JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
4211
View
159
Reply

Sunscreen Insta Famous, Syafiqah Aina Dikecam Sebab Harga Yahudi Dan ...

[Copy link]

Author: Cari-Azza    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 10-1-2019 07:58 AM | Show all posts
tumpang tanya, produk cosmoderm tu ok tak? ada jual kat guardians, watsons, produk made in malaysia
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2019 08:10 AM From the mobile phone | Show all posts
gigahertz replied at 9-1-2019 02:56 PM
sis klau naik moto kena matahari muka naik berminyak ke

Alhamdulillah sekarang dah kurang berminyak and dah jarang gila naik jerawat sejak mzz buat korean steps tu..

Sebelum ni berminyak kusam je muka..merempit tengah panas lagi teruklah sunburn huhuh
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2019 08:25 AM | Show all posts

How much sunscreen should I be using on my face and body?

https://www.skincancer.org/skin- ... on-my-face-and-body

To achieve the Sun Protection Factor (SPF, which protects against the suns UVB radiation) reflected on a bottle of sunscreen, you should use approximately two milligrams of sunscreen per square centimeter of skin. In practice, this means applying the equivalent of a shot glass (two tablespoons) of sunscreen to the exposed areas of the face and body C a nickel-sized dollop to the face alone.

15ml tuh boleh pakai sehari je kot
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2019 11:00 AM | Show all posts
tombolpintu replied at 7-1-2019 09:35 PM
Orang2 yang beli barang timbang kilo ni tak pernah gi watson, guardian or caring ka?? Aku kalau pegi ...

samaaaa.. sebab skincare aku dah setia dengan satu brand je sekarang ni, mata aku juling cari makeup item dengan hair care. kadang tu takde tujuan pun masuk farmasi tetiba keluar ehhh apa aku beli niiii
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 09:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Iris. replied at 7-1-2019 12:30 PM
Budak yang bekap dia tu bodoh nak mampus
Umur baru 22, tapi kata yang bash tu budak perempuan..
Pa ...

Betul tu! I pun baca tweet dia and macam tak strong je counter Arguement dia.
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 09:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Iris. replied at 7-1-2019 12:30 PM
Budak yang bekap dia tu bodoh nak mampus
Umur baru 22, tapi kata yang bash tu budak perempuan..
Pa ...

Betul tu! I pun baca tweet dia and macam tak strong je counter Arguement dia.
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 09:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Beribear replied at 7-1-2019 02:45 PM
Ada yg percaya jugak eh..  Sesape kalau bak beli better cari kat guardian, watson etc.. Biore uv aqu ...

Betul. Biore tu best pakai.
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 02:47 PM From the mobile phone | Show all posts
weezerfan replied at 8-1-2019 09:29 AM
Padan muka sapa soh jd stokist produk low class

Hahahahahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 03:09 PM From the mobile phone | Show all posts
ainaa dgn hafiz ni semua
produk dia org kondem sbb PR failed, nak lawan pulak dgn beauty skincare twitter semua, lagi lah kena kcam bertingkek2. tapi tulah.. cer humble skit... majukan diri dalam diam.. improve bila org highlightkan kekurangan product semua. tgk macam bougas beauty tu.. dr org rasa xkonfiden pun dah mcm tertarik pulak
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 10:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Bodohnya siapa yg beli tu
Kat watson guardian ada yg lebih murah laaa

I pernah silap x pkai sunscreen pstu pi main panas mandi laut bagai abis sunburnt teruk kulit i
Tapi kejap je elok lpas i pkai gel aloevera yg korean punya tu beli kt face shop
Pstu pkai mask garnier n krim garnier
Putih elok cm biasa dah dlm masa smggu je
Hahah
Produk murah pun bagus
Membazir buat apa lah
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 10:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Kepris pun sakan skrg kuar produk siap boh nama katijah bagai
Pstu bbnu ngokngek sebokla tnya katijah who?
Halah halah x reti2 plak kepeis tunggeng ugama guna nama rasul n nama wives rasul utk produks dia tu

Bakal kalahkan alipskri la nnti jd bilionair kan
Pffttt
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.123988s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list