JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
5194
View
121
Reply

Terpaksa Lelong Korset MLM Sebab Mentor Lari - Ramai Pekerja Gomen Berhutang

[Copy link]

Author: Cari-Azza       Show all posts   Read mode

Post time 10-1-2019 11:14 AM | Show all posts
makmelah replied at 8-1-2019 11:51 PM
Hai-O Maharani tu tahik hidung cina manaaa laa depa dapat, gentel2 jadi bulat2 hitam gitu.....past ...

jamu maharani tu kan seingat i sejak i kecik2 lagi dah wujud. mak i buat bekas jamu tu buat simpan cincin dia. depa ambik balik jamu cina tu rebrand buat bawah hai o
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2019 11:15 AM From the mobile phone | Show all posts
mawar_mustika replied at 9-1-2019 03:15 PM
dlm hai o ni dia ada 2 group...stg & cla....stg diorg fokus pd selimut garam buluh (lupe dh nm dia ...

Tp bila org sound..nape tak kurus pon jual pb..depa sound balik pb tuk tulang belakang la..bla..bla...tp mase promote ckp boleh kurus...puihh...
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2019 11:25 AM | Show all posts
myakayina replied at 8-1-2019 02:22 PM
sapa la yg nak beli selai korset harga beribu mcm tu..

kakak akak beli dik, dah puas nasihat korset tu overpriced, x brbaloi pun tapi dah trmakan umpan puak2 MLM ni, kopak jugaklah 2k..skrang korset tu dah trsadai gitu je, badan sama jugak
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2019 02:48 PM | Show all posts
dibs replied at 10-1-2019 11:25 AM
kakak akak beli dik, dah puas nasihat korset tu overpriced, x brbaloi pun tapi dah trmakan umpan p ...

banyak yg beli lps tu konsepnya tersadai korset tu.. rm2k tu mcm2 boleh buat dari beli selai korset..
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2019 03:05 PM | Show all posts
chicozinn replied at 10-1-2019 10:47 AM
tetiba meollss rindu momod fried fish soup, kaka confidence n katak tempurung..kenangan stiap hari c ...

kaka confidence mana?
ke pakai nama lain..munculkan diri plissss
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2019 03:16 PM | Show all posts
myakayina replied at 10-1-2019 02:48 PM
banyak yg beli lps tu konsepnya tersadai korset tu.. rm2k tu mcm2 boleh buat dari beli selai korse ...

kan, tp tulah akak pun tak paham knp rmai yg sngup buat loan semata2 nk join MLM ni.  Mybe ada yg brjaya dapat blik modal tu tp akak rasa lagi ramai yang tnggung hutang kot..
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2019 03:22 PM | Show all posts
dibs replied at 10-1-2019 03:16 PM
kan, tp tulah akak pun tak paham knp rmai yg sngup buat loan semata2 nk join MLM ni.  Mybe ada yg  ...

bila dah digula2kan dgn kemewahan yg katanya bakal dpt lepas join MLM tu..cerita semua yg bagus2 sure ada yg terpedaya kak..mostly yg bawah2 tu masih tanggung hutang sampai bila tak pastilah kak..kesian tapi dah salah langkah..nak tido pun tak boleh pikir hutang keliling pinggang..yg puakanya leader2 atasan tula.. patut MLM ni di banned kan ajer..
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2019 04:18 PM | Show all posts
tiberr tingat kak pam huhu
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2019 04:42 PM | Show all posts
chicozinn replied at 10-1-2019 10:47 AM
tetiba meollss rindu momod fried fish soup, kaka confidence n katak tempurung..kenangan stiap hari c ...

Tak payah kenang sangat.Move on
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 09:21 AM | Show all posts
pinksarah replied at 8-1-2019 03:04 PM
Hanis haizi sekarang up one level, main merata and now gigih homewrecking someone else's marriage..
...

Betol ke kuar gambar bogel HH?

Jauh bersimpang siur dah si HH tue.
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 09:46 AM | Show all posts
friedfishsoup replied at 10-1-2019 04:42 PM
Tak payah kenang sangat.Move on

sorry la momod..da try move on tapi kdang2 terkenang gitcew..ahahahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 03:05 PM From the mobile phone | Show all posts
suiskipas: Wowww....dah bertingkat2 banglo hanis kene roboh kat bod sebelah, now masuk cari news plak. Huhuhu. Ramai gile org kene tipu dgn die Kesian. Tp hidup  ...

