Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
11342
View
189
Reply

Sunscreen Insta Famous, Syafiqah Aina Dikecam Sebab Harga Yahudi Dan ...

[Copy link]

Author: Cari-Azza       Show all posts   Read mode

Post time 8-1-2019 07:18 AM From the mobile phone | Show all posts
Nak kaya cepat. Mcm tu lah melayu berbisnes. Menipu kaum sendiri
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 07:32 AM From the mobile phone | Show all posts
tombolpintu replied at 7-1-2019 09:35 PM
Orang2 yang beli barang timbang kilo ni tak pernah gi watson, guardian or caring ka?? Aku kalau pegi ...

Khuenssss.... iols lg rela beli produk kt watsons n guardian....
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 08:13 AM From the mobile phone | Show all posts
owner stok hijabistas ni mcm fashion victim jh
jadahnya pi pantai pakai tudung lilit leher tengkuk.tak rasa nk tercekik ke? buruk ok fashion ko
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 08:37 AM | Show all posts
aku pakai biore murah je.. rm30+ tahan berbulan2
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 08:47 AM | Show all posts
yg percaya sangat produk dy ni berkesan mmg bodoh la...dy gi buat rawatan muka kat dr.ko tu..pastu guna testimoni diri dy pakai produk dy..ko pon bru kuar produk timbang kati ko nak claim kulit ko teruk dlu pakai produk ko..akai ada ka??penyembah taksub dy ni paling bongok..bekap mcm dapat je kaya org tu..puiii
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 08:56 AM From the mobile phone | Show all posts
salmon-suki replied at 7-1-2019 11:14 PM
Sunscreen ape ye y bagus utk acne-prone skin?hehehe..alang2 dah ckp psl sunscreen kan..cer tlg jwb w ...

i paling suka Senka Perfect uvGel spf50++. not oily not sticky doesnt clog pores.
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 09:28 AM | Show all posts
sharlenetexas replied at 7-1-2019 11:14 PM
Iols guna Aiken sunscreen 150 gram harga tak sampai RM15 tahan berbulan2 lamanya.

serius la 150gram rm 15? murahnye uoaallllssssss
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 09:29 AM | Show all posts
aku beli nivea je... helok je...
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 09:29 AM | Show all posts
Lemonadelover replied at 8-1-2019 08:56 AM
i paling suka Senka Perfect uvGel spf50++. not oily not sticky doesnt clog pores.

kaler apa senka tu?
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 09:29 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by weezerfan at 8-1-2019 09:31 AM
HYSB replied at 7-1-2019 10:01 PM
Kesian stokis sebenarnye owner dah bercuti sane sini, stokis terkial kial cari customer, tah dah ber ...


Padan muka sapa soh jd stokist produk low class
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 09:38 AM From the mobile phone | Show all posts
annehuda replied at 7-1-2019 07:31 AM
mmgla laku keras. sbb die jual kt stokist. yg stokist tu pandai2 la nk jual kt sape.

ikutkan kalau stokis barang tak jalan founder pun mati. kalau founder keluarkan jenis besar harga murah stokis pun mati. kalau founder tiap tiap bulan keluar produk stokis pun mati
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 09:39 AM From the mobile phone | Show all posts
akieys replied at 8-1-2019 09:28 AM
serius la 150gram rm 15? murahnye uoaallllssssss

A'a iols suka sbb jenis losyen tak melekit. Spf30.
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 09:47 AM From the mobile phone | Show all posts
weezerfan replied at 7-1-2019 11:18 PM
Nak kaya cepat. Mcm tu lah melayu berbisnes. Menipu kaum sendiri

melayu bisnes macam tu ler.lepas tengkuk sendiri.tak membntu negara & masyrakat lngsung.
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 09:56 AM | Show all posts


aku suke pakai brand ni. tp stakat ni nampak jual kt guardian jek. kalau ada sales leh dpt rm20, harga asal tak ingat aku rm39 la jugak. tp aku suke sbb leh pakai kt tgn skali, pastu tekstur die mcm krim n so far aku pakai pun takde la burn muka aku.
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 10:35 AM | Show all posts
sape yg la percya jugak tu kenapa
kat watson, guardian, segala mcam mall ada jual benda alah ni
harga pun berbaloi...
xde la nk risau bahan ntah apa2
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 10:42 AM From the mobile phone | Show all posts
Emm.. ramai yg beli sebab tu kaya... konon boleh cantik mcm muka dia.. aina serum ada jual kat watson shopee...
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 10:47 AM From the mobile phone | Show all posts
abadi84 replied at 7-1-2019 08:56 PM
Tak payahlah beli. Dlm byk produk local, aku suka st jah sbb harga reasonable...yg lain mmg yahudi.

Mak yatie aka bonda rozita produk jrm tu ok tak? Sy pakai produk muka dr jrm mcm serasi tp risau jgk produk local ni
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 10:54 AM | Show all posts
mahalnye.. sape yg beli mmg bodoh.
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 11:01 AM From the mobile phone | Show all posts
lepas tu nanti buat buku pulak.cerita mcmbe berjaya, isi penulisan cam babi je
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 11:06 AM | Show all posts
ramai lah yg buat mcm ni.
tapi masih ramai yg bekap.
aku masih menunggu pihak berwajib pi buat pemeriksaan kat kilang2 kosmetik.
on d way balik rumah pun aku boleh jumpa kilang kosmetik.

bukan takat brg kosmetik ja. brg pengguna pun sama.
bnyak dah brg2 yg repack yg cuma tulis DIKILANGKAN UTK sykt bla bla bla eg teseko, gegiant.
jadi tak tau mana diaorg punya kilang.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.087799s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list