JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
7097
View
139
Reply

Terpaksa Lelong Korset MLM Sebab Mentor Lari - Ramai Pekerja Gomen Berhutang

[Copy link]

Author: Cari-Azza       Show all posts   Read mode

Post time 8-1-2019 03:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by obses_budak at 8-1-2019 03:16 PM

Akhirrrnyaaaaaaaa {:run
Roh kami bebassss dengan tertubuhnya rumah baru {:hooray
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 03:15 PM From the mobile phone | Show all posts
suiskipas replied at 8-1-2019 01:19 PM
Wowww....dah bertingkat2 banglo hanis kene roboh kat bod sebelah, now masuk cari news plak. Huhuhu.  ...

Handbag handbag yg dibangga bangga dlm setiap photo shoot pun habis dia jual. Kesian kesudahan hidup seorang cdm!
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 03:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by melinda_kerr at 8-1-2019 03:23 PM

Aik tak kena ban pulak thread si gundu ni.. mungkin sbb tak mention nama sheols... mentor yg gila. Gila nk showing off hidup mewah hakikatnya kuali kat rumah pun berkerakkkkkk!!
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 03:27 PM From the mobile phone | Show all posts
melinda_kerr replied at 8-1-2019 03:22 PM
Aik tak kena ban pulak thread si gundu ni.. mungkin sbb tak mention nama sheols... mentor yg gila. G ...

Tapi terang terang terpampangs muka si kepam bersama ex handbags nyew kann. Semoga kita semua akan kembali bersama bertapak di sini. Gatal tgn dah ni huhuhu
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 03:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Ok dah leh sambung bace forum..hahahaha!
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 03:44 PM | Show all posts
kesiannya! tp PB tu mmg melampau sgt hrga dia. kozzer meols nak spend beribu2, baik g bersenam, masuk kelas pilates/yoga or hire PT lagi berbaloi.
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 03:51 PM | Show all posts
if nak thread  berpanjangan nyawa better delete gambor acik hh tu ( sekadar pendapat sajo. i pernah lah hampir di mlm kan oleh my aunty , di suruh nya labur rm 200 if tak silap , nanti dari rm 200 akan jadi rm 20,000 dalam masa sebulan . my mum pun terlibat . my aunty  keep on  pujuk i suruh join , dia kata nanti bila dah dapat rm20,000 tu payah lah keje lagi.tapi hati i macam berat je nak join , tak tau apa pasal. dan i mmg tak join pn. my aunty n my mum tu pun marah2 lah i sebab tolak peluang nak kaya . rm 200 tu akan di bagi kat wakil mlm .  dah lah masa tu i baru 2 tahun keje .
ternyata ramai jugak sepupu , my uncle and aunty join , siap dok sindir2 i lagi. lepas 2 bulan depa join , depa baru tau yang depa telah di tipu oleh wakil mlm tu . bayangkan sedara mara i yg seramai 50+ tu join , sorang rm 200 . lebur rm 200. my aunty yg paksa i join  mai umah , i pun cakap lah eh bolehlah belanja makan steak kat victoria station kan , sebab dah dapat duit rm 20,000.( dalam nada bergurau)   sentap dia. padan muka . i pun cakap lah, mana ada dapat duit segedebuk banyak gitu tanpa work hard .


sampai sekarang hubungan i with my aunty tu tak berapa nak ok.
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 03:53 PM | Show all posts
waahh.. muncul benang kak pam..
dah balik belum dari landen?
ke masih 'bless you'?
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 03:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Ade member aku join kangen laki bini x pyah kerja.  Ddk rumah juta2.  Tiap2 bln duit masuk..  Rahsianya,  dia joun awal2 dulu dan dpt ddk kt level atas2 nun dlm piramid tu.  Yang bwh2 bru nk join menanggung hutang je la.
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 04:00 PM From the mobile phone | Show all posts
annabellaruz2 replied at 8-1-2019 03:53 PM
waahh.. muncul benang kak pam..
dah balik belum dari landen?
ke masih 'bless you'?

Ini bukan thread khas untuk Hanis.
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 04:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Hampir terjebak nak jadi ahli mlm nie dengan buat loan. Leader ajak buat loan rhb. Sampai sana tak lulus pasal baru kerja. Alhamdulillah, Allah tolong saya. Tapi terbeli jugak korset dengan bayar ansuran.
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 04:03 PM | Show all posts
friedfishsoup replied at 8-1-2019 04:00 PM
Ini bukan thread khas untuk Hanis.

kalau gitu kita takyah standby kemah la kan?
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 04:04 PM | Show all posts
santeira tu mek san forum cari ker???
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 04:05 PM | Show all posts
kalo citer pasal MLM mesti kuin babat yang disebut sebut... nasib ko lah sapa suh jadi penipu
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 04:08 PM From the mobile phone | Show all posts
makton replied at 8-1-2019 04:03 PM
kalau gitu kita takyah standby kemah la kan?

Tak yah kot. Unless Hanis report jugak thread ni and admin layankan, tu I tak tau la
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 04:11 PM | Show all posts
bambimo replied at 8-1-2019 04:04 PM
santeira tu mek san forum cari ker???

baru nak komen benda yang sama. lamak mek santeira tak memunculkan diri... ka dah ada nick baru?
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 04:21 PM | Show all posts
friedfishsoup replied at 8-1-2019 05:00 PM
Ini bukan thread khas untuk Hanis.

oppss..tersasul sbb dah lama jejari terikat..hehe

Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 04:23 PM | Show all posts
aku kesian tgk kawan2 dan sedara mara dok gigih ber projek1000seminggu tu..
kena melabur ambik stok penuhkan rumah, pastu ambik masa nak clearkan..
duit cash dah tersangkut kat situ..
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 04:24 PM | Show all posts
kikuri replied at 8-1-2019 05:05 PM
kalo citer pasal MLM mesti kuin babat yang disebut sebut... nasib ko lah sapa suh jadi penipu

kann?? Walhal ramai lagi penipu MLM seantero alam maya..
tp dia gak yg jadi pujaan malaya..hehe


Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 04:37 PM | Show all posts
iolss pernah join MLM biopure ELKEN.. sama jew mcm hai-o nie.. hmm sekarang tggung la hutang ye,, cumanya xdela dia suruh ambik byk2 stok, just satu je utk reg pastu kalau nk free kene cr lagi 10 orang beli elken tros dpt free.. adoi laaa nyosal den
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.120742s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list