issue nya sekarang ni adalah, kalau kau seorang yang bertudung, kalau pakai snow cap tu, pakai la betul2..cover semua rambut, cover semua leher tu. Ni yang nk kuar kan rambut ciput kt belakang tu dh kenapa? Kalau kuar rambut tu ada bg extra haba ke? Jadi suam gitu? sebenarnya org tak marah dia pakai snow cap.orang marah dia tu kan ke konon dah berhijrah, dah tu kenapa nak pakai snow cap camtu. Bila org tegur dia soh chill.. tak faham concept mengaku berhijrah, pastu sengaja tunjuk rambut bg org kecam, like perlu ke?
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2019 05:12 PM | Show all posts
asyura_85 replied at 8-1-2019 03:35 PM
Jangan salah faham..pakai snow cap tu boleh. Bukan tak boleh. Yang issue nya sekarang ni adalah, kal ...

setuju sgt...mmg betul pun...

kalau dh bertudung x kisah mcm mne tudung dan apa jenis tudungnya,,.asalkan auratnya dijaga
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2019 05:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Ooo dh pakai tudung ke?
Adakah nyesal?
Ramai je cmni kan
Bini sahizi sam
Pstu bkas biras pinjamal
Ramailah
Kesian gak la kan sbb dh tersilap p pakai pstu rsa nyesal
Bukan semua berani mcm uqasha n amelina n siapa lagi ntah yg buka terus je
Penat hidup kalau terpksa terseksa dgr ckp org

Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2019 06:23 PM | Show all posts
chekacheku replied at 7-1-2019 02:49 PM
Suara xsdap..berlakon pun xnampak..pakai tdg pun xlaku2..nk bukak..dah terpakai..lantak ko lahh..

senduuu
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2019 03:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Bukak terus je la. Lama2 org stop membwang. Bosan tgk spesis on off ni. :
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 09:41 AM | Show all posts
KhunJee replied at 7-1-2019 03:04 PM
Dia ni pakai tudung ke tak pakai tudung ke tetap nampak selekeh. Belengas je aku tengok.

LJ ni muka mcm forever lepas baru bangun tido. orang kata muka tak siap. dengan sembap nya dengan selebet
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 03:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Artis paling gedik mendiva,paling annoying pernah wujud di malaya..bila berlakon biasa2 aje,tapi she lucky skrip filem she dapat banyak yg bagus. menyanyi suara ke lautan hindi tapi gigih syok sendiri fefeling miley cyrus .perasan diri paling lawa padahal she lah antara artis yg rupa below par..kesimpulannya,i tak suka sheolls.sila meninggal bij..LJ who??
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 09:17 PM From the mobile phone | Show all posts
suka LJ. wak.....semoga istiqomah ye. jgn la bukak tudung tu pls...awak comel dan manis bila bertudung.
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 10:39 PM | Show all posts
meh aku senaraiakn retis yang dah acah2 pakai tudung tapi skrg nan hado.

1. Liyana Jasmay
2. Enot (macam dh nak terbang tudung nya)
3.  Haleeda - Tudung elok2 dah pakai ala2 turban lak. Dah jadi pelakon sepenuh MASA KOT
4  Yuna - sejak jadi retis intenasional kaedahnya.
5. Lidyawati

Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 11:14 PM From the mobile phone | Show all posts
alolo netizen ... iols klu g oversea selalu jer pakai snow cap .. xde hal pon

lgpun leher lilit penuh kan,
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.129755s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list