JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
7663
View
108
Reply

Siti Nordiana Dituduh Bawa Malang Pada Pasangan Menyanyinya, Apa Akan Jadi Di AJL Nanti?

[Copy link]

Author: Cari-Azza       Show all posts   Read mode

Post time 9-1-2019 01:30 PM | Show all posts
pun begitu Nana ni byk la peminat, aku pernah komen pasal nana ni kat forum ni gak berbakul aku kena serangan dari peminat nana,

mmg masa GV dulu tu aku nmpk effort dia nak nyanyi balik tu kuat, belajar balik vokal, praktis nyanyian dia, so walopun aku tak minat aku puji kesungguhan dia, dan dia mng pun GV tu sbb usaha dia gak yg sesungguh nak comeback..

tapi bila dah comeback lain pulak cita dia, aku rasa sejak2 dia byk dpt offer belakon kot dia mungkin tak ada masa or, letih ker nak praktis vokal dia balik.. so moga AJL ni nanti dia boleh fokus semula untuk vokal, stamina dan kesihatan dia,  
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2019 01:48 PM From the mobile phone | Show all posts
good luck nana.. rezeki milik Allah..
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2019 01:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia makin lawo
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2019 01:54 PM | Show all posts
chicozinn replied at 9-1-2019 05:30 AM
kesian la kat ct nana tu..da la ibu tunggal pstu bsarkan anak sengsorang ni skg wat comeback pun ram ...

dh tkr nama chuols. heols boleh tahan membitter kat twitter lately. semua benda nak dikritik.
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2019 01:56 PM | Show all posts
Kesian nya sampai mcm tu skali org judge dia...ish3x

btw suka lagu2 duet nana & arwah acik spin nak2 time org2 kawen...fuh happening!best of luck nana focus je on AJL nanti ye
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2019 02:01 PM | Show all posts
Takde malangnya. Tahun ni sure ada perubahan! Be positive lah. Semuanya nak negative je..Bawak Malang lah bagai...! Yang penting buat yang terbaik. Tu yang penting.
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2019 03:06 PM | Show all posts
sheols takda level konfiden yang tinggi, sentiasa nampak rasa rendah diri. Kena cuba tingkatkan skill berkomunikasi...ni kalau bercakap ke menyanyi ke, tangan suka goyang2 macam tak selesa diperhatikan.
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2019 03:24 PM | Show all posts
hyie replied at 9-1-2019 03:06 PM
sheols takda level konfiden yang tinggi, sentiasa nampak rasa rendah diri. Kena cuba tingkatkan skil ...

habis da netizen sume carut sheollss retis funfair la, retis felda la smpai dia sendiri cop dia retis kampung..seb bek la lately byak job berlakon kt astro..
#bukankaratzctnanasendayan
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2019 03:32 PM | Show all posts
Alan Al-Padat ni kan yang buat trilogy mengutuk adik qieqie langkah demi langkah sampai katanya tu adalah salah satu punca adik qieqie depression
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2019 03:36 PM | Show all posts
ok je dia nyanyi kat bintang minggu ini..
merdu je kedengaran di telinga ai
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2019 03:38 PM | Show all posts
aku ingat aku sorg je perasan pasal nana...bg aku suara nana tak lantang atau tak lepas bile key tinggi...kalau lagu catchy mcm lagu aida jebat mayb die blh bwk dgn baik tp lagu balada yg high key mmg hancur...aku paling kecewa tgk die perfome ngan billy zulkarnain, mmg hancur performance mlm tu...
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2019 03:50 PM | Show all posts
Kenapakah aku rasa makin bosan tgk nana?. Kalau dia berlakonn tu mula2 macam suka jugak tapi dah lama2 jadi bosan.
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2019 03:51 PM From the mobile phone | Show all posts
hitammya hati, tak habis2 nak mngata nana, budak tu elok je, hitam2 nya hati,
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2019 03:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Nana ni suara sedap tp kurang dinamik...dia nyanyi sometimes sounds very mendatar...
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2019 03:59 PM From the mobile phone | Show all posts
BoongaKertas replied at 9-1-2019 10:40 AM
Kenapa si alan ni mcm semua benda dia nak kondem. Full of negativity plak iols rasa heols lately.

