JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
7450
View
112
Reply

Siti Nurhaliza cipta rekod jualan tertinggi GoShop, rm67,000 seminit, lebih 7 kali ganda jumlah sa

[Copy link]

Author: eddysheddy    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 8-1-2019 04:43 PM From the mobile phone | Show all posts
sblm ni guna khidmat paknil, chef wan..
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 06:41 PM | Show all posts
iols curious jugak mcm dato vida dgn alif sukri tu ada buat goshop ni tak... berapa sale theyols
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 06:48 PM From the mobile phone | Show all posts
alif syukri  tu saya pernah tgk ada di goshop... menjual telekung kalau tak silap..
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 07:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Tp mcm x nampak pun ct ni kurus... Konon2 sibuk nk kuruskan badan
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2019 10:20 AM From the mobile phone | Show all posts
Btl ke sume tu jual time 2 jam siaran tu?  Ke dh masuk sume dgn pre-order.. Lama jgak kan vantage tu open pre-order sblm wat siaran langsung tok ti
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2019 10:56 AM | Show all posts

besar gila call centre go shop boleh handle 22K sales dlm 2 jam.1 transaction ambik masa 1 minit je ke?

kalau order online pun, uish sebenarnya kalah website AA yg akan buffer je memanjang bila high traffic.Anyone?


Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2019 10:58 AM | Show all posts
duricinta replied at 9-1-2019 10:20 AM
Btl ke sume tu jual time 2 jam siaran tu?  Ke dh masuk sume dgn pre-order.. Lama jgak kan vantage tu ...

then make sense. Sbb Iolss dlm sales.
Kitorg kalau event, pre sales 1 week before & after event date tu still kira


Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2019 11:02 AM | Show all posts
zuriey replied at 8-1-2019 01:47 AM
Naelofar punya kencing lg hebat
2minit sold out

lurus je dia kencing.takde sekat-sekat
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2019 05:37 PM | Show all posts
untung ASTRO

masyukkkkk
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2019 09:18 AM | Show all posts
September14 replied at 8-1-2019 02:16 PM
Go shop ni yg iol tertarik 1 brg je perfume ck percuma beg ck cntik n harga pun 100 lbh je tp xde la ...

Kan? Iols ada tertengok yang tu, beli perfume free beg. Beg pun jenama CK. Mana nak dapat harga cenggitu kat mall? Tapi memandangkan nak kena beli online nak kena register, tak jadi la beli
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2019 10:26 AM | Show all posts
i kalau ada duit i pun nak beli set ni.. hehe
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2019 10:43 AM | Show all posts
oui oui goshop amek kesempatan ye dgn siti.. hehe... dia bayar berapa juga kt siti eventho dah dapat untung banyak... tapi siti stu sini mmg penyanyi yg bagus...
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2019 11:29 AM | Show all posts
YPM_Addora replied at 9-1-2019 10:56 AM
besar gila call centre go shop boleh handle 22K sales dlm 2 jam.1 transaction ambik masa 1 minit j ...

kalau call ..trafik teruk sgt..diorg akn call kita balik dlm masa 24 jam utk confirm order.penah jadi mcm tu masa aku beli travel bag kat go shop.
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2019 01:16 PM From the mobile phone | Show all posts
tikusmontok replied at 8-1-2019 01:38 PM
tak sesia mencapab ngan politician, dapat gak masuk tv jual periuk.

siti jual periuk pecah rekod sales. kau jual periuk kepala kau yg pecah sbb satu periuk pun tak jual!
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2019 01:18 PM From the mobile phone | Show all posts
tgk...siti punya penangan....sampai forumer pun ramai terpengaruh beli
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2019 01:19 PM From the mobile phone | Show all posts
dah lebih 20 tahun.....sentiasa relevan. tak jemu2 penyokong siti ni...esp sitizoners. dia pun pandai jaga hati peminat dan masyarakat. patut lah disayangi rakyat malaysia
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2019 01:27 PM | Show all posts
barfi replied at 8-1-2019 02:00 PM
Kannn i suka tengok rancangan baking competition org putih bake creme off pebenda tu. Best. Master ...

the great british bake off ke..mzz pun suka
diorang baking bawah khemah besar tu kan
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2019 01:29 PM | Show all posts
mzz percaya je stats tu..sebab hari tu balik kampung mak mzz seret mzz masuk dapur tunjuk hasil tuaian go shop dia

blender dgn food processor phillips je 3 ke 4 kotak camtu..dia suruh mzz pilih nak yang mana. Atas meja makan pula ada steamer yang 3 tingkat tu. dalam stor ada beg lah, grill set lah, tempat exercise lah..banyak pula duit mak aku..
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2019 01:35 PM | Show all posts
mirwaisahmadzai replied at 10-1-2019 01:16 PM
siti jual periuk pecah rekod sales. kau jual periuk kepala kau yg pecah sbb satu periuk pun tak ju ...

dah dapat periuk free satu set belum?
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2019 02:34 PM From the mobile phone | Show all posts
mzzenma replied at 10-1-2019 01:27 PM
the great british bake off ke..mzz pun suka
diorang baking bawah khemah besar tu kan

Great british bake off pun best. Tapi ni satu lagi baking competition. Bake off creme de la creme. Channel bbc lifestyle.

Best gila dorang punya competition baking cake yg beso2, unik2..
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2019 02:56 PM | Show all posts
Credit to pengacara n chef tu gak, dorang pun sehabis promote benda tu, my mom bought the set before DCT jadi duta, nak return balik nak yg ada sign DCT leh tak, kahkahkah.. yup, tp tak dinafikan penangan DCT juga sale banyak..
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2019 07:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Banyak species mak aku diceritakan disini....asyik membeli jek...sampai anak2 kate nak lock channel....abah aku gelak je....anak bagi duit membeli yg bukan2...ngan alasan nanti mak mati korang yg berebut kan? Huwaaaaaaa
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2019 07:05 PM From the mobile phone | Show all posts
mzzenma replied at 10-1-2019 01:29 PM
mzz percaya je stats tu..sebab hari tu balik kampung mak mzz seret mzz masuk dapur tunjuk hasil tuai ...

Hahhaha. Samalah
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2019 07:26 PM From the mobile phone | Show all posts
mirwaisahmadzai replied at 10-1-2019 01:19 PM
dah lebih 20 tahun.....sentiasa relevan. tak jemu2 penyokong siti ni...esp sitizoners. dia pun panda ...

So achik batak retis dah terima periuk belum?
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2019 08:19 PM From the mobile phone | Show all posts
tikusmontok replied at 10-1-2019 07:26 PM
So achik batak retis dah terima periuk belum?

eh kenapa kau sakit hati dgn aku sgt ekk? aku batak siti pun bukan pakai duit engkau nak beli tiket konsert dia nanti. dan aku tak beli pun set periuk yg dia jual...peminat2 dia kat sini yg beli.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.107767s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list