JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
6783
View
180
Reply

Sunscreen Insta Famous, Syafiqah Aina Dikecam Sebab Harga Yahudi Dan ...

[Copy link]

Author: Cari-Azza    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 7-1-2019 02:09 PM | Show all posts
Siapa yang beli, spesis bong OK!
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2019 02:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Say NO to produk timbang kilo
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2019 02:26 PM | Show all posts
tapi kulit dia x cantik pon kalau tengok tanpa make up yang video dia nangis peluk husb dia tu? cane orang bole tertipu entah
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2019 02:34 PM | Show all posts
x pernah dgr benda alah Aina sunscreen ni..
beli jenama banana boat jek kat farmasi...mmg x terbakar kulit....

aku duk site panas lit-lit....pakai brand banana boat....
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2019 02:44 PM From the mobile phone | Show all posts
End user mane yg bijak mmg xkan beli..tp sian stokislah kene perabis amik stock...silap2 stokis pon xpakai product founder depa...parah lg..silap2 founder sendiri xpakai product sendiri..
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2019 02:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Ada yg percaya jugak eh..  Sesape kalau bak beli better cari kat guardian, watson etc.. Biore uv aqua rich pon best.. Takde color takde scent and meresap kat kulit tanpa ada kesan melekit. Murah jurr
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2019 02:52 PM | Show all posts
btw yg mua bella tu pun aku kengkadang tkot nak beli..yela, setahun dua peloles kang msuk thun ketiga pelolos bhai
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2019 03:31 PM | Show all posts
mmgla laku keras. sbb die jual kt stokist. yg stokist tu pandai2 la nk jual kt sape.
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2019 03:33 PM | Show all posts
make up macam lipstik ok lah Paz boleh lah nak try local product.

Tapi skin care, jangan buat main dik. Elok pakai yang registered and kita tahu apa isi dia.

Apa-apa jadi senang kita nak buat aduan.
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2019 03:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Sesuailah..pengguna bengap kene tipu dengan seller bengap...
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2019 03:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Siapa yg beli tu maaf ckp mmg kategori BODOH

Iolls x pernah beli produk local sbb hrga mahal nk mampus compared dgn internationl brand yg legit & certified, so chuolls jgn la jd bebal prgi beli produk rebranding mcm ni, dh la produk sampah & founder pun apa lg amik kesempatan sbb dorg tgh pemes & nk cpt kaya
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2019 03:39 PM | Show all posts
rm 60 tu, leh aku menabung utk 3 hari..ekonomi xbgs..pakai jela banana boat ke..lg murah hehe
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2019 03:50 PM | Show all posts
boikot jelah produk ntah pape ni. couple ni kan mmg suka cari kontroversi. not worth n beyond expectation
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2019 04:59 PM | Show all posts
1st time jumpa sunscreen tiub mcm eyecream...
pakai seminggu dah habis kot....
dahlah sunscreen kena pakai berulang2 sehari....
mesti dia buat kat kilang tak sampai RM5 satu....
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2019 06:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by cikkittydiva at 7-1-2019 06:53 PM

Hada labo uv gel tu bersepah kt drugstore... Puhlis la..  jadi cerdik sikit hakak2 hadik2 oi.. 2019 kot..
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2019 07:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Wow!!!!!!!!!!
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2019 08:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku tak faham lah ada orang percaya lagi puak instafamous jual produk timbang kilo.. Penat doctors menaip article bahaya produk mengarut ni semua.. Tp degil jugak.. Biar lah muka tak cantik mana as long organ badan function elok boleh pakai sampai tua..
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2019 08:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak payahlah beli. Dlm byk produk local, aku suka st jah sbb harga reasonable...yg lain mmg yahudi.
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2019 09:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau kualiti sama macam product yang lebih famous tu apa salah nye kita beli dan support product yang daripada anak tempatan Islam ni. Cara dia market by selling the products to stokist dapat bagi peluang stokis berniaga dan dapat income utk sara keluarga mereka. Banyak jugak testimonial yang ada and selagi tidak memudarat kan sesiapa kenapa kita yang tak pakai ni nak komplen pulak. Biar lah.. itu rezeki mereka. Lagipun it's for external n bukan nye internal consumption. Cuma elok lah kalau diaorang letak ingredient di packaging diaorang tu supaya tiada dispute kelak.
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2019 09:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Ah celakalah amik kesempatan gini. Carik duit bebetul tak boleh ke dek. Nak juga jadi kaya secepat instant noodle. Mohon tiada porumer mahupun family porumer yang terbeli produk bangan sheols. Sunscreen biore tuh pun dah cukup elok dan baik
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.141474s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list