JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
7451
View
112
Reply

Siti Nurhaliza cipta rekod jualan tertinggi GoShop, rm67,000 seminit, lebih 7 kali ganda jumlah sa

[Copy link]

Author: eddysheddy    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 10-1-2019 08:32 PM From the mobile phone | Show all posts
mirwaisahmadzai replied at 10-1-2019 08:19 PM
eh kenapa kau sakit hati dgn aku sgt ekk? aku batak siti pun bukan pakai duit engkau nak beli tike ...

So suka hati aku la nak komen apa pun. Yang kau menbatak sakai kat posting aku tu pehal? Najisss
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 12:04 AM From the mobile phone | Show all posts
barfi replied at 8-1-2019 07:17 AM
I skg kalau buka tv pun buka channel bbc national geography atau bbc lifestyle tengok rancangan me ...

Rumah aii sejak Ada ank NI asik 611 ja
Ibu is redha ja tak tengok pun Chanel lain
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 12:06 AM From the mobile phone | Show all posts
msamyrazi replied at 8-1-2019 07:55 AM
we are in the same boat . i suka tengok axian adventure kat afc , lantaklah dia tunjuk makan BAB1  ...

Steam iron aii highly recommended Beli yg Philip regards ribu2 Tu
Puaih hati pakai
Iron Stok baju Skol ank + kemeja somi utk 1mgu lentik perfect
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 12:50 AM From the mobile phone | Show all posts
barfi replied at 8-1-2019 02:00 PM
Kannn i suka tengok rancangan baking competition org putih bake creme off pebenda tu. Best. Master ...

Channel lifetime tu sis tp xde dah..dlu aku suka tgk papizak halalfoodie..

Utk tak off topic : wow shop mcm pprt ok pengacara dok jerit2 mcm ahpek trpekik jual tilam kt pasar mlm...lagi2 si nadia anuar gn maria tunku sabri..x semput ke diorang? Try hard nk lawan goshop ke wlpn aku x tgk go shop sgt pon sbb jrg dpt tgk tv..
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 12:55 AM From the mobile phone | Show all posts
Aku ingat produk simplycity dia trjual bnyak tu...
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 02:46 PM From the mobile phone | Show all posts
delia3003 replied at 7-1-2019 10:27 PM
Ntv7 and tv9 tu nak buat macam mana, orang tak tengok sangat, lagipun bukan saluran berbayar. Io ...

Anak iols tak dapat nak tengok kartun petang2 dah. Baik hapuskan je tv9 tu
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 02:52 PM | Show all posts
orkid_amani replied at 11-1-2019 12:06 AM
Steam iron aii highly recommended Beli yg Philip regards ribu2 Tu
Puaih hati pakai
Iron Stok baj ...

ni iron g harga 300++ tu ke? nak kena cari gak iron ni
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 02:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Melampau la shopim.tv ni..siaran upin ipin jam 7.30 malam dan slot tanyalah ustaz jam 7 pagi kat tv9 pon dorg ambik. Habis semua cerita kartun takda dah skng. Sian budak2. Astro aku dh potong. So harap tv biasa jela sekali sekala  bole tgk.
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 01:42 AM From the mobile phone | Show all posts
miraji replied at 11-1-2019 02:52 PM
ni iron g harga 300++ tu ke? nak kena cari gak iron ni

Tak la sis..yg 15++ Tu. Yh 3++ tak bez mcm yg 15++. Try la test Dulu kat eon sebelum beli
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 09:30 AM From the mobile phone | Show all posts
Konsert beliau dah sold out belum?
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 10:40 AM From the mobile phone | Show all posts
sokmogitu replied at 12-1-2019 09:30 AM
Konsert beliau dah sold out belum?

Yg plg murah je dah hbis
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 11:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku percaya je sebab parents in law aku kat kampung layan je cjwowshop bagai ni. Last2 diorang suruh Kak ipar orderkan barang.
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2019 12:36 PM From the mobile phone | Show all posts
September14 replied at 12-1-2019 10:40 AM
Yg plg murah je dah hbis

Klu peminat boleh beli brg goshop , knp x willing beli tiket konsert beliau?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.096414s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list