JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
7452
View
112
Reply

Siti Nurhaliza cipta rekod jualan tertinggi GoShop, rm67,000 seminit, lebih 7 kali ganda jumlah sa

[Copy link]

Author: eddysheddy       Show all posts   Read mode

Post time 8-1-2019 12:19 AM From the mobile phone | Show all posts
Baguihla drp dok jual sunscreen rega rm59 tipu org tu
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 12:30 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by delia3003 at 8-1-2019 12:49 AM

Apa nak heran tokti layan go shop, che wan pun ari tu nampak kat go shop ke wow shop (tak ingat), diorang memang dah start jemput jugak nama2 besar ala2 ambassador gitu. Bayaran pun mesti lebat. Siap war war kan lagi segment tok ti, so tak heran lah kalau bleh tarik lebih penonton (yang jarang layan go shop). Peminat2 tokti pun mesti ramai yang dah baya2 dia yang memang dah stable, so, order aje, 300 tu agaknye celah gigi diorang je
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 01:47 AM From the mobile phone | Show all posts
Naelofar punya kencing lg hebat
2minit sold out
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 06:11 AM From the mobile phone | Show all posts
Acik2 karatz mesti beli 2 3 set sorang ni...bangganya jual piuk
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 06:32 AM From the mobile phone | Show all posts
missinpiece replied at 8-1-2019 12:19 AM
Baguihla drp dok jual sunscreen rega rm59 tipu org tu

sunscreen apa tu
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 07:17 AM From the mobile phone | Show all posts
September14 replied at 7-1-2019 10:34 PM
Aku dah x tgk tv sbb nk mngurangkan sakit ati... dgn rncngn jual brg, dgn iklan yg ntah hapa2... dra ...

I skg kalau buka tv pun buka channel bbc national geography atau bbc lifestyle tengok rancangan memasak omputeh atau sebarang dokumentari.

Iols lebih rela layan dokumentari dari layan drama2 melayu sebagai contoh yg tgh hit skg pujaan hati kanda. Sikit pun i tak rasa nak tengok. Pernah la tertengok iklan few second di fb/IG terus takde rasa nak tengok pun.

Sometimes rindu nak tengok drama2 lama dimana kita semua tak sabar tunggu every week depan tv. Rafflesia, salam taj mahal, kutub utara kutub selatan dan etc
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 07:55 AM | Show all posts
barfi replied at 8-1-2019 07:17 AM
I skg kalau buka tv pun buka channel bbc national geography atau bbc lifestyle tengok rancangan me ...

we are in the same boat . i suka tengok axian adventure kat afc , lantaklah dia tunjuk makan BAB1 tu pun. and i pun suka tengok food paradise . sampai anak buah tanya kenapa i suka tengok rancangan org2 makan . i jawap , i mmg suka tak tau kenapa . pasal go shop nie, i ada bad experience . a few months ago , i beli steam iron yg warna merah tu, sebab tengok senang je nak iron baju. i order lah satu , masa baru2 guna cam ok lah best je. baru 2 minggu guna terus ting tong iron tu , tak pasal2 terbakar baju kurung i .

sejak tu mmg taubat lah nak beli online .
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 08:09 AM From the mobile phone | Show all posts
kuat lg penangan dct ni...
perghhh
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 08:17 AM | Show all posts
I beli sbb siti
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 08:21 AM From the mobile phone | Show all posts
Tokti hujung thn lps n thn ni mmg nmpk btul2 kerja keras... umo pun dah 40 mngkin lps konsert sume tu dia nk slowdown kut.. klu dia leh masuk ABP konfem menang BPP...
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 08:36 AM From the mobile phone | Show all posts
September14 replied at 8-1-2019 08:21 AM
Tokti hujung thn lps n thn ni mmg nmpk btul2 kerja keras... umo pun dah 40 mngkin lps konsert sume t ...

Tapi mcm agak pancit la masa go shop live tu...risau jugak konsert nanti
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 08:39 AM From the mobile phone | Show all posts
pencintaABC replied at 8-1-2019 08:36 AM
Tapi mcm agak pancit la masa go shop live tu...risau jugak konsert nanti

Tp kn dia dah jnji dgn pngnjur nk jga stamina nk kurus semua.. tgu dan lihat saja lah.... hrap tdk mnghmpakn
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 08:42 AM From the mobile phone | Show all posts
() replied at 7-1-2019 07:28 PM
strategi aka trigger utk mendapatkan lebih lagi pelanggan je...sama mcm movie pun, kata seminggu d ...

Betul..nak "suruh" org ramai percaya

Tp x dinafikan la ct nye pengaruh kuat utk org beli periuk nih
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 08:46 AM | Show all posts
eddysheddy replied at 7-1-2019 11:46 PM
Since periuk yg besar2 macam tu jarang ada...

really??
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 08:53 AM | Show all posts
cer tunjuk caner rupa periuk tu.. aku tak tgk go shop. takut tergoda... iman sis lemahhhhh
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 09:00 AM | Show all posts
mcm marketing gimmick je. Alah, bila baca, rasa macam ("wow..bagus ke benda tu? Alah, RM3++ je pun. Try lah ") Kita pun rasa teruja la nak try ... Tah, baik la aku pi Tesco ke Aeon ke, lepas tu belek kuali or periuk or set pinggan mangkuk sampai lebam dari termakan gimmick .
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 09:16 AM | Show all posts
nak tgk rupe periok
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 09:21 AM | Show all posts
barfi replied at 8-1-2019 07:17 AM
I skg kalau buka tv pun buka channel bbc national geography atau bbc lifestyle tengok rancangan me ...

okaylah tu tak layan drama melayu yang penting tetap menyerikan bodgos
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 09:23 AM | Show all posts
eddysheddy replied at 7-1-2019 02:23 PM
Khen.. haha percayalahhhh kasihmu lama tersulam..

ken noks... lantak la.. asalkan siti tetap crowd puller..
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 09:28 AM | Show all posts

nah...ni yg set punya

Vantage-Win-Siti-Nurhaliza-Concert-EC2_04.jpg
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 09:31 AM | Show all posts
den cayo dgn angka statistik tu sbb eh ipar ku pn terjerat sama...
tepon den semato2 nak tnyo camno kalu nk boli online peyuk tu....
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 09:34 AM | Show all posts
eddysheddy replied at 7-1-2019 03:46 PM
I rasa logik je.. sebab periuk2 tu mmg boleh menggoda mana2 mak pun.. terutama membayangkan mudahn ...

ada kwn meols kata mak dia yg kondem goshop all this while (mak sheols tak pernah beli anything) boleh tergoda tanpa hesitasi utk beli periuk tu. hahahaha! dia kata tergoda sbb tokti yg pakai/jual
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 09:35 AM | Show all posts
missinpiece replied at 7-1-2019 04:19 PM
Baguihla drp dok jual sunscreen rega rm59 tipu org tu

sunscreen tp saiz & harga mcm eyecream. hahahaha! sape yg beli tu iols rasa nak talkin kan jer sbb "bijak" sgt!
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-1-2019 10:34 AM From the mobile phone | Show all posts
BoongaKertas replied at 8-1-2019 09:34 AM
ada kwn meols kata mak dia yg kondem goshop all this while (mak sheols tak pernah beli anything) b ...

Ha.. kan dah dapat satu testimoni haha
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-1-2019 10:34 AM From the mobile phone | Show all posts
cikenet76 replied at 8-1-2019 09:31 AM
den cayo dgn angka statistik tu sbb eh ipar ku pn terjerat sama...
tepon den semato2 nak tnyo camno ...

Kannn.. hehe
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.115711s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list