Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
12954
View
174
Reply

[Tempatan] Edisi Plot Twist: Tengku Mahkota Pahang Bakal Naiki Takhte? [#119 Daulat Tuanku!]

[Copy link]

Author: tumpanglalu74    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 10-1-2019 04:31 PM | Show all posts
DARSITA replied at 10-1-2019 08:50 AM
Jadi adik baginda akan jadi Tengku Mahkota la kan. Waahh boleh lah kita tgk muka Cik Julita Aishah d ...

bukanlah, anak dia akan naik pasni..... takde maknanya tengku muda tu naik jd tengku mahkota
baru je 2-3 hari sudah anak dia masuk sandhurst royal academy



Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2019 04:42 PM | Show all posts
Rogue98 replied at 10-1-2019 01:01 PM
Tapi bukan Sultan Pahang yang jadi Agong kan. Macam tak sesuai tiba2 naik pangkat jadi Agong terus a ...

BESARNYA impian uols terhadap sj. bab dap playmaker tu. sila baca lagi. utusan sudah twist ayat tun yah
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 10-1-2019 05:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Suchi replied at 10-1-2019 04:02 PM
Apasal org tahniahkan julia rais ye dia bini no 2 kan ade apa2 pangkat gak ke ye

Google lehnat..

IMG_20190110_122234_057.JPG

Mana Sis azmee06?
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2019 06:30 PM From the mobile phone | Show all posts
tumpanglalu74 replied at 10-1-2019 05:12 PM
Google lehnat..



Adoi sakitnya tuh disini sapalah yg edit nih?
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2019 06:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Simunggu replied at 9-1-2019 07:33 AM
memalukan menteri mcm ini...rasanya terlalu muda lah...kena kontrol juga ini...takut takut satu ha ...

Peminat kpop nak pm ensem umo 20an
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2019 10:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Minami2013 replied at 9-1-2019 09:24 AM
Komen ni winnnnn...

2 ape dh 3 dah pon
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2019 10:46 PM | Show all posts

berangan jela julia rais kehulu kehillir.ank dia sendiri kawen pun bercinta nak tgk kelibat dia
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2019 10:50 PM | Show all posts
Apapun Tunku Azizah memang sesuai jadi Queen kita. Bukan macam si Oks tu... wakaka

Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2019 10:53 PM | Show all posts
satu persoalan yg serius.kalau dah jdi permaisuri agong boleh ke lagi dia aktif sosial media?adakah melanggar protokol?
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2019 11:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Gelojohhya Pahang..rasa elok bagi Johor lah kali ni..Pahang next turn lah..Pahang kena buat peralihan takhta elok2 dulu..5 tahun lagi ok lah jadi agong.Johor pun duk melobi dah tu duk baik2 dengan Tun. Perak jaga kesihatan elok2..10 tahun lagi nak tunggu. Selamat berebut..heheheh
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 10-1-2019 11:22 PM From the mobile phone | Show all posts
alesandra replied at 10-1-2019 10:53 PM
satu persoalan yg serius.kalau dah jdi permaisuri agong boleh ke lagi dia aktif sosial media?adakah  ...

IMG_20190110_175628_134.JPG
She's different.  Enuff said.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2019 11:25 PM | Show all posts
tumpanglalu74 replied at 10-1-2019 11:22 PM
She's different.  Enuff said.

eh aku follow okey twitter tpp.semua aku follow raja petra pun aku follow.cuma mamak bendahara je aku tak follow
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 10-1-2019 11:36 PM From the mobile phone | Show all posts
alesandra replied at 10-1-2019 11:25 PM
eh aku follow okey twitter tpp.semua aku follow raja petra pun aku follow.cuma mamak bendahara j ...

She was born at the throne.  She dazen need any kind of pretentious 'fake' regality.  But still I would prefer her to have never owned up that it was ekceli her talking behind the kibod.  Nak wat camne, terlajak perahu punye cerite.  She dazen need slyness & cunningness to breathe.  So baik la kita appreciate her for juz being her..
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 07:13 AM | Show all posts
RED 666 replied at 10-1-2019 06:55 PM
Peminat kpop nak pm ensem umo 20an

tak bolehlah..mesti ada undang undang utk mengawal ini...
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 01:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Simunggu replied at 11-1-2019 07:13 AM
tak bolehlah..mesti ada undang undang utk mengawal ini...

Zaman mpp dulu awek2 ipt mmg cenderung mengundi calon ensem
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 01:33 PM From the mobile phone | Show all posts
idea77 replied at 10-1-2019 11:18 PM
Gelojohhya Pahang..rasa elok bagi Johor lah kali ni..Pahang next turn lah..Pahang kena buat peraliha ...

Sultan  kelantan ambik takhta bapaknya tak ada pulak yg komen ya....mantan sultan kelantan lebih kuat dr sultan pahang yg sedang gering ni waktu takhta bertukar tangan
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 09:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah tabal ke belum?
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 09:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Klo jadi boleh la tengok kuin berjiwa rakyat memasak utuk masa banjir tahun depan.. jgn dah jadi kuin x nak turun mencemar duli jumpa marhein pulak....
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 10:46 PM From the mobile phone | Show all posts
nazniafrina replied at 11-1-2019 09:00 PM
Dah tabal ke belum?

Selasa depan kan?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-1-2019 10:59 PM From the mobile phone | Show all posts
sk8er replied at 11-1-2019 10:46 PM
Selasa depan kan?

IMG_20190111_225716_434.JPG
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
2.562322s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list