Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
10773
View
111
Reply

Siti Nordiana Dituduh Bawa Malang Pada Pasangan Menyanyinya, Apa Akan Jadi Di AJL Nanti?

[Copy link]

Author: Cari-Azza       Show all posts   Read mode

Post time 9-1-2019 09:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Bkn le pembawa malang, tp mmg x serasi , lagu mmg asal x sedap, nk camno. Xkn le dia nk overshadow yg bertanding. Btw, klu berduet dgn azharina aritu, sian gakla, ak rs diovershadow n x serasi ak dgr.
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2019 09:55 PM From the mobile phone | Show all posts
mieymiey replied at 9-1-2019 01:00 PM
Ayat 'pembawa malang' tu keji yach.
Iols rasa Nana ni kalau sheols bertanding, sheols akan bersungg ...

Bukan first time netizen tuduh nana bawa malang... dulu masa achik dan faizal ex husband dia meninggal back to back pun ramai yg kata camtu. Kesian kt Nana...dia x kacau org pun
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2019 10:29 PM | Show all posts
suara sheols terlalu ringan n takda weight menurut meols. suara sheols lebih sesuai dgn irama2 tradisional n muzik2 melayu
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2019 10:33 PM From the mobile phone | Show all posts
BoongaKertas replied at 9-1-2019 10:40 AM
Kenapa si alan ni mcm semua benda dia nak kondem. Full of negativity plak iols rasa heols lately.

Alan ni feeling sepit siput ngan jefri janitor tu.. Padahal porumer sendu jah
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2019 10:51 PM From the mobile phone | Show all posts
BoongaKertas replied at 9-1-2019 04:15 PM
hahahaha! heols gomen dgrnye. wondering gak bos jabatan dia mcm x perhati ke tingkahlaku heols kat ...

Sape yg keje gomen tu uols? Juju ke Alan?
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2019 11:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Ada lg org berfikiran sempit zaman skrg ni..dah mcm org zaman jahiliah...
Bertabah la nana nk hadap haters yg dengki camni...
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2019 11:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Baik cuols cakap terus sape yg pernah partner dgn sheols akan mati..
Faizal n Achik..
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2019 11:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Mungkin sebab nana ni suka lagu mendayu2 tu nampak meleweh sangat. Dan mungkin dia tak sesuai berduet dengan sesapa. Kena solo jah kekdanya. Tapi suara dia sedap, halus, takde serak2 ke apa, sedap kat telinga. Si alan ni tau mengondem orang jek. So ure done with shila lah?
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2019 12:07 AM From the mobile phone | Show all posts
Ctdk dulu pn teruk dikritik dulu masa mula2 mencipta nama di majlis2 anugerah sbb selalu mengalahkan artis senior. Bezanya ct terus bekerja keras utk mantapkan skill persembahan dan vokal. Kalau nana boleh amik kritikan ini secara positif lg bagus sbnrnya sbb apa yg dikritik tu ada betulnya. Maknanya mereka nak nana improve k?
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2019 12:13 AM From the mobile phone | Show all posts
Dunno laa tp mmg pun tiap kali nana duet mmg fail..even semi final mm hari tu pun tgk jac tpkse tone down vocal dia..huhu..
Hopefully nana all out ler sbb ai suke lagu nisan cinta ni..
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2019 12:26 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by scrocth at 10-1-2019 12:27 AM

Nak OT sikit, sbb kt awal benang tulis nana adalah produk GV yg paling bjaya so meols tibe2 teringat kt diva queen aishah.  dulu ramai yg kecam meols sbb xberpihak pd kak aishah psl isu sheols dgn dato vida tu. Xsetuju dgn tindakan aishah xbmakna meols support vida yachh? Cumanya skrg boleh tgk kesannya, duit habis naik turun mahkamah, nama pn kembali sendu sbb dh kena ban dgn astro, kalau kes sheols menang sekalipun, bak kata pepatah lama, menang jadi arang, kalah jadi abu jah. Mana xnya, artis2 lain dh muncul kt bintang minggu ini, di balik idola, projek mcm2 dgn astro wpn talent so so jer. Kalau sheols anggaplah rezeki ni boleh pergi dan datang dlm pelbagai cara, jaga rappo dgn tv station yg sanggup tanggung risiko utk terima sheols kala nama msh diblacklist, iols yakin kerjaya sheols akan lebih menyerlah setanding nana sbb ms sheols menang dulu mmg direstui ramai xmcm ms azharina/noryn aziz yachh? Ibaratnya penangan sheols sama mcm zamani lah boleh dikatakan. Now aishah dh kembali sendu single malar pn lebih kurang 10k jer views so far di youtube.
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2019 01:28 AM | Show all posts
makton replied at 9-1-2019 11:01 AM
yg aku nampak klu org iv nana, dia sampai bila2 dia akan pegang kata2 "org kata sy penyanyi kampung" ...

dah lama isu ini diutarakan forummer muzik gossip kt cari ni. takde apa yang baru, memang nana ni si pembawa malang...tgk jek la jac yg hebat pun boleh tenggelam dek badi si sendayan ni
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2019 01:32 AM | Show all posts
Bagus la ada kajian camni. Jadi Nana bolehlah improvekan diri dia dan buktikan yang dia bukan pembawa malang  macam yg orang kata ni.
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2019 01:36 AM | Show all posts
loveocean replied at 9-1-2019 01:30 PM
pun begitu Nana ni byk la peminat, aku pernah komen pasal nana ni kat forum ni gak berbakul aku kena ...

yeke...owh kt sini berkuntum la fanatik sendayan ni, ini realiti, kena la terima hakikat....
tp sampai tahap cakap bawa malang tu, itu agak melampau la...

Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2019 01:41 AM | Show all posts
gummiebear replied at 9-1-2019 07:25 PM
Melampaunya siap cakap pembawa malang. Kesian siti nana sheols aman2 jah hidup tak kacau orang pun.  ...

sori uols...nissan cinta di tempat ke 12, mmg harapan negatif katanya untuk mencipta sesuatu di top 3 kecuali vokal atau persembahan terbaik
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2019 02:01 AM | Show all posts
aku minat nana dr zaman aku sek menangah lg tp dari dulu mmg aku rasa suara dia ni suara kepit
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2019 02:42 AM From the mobile phone | Show all posts
Pembawa malang tu tak la..
Melampau tuduhan tu.

Tapi suara dia kekadang mcam meleweh,  macam malas2 gtew.

Btw,  kat benang ni ramai betul yg berhusnuzon kan?
Sila konsisten di benang yg lain yer
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2019 05:35 AM From the mobile phone | Show all posts
kejinya sape yg twit tu! harap ct nana baca & prove sheols can di better in AJL.. nisan cinta tu sedap. hopefully dia all out.. biar si padat sendat ni tercekik air liur tgk performance ct nana & jac kat final nnt.
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2019 08:23 AM | Show all posts
LadyDiddy replied at 9-1-2019 02:51 PM
Sape yg keje gomen tu uols? Juju ke Alan?

alan tu keje gomen x silap meols. tu yg iols wondering org2 jabatan dia x kecoh ke perangai dia camtu, so berani
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2019 08:24 AM | Show all posts
weezerfan replied at 9-1-2019 02:33 PM
Alan ni feeling sepit siput ngan jefri janitor tu.. Padahal porumer sendu jah

dia dah kunci twitter dia chuols. makin hari membitter jer keje dia. eloklah dia kunci twitter tu.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.087616s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list