Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
11341
View
189
Reply

Sunscreen Insta Famous, Syafiqah Aina Dikecam Sebab Harga Yahudi Dan ...

[Copy link]

Author: Cari-Azza    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 8-1-2019 04:48 PM | Show all posts
PulutSambal replied at 8-1-2019 08:39 AM
Iols syak sbb depa pom selow..dok ingat semua org mcm dia la kot slow padahal terang terangan namp ...

ada ke org HQ dia sebut something mcm psr malam ke hape entah. mcm nak kata produk dia bukan taraf psr malam. ya Tuhan! kenapa org still support org mcm ni?
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 04:53 PM | Show all posts
Seumur hidup tak pernah lg tgk sunscreen seciput ni. Packaging camni level2 eye cream, cream jerawat la oiii..Terdesak betul nak cepat kaya kan. Lebih baik la beli yg mmg established brands dari guna produk timbang kilo ni
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 05:17 PM From the mobile phone | Show all posts
BoongaKertas replied at 8-1-2019 04:48 PM
ada ke org HQ dia sebut something mcm psr malam ke hape entah. mcm nak kata produk dia bukan taraf ...

Sbb org bodoh ramai kat msia ni
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 06:58 PM | Show all posts
tu lar, kita mudah tertipu lebih2 lagi bila sesorg tu bertudung...terus acik2 kepam berebut2 membelinya, kekonon tka perlu was2
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 07:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Lemonadelover replied at 8-1-2019 08:56 AM
i paling suka Senka Perfect uvGel spf50++. not oily not sticky doesnt clog pores.

Ooo..senka ek..japan product kan tu?nti ler cuba usha kt watson/guardian..test tgk ok ke x ngn kulit..hihi
Sis acne prone jgk ke kulit sis?
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 08:44 PM | Show all posts
it's funny kebetulan aku baca ni muka dia muncul kat tv3 promo ejen2 yg dpt ke maldives. mengubah nasib keluarga katanya.. maka ramai lah percaya produk dia bkualiti katanya sbb bjaya masuk tv lol.
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 08:57 PM From the mobile phone | Show all posts
VuJiE replied at 8-1-2019 08:44 PM
it's funny kebetulan aku baca ni muka dia muncul kat tv3 promo ejen2 yg dpt ke maldives. mengubah na ...

hahhaha!!! iolss tadi tengok BU jugak. Keluar je muka dorg terus iolss tukar channel!
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 09:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Zaien replied at 8-1-2019 04:45 PM
produk sampah!!

brand drugstore lgi better la sunscreen tu  n harga pun berpatutan...

Business minded katenye...selagi ade peluang suami die kerah kudrat isteri die tuk jd kaya....maklumlah isteri cantikk... boleh la gunekan tuk product2 kecantikkan....
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 09:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Jual lifestyle...
Screenshot_20190108-213459_Instagram.jpg
Screenshot_20190108-213434_Instagram.jpg
Screenshot_20190108-213422_Instagram.jpg
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 11:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Nham22 replied at 8-1-2019 09:02 PM
Business minded katenye...selagi ade peluang suami die kerah kudrat isteri die tuk jd kaya....makl ...

Cantik? Ye la kot pompan melayooo ramai yng level cantik rendah dari aina maka aina disanjung sebagai cantik
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 11:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Sunscreen kt  drugstores lg murah la deyyy.
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2019 07:27 AM From the mobile phone | Show all posts
zeitabaei replied at 8-1-2019 02:30 AM
Aina ni sempoi friendly dan mmg cantik la xalaupun makeup.tapi hafiz tu poyo gile .acqh hebat.sombon ...

Lollllllll cantik tu 'objektif' bak kata sekor calon dewi remaja tapi apa kena mengena dia cantik ke tak dengan produk dia jual? Kalau skincare maka kita nak tengok kulit dia. Dan seperti ramai tahu, kulit muka dia menjadi ok setelah gigih dapat rawatan dari klinik dr ko. Walaupun demikian, adik saya yang dah terjumpa dia depan mata telah mendapati walau ditepek make up dua kilo namun masih dapat dikesan tidak flawless pun kulit muka dia.
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2019 07:40 AM From the mobile phone | Show all posts
weezerfan replied at 8-1-2019 07:18 AM
Nak kaya cepat. Mcm tu lah melayu berbisnes. Menipu kaum sendiri

Sekoq lagi si alep tu dulu janji nak jadikan ramai jutawan dengan produk makanan terlajak sedap. Habuk pun tak ada sekarang lancar produk aslegacy pulak. Tapi macam rebrand dherbs je?

