Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
9456
View
112
Reply

Siti Nurhaliza cipta rekod jualan tertinggi GoShop, rm67,000 seminit, lebih 7 kali ganda jumlah sa

[Copy link]

Author: eddysheddy    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 8-1-2019 01:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Hebatttt tok sriti
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 01:38 PM | Show all posts
tak sesia mencapab ngan politician, dapat gak masuk tv jual periuk.  
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 01:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Betul kot. Sbb ari tu me beli set simplysiti kt cjwowshop sbb siti nyanyi sket je. Hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 01:55 PM | Show all posts
iols pecaya jah angka tu kalau tokti yg promote...
helloo... kalau periuk tu tak bagus tak ke senang viral cakap tokti tipu jual barang low quality khenn...
so sebab tokti ramai jeh konfiden beli yach.... lagi2 makcik2 pencen and oswife yg rajin masak
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 02:00 PM From the mobile phone | Show all posts
msamyrazi replied at 8-1-2019 07:55 AM
we are in the same boat . i suka tengok axian adventure kat afc , lantaklah dia tunjuk makan BAB1  ...

Kannn i suka tengok rancangan baking competition org putih bake creme off pebenda tu. Best. Masterchef pun ada tapi tak layan sgt.. pastu i suka tengok dokumentari pasal beli2 rumah kat tepi tasik la kat pulau la.. iols suka tengok program2 macam ni menenangkan jiwa.

Tak lalu tengok drama melayu yg so cliche. Drama hidup i lagi best hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 02:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Go shop ni yg iol tertarik 1 brg je perfume ck percuma beg ck cntik n harga pun 100 lbh je tp xde la beli pun sbb mlas nk lalui proses pmbelian tu... klu kt mall harga mcmtu mmg dah rembat lah
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 02:35 PM | Show all posts
barfi replied at 8-1-2019 02:00 PM
Kannn i suka tengok rancangan baking competition org putih bake creme off pebenda tu. Best. Master ...

wah sejiwa kita. nat geo people ngan hgtv paling best. dulu2 ada channel life inspired pun best.
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 02:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Chekpa replied at 8-1-2019 12:10 PM
Yeker uolss? Bukan ke 80% karatz2 ct dah jadi anti siti merajuk selepas ct kahwin ngan datuk k...: ...

X juga.. deols dh move on kot.. mcm makcik iols dulu mmg karat siti masa sheols anak dara.. masankahwin dgn tok k tu sheols mcm merajuk juga dgn siti.. tp skrg dh move on katanya..
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 03:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Satu hr yg tenang
Tatkala ai sambung tdr
Mak ai call btubi2 suruh buka shop2 ninla
X igt dh mana 1. Dia bkenn dgn 1 benda tu
Dan2 tu jg kena purchase sebg anak yg baik
Produk2 tokti ni pun sama jg kot
Bbnu skg ramai ke yg minat dia
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 04:05 PM From the mobile phone | Show all posts
haruslah replied at 7-1-2019 11:21 AM
Aku caye x caye jer bla jual online gini tulis dah terjual ribu riban

sebenarnya astro pandai.dia jemput ada kaitan dengan prospek. siti tu usia dah nk masuk 40. orang yang membeli pun nak masuk 40.tgk tu hri shopee lantik Blackpink. target shopee bebeudak umur 19-30 . perempuan. kaki fesyen. kaki beli online
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 04:31 PM | Show all posts
gigahertz replied at 8-1-2019 08:05 AM
sebenarnya astro pandai.dia jemput ada kaitan dengan prospek. siti tu usia dah nk masuk 40. orang  ...

silap tu...bukan astro yg pandai,,tp mmg dari dulu lagi strategi cenggini dipraktik..kalau tak caya,cuba ko tgk kalu rancangan tu bola sepak,most iklan yg keluar time commersial break mesti ada iklan2 lelaki ie razor,milo,atau tease iklan rancangan berkaitan lelaki ,,etc...kalau rancangan melodi,nona,mesti most iklan yg kuar ie lampin anak,susu anak,mekap etc.. bukan je television,,,tp perniagaan alam maya pun mcmtu ie dulu kita famous dgn google adsense etc..
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 04:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia ni muka rezeki aura positive dia melingkar satu bdn dia...sejuk perut ibu dia ngandung...tahniah nek salmah
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 04:35 PM | Show all posts
*teaser





Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 04:40 PM From the mobile phone | Show all posts
annadonna replied at 7-1-2019 11:23 PM
Aku tak taulah statistik boleh percaya ke.  Tapi emang pagi Ahad tu aku bangun lambat turun bawah te ...

Iols rasa nk percaya je. Alangkan go paknil pun, acik2 kota dan desa dah borong sakan. Hari tu iols balik kg, ada tersembang dgn org go shop. Dia kata dah boleh agak dah, masa go paknil je, mmg tak menang tangan call, postage dan delivery. Itu baru paknil. Klo tokt lagilahhh
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 04:41 PM From the mobile phone | Show all posts
barfi replied at 8-1-2019 07:17 AM
I skg kalau buka tv pun buka channel bbc national geography atau bbc lifestyle tengok rancangan me ...

Salam taj mahal tayang disember hr tu petang2 chuols.
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 04:43 PM From the mobile phone | Show all posts
sblm ni guna khidmat paknil, chef wan..
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 06:41 PM | Show all posts
iols curious jugak mcm dato vida dgn alif sukri tu ada buat goshop ni tak... berapa sale theyols
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 06:48 PM From the mobile phone | Show all posts
alif syukri  tu saya pernah tgk ada di goshop... menjual telekung kalau tak silap..
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 07:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Tp mcm x nampak pun ct ni kurus... Konon2 sibuk nk kuruskan badan
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2019 10:20 AM From the mobile phone | Show all posts
Btl ke sume tu jual time 2 jam siaran tu?  Ke dh masuk sume dgn pre-order.. Lama jgak kan vantage tu open pre-order sblm wat siaran langsung tok ti
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.083781s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list