JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
5192
View
121
Reply

Terpaksa Lelong Korset MLM Sebab Mentor Lari - Ramai Pekerja Gomen Berhutang

[Copy link]

Author: Cari-Azza    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 8-1-2019 07:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Mak abah prnah trjebak 2 kali.sekali sabun2.sekali lg ala2 pakej prcutian.lebur jgk 10k.pdhal anak2 aka kami dh bpe kali igtkan.jgn masuk.hujung2 dh masuk bru bgtau anak2.konon nnt kami jgk tmpang senang.haih laaa....neraka la tmpat ko penipu.menipu org tua2 kt kg.buat muka xmalu.tp alhmdulillah jgk xamik prsonal loan.
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 07:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Projek stg group bawah hai o pulak mcm mn?Ada sape tau?

Tgk ramai kwn2 join..byk guna ayat2 agama & azizan Osman... promo dorg kt fb annoying btl hihi
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 07:54 PM From the mobile phone | Show all posts
judicata replied at 8-1-2019 04:11 PM
baru nak komen benda yang sama. lamak mek santeira tak memunculkan diri... ka dah ada nick baru? : ...

rasenye yes.. meols mmg follow sheols dkt twiddderrr
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 07:56 PM From the mobile phone | Show all posts
harga korset riburiban..xkoserrr meols nk beli.. baik beli gelang emas ke..ade jgk faedahnye..
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 08:05 PM From the mobile phone | Show all posts
terimbas nostalgia condo 30 tingkat
kalau la boleh gali keluarkan balik condo lama dari gua tu
sini mungkin jadi tingkat ke 31

sapa2 yg paham tu paham la
kalau yg x paham tu panjang citanya

tapi pengamal MLM seperti dalam gambar tu macam mental je sekarang ni
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 08:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Okehh...aku penah join byk mlm
Sbb aku ni.x pandai say no..org ajak aku pegi
Luxor
Totalife
Zhulian
Semua menghabiskan duit aku
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 08:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Kwn aku ada mcm ni . Aku phm dia eager nk cr duit lbih byk bdebuk dlm ms singkat tnpa truk keje. Tp dh byk dia join, aku rs xde yg dia untung. Smua burn. Puluh ribu dh abis. Abis kuat ada skali dia dpt pegi rombongan cik kiah ke indonesia di taja. Yg lain, smua dpt habuk je. Ada satu projek tu, dia ajk kwn kami yg lain msuk, pun lebur. Tp dia positif je le apa yg leader mlm cakap, point beku dlu la, duit msih ada tp brapa thn lg br leh amik la. Dgn aku dia xbcerita dn x pnh ajk sbb dia tau aku x mnat dn against bnda cmni.
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 08:48 PM From the mobile phone | Show all posts
hoi hanis gundu kepam!!!!
ko nak lari mana ha gemuk??? ko dah aniaya org sana sini.ko dgn salha gemuk tu pun sama jah
aku harap kezen roti upload bideo xxx ko kat pornsites
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 09:04 PM From the mobile phone | Show all posts
sapeka replied at 8-1-2019 08:05 PM
terimbas nostalgia condo 30 tingkat
kalau la boleh gali keluarkan balik condo lama dari gua tu
sin ...

Tak boleh nak diselamatkan lg dah..huahuahua...
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 09:05 PM From the mobile phone | Show all posts
cmf_premierleag replied at 8-1-2019 08:48 PM
hoi hanis gundu kepam!!!!
ko nak lari mana ha gemuk??? ko dah aniaya org sana sini.ko dgn salha gem ...

Hahaha....sabaq..meroyan dah....hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 09:25 PM From the mobile phone | Show all posts

semua yer nak duit segera...
X berkat ooo...
Makin kembung perut tu plus babat
bawak2 laa insaf...
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 09:27 PM From the mobile phone | Show all posts
azradila replied at 8-1-2019 07:22 PM
almost rm7k++,, hmm tak laku pun sbb masa tu org xde kesedaran psl water filter nie semua.. pastu  ...

