JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
4236
View
159
Reply

Sunscreen Insta Famous, Syafiqah Aina Dikecam Sebab Harga Yahudi Dan ...

[Copy link]

Author: Cari-Azza       Show all posts   Read mode

Post time 7-1-2019 11:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols guna Aiken sunscreen 150 gram harga tak sampai RM15 tahan berbulan2 lamanya.
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2019 11:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Sunscreen ape ye y bagus utk acne-prone skin?hehehe..alang2 dah ckp psl sunscreen kan..cer tlg jwb wahai poremer2 sekaliN..makasihhhh..
P/s:jgn ckp sunscreen minah ni ye..diz one not my level laa
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2019 11:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Nurul8001 replied at 7-1-2019 11:09 PM
Memang kita tak pakai sbb kita ada kesedaran.
Apa salahnya kita sebarkan pengetahuan yg kita ada  ...

Kalau tau ada yang muka rosak pakai produk aina serum ni then better lah di beritau kan. Tapi kalau x tau then kita tak boleh lah fitnah produk tu tak elok. Tak pasal2 kita yang dapat dosa. Skrg ni nak buat produk kena macam2 certificate dan pengiktirafan dpd badan2 tertentu. So look for the logos of approval tu.
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2019 11:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Malunya ai nk kelek produk timbang kati dengan label saripah who??
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 12:17 AM From the mobile phone | Show all posts
ayjay replied at 7-1-2019 10:43 PM
TABIK SPRING KAT HANG CONTOH MELAYU YANG BIJAK BISTARI!

/endsarcasm

Based on nick~98 kt blkg tu dh boleh agak.. bbnu je gigih membekap produk2 mcm gini.
Haiiih lah budak2 ni cuba lah jd cerdik sikit n dgr ckp akak2 yg lebih dulu mkn garam ni (feeling tua pulak). Kulit tu bukan nk pakai skjp. Diorg ni tgk kesan jangka pendek je. Setakat ni xde muka sape2 rosak kira okay lah tu kata nyer.. Boleh support produk melayu kiter. Tup2 nt umur baru mid 30s kulit dh mcm nenek tua padan muka. Patut nya yg nk jadi founder skincare umur dh 40-an kulit flawless without makeup, xde cucuk2 or regular treatment dgn pakar kulit baru lah layak di percayai produk yg di keluar kan. Ini founder umur 20-an mmg sepatutnya lah kulit tegang licin semula jadi
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 01:25 AM From the mobile phone | Show all posts
Dia n laki dia ni bukan jual produk - tapi jual lifestyle.

Jual sunscreen mahal namatey, tapi tolak kat ejen sebenarnya. Ejen tertipu dengan lifestyle dorang yang konon sweet, nak tolong orang susah, bawak orang pergi umrah, beli vellfire ke ape cash, tolong mak ayah bagi aipong sorang sebijik kat mak ayah. Bbnu ramai memuja. Ejen tertipu, maka beli la produk tu dengan dorang dan mula la menjadi customer untuk membeli. Yang rugi sape? Ejennnnn. Siap ada jual harga murah gile kan kt shopee. Sebab tak laku lettew. Si aina ni cakap ape? Tu produk tiruan. Tak habis habis modal tu ja. Yang rosak muka nanti sape? Pengguna jugak.

Benci betul dengan penunggang agama nih.

Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 02:30 AM From the mobile phone | Show all posts
Aina ni sempoi friendly dan mmg cantik la xalaupun makeup.tapi hafiz tu poyo gile .acqh hebat.sombong sikit .aina tu jenis redha tu yg ikut je apa kata hafizz
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 06:38 AM From the mobile phone | Show all posts
Kalau tgk modus operandi depa.... stokis2.mmg akan selalu update konon testimoni..tp..bila tgk betul2 depa dok ulang...ulang..ulang.... gambar yg sama...
Pastu testimoni thru WA is not legit.... testimoni thru WA skrg dah jd trend and mmg boleh buat sendiri by founder..upah je org....
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 06:40 AM From the mobile phone | Show all posts
tombolpintu replied at 7-1-2019 09:35 PM
Orang2 yang beli barang timbang kilo ni tak pernah gi watson, guardian or caring ka?? Aku kalau pegi ...

