JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
4210
View
159
Reply

Sunscreen Insta Famous, Syafiqah Aina Dikecam Sebab Harga Yahudi Dan ...

[Copy link]

Author: Cari-Azza    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 9-1-2019 02:33 PM From the mobile phone | Show all posts
ayjay replied at 9-1-2019 07:50 AM
Watson pun dah mula jual produk sampah rebrand apa semua. Lipstick wajenal, kosmetik siburunghantu ...

Skrg produk citot ni alik dr msia je, i pnh pakai cleanser citot ni made in msia je kekdahnya
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2019 02:38 PM | Show all posts
aku dr dlu xpernah percaya..bli kt watson @ guardian sudah
yg plg musykil sampai skrg xterjawab persoalan ku...husband si aina ni keje gapo yg kaya sgt..dr dlu lg aku duk tertanye2
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2019 02:56 PM From the mobile phone | Show all posts
mzzenma replied at 8-1-2019 03:35 AM
Bodoh sungguh siapa yang sokong and beli produk timbang kilo macam ni. Extremely stupid.

Mzz paka ...

sis klau naik moto kena matahari muka naik berminyak ke
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2019 04:50 PM | Show all posts
pandai jeeeeeee dia jual harga yahudi tapi laku
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2019 05:22 PM | Show all posts
buapakperut replied at 7-1-2019 01:20 PM
gile secoet camtu tepek mana ja cukup?

Ye la..sunscreen patutnya kena pakai banyak..skali sapu habis...
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2019 06:40 PM | Show all posts
SPF++50?? hasil kajian saintis terbaru ke? jenama international yg dh puluh2 tahun establish pun x mampu keluarkan "dua kali" plus nih
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2019 07:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Rogue98 replied at 7-1-2019 09:14 PM
Kalau kualiti sama macam product yang lebih famous tu apa salah nye kita beli dan support product ya ...

Bravo comment u. Salute.
Penat i belajar pharmacotoxicology semua. Penyudah i dpt ayat external tak affect internal. No wonder ramai melayu beli kalau guna pemikiran mcm ni.
It has effect. Contoh kidney disorder serap dalam darah u.
Boleh nak support bangsa tapi tengoklah kkm registernya, rnd dia.
Memang bolehlah couple ni kaya kalau cukup 20 org guna theory sama mcm ni hehehe.
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2019 07:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Nham22 replied at 8-1-2019 09:40 PM
Jual lifestyle...

Hastag lhdn
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2019 07:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Nham22 at 9-1-2019 07:36 PM

Cetaphil pon tiub besar pon baru 70-80..mane lah org xkate produk aina ni harga yahudi..haha.. tulaaaa nak jual gune sistem stokis...kenela markup harga...kos buat tu berape sgtt...
Depa skrg dah pandai founder2 ni. Depa jual produk cukup2 tuk pakai 15 hari saja... same mcm product kurus ke ape..... paket tuk 15 hari ja..tp harga mahal nak mampos.ni krim ni mesti pakai tuk sekejap je..product alip.baru ni pon 15 sachet ja harga rm80..product fazura...product datin2 sekalian...
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2019 08:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Annehamid replied at 9-1-2019 07:09 PM
Bravo comment u. Salute.
Penat i belajar pharmacotoxicology semua. Penyudah i dpt ayat external t ...

Memang I dah stated to look for the logos of approval. Jangan sombong sangat bile tulis tu.Mentang2 belajar tinggi. Kita tak tau what work people have done to create their products. Susah payah mereka. People that are involve. Doa mak ayah mereka and for us to senang2 nak condemn... hmm tepuk dada tanya diri sendiri... what have u achieve.
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2019 08:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Rogue98 replied at 9-1-2019 08:02 PM
Memang I dah stated to look for the logos of approval. Jangan sombong sangat bile tulis tu.Mentang ...

Sis . Usaha kita biar buat sesuatu yang bagi manfaat pada ummah. Imagine buat satu perkara akhirnya ramai binasa hasil usaha kita. Be wise. Jangan di kuasai orang lain dan melihat apa mereka buat betul berdasarkan apa sis nampak. Boleh nk support local cuba google produk - produk yang diiktiraf kkm. Im pretty sure u will look back my words in the future. Followlah org org seperti Dr rafidah, Dr amalina yang educate padal produk ni.
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2019 08:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Annehamid replied at 9-1-2019 08:08 PM
Sis . Usaha kita biar buat sesuatu yang bagi manfaat pada ummah. Imagine buat satu perkara akhirny ...