Cian you. 300 tu leh beli mcm2.. tak pasai bayar hutang.. 1 habuk x dpt
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 10:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Moga si gundu pampers kena patah petir sebab jahat nak mampus
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 10:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Gundu? Lari ke UK sana dah dia busy jimba2 ootd depan lift.
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 10:54 PM | Show all posts
kesian pada yg terkena & Alhamdulillah tak terkena dengan janji2 manis mlm ni... ada kawan 5-6tahun bayar hutang beli tilam apa tah.. konon utk berubat... poo dah... tak bleh digest org mlm ni.. sanggup aniaya kawan sendiri.
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 10:59 PM | Show all posts
xtahumenahu replied at 8-1-2019 08:28 PM
Okehh...aku penah join byk mlm
Sbb aku ni.x pandai say no..org ajak aku pegi
Luxor

sapa tu ya.. mlm mana satu

Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 11:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Mentor pun lelong korset baru2 ki {:nose
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 11:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Padan muka! Kehkehkeh Sy dulu pon ade je yng suruh jual sbab katanya muka cantik body mantap mesti laku klau sy jual. Pastu dia bg la projection sales untung ribu raban. Sy kata klau konfiden gila then awk labur la sy jual komisyen kita share. Eh xnk pulak
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 11:15 PM From the mobile phone | Show all posts
imissmyseoul replied at 8-1-2019 07:52 PM
Projek stg group bawah hai o pulak mcm mn?Ada sape tau?

Tgk ramai kwn2 join..byk guna ayat2 agama ...

Pajura duta haiyo kn? Cemaner universal music bole deal?
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 11:41 PM From the mobile phone | Show all posts
hanis haizi ni ig dia apa...td tgk mcm org sarawak sabah..tp tgk story mcm drink arak..hanis haizi yg mne eh..sy pon hmpir nk bli tp tkpercaya harga korset smp 2k lebih..nk tanya kira maharani hai o tu mnipu jugakla kan
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 11:46 PM From the mobile phone | Show all posts
imissmyseoul replied at 8-1-2019 07:52 PM
Projek stg group bawah hai o pulak mcm mn?Ada sape tau?

Tgk ramai kwn2 join..byk guna ayat2 agama ...

Kt opis iols ade sorang taik MLM. Pagi dtg keje lmbt. Ngadap komputer bukak fb duk update kata2 semangat. Pastu post gmbr pergi meeting dengan group hai-o dia. Laki bini okayy join MLM. Dgn hrpn dpt kaya cepat. Tp wlpn gitu, produk dia ada yg bgus. Iols dh cuba.
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 11:51 PM | Show all posts
adreanamimo replied at 8-1-2019 11:41 PM
hanis haizi ni ig dia apa...td tgk mcm org sarawak sabah..tp tgk story mcm drink arak..hanis haizi y ...

Hai-O Maharani tu tahik hidung cina manaaa laa depa dapat, gentel2 jadi bulat2 hitam gitu.....pastu jual ratus2 ckp ade banyak khasiat......


yakkkkkkk!!!!!!
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2019 01:03 AM From the mobile phone | Show all posts
Kan i dah kata. Tred tu terang2 letak nama si polan2. Atau nickname and kisah hidup menjurus ke arah si polan polan.

Aku kesian ngan org kena tipoo je. Pedulik hapa dia punya hidup cam mana. Kita nak fokus kepada mangsa. Supaya yg lain tak terjerat lagi
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2019 03:17 AM From the mobile phone | Show all posts
Santeira?? hahahahaha btw iols pun x phm knp dan knp lah nk msk mlm yg terang terang menipu...entahlah...doniya doniya...
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2019 03:20 AM From the mobile phone | Show all posts
suiskipas replied at 8-1-2019 05:19 AM
Wowww....dah bertingkat2 banglo hanis kene roboh kat bod sebelah, now masuk cari news plak. Huhuhu.  ...

Yg peliknya bergaya mengalahkn anak raja...pelik btl bkn nk pk panjang time ada duit Tu buat lah aset byk2... ni poyo2 kuhnun2 kaya bercutik kt london bgi tp habuk pun tarak...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.119716s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list