Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
12358
View
147
Reply

Terpaksa Lelong Korset MLM Sebab Mentor Lari - Ramai Pekerja Gomen Berhutang

[Copy link]

Author: Cari-Azza       Show all posts   Read mode

Post time 8-1-2019 09:25 PM From the mobile phone | Show all posts

semua yer nak duit segera...
X berkat ooo...
Makin kembung perut tu plus babat
bawak2 laa insaf...
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 09:27 PM From the mobile phone | Show all posts
azradila replied at 8-1-2019 07:22 PM
almost rm7k++,, hmm tak laku pun sbb masa tu org xde kesedaran psl water filter nie semua.. pastu  ...

Cian you. 300 tu leh beli mcm2.. tak pasai bayar hutang.. 1 habuk x dpt
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 10:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Moga si gundu pampers kena patah petir sebab jahat nak mampus
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 10:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Gundu? Lari ke UK sana dah dia busy jimba2 ootd depan lift.
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 10:54 PM | Show all posts
kesian pada yg terkena & Alhamdulillah tak terkena dengan janji2 manis mlm ni... ada kawan 5-6tahun bayar hutang beli tilam apa tah.. konon utk berubat... poo dah... tak bleh digest org mlm ni.. sanggup aniaya kawan sendiri.
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 10:59 PM | Show all posts
xtahumenahu replied at 8-1-2019 08:28 PM
Okehh...aku penah join byk mlm
Sbb aku ni.x pandai say no..org ajak aku pegi
Luxor

sapa tu ya.. mlm mana satu

Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 11:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Mentor pun lelong korset baru2 ki {:nose
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 11:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Padan muka! Kehkehkeh Sy dulu pon ade je yng suruh jual sbab katanya muka cantik body mantap mesti laku klau sy jual. Pastu dia bg la projection sales untung ribu raban. Sy kata klau konfiden gila then awk labur la sy jual komisyen kita share. Eh xnk pulak
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 11:15 PM From the mobile phone | Show all posts
imissmyseoul replied at 8-1-2019 07:52 PM
Projek stg group bawah hai o pulak mcm mn?Ada sape tau?

Tgk ramai kwn2 join..byk guna ayat2 agama ...

Pajura duta haiyo kn? Cemaner universal music bole deal?
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 11:41 PM From the mobile phone | Show all posts
hanis haizi ni ig dia apa...td tgk mcm org sarawak sabah..tp tgk story mcm drink arak..hanis haizi yg mne eh..sy pon hmpir nk bli tp tkpercaya harga korset smp 2k lebih..nk tanya kira maharani hai o tu mnipu jugakla kan
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 11:46 PM From the mobile phone | Show all posts
imissmyseoul replied at 8-1-2019 07:52 PM
Projek stg group bawah hai o pulak mcm mn?Ada sape tau?

Tgk ramai kwn2 join..byk guna ayat2 agama ...

Kt opis iols ade sorang taik MLM. Pagi dtg keje lmbt. Ngadap komputer bukak fb duk update kata2 semangat. Pastu post gmbr pergi meeting dengan group hai-o dia. Laki bini okayy join MLM. Dgn hrpn dpt kaya cepat. Tp wlpn gitu, produk dia ada yg bgus. Iols dh cuba.
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 11:51 PM | Show all posts
adreanamimo replied at 8-1-2019 11:41 PM
hanis haizi ni ig dia apa...td tgk mcm org sarawak sabah..tp tgk story mcm drink arak..hanis haizi y ...

Hai-O Maharani tu tahik hidung cina manaaa laa depa dapat, gentel2 jadi bulat2 hitam gitu.....pastu jual ratus2 ckp ade banyak khasiat......


yakkkkkkk!!!!!!
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2019 01:03 AM From the mobile phone | Show all posts
Kan i dah kata. Tred tu terang2 letak nama si polan2. Atau nickname and kisah hidup menjurus ke arah si polan polan.

Aku kesian ngan org kena tipoo je. Pedulik hapa dia punya hidup cam mana. Kita nak fokus kepada mangsa. Supaya yg lain tak terjerat lagi
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2019 03:17 AM From the mobile phone | Show all posts
Santeira?? hahahahaha btw iols pun x phm knp dan knp lah nk msk mlm yg terang terang menipu...entahlah...doniya doniya...
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2019 03:20 AM From the mobile phone | Show all posts
suiskipas replied at 8-1-2019 05:19 AM
Wowww....dah bertingkat2 banglo hanis kene roboh kat bod sebelah, now masuk cari news plak. Huhuhu.  ...

Yg peliknya bergaya mengalahkn anak raja...pelik btl bkn nk pk panjang time ada duit Tu buat lah aset byk2... ni poyo2 kuhnun2 kaya bercutik kt london bgi tp habuk pun tarak...
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2019 07:00 AM From the mobile phone | Show all posts
dulu2 circa 2008-2010 banyakla member ajak join pi dgr MLM..sebab aku ni pemalas tahap gaban nak promote product or nak bercakap panjang2..so aku banyak bagi alasan...
ramai gak yang terduduk..kesian gak kat diorang
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2019 07:15 AM From the mobile phone | Show all posts
Saya ingat dulu member beli corset apa ntah harga 2/3k. Saya terkejut jugak apasal corset mahal camtu. Kononnye bagus lah body jadi cantik. Kena pakai berjam2 sehari... then malam basuh esok pagi dah kering and then pakai balik... dia buat lah hari2... nak pi kencing pun susah nak bukak benda alah tu..ntah sempat ke tak. Last2 tgk body camtu lah jugak.. ntah apa2. Nak kurus body lawa pergi lah buat exercise...n proper diet. Duit bayar korset tu pun dah boleh byr utk gym setahun.
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2019 08:08 AM From the mobile phone | Show all posts
sapeka replied at 8-1-2019 08:05 PM
terimbas nostalgia condo 30 tingkat
kalau la boleh gali keluarkan balik condo lama dari gua tu
sin ...

Macamana kondo tu boleh runtuh? Maaf meols tinggal ketapi
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2019 08:33 AM | Show all posts
Minta dijauhkan dengan perkara berkaitan dengan MLM ini, buruk padahnya
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2019 08:55 AM | Show all posts
moonbug replied at 8-1-2019 04:43 PM
Korang jual kuih keria lagi bagus, confirm laku dan dapat duit poket extra. Tapi tak jadi jutawan pa ...

betulll.... xdpt pakai chanel or birkin pn x pe uols.. asalkan x berhutang kiri kanan, pastu malu nk ngadap org. lama2 mental..


idup sederhana pn da ok. janji utang xde keliling pinggang, x carik gado ngn seme org... lagi aman damai sentosa....


Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.105227s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list