Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
13853
View
189
Reply

Edisi Membiak. Congrts Anzalna!

[Copy link]

Author: lumie    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 10-1-2019 09:07 AM | Show all posts
TAHNIAH ANZALNA.
Semoga dipermudahkan segalanya dari mengandung sampai beranak.
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2019 09:08 AM | Show all posts
terbaca komen kat ig,post video ni kat ig anzalna

kak yatie kitchen siap #penyimpanmohorbesar
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2019 09:10 AM | Show all posts
tahnian anzalna! happy je tgk video tu...tumpang gembira utk anzalna juga! rezeki tak pernah salah waktu dan ketika.
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2019 09:14 AM | Show all posts
Tahniah anzalna..setelah sekian lama iols menunggu...tetiba..hi..hi...salah sorang retis yang iols minat...#adaorangkisah...semoga selamat melahirkan baby yang sihat dan comel macam mak n ayah dia...aaminnn..
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2019 09:15 AM | Show all posts
Carcosa replied at 10-1-2019 08:58 AM
Sukanya tgkkkkk    Mana acik bawang hanat yg ckp Anzalna mandul haritu?  Anzalna will ge ...

orang have have tak sama ngan orang miskin papa kedana bab kawin
miskin papa kedana lepas kawin terus caprut teruma acik bawang yang kepam masam

orang have have dorang selalu enjoice dulu lepas kawin baru caprut


Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2019 09:19 AM | Show all posts
Tahniah Anzalna! Suka tengok keletah The Angguns...ngan makcik2 dia... wpun ramai menghencap tapi aku suka jaa ngan Anzalna nih...beautiful...smart...pandai melukih plak tu....adik badik suma pun nampak mcm terpelajar gitu....



*ampun kan aku bukan nak OT tapi ntah kenapa bila cakap pasai anzalna aku xleh lari drp nak associate kan anzalna and her sisters dengan hajjah and her sisters lagi2 nak compare adik anzalna yg deans list manjang ngan adik hajjah yg juai mekap
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2019 09:24 AM | Show all posts
dah 4 bulan kan? alhamdulillah n tahniah

Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2019 09:26 AM | Show all posts
Tahniah Anzalna & sumai..semoga ibu & anak sihat..
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2019 09:27 AM | Show all posts
Congrats! I kalau tengok theyolls adik beradik punya gelak kalau ramai ramai mcm seronok nau nau je theyolls ni.
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2019 09:28 AM | Show all posts
sebak pulak tengok reaction mak dia
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2019 09:31 AM | Show all posts
tahniah anzalna..(nak kecam gak sebenarnya tapi xpe la tunggu msa seswai hokey)
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2019 09:31 AM | Show all posts
Tahniah. Tak sabar nak tgk baby dorg.
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2019 09:48 AM From the mobile phone | Show all posts
Congrats... pesan kat laki awal2 jgn pegi karok na
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2019 09:50 AM | Show all posts
tahniah anzalna with husband. semoga selamat hendaknya. aminn
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2019 09:50 AM | Show all posts
congrats anzalna seronok baca berita happy mcm ni.  
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2019 09:54 AM | Show all posts

alhamdulillah..tahniah anzalna
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2019 09:55 AM | Show all posts
frankly speaking.. iols tersentuh ngan video ni
happy for anzel
semoga selamat dan dipermudahkan sampai baby keluar
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2019 09:59 AM From the mobile phone | Show all posts
Masa husband dia announce dapat job baru yg lebih baik kat Mitsubishi haritu mcm dah suspect dia ngandung coz rasa tu rezeki bakal anak dia.
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2019 10:04 AM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah anzalnaaaaaa!!!
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2019 10:05 AM From the mobile phone | Show all posts
aku tak berapa suka anzalna dan adik beradiknya yang nampak gediks dan asyik nak melawa beriya2 nak nampak perfect 24/7, tapi aku terharu tengok mak dia nangis, yela hati ibu mana yg tak happy bila anak dia akhirnya pregnant after so long kan.. aku suka mak diorang sbb nampak humble dan lembut je, pemalu pulak tu.. bapak diorg pun nampak baik dan humble. anak2 je yg lain perangai, tak tau menurun dari sapa, hehe..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.106277s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list