I see..Hanis tu MLM apa ..ke dia tukang jual je.. kesian..
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 11:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Sebut pasal korset 2k..tak lain tak bukan H lah tu kan.. Dulu stary nama H ni rebrand balik start dengan S untuk nama islamik sikit.
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 10:21 AM | Show all posts
malas nak cakap lagi

hai o
lampu burger
uptrend
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 01:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Annehamid at 12-1-2019 01:28 PM
shahirakay replied at 10-1-2019 11:14 AM
jamu maharani tu kan seingat i sejak i kecik2 lagi dah wujud. mak i buat bekas jamu tu buat simpan ...


Ohh. Tgk opismate sorang ni consume asyik bleeding je. Org suruh pegi hospital check tak nak. Kot mmg dh ada penyakit ke apa ke sebelum tu. Suka hati duit diaorang bukan duit iol. Badan diaorang bukan badan iol. Gitulah fikir.
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 01:25 PM From the mobile phone | Show all posts
mawar_mustika replied at 9-1-2019 03:15 PM
dlm hai o ni dia ada 2 group...stg & cla....stg diorg fokus pd selimut garam buluh (lupe dh nm dia ...

Yeah those friend dkt fb yg join ada degree biotech and biomed. Jammed kejap kepala bila yg ada biotech tu promote tuala wanita + garam buluh kopi apa bagai tu gaya mcm tak belajar bio.
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 09:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Alahai bodohnyaaa
Kesian la jugak kan
Bagus lagi sajat tu jual korset xde merapu sgt harga
Wpun ada yg kata leh dpt lg murah kt online
Well pilihan di tgn anda lah
At least x terjebak kebodohan mcm ni kan
Hadoiii siannyaaaaaA
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 09:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Santeira tu mcm nickname forumer laa

Pasal MLM ni
Dulu2 masa tgh glamer psl Gold mutual punlic ke hape ntah tu
X pasal2 malam2 tiba2 kenalan hubby yg selama ni sombong cm hape call hubby ckp nk dtg umah kitorang mlm tu jugak nk sembang2
Palahotak dia la kan
Marahla i sbb i jnis x suka org dtg rumah apatah lagi malam2. Gila ke ape

Bongok je sifat manusia MLM
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2019 08:22 AM From the mobile phone | Show all posts
Geng hayyo taipan cdm2 tua kutuk kartini ngan kamarudin tu aktif lagi ke?tu pun byk jahanamkn org melayu jadi penjilat sepet kayyee
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2019 10:09 AM | Show all posts
Annehamid replied at 12-1-2019 01:25 PM
Yeah those friend dkt fb yg join ada degree biotech and biomed. Jammed kejap kepala bila yg ada bi ...

kan i pun pelik...kwn i tu yg sorang tu kwn matrix die bdk pandai sgt...cgpa 4.00...sorang lg kwn u pun budak pandai...and both of them sambung master...tup2 kluar dlm fb promot hai o huhuhuhu....i rasa (ni just pendapat i jelah) mereka yg duk dlm bidang sains ni karier terhad....i ade beberapa kwn yg buat degree dlm bidang sains kebanyakan diorg abis blajar keje bidang lain...keje yg langsung lari bidang

Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2019 12:19 PM From the mobile phone | Show all posts
mawar_mustika replied at 13-1-2019 10:09 AM
kan i pun pelik...kwn i tu yg sorang tu kwn matrix die bdk pandai sgt...cgpa 4.00...sorang lg kwn  ...

Kerja terhad tp janganlah jual segala manika benda pelik which contra dari apa yang belajar. Ada je yg dlm insurans perlukan science graduate. Ambil lah sijil or skill skit. Tapi i cant accept sbb tak compliance dgn ilmu yg ada.
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2019 12:11 AM | Show all posts
mawar_mustika replied at 13-1-2019 10:09 AM
kan i pun pelik...kwn i tu yg sorang tu kwn matrix die bdk pandai sgt...cgpa 4.00...sorang lg kwn  ...

kwn i doctor veterina pon terjebak dgn hai-o, dok la promote kopi garam buluh, sabun ngn kosmetik hai-o...grup stg tu la, tiap2 hari dok bg salam magnet rezeki, pastu throwback free vacation mentor diorg...rase nk block je
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.129580s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list