JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
4212
View
159
Reply

Sunscreen Insta Famous, Syafiqah Aina Dikecam Sebab Harga Yahudi Dan ...

[Copy link]

Author: Cari-Azza    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 8-1-2019 10:42 AM From the mobile phone | Show all posts
Emm.. ramai yg beli sebab tu kaya... konon boleh cantik mcm muka dia.. aina serum ada jual kat watson shopee...
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 10:47 AM From the mobile phone | Show all posts
abadi84 replied at 7-1-2019 08:56 PM
Tak payahlah beli. Dlm byk produk local, aku suka st jah sbb harga reasonable...yg lain mmg yahudi.

Mak yatie aka bonda rozita produk jrm tu ok tak? Sy pakai produk muka dr jrm mcm serasi tp risau jgk produk local ni
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 10:54 AM | Show all posts
mahalnye.. sape yg beli mmg bodoh.
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 11:01 AM From the mobile phone | Show all posts
lepas tu nanti buat buku pulak.cerita mcmbe berjaya, isi penulisan cam babi je
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 11:06 AM | Show all posts
ramai lah yg buat mcm ni.
tapi masih ramai yg bekap.
aku masih menunggu pihak berwajib pi buat pemeriksaan kat kilang2 kosmetik.
on d way balik rumah pun aku boleh jumpa kilang kosmetik.

bukan takat brg kosmetik ja. brg pengguna pun sama.
bnyak dah brg2 yg repack yg cuma tulis DIKILANGKAN UTK sykt bla bla bla eg teseko, gegiant.
jadi tak tau mana diaorg punya kilang.
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 11:35 AM From the mobile phone | Show all posts
Bodoh sungguh siapa yang sokong and beli produk timbang kilo macam ni. Extremely stupid.

Mzz pakai sunplay clear water ja. Dalam 35g tak sampai rm20 pun. Sesuai dgn kulit mzz yang oily and acne prone sebab dia water based. And so far pakai elok walaupun mzz merempit pergi balik kerja in the hot sun.
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 11:38 AM | Show all posts
itu kalau terpicit kuat... mau abis 1 tube tu kot.. yer la.. ubat gigi yg 165ml pon selalu tertekan jatuh ke lantai.. kalau yg ni da terjatuh.. kutip balik la yer..
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 11:40 AM | Show all posts
mati2 aku ingat eye bag cream...perghhh sunscreen kecik gitu bapok mahal
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 11:45 AM From the mobile phone | Show all posts
tombolpintu replied at 7-1-2019 09:35 PM
Orang2 yang beli barang timbang kilo ni tak pernah gi watson, guardian or caring ka?? Aku kalau pegi ...

Serum aina dia tu ada jual kat watson.. ko ghaserr
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 11:49 AM | Show all posts
Sah sah timbang kilo pun still ada yang nak beli ke? Adoi tolonglah jangan terpengaruh dengan set set depa ni, jadi bijak sikit please
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 11:50 AM | Show all posts
Beli je la sunscreen Biore/Sunplay kat Watson/Guardian tu. Terjamin selamat & berkesan. Murah banyak pon lagi. Siapa beli produk instafemes yg tak tahu wujud dari mana ni memang tak tahulah nak ckp apa.

Tapi iyalah duit & kulit kome kan, suka hatilah.
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 12:28 PM From the mobile phone | Show all posts
akieys replied at 8-1-2019 09:29 AM
kaler apa senka tu?

biru. ade kat guardian watson.
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 12:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Tukang bekap

Screenshot_2019-01-08-12-28-37.jpg Screenshot_2019-01-08-12-29-03.jpg
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 02:43 PM | Show all posts
umbut replied at 8-1-2019 11:45 AM
Serum aina dia tu ada jual kat watson.. ko ghaserr

wow hebak aina... . aku kalau tak pernah dengar nama produk mmg aku gugel dulu.
nak beli apa2 pun aku gugel review dulu. kat thread ni je aku dah baca review macam2 sunscreen
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 03:16 PM | Show all posts
dah mcm harga eye cream

apa special sunscreen dia? bila guna tak perlu topup, atau kalau guna ni mmg pigmen sunspot tak muncul , blah lah lepas tu tunjuk kat ig beli brg mewah hasil jualan harga yahudi
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 03:18 PM | Show all posts

takde ke gambar budak yg backup ni, nak gambar bareface tanpa filter, berani ke
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 03:24 PM | Show all posts
matchstick replied at 7-1-2019 01:08 PM
Bodoh nya sape yg beli.. Utk pengetahuan sunscreen shiseido yg dijadikan perbandingan tu mmg sgt bag ...

boleh tau bagus mcmana ye shiseido ni pakai drugstore punya sunspot muncul jgk wlupun tak culas guna
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 03:26 PM | Show all posts
byk dah kosmetik pounder2 melayu ada kt watsons n guardian.. diaorg bg komisen lebih ke apa kt drug store nie?? aku nmpk produk alip syukri, DSV, bella kosmetik n mcm2 la
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 03:46 PM | Show all posts

tergelak2 iols baca kecaman si miera ni dpt smlm. ada ke perli kata org tak mampu nak beli rm59?? hahaha! mendapatlah sheols disekolahkan netizen
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 04:01 PM From the mobile phone | Show all posts
hotmak replied at 8-1-2019 03:18 PM
takde ke gambar budak yg backup ni, nak gambar bareface tanpa filter, berani ke

Memang takdo la..filter pic kat Twitter pun dah 30 lapis
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 04:03 PM From the mobile phone | Show all posts
BoongaKertas replied at 8-1-2019 03:46 PM
tergelak2 iols baca kecaman si miera ni dpt smlm. ada ke perli kata org tak mampu nak beli rm59??  ...

Khennn masalahnya ingredients pun xde print kat produk. Lagi mau kutuk org miskin. Gilo apo sunscreen 15ml jahh pencuci muka pun besau lagi
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 04:14 PM | Show all posts
sapa pukimak ni?
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 04:35 PM | Show all posts
PulutSambal replied at 8-1-2019 08:03 AM
Khennn masalahnya ingredients pun xde print kat produk. Lagi mau kutuk org miskin. Gilo apo sunscr ...

kenapa founder2 mcm depa ni selalu rasa netizens tu "slow"? came up dgn produk mcm ni. packaging siap salah info SPF50++ jadi SP++50.
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 04:39 PM From the mobile phone | Show all posts
BoongaKertas replied at 8-1-2019 04:35 PM
kenapa founder2 mcm depa ni selalu rasa netizens tu "slow"? came up dgn produk mcm ni. packaging s ...

Iols syak sbb depa pom selow..dok ingat semua org mcm dia la kot slow padahal terang terangan nampak yachhh kebodohan sendiri. Pastu berlagak pulak tu kutuk org miskin
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 04:45 PM | Show all posts
produk sampah!!

brand drugstore lgi better la sunscreen tu  n harga pun berpatutan...
nk claimmm produk oem dia tuh buat dia mkin cntik??
hellllll no ko treatment pun dr.Ko.. bru ok kulit ko claim serum2 ko la smua jdi kulit mkin cntik.,
puihhhhhhhhhhhhh
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.136174s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list