Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
10821
View
111
Reply

Siti Nordiana Dituduh Bawa Malang Pada Pasangan Menyanyinya, Apa Akan Jadi Di AJL Nanti?

[Copy link]

Author: Cari-Azza    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 9-1-2019 01:00 PM | Show all posts
Ayat 'pembawa malang' tu keji yach.
Iols rasa Nana ni kalau sheols bertanding, sheols akan bersungguh.
Tapi kalau sheols jadi penyanyi undangan, jemputan, dan bukan sheols yang bertanding, sheols tak bersungguh. Sekadar menyanyi untuk tunaikan tanggungjawab. Itu apa yang iols nampak la.
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2019 01:03 PM | Show all posts

kan?? iols kesian dgn nana. mcm melampau giler nak ckp pembawa malang? alan, whoryuss???
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2019 01:12 PM From the mobile phone | Show all posts
keji la panggil org tu pembawa malang manusia ada hati & perasaan kot
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2019 01:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Ni thread zaman 50an ke?tu semua kn rezeki..aq rasa nana xnak overshadow artis yg bertanding tu kot sbb tu la nyanyi biasa2 aje..cuma lps ni dia kena improvela ..come on we know from the beginning suara dia mmgla xsesedap tok ti..tp aq ske attitude dia,humble and down to earth..usaha tangga kejayaan..
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2019 01:30 PM | Show all posts
kesian la kat ct nana tu..da la ibu tunggal pstu bsarkan anak sengsorang ni skg wat comeback pun ramai mengecam..

btw, alan al padat ni bukan nama twitter dia sherry al padat ke?
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2019 01:30 PM | Show all posts
pun begitu Nana ni byk la peminat, aku pernah komen pasal nana ni kat forum ni gak berbakul aku kena serangan dari peminat nana,

mmg masa GV dulu tu aku nmpk effort dia nak nyanyi balik tu kuat, belajar balik vokal, praktis nyanyian dia, so walopun aku tak minat aku puji kesungguhan dia, dan dia mng pun GV tu sbb usaha dia gak yg sesungguh nak comeback..

tapi bila dah comeback lain pulak cita dia, aku rasa sejak2 dia byk dpt offer belakon kot dia mungkin tak ada masa or, letih ker nak praktis vokal dia balik.. so moga AJL ni nanti dia boleh fokus semula untuk vokal, stamina dan kesihatan dia,  
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2019 01:48 PM From the mobile phone | Show all posts
good luck nana.. rezeki milik Allah..
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2019 01:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia makin lawo
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2019 01:54 PM | Show all posts
chicozinn replied at 9-1-2019 05:30 AM
kesian la kat ct nana tu..da la ibu tunggal pstu bsarkan anak sengsorang ni skg wat comeback pun ram ...

dh tkr nama chuols. heols boleh tahan membitter kat twitter lately. semua benda nak dikritik.
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2019 01:56 PM | Show all posts
Kesian nya sampai mcm tu skali org judge dia...ish3x

btw suka lagu2 duet nana & arwah acik spin nak2 time org2 kawen...fuh happening!best of luck nana focus je on AJL nanti ye
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2019 02:01 PM | Show all posts
Takde malangnya. Tahun ni sure ada perubahan! Be positive lah. Semuanya nak negative je..Bawak Malang lah bagai...! Yang penting buat yang terbaik. Tu yang penting.
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2019 03:06 PM | Show all posts
sheols takda level konfiden yang tinggi, sentiasa nampak rasa rendah diri. Kena cuba tingkatkan skill berkomunikasi...ni kalau bercakap ke menyanyi ke, tangan suka goyang2 macam tak selesa diperhatikan.
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2019 03:24 PM | Show all posts
hyie replied at 9-1-2019 03:06 PM
sheols takda level konfiden yang tinggi, sentiasa nampak rasa rendah diri. Kena cuba tingkatkan skil ...

habis da netizen sume carut sheollss retis funfair la, retis felda la smpai dia sendiri cop dia retis kampung..seb bek la lately byak job berlakon kt astro..
#bukankaratzctnanasendayan
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2019 03:32 PM | Show all posts
Alan Al-Padat ni kan yang buat trilogy mengutuk adik qieqie langkah demi langkah sampai katanya tu adalah salah satu punca adik qieqie depression
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2019 03:36 PM | Show all posts
ok je dia nyanyi kat bintang minggu ini..
merdu je kedengaran di telinga ai
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2019 03:38 PM | Show all posts
aku ingat aku sorg je perasan pasal nana...bg aku suara nana tak lantang atau tak lepas bile key tinggi...kalau lagu catchy mcm lagu aida jebat mayb die blh bwk dgn baik tp lagu balada yg high key mmg hancur...aku paling kecewa tgk die perfome ngan billy zulkarnain, mmg hancur performance mlm tu...
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2019 03:50 PM | Show all posts
Kenapakah aku rasa makin bosan tgk nana?. Kalau dia berlakonn tu mula2 macam suka jugak tapi dah lama2 jadi bosan.
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2019 03:51 PM From the mobile phone | Show all posts
hitammya hati, tak habis2 nak mngata nana, budak tu elok je, hitam2 nya hati,
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2019 03:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Nana ni suara sedap tp kurang dinamik...dia nyanyi sometimes sounds very mendatar...
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2019 03:59 PM From the mobile phone | Show all posts
BoongaKertas replied at 9-1-2019 10:40 AM
Kenapa si alan ni mcm semua benda dia nak kondem. Full of negativity plak iols rasa heols lately.

Ikr ! Semua dia je betul. Sama mcm Juju tu cuma tak kene siku je lagi mcm juju kene. Lol
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.107332s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list