JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
8220
View
108
Reply

Siti Nordiana Dituduh Bawa Malang Pada Pasangan Menyanyinya, Apa Akan Jadi Di AJL Nanti?

[Copy link]

Author: Cari-Azza    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 9-1-2019 04:15 PM | Show all posts
KhunJee replied at 9-1-2019 07:59 AM
Ikr ! Semua dia je betul. Sama mcm Juju tu cuma tak kene siku je lagi mcm juju kene. Lol

hahahaha! heols gomen dgrnye. wondering gak bos jabatan dia mcm x perhati ke tingkahlaku heols kat socmed? kemain merata2 kondem org
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2019 04:28 PM From the mobile phone | Show all posts
() replied at 9-1-2019 11:43 AM
siti nordiana???? ewww not my level..

level kau bawah tapak kaki nana saja
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2019 04:53 PM | Show all posts
all the best for AJL
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2019 05:06 PM From the mobile phone | Show all posts
akumak replied at 9-1-2019 12:58 PM
khurafat nya thread ni

Kan? Jahat sangat nak cakap orang pembawa malang ke. Nana ada certain song memang dia best, ada certain kurang contohnya masa nyanyi lagu tokti. Hal dengan arwah achik atau arwah faizal dah ketentuan seseorang hidup mati tu. Harap ct nana tak baca thread atau artikel ni, hangsuang sangat mulut yg cakap badi bagai tu. Too much
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2019 05:09 PM | Show all posts
mirwaisahmadzai replied at 9-1-2019 08:28 AM
level kau bawah tapak kaki nana saja

batak sundal penjilat bontot artis dah menyalak nampaknya..haha,,kesian aku nengok hidup ko ni, ke hulu ke hilir membekap artis pujaan,walhal artis yg ko jilat tu sebelah mata pun tak pandang muka ko yg mcm sundal tu..
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2019 05:13 PM | Show all posts
gi carik lagi haters sebanyak mungkin yg kecam artis favourite yg ko batak tu sampai ko mampos tak sempat mengucap @mirwaisahmadzai !

kalau ko marah haters sbb kecam ulama/org yg baik2 disisi tuhan takpe jugak,ni artis2 jahil????? mmg kena maki lah dgn aku spesis mcm  ko nih!
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2019 05:19 PM From the mobile phone | Show all posts
() replied at 9-1-2019 05:13 PM
gi carik lagi haters sebanyak mungkin yg kecam artis favourite yg ko batak tu sampai ko mampos tak s ...

kalau kau maki aku pun kenapa? boleh mati ke aku?
kau ni mesti loser in real life kan...kena maki dgn bos atau bini kau terus tercirit ... nak lawan balik takut.

last2 nak lepas geram kat forum cari sajalah...kesian. jumpa nana entah2 kau yg gedik nak bergambar dan mintak sain...
kat forum boleh la berkompang...kena maki betul2 kat luar menangis hiba...bodoh!!!!!
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2019 05:22 PM | Show all posts
chicozinn replied at 9-1-2019 03:24 PM
habis da netizen sume carut sheollss retis funfair la, retis felda la smpai dia sendiri cop dia re ...

bukan, meols tak kisah yach sheols retis kg.com or urban, tapi satu benda yang sheols kena tingkatkan adalah tahap keyakinan diri bila dalam kelompok umum. Dan dia perlu ada satu team yang kuat untuk mendukung kerjaya sheols. Like who cares gitu kena chop retis kampung etc...iols tak reti nak sexplain in details, tapi meols selalu nampak tangan sheols gerak2 time menyanyi atau bercakap, maksudnya pergerakan/tingkah laku yang menunjukkan seseorang tu tak konfiden. Cer uols tengok balik persembahan sheols kat utube. Tu je yang meols rasa slack kat diri sheols ni. Tapi meols tak boleh lupa yach kemunculan semula sheols menyeksi dengan single Tak Tahan suatu ketika dahulu

Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2019 05:25 PM | Show all posts
mirwaisahmadzai replied at 9-1-2019 09:19 AM
kalau kau maki aku pun kenapa? boleh mati ke aku?
kau ni mesti loser in real life kan...kena mak ...

bodohnya kau ni...mmg kau tak mampos pun kalau kena maki, atleast ko sedar yg ko tu batak artis yg takde nilai 1sen pun di mata diorang!!wakaka

aku rasa ko as a batak yg tergedik jumpa artis sbb dah biasa buat kan?,bukan aku sbb aku tak batak mcm ko which is artis favourite kena kecam,,,ko tukang bekap...takde life!

ps: aku kena marah dengan bos?? hello aku tak kerja makan gaji mcm ko..time kerja curi tulang bukak forum,,,makan duit gaji haram...hehehehehehehehehehe


Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2019 05:25 PM | Show all posts
itulah bila tak ingat Tuhan, menaip sesedap rasa

percaya qada & qadar tapi sibuk mengata orang bawa malang... malang sungguh

malang sungguh juga yang kuat mengeji & mengutuk, suka hati oranglah nak suka siapa, cita rasa masing-masing
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2019 05:29 PM | Show all posts
batak remains batak...waka...

ps: kesian,dok bekap artis favourite,tah2 artis tu tgk muka ko pun tak hingin...depa cuma guna ko as batak je utk kepentingan kelangsungan hidup depa...sedihhh hidup fans yg batak nih...wakaka
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2019 05:31 PM | Show all posts
dia bnyk fokus berlakon, tu yang x berapa bersungguh2 kot..
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2019 05:37 PM | Show all posts
its ok nana. Perbaiki kelemahan yang ada. Just be yourself. Yang buruk jadikan motivasi untuk lebih berjaya. Tapi memang nampak sangat rasa rendah diri dia tu. Kena pegi kelas motivasi banyak2.
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2019 05:37 PM From the mobile phone | Show all posts
alan fonen tersangkak ni lepas satu retis satu retis heshe kondem except tokti.. oi fonen, pasal ko la hbs kene tempias fan tokti yg lain.. dasar fonen tersangkak negara.. hidup menyembah n bertohankan retis ke hape ni?
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2019 06:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Tk sbr nk tgk lagu2 yg best...walau ada gak terselit lgu yg tk best...huhu
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2019 06:53 PM From the mobile phone | Show all posts
aku suka nana ni sbb seorg yg humble dan rendah diri. tak suka cari gaduh, cari masalah dgn org. buat hal sendiri aje...walaupun org kutuk dan hina dia sabar je.
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2019 07:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Lantak lah janji Nana makin meletop2. Job pun makin mencurah2
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2019 07:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Melampaunya siap cakap pembawa malang. Kesian siti nana sheols aman2 jah hidup tak kacau orang pun. Mohon siti nana buat yang terbaik masa AJL nanti okayy. Prove them wrong gittew
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2019 08:27 PM | Show all posts
Ct nana ni dlm byak2 lagu dia nyanyi, masa dia nyanyi lagu Lebih Indah paling haukkk sehaukk haukk nya smpai iols x sggup nk dgar n tgok dia perform smpai habis
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2019 08:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Bila la nak insaf makhluk2 mulut jahat macam nih.. cuba kalau ko yang dikata bawa sial, apa rasa? Boleh depressed jadi artis  nih, kalau bukan Islam dah lama bunuh diri. Udah le Nana tu pernah kena panic attack masa kehilangan insan2 terdekat. Tak suka sekalipun, jangan sampai rasa kemanusiaan hilang dek mulut busuk
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.126527s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list