Ikr ! Semua dia je betul. Sama mcm Juju tu cuma tak kene siku je lagi mcm juju kene. Lol
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2019 04:15 PM | Show all posts
KhunJee replied at 9-1-2019 07:59 AM
Ikr ! Semua dia je betul. Sama mcm Juju tu cuma tak kene siku je lagi mcm juju kene. Lol

hahahaha! heols gomen dgrnye. wondering gak bos jabatan dia mcm x perhati ke tingkahlaku heols kat socmed? kemain merata2 kondem org
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2019 04:28 PM From the mobile phone | Show all posts
() replied at 9-1-2019 11:43 AM
siti nordiana???? ewww not my level..

level kau bawah tapak kaki nana saja
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2019 04:53 PM | Show all posts
all the best for AJL
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2019 05:06 PM From the mobile phone | Show all posts
akumak replied at 9-1-2019 12:58 PM
khurafat nya thread ni

Kan? Jahat sangat nak cakap orang pembawa malang ke. Nana ada certain song memang dia best, ada certain kurang contohnya masa nyanyi lagu tokti. Hal dengan arwah achik atau arwah faizal dah ketentuan seseorang hidup mati tu. Harap ct nana tak baca thread atau artikel ni, hangsuang sangat mulut yg cakap badi bagai tu. Too much
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2019 05:09 PM | Show all posts
mirwaisahmadzai replied at 9-1-2019 08:28 AM
level kau bawah tapak kaki nana saja

batak sundal penjilat bontot artis dah menyalak nampaknya..haha,,kesian aku nengok hidup ko ni, ke hulu ke hilir membekap artis pujaan,walhal artis yg ko jilat tu sebelah mata pun tak pandang muka ko yg mcm sundal tu..
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2019 05:13 PM | Show all posts
gi carik lagi haters sebanyak mungkin yg kecam artis favourite yg ko batak tu sampai ko mampos tak sempat mengucap @mirwaisahmadzai !

kalau ko marah haters sbb kecam ulama/org yg baik2 disisi tuhan takpe jugak,ni artis2 jahil????? mmg kena maki lah dgn aku spesis mcm  ko nih!
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2019 05:19 PM From the mobile phone | Show all posts
() replied at 9-1-2019 05:13 PM
gi carik lagi haters sebanyak mungkin yg kecam artis favourite yg ko batak tu sampai ko mampos tak s ...

kalau kau maki aku pun kenapa? boleh mati ke aku?
kau ni mesti loser in real life kan...kena maki dgn bos atau bini kau terus tercirit ... nak lawan balik takut.

last2 nak lepas geram kat forum cari sajalah...kesian. jumpa nana entah2 kau yg gedik nak bergambar dan mintak sain...
kat forum boleh la berkompang...kena maki betul2 kat luar menangis hiba...bodoh!!!!!
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2019 05:22 PM | Show all posts
chicozinn replied at 9-1-2019 03:24 PM
habis da netizen sume carut sheollss retis funfair la, retis felda la smpai dia sendiri cop dia re ...

bukan, meols tak kisah yach sheols retis kg.com or urban, tapi satu benda yang sheols kena tingkatkan adalah tahap keyakinan diri bila dalam kelompok umum. Dan dia perlu ada satu team yang kuat untuk mendukung kerjaya sheols. Like who cares gitu kena chop retis kampung etc...iols tak reti nak sexplain in details, tapi meols selalu nampak tangan sheols gerak2 time menyanyi atau bercakap, maksudnya pergerakan/tingkah laku yang menunjukkan seseorang tu tak konfiden. Cer uols tengok balik persembahan sheols kat utube. Tu je yang meols rasa slack kat diri sheols ni. Tapi meols tak boleh lupa yach kemunculan semula sheols menyeksi dengan single Tak Tahan suatu ketika dahulu

Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2019 05:25 PM | Show all posts
mirwaisahmadzai replied at 9-1-2019 09:19 AM
kalau kau maki aku pun kenapa? boleh mati ke aku?
kau ni mesti loser in real life kan...kena mak ...

bodohnya kau ni...mmg kau tak mampos pun kalau kena maki, atleast ko sedar yg ko tu batak artis yg takde nilai 1sen pun di mata diorang!!wakaka

aku rasa ko as a batak yg tergedik jumpa artis sbb dah biasa buat kan?,bukan aku sbb aku tak batak mcm ko which is artis favourite kena kecam,,,ko tukang bekap...takde life!

ps: aku kena marah dengan bos?? hello aku tak kerja makan gaji mcm ko..time kerja curi tulang bukak forum,,,makan duit gaji haram...hehehehehehehehehehe


Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2019 05:25 PM | Show all posts
itulah bila tak ingat Tuhan, menaip sesedap rasa

percaya qada & qadar tapi sibuk mengata orang bawa malang... malang sungguh

malang sungguh juga yang kuat mengeji & mengutuk, suka hati oranglah nak suka siapa, cita rasa masing-masing
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.134178s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list