JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
7986
View
112
Reply

Siti Nurhaliza cipta rekod jualan tertinggi GoShop, rm67,000 seminit, lebih 7 kali ganda jumlah sa

[Copy link]

Author: eddysheddy       Show all posts   Read mode

Post time 8-1-2019 09:00 AM | Show all posts
mcm marketing gimmick je. Alah, bila baca, rasa macam ("wow..bagus ke benda tu? Alah, RM3++ je pun. Try lah ") Kita pun rasa teruja la nak try ... Tah, baik la aku pi Tesco ke Aeon ke, lepas tu belek kuali or periuk or set pinggan mangkuk sampai lebam dari termakan gimmick .
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 09:16 AM | Show all posts
nak tgk rupe periok
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 09:21 AM | Show all posts
barfi replied at 8-1-2019 07:17 AM
I skg kalau buka tv pun buka channel bbc national geography atau bbc lifestyle tengok rancangan me ...

okaylah tu tak layan drama melayu yang penting tetap menyerikan bodgos
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 09:23 AM | Show all posts
eddysheddy replied at 7-1-2019 02:23 PM
Khen.. haha percayalahhhh kasihmu lama tersulam..

ken noks... lantak la.. asalkan siti tetap crowd puller..
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 09:28 AM | Show all posts

nah...ni yg set punya

Vantage-Win-Siti-Nurhaliza-Concert-EC2_04.jpg
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 09:31 AM | Show all posts
den cayo dgn angka statistik tu sbb eh ipar ku pn terjerat sama...
tepon den semato2 nak tnyo camno kalu nk boli online peyuk tu....
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 09:34 AM | Show all posts
eddysheddy replied at 7-1-2019 03:46 PM
I rasa logik je.. sebab periuk2 tu mmg boleh menggoda mana2 mak pun.. terutama membayangkan mudahn ...

ada kwn meols kata mak dia yg kondem goshop all this while (mak sheols tak pernah beli anything) boleh tergoda tanpa hesitasi utk beli periuk tu. hahahaha! dia kata tergoda sbb tokti yg pakai/jual
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 09:35 AM | Show all posts
missinpiece replied at 7-1-2019 04:19 PM
Baguihla drp dok jual sunscreen rega rm59 tipu org tu

sunscreen tp saiz & harga mcm eyecream. hahahaha! sape yg beli tu iols rasa nak talkin kan jer sbb "bijak" sgt!
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-1-2019 10:34 AM From the mobile phone | Show all posts
BoongaKertas replied at 8-1-2019 09:34 AM
ada kwn meols kata mak dia yg kondem goshop all this while (mak sheols tak pernah beli anything) b ...

Ha.. kan dah dapat satu testimoni haha
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-1-2019 10:34 AM From the mobile phone | Show all posts
cikenet76 replied at 8-1-2019 09:31 AM
den cayo dgn angka statistik tu sbb eh ipar ku pn terjerat sama...
tepon den semato2 nak tnyo camno ...

Kannn.. hehe
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 11:09 AM From the mobile phone | Show all posts
Iols caye je.. half of those buyers je dtg dr sitizoners.. mostly peminat siti skrg dh bkerja. So x jd masalah pon nk beli periuk belanga tu..
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 11:12 AM | Show all posts
wow laku keras eh......
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 11:21 AM From the mobile phone | Show all posts
barfi replied at 8-1-2019 07:17 AM
I skg kalau buka tv pun buka channel bbc national geography atau bbc lifestyle tengok rancangan me ...

Keluarga iskandar new season dh start blom
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 11:28 AM | Show all posts
annadonna replied at 7-1-2019 11:23 PM
Aku tak taulah statistik boleh percaya ke.  Tapi emang pagi Ahad tu aku bangun lambat turun bawah te ...

mak aku pun rajin membeli...aku blk kampung mggu lps aku dh warning mak aku jgn dok beli...
kekadang beli brg yg x guna...terpengaruh la tu...beli bantal pun hampeh je...sapa pun x tido dgn bantal tu...
dh la harga ratus2...
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 12:01 PM | Show all posts
Produk vantage ni mmg herlok chuolss, mak meolss dah pakai dkt 15 tahun masih gagah perkasa atas dapur bila masak tp harga satu periuk pun ya hampunnnnnnnnn
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 12:10 PM | Show all posts
RatuDunia94 replied at 8-1-2019 11:09 AM
Iols caye je.. half of those buyers je dtg dr sitizoners.. mostly peminat siti skrg dh bkerja. So x  ...

Yeker uolss? Bukan ke 80% karatz2 ct dah jadi anti siti merajuk selepas ct kahwin ngan datuk k...

Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 12:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku caye jer.. Kalu naelopa gebang gini aku x caye
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 01:25 PM From the mobile phone | Show all posts
hotmak replied at 8-1-2019 06:32 AM
sunscreen apa tu

Adela sorg instafemes tu gigih jual sunblock ngn rega yahudi
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 01:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Penyanyi no 1 malaysia juai,,, tak kan tak laku.. Sahih laku lah
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 01:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Mak iols pon sama xbleh lama dok dpn tv tgk goshop. Memacam order last2 anaknya yg pakai  
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.112473s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list