Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
11404
View
189
Reply

Sunscreen Insta Famous, Syafiqah Aina Dikecam Sebab Harga Yahudi Dan ...

[Copy link]

Author: Cari-Azza    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 9-1-2019 09:41 AM | Show all posts
no wonder lah cepat kaya.barang cenonet je.harga Yahudi
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2019 09:46 AM From the mobile phone | Show all posts
BoongaKertas replied at 8-1-2019 04:35 PM
kenapa founder2 mcm depa ni selalu rasa netizens tu "slow"? came up dgn produk mcm ni. packaging s ...

Tu belum lagi siap claim waterproof kauuu
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2019 09:48 AM From the mobile phone | Show all posts
ayjay replied at 9-1-2019 07:51 AM
Hahahahahaha tepat sekali!

Kannn..golongan manusia2 bodoh ni lah mengayakan alip sukri, vida bibir ikan emas, sapi ponen dan mat sajat.... Dipuja disupport di back up senantiasa. Ayat paling biasa digunapakai is "dia tak kacau engkau, kenapa kau ganggu dia?" Mmg dia tak pi umah ko serang ke ganggu ko nak makan nasik ke tapi perbuatan deme menjual kosmetik, krim dan produk timbang kilo tanpa kelulusan KKM tu bahaya, samdooollll... Esok muka/kulit/bdn ada efek baru la tau nak melalak pegi hospital gomen jugak sudahnya
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2019 10:18 AM From the mobile phone | Show all posts
weezerfan replied at 9-1-2019 01:46 AM
Tu belum lagi siap claim waterproof kauuu

Serius??? Siap claim mcm tu? Urgh! Benci laa, kita tak bodo k! Ish
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2019 10:42 AM | Show all posts
netizen bodo - ayuh kita tolong melayu. sapot produk melayu
instapemes penipu bila kena kecam - mcm ni la sikap melayu, dengki xbleh tgk org melayu lain maju bleblebleble
geng2 bodo ni nanti bila muka dah berkulat baru hegeh nak merempan kat fb pulak..buat status pilu syahdu pjg berjela
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2019 02:33 PM From the mobile phone | Show all posts
ayjay replied at 9-1-2019 07:50 AM
Watson pun dah mula jual produk sampah rebrand apa semua. Lipstick wajenal, kosmetik siburunghantu ...

Skrg produk citot ni alik dr msia je, i pnh pakai cleanser citot ni made in msia je kekdahnya
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2019 02:38 PM | Show all posts
aku dr dlu xpernah percaya..bli kt watson @ guardian sudah
yg plg musykil sampai skrg xterjawab persoalan ku...husband si aina ni keje gapo yg kaya sgt..dr dlu lg aku duk tertanye2
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2019 02:56 PM From the mobile phone | Show all posts
mzzenma replied at 8-1-2019 03:35 AM
Bodoh sungguh siapa yang sokong and beli produk timbang kilo macam ni. Extremely stupid.

Mzz paka ...

sis klau naik moto kena matahari muka naik berminyak ke
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2019 04:50 PM | Show all posts
pandai jeeeeeee dia jual harga yahudi tapi laku
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2019 05:22 PM | Show all posts
buapakperut replied at 7-1-2019 01:20 PM
gile secoet camtu tepek mana ja cukup?

Ye la..sunscreen patutnya kena pakai banyak..skali sapu habis...
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2019 06:40 PM | Show all posts
SPF++50?? hasil kajian saintis terbaru ke? jenama international yg dh puluh2 tahun establish pun x mampu keluarkan "dua kali" plus nih
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2019 07:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Rogue98 replied at 7-1-2019 09:14 PM
Kalau kualiti sama macam product yang lebih famous tu apa salah nye kita beli dan support product ya ...

Bravo comment u. Salute.
Penat i belajar pharmacotoxicology semua. Penyudah i dpt ayat external tak affect internal. No wonder ramai melayu beli kalau guna pemikiran mcm ni.
It has effect. Contoh kidney disorder serap dalam darah u.
Boleh nak support bangsa tapi tengoklah kkm registernya, rnd dia.
Memang bolehlah couple ni kaya kalau cukup 20 org guna theory sama mcm ni hehehe.
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2019 07:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Nham22 replied at 8-1-2019 09:40 PM
Jual lifestyle...

Hastag lhdn
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2019 07:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Nham22 at 9-1-2019 07:36 PM

Cetaphil pon tiub besar pon baru 70-80..mane lah org xkate produk aina ni harga yahudi..haha.. tulaaaa nak jual gune sistem stokis...kenela markup harga...kos buat tu berape sgtt...
Depa skrg dah pandai founder2 ni. Depa jual produk cukup2 tuk pakai 15 hari saja... same mcm product kurus ke ape..... paket tuk 15 hari ja..tp harga mahal nak mampos.ni krim ni mesti pakai tuk sekejap je..product alip.baru ni pon 15 sachet ja harga rm80..product fazura...product datin2 sekalian...
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2019 08:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Annehamid replied at 9-1-2019 07:09 PM
Bravo comment u. Salute.
Penat i belajar pharmacotoxicology semua. Penyudah i dpt ayat external t ...

Memang I dah stated to look for the logos of approval. Jangan sombong sangat bile tulis tu.Mentang2 belajar tinggi. Kita tak tau what work people have done to create their products. Susah payah mereka. People that are involve. Doa mak ayah mereka and for us to senang2 nak condemn... hmm tepuk dada tanya diri sendiri... what have u achieve.
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2019 08:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Rogue98 replied at 9-1-2019 08:02 PM
Memang I dah stated to look for the logos of approval. Jangan sombong sangat bile tulis tu.Mentang ...

Sis . Usaha kita biar buat sesuatu yang bagi manfaat pada ummah. Imagine buat satu perkara akhirnya ramai binasa hasil usaha kita. Be wise. Jangan di kuasai orang lain dan melihat apa mereka buat betul berdasarkan apa sis nampak. Boleh nk support local cuba google produk - produk yang diiktiraf kkm. Im pretty sure u will look back my words in the future. Followlah org org seperti Dr rafidah, Dr amalina yang educate padal produk ni.
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2019 08:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Annehamid replied at 9-1-2019 08:08 PM
Sis . Usaha kita biar buat sesuatu yang bagi manfaat pada ummah. Imagine buat satu perkara akhirny ...

Like I said look for the logos of approval. Tq.
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2019 08:25 PM From the mobile phone | Show all posts
sunscreen aku avene. pencuci muka cetaphil.
malas aku nk kayakan melayu bebal camni. sorry
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2019 08:45 PM | Show all posts
bila kita yg perangg produk sampah..
abis backup2 ponder sampah ni backup..
kata kita ni... nak tutup periuk nasi la.. dengki dgn bangsa sndiri la..

oh plizzz.. netizen skang ada yg dh celik hokay...
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2019 10:04 PM From the mobile phone | Show all posts
biozipstar replied at 9-1-2019 04:50 PM
pandai jeeeeeee dia jual harga yahudi tapi laku

Tadi saya lihat di IG suamimya banyak komen nak join jual atau beli.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.091737s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list