Kat drug store lengkap depa punye ingredient...harga rendah lg...
Tp product timbang kilo ni sakit hati betul.... mcm product ni xde ingredient...
Lain2 product pon sama... contoh mcm product alipsyukri...sama sakai
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 06:50 AM From the mobile phone | Show all posts
cicicumel replied at 7-1-2019 12:28 PM
Gila ke haper 15ml rm60. Ptuiii

I pakai laneige sunscreen 50ml br 103rm, laneige ok, ni sampah sunscreen NSA omgggg i cannot hadammm
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 07:18 AM From the mobile phone | Show all posts
Nak kaya cepat. Mcm tu lah melayu berbisnes. Menipu kaum sendiri
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 07:32 AM From the mobile phone | Show all posts
tombolpintu replied at 7-1-2019 09:35 PM
Orang2 yang beli barang timbang kilo ni tak pernah gi watson, guardian or caring ka?? Aku kalau pegi ...

Khuenssss.... iols lg rela beli produk kt watsons n guardian....
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 08:13 AM From the mobile phone | Show all posts
owner stok hijabistas ni mcm fashion victim jh
jadahnya pi pantai pakai tudung lilit leher tengkuk.tak rasa nk tercekik ke? buruk ok fashion ko
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 08:37 AM | Show all posts
aku pakai biore murah je.. rm30+ tahan berbulan2
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 08:47 AM | Show all posts
yg percaya sangat produk dy ni berkesan mmg bodoh la...dy gi buat rawatan muka kat dr.ko tu..pastu guna testimoni diri dy pakai produk dy..ko pon bru kuar produk timbang kati ko nak claim kulit ko teruk dlu pakai produk ko..akai ada ka??penyembah taksub dy ni paling bongok..bekap mcm dapat je kaya org tu..puiii
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 08:56 AM From the mobile phone | Show all posts
salmon-suki replied at 7-1-2019 11:14 PM
Sunscreen ape ye y bagus utk acne-prone skin?hehehe..alang2 dah ckp psl sunscreen kan..cer tlg jwb w ...

i paling suka Senka Perfect uvGel spf50++. not oily not sticky doesnt clog pores.
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 09:28 AM | Show all posts
sharlenetexas replied at 7-1-2019 11:14 PM
Iols guna Aiken sunscreen 150 gram harga tak sampai RM15 tahan berbulan2 lamanya.

serius la 150gram rm 15? murahnye uoaallllssssss
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 09:29 AM | Show all posts
aku beli nivea je... helok je...
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 09:29 AM | Show all posts
Lemonadelover replied at 8-1-2019 08:56 AM
i paling suka Senka Perfect uvGel spf50++. not oily not sticky doesnt clog pores.

kaler apa senka tu?
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 09:29 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by weezerfan at 8-1-2019 09:31 AM
HYSB replied at 7-1-2019 10:01 PM
Kesian stokis sebenarnye owner dah bercuti sane sini, stokis terkial kial cari customer, tah dah ber ...


Padan muka sapa soh jd stokist produk low class
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 09:38 AM From the mobile phone | Show all posts
annehuda replied at 7-1-2019 07:31 AM
mmgla laku keras. sbb die jual kt stokist. yg stokist tu pandai2 la nk jual kt sape.

ikutkan kalau stokis barang tak jalan founder pun mati. kalau founder keluarkan jenis besar harga murah stokis pun mati. kalau founder tiap tiap bulan keluar produk stokis pun mati
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 09:39 AM From the mobile phone | Show all posts
akieys replied at 8-1-2019 09:28 AM
serius la 150gram rm 15? murahnye uoaallllssssss

A'a iols suka sbb jenis losyen tak melekit. Spf30.
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 09:47 AM From the mobile phone | Show all posts
weezerfan replied at 7-1-2019 11:18 PM
Nak kaya cepat. Mcm tu lah melayu berbisnes. Menipu kaum sendiri

melayu bisnes macam tu ler.lepas tengkuk sendiri.tak membntu negara & masyrakat lngsung.
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 09:56 AM | Show all posts


aku suke pakai brand ni. tp stakat ni nampak jual kt guardian jek. kalau ada sales leh dpt rm20, harga asal tak ingat aku rm39 la jugak. tp aku suke sbb leh pakai kt tgn skali, pastu tekstur die mcm krim n so far aku pakai pun takde la burn muka aku.
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 10:35 AM | Show all posts
sape yg la percya jugak tu kenapa
kat watson, guardian, segala mcam mall ada jual benda alah ni
harga pun berbaloi...
xde la nk risau bahan ntah apa2
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.102095s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list