Paling pelik orang percaya pulak tu si qayyom dah ok tak menangis lagi lepas mandi dengan apakenama tujuh bunga kejadah siap dia quote base on islam bunga or daun apa tu semua. Tapi diorang ada share bawa qayyom jumpa doktor dan berubat. Heran bagaimana they can share all that and people still can believe it all.

Jadiknya lantaklah kot kalau siapa bodoh yang sendiri menjadikan diri tertipu. Lol. Padan muka duit habis sia-sia saja.

Dahlah alep tu sikit sikit cakap siapa sokong produk dia tu contribute kat derma dia bagi orang miskin. Yennadey? Dia bayar zakat. Zakat tu wajib. Ada ke orang lain claim bayar zakat or income tax as derma as in voluntarily donation?

And paling pelik ialah siapa percaya perabut dia dijual dengan potongan 75%? Like all the time since start berniaga? Lol. Berniaga apa macam tu? Besides even thru the photos boleh nampak quality macamana. Heck, even the design pun boleh tahu standard apa. Tak payah susah sangat pun just compare perabot si tunku aminah jual or even perabot rumah chep one. Lol.

Oh dan korang percaya ke semua barang branded dia tayang tu are genuine? Pernah close up gambar jam that looks like it's suspect. Bukan tak ada yang perasan dan komen tapi ramai yang pilih untuk jadi bodoh.
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2019 07:41 AM From the mobile phone | Show all posts
akieys replied at 8-1-2019 09:29 AM
aku beli nivea je... helok je...

Nivea ni zaman berzaman dah produk skincare dia memang bagus.
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2019 07:43 AM From the mobile phone | Show all posts
nini_azmi replied at 8-1-2019 10:47 AM
Mak yatie aka bonda rozita produk jrm tu ok tak? Sy pakai produk muka dr jrm mcm serasi tp risau j ...

I am amazed that people can still ask this question. Patutlah ponder timbang kilo semua kaya raya.
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2019 07:47 AM From the mobile phone | Show all posts
Melorqe replied at 8-1-2019 11:06 AM
ramai lah yg buat mcm ni.
tapi masih ramai yg bekap.
aku masih menunggu pihak berwajib pi buat pem ...

Di Puchong ada satu kilang kosmetik yang awak boleh order ikut packaging awak. Malah pernah dulu masa saya balik sana di billboard dekat tol sungei besi ada iklan siapa nak buat kosmetik sendiri. Itupun masih ramai yang macam bodoh ingat ponder kosmetik melayu ni hebat. Walhal rata rata sekolah pun bodoh. How the hell could they have done the research for their products let alone ada kilang buat semuanya? But then again kalau ramai melayu boleh percayakan si adiputra punya kegeniusan dan produk minda kiri kanan dia, well...
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2019 07:50 AM From the mobile phone | Show all posts
tombolpintu replied at 8-1-2019 02:43 PM
wow hebak aina... . aku kalau tak pernah dengar nama produk mmg aku gugel dulu.
nak beli apa ...

Watson pun dah mula jual produk sampah rebrand apa semua. Lipstick wajenal, kosmetik siburunghantu, sendayu tinggi semua tu. Simplysiti pun produk rebrand namun yang bagusnya siti tak pernah tipu sebab dia sendiri bagitau dia ambil produk kilang dari korea.
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2019 07:51 AM From the mobile phone | Show all posts
PulutSambal replied at 8-1-2019 05:17 PM
Sbb org bodoh ramai kat msia ni

Hahahahahaha tepat sekali!
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2019 08:00 AM From the mobile phone | Show all posts
punya byk sunscreen jual kt watson,farmasi. byk je bagus2 cth yg iolss pakai skrg biore uv aqua rich tu. yg bodoh je g beli produk depa. #antiinstafamous #boikotproduktimbangkilo
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2019 09:04 AM From the mobile phone | Show all posts
ayjay replied at 9-1-2019 07:50 AM
Watson pun dah mula jual produk sampah rebrand apa semua. Lipstick wajenal, kosmetik siburunghantu ...

Hahaha ya ka... sendayu tinggi n simplyct mmg aku perasan... produk local lain aku tak perasan plak... mata aku kalau masuk watson nampak brand obersi je kahkahkah
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.094215s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list