Like I said look for the logos of approval. Tq.
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2019 08:25 PM From the mobile phone | Show all posts
sunscreen aku avene. pencuci muka cetaphil.
malas aku nk kayakan melayu bebal camni. sorry
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2019 08:45 PM | Show all posts
bila kita yg perangg produk sampah..
abis backup2 ponder sampah ni backup..
kata kita ni... nak tutup periuk nasi la.. dengki dgn bangsa sndiri la..

oh plizzz.. netizen skang ada yg dh celik hokay...
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2019 10:04 PM From the mobile phone | Show all posts
biozipstar replied at 9-1-2019 04:50 PM
pandai jeeeeeee dia jual harga yahudi tapi laku

Tadi saya lihat di IG suamimya banyak komen nak join jual atau beli.
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2019 12:51 AM From the mobile phone | Show all posts
Annehamid replied at 9-1-2019 07:09 PM
Bravo comment u. Salute.
Penat i belajar pharmacotoxicology semua. Penyudah i dpt ayat external t ...

To me, biarkan saja mereka ni bazir duit demi merosakkan diri sendiri. Biarkan mereka sacrifice tubuh badan dan kesihatan demi mengkayakan 'founder' segala produk timbang kilo.
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2019 12:53 AM From the mobile phone | Show all posts
Rogue98 replied at 9-1-2019 08:02 PM
Memang I dah stated to look for the logos of approval. Jangan sombong sangat bile tulis tu.Mentang ...

Hahahahahahahahahaha mentaliti bangang apakah ini yang anggap manusia SPM pun entahkan fail boleh create segala produk kecantikan? Hahahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2019 12:53 AM From the mobile phone | Show all posts
Rogue98 replied at 9-1-2019 08:13 PM
Like I said look for the logos of approval. Tq.

Logo bangang besar gila kat dahi awak! Syabas!
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2019 01:31 AM From the mobile phone | Show all posts
msrosse replied at 9-1-2019 06:40 PM
SPF++50?? hasil kajian saintis terbaru ke? jenama international yg dh puluh2 tahun establish pun x m ...

Sbb tu harga yahudi... Formula terbaru dan pertama di dunia
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2019 01:32 AM From the mobile phone | Show all posts
Tertengok ig story mol yg bisnes partner dgn mf tdi, ade tunjuk yg dia penin nk pilih botol apetah kt satu tempat ni. Byk gak jenis botol2 tu, besar kecik sume ade..nk buat produk baru ke tu??
Eh yg mora tu produk timbang kilo jgk ke??
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2019 01:51 AM From the mobile phone | Show all posts
ayjay replied at 10-1-2019 12:51 AM
To me, biarkan saja mereka ni bazir duit demi merosakkan diri sendiri. Biarkan mereka sacrifice tu ...

Species acah2 jaga kesihatan tapi duk makan KFC McD Maggi mee hari2... Pastu orang buat biz maju sikit dah dengki...
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2019 04:37 AM From the mobile phone | Show all posts
ayjay replied at 10-1-2019 12:51 AM
To me, biarkan saja mereka ni bazir duit demi merosakkan diri sendiri. Biarkan mereka sacrifice tu ...

Hahaha. Kannn. I done my part. The rest lets luncai terjun dgn labunya.
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2019 04:40 AM From the mobile phone | Show all posts
Zaien replied at 9-1-2019 08:45 PM
bila kita yg perangg produk sampah..
abis backup2 ponder sampah ni backup..
kata kita ni... nak tu ...

Realitinya begitulah.
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2019 05:09 AM From the mobile phone | Show all posts
Rogue98 replied at 10-1-2019 01:51 AM
Species acah2 jaga kesihatan tapi duk makan KFC McD Maggi mee hari2... Pastu orang buat biz maju s ...

What are you talking about? If you are saying that about me, then girrrrrlllll, you are so dead wrong. I do not eat kfc, mcd nor maggi. We have so many other better and yummier choices here if I wanna eat fast food. But then we also have way too many ready meals, fresh or frozen, available everywhere, unlike back in Malaysia.
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2019 05:10 AM From the mobile phone | Show all posts
pisangbanana replied at 10-1-2019 01:32 AM
Tertengok ig story mol yg bisnes partner dgn mf tdi, ade tunjuk yg dia penin nk pilih botol apetah k ...

Yes. Diorang beli bulk dan repack.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.115793s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list