Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
12357
View
147
Reply

Terpaksa Lelong Korset MLM Sebab Mentor Lari - Ramai Pekerja Gomen Berhutang

[Copy link]

Author: Cari-Azza    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 8-1-2019 04:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Korang jual kuih keria lagi bagus, confirm laku dan dapat duit poket extra. Tapi tak jadi jutawan pakai Birkin lah
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 04:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah macam ilmu hitam pulak mlm ni aku baca. Kasi duit kecik, lama2 beranak.
Terjerat sampai taubat
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 04:57 PM | Show all posts
1. MLM mmg kene carik org. Kalau u agree nak jd 'business partner', u pon kene menjual la. Jadah nya invest 20k lepas tu harap upline yg jualkan. Sikit2 boleh la, yg lebih nya usaha la sendiri....

2. Anggap la ini dugaan utk u all sbb tak sabar nak jd kaya. Next time cuba conventional business pulak. Biar lah lmbt kaya janji tak menipu org. Rezeki pon lebih berkat.
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 05:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Kesian la sesapa yg smpi wat hutang bank tu.. Semoga dipermudahkn segala urusan ye..

Klu setakat invest 200-300 lps tu dpt barang n jual tu ok la lg kan..

Eh dato' alip pye AS legacy tu konsep mcm mna?  MLM gak ke?
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 05:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Sapa tau psl insolvensi or keje dgn insolvensi..

Nak tanya sesuatu
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 06:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Victorioussss replied at 8-1-2019 02:16 PM
In 2004 member kencing bawak iols gi seminar mlm
Ape khaboorr saudagar laksooorrr


penah jugak kawan ajak dengar talk laksorrr siap belanja makan ape sume lg.kaw kaw order la kakak n the geng hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 06:18 PM | Show all posts
yg bodo sgt smpi terperdaya sampai ada hati nak jual korset smpi ribu riban tu apa hal...tak fikir ker sebelum nak berniaga, kawan2 ko tu level apa...klu datin pon blom tentu nak beli ni kan lak sekadar kawan pprt, bek ko wat loan besarkan umah ko tu
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 06:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Acik2 gomen dah dikene manderem dengan mentor...mentor nak lepas tekak sendiri... eh mentoe mane yea
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 07:16 PM From the mobile phone | Show all posts
azradila replied at 8-1-2019 04:37 PM
iolss pernah join MLM biopure ELKEN.. sama jew mcm hai-o nie.. hmm sekarang tggung la hutang ye,, cu ...

Brp loan..laku ke bisness rundum..
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 07:22 PM | Show all posts
umbut replied at 8-1-2019 07:16 PM
Brp loan..laku ke bisness rundum..

almost rm7k++,, hmm tak laku pun sbb masa tu org xde kesedaran psl water filter nie semua.. pastu harga benda tu pun mahal nk mati.. tak termasuk maintenance bagai.. yg leader pun xde bg product knowledge asik la push suh cari downline pdhal kitaorg keje.. bila tak pergi meeting dgn agen lain dia mara.. stress gila masa tu.. last2 kita drop jew tapi still function la elken tu.. byr la hutang kt aeon credit tu.. sbln byr monthly rm300++ gak taw

Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 07:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Mak abah prnah trjebak 2 kali.sekali sabun2.sekali lg ala2 pakej prcutian.lebur jgk 10k.pdhal anak2 aka kami dh bpe kali igtkan.jgn masuk.hujung2 dh masuk bru bgtau anak2.konon nnt kami jgk tmpang senang.haih laaa....neraka la tmpat ko penipu.menipu org tua2 kt kg.buat muka xmalu.tp alhmdulillah jgk xamik prsonal loan.
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 07:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Projek stg group bawah hai o pulak mcm mn?Ada sape tau?

Tgk ramai kwn2 join..byk guna ayat2 agama & azizan Osman... promo dorg kt fb annoying btl hihi
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 07:54 PM From the mobile phone | Show all posts
judicata replied at 8-1-2019 04:11 PM
baru nak komen benda yang sama. lamak mek santeira tak memunculkan diri... ka dah ada nick baru? : ...

rasenye yes.. meols mmg follow sheols dkt twiddderrr
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 07:56 PM From the mobile phone | Show all posts
harga korset riburiban..xkoserrr meols nk beli.. baik beli gelang emas ke..ade jgk faedahnye..
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 08:05 PM From the mobile phone | Show all posts
terimbas nostalgia condo 30 tingkat
kalau la boleh gali keluarkan balik condo lama dari gua tu
sini mungkin jadi tingkat ke 31

sapa2 yg paham tu paham la
kalau yg x paham tu panjang citanya

tapi pengamal MLM seperti dalam gambar tu macam mental je sekarang ni
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 08:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Okehh...aku penah join byk mlm
Sbb aku ni.x pandai say no..org ajak aku pegi
Luxor
Totalife
Zhulian
Semua menghabiskan duit aku
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 08:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Kwn aku ada mcm ni . Aku phm dia eager nk cr duit lbih byk bdebuk dlm ms singkat tnpa truk keje. Tp dh byk dia join, aku rs xde yg dia untung. Smua burn. Puluh ribu dh abis. Abis kuat ada skali dia dpt pegi rombongan cik kiah ke indonesia di taja. Yg lain, smua dpt habuk je. Ada satu projek tu, dia ajk kwn kami yg lain msuk, pun lebur. Tp dia positif je le apa yg leader mlm cakap, point beku dlu la, duit msih ada tp brapa thn lg br leh amik la. Dgn aku dia xbcerita dn x pnh ajk sbb dia tau aku x mnat dn against bnda cmni.
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 08:48 PM From the mobile phone | Show all posts
hoi hanis gundu kepam!!!!
ko nak lari mana ha gemuk??? ko dah aniaya org sana sini.ko dgn salha gemuk tu pun sama jah
aku harap kezen roti upload bideo xxx ko kat pornsites
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 09:04 PM From the mobile phone | Show all posts
sapeka replied at 8-1-2019 08:05 PM
terimbas nostalgia condo 30 tingkat
kalau la boleh gali keluarkan balik condo lama dari gua tu
sin ...

Tak boleh nak diselamatkan lg dah..huahuahua...
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 09:05 PM From the mobile phone | Show all posts
cmf_premierleag replied at 8-1-2019 08:48 PM
hoi hanis gundu kepam!!!!
ko nak lari mana ha gemuk??? ko dah aniaya org sana sini.ko dgn salha gem ...

Hahaha....sabaq..meroyan dah....hahaha
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.090241s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list