JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
10077
View
187
Reply

Edisi Membiak. Congrts Anzalna!

[Copy link]

Author: lumie       Show all posts   Read mode

Post time 11-1-2019 05:34 PM From the mobile phone | Show all posts
somaki replied at 11-1-2019 04:10 PM
Aritu tengok igs yg pakwe2 anak dara nasir ni smoking ramai2 kat dalam hotel yg celebrate besday a ...

Take turn lah uolls. Hari tu umar ikut the parents nasir ke aus.
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 05:42 PM | Show all posts
mollythecat replied at 10-1-2019 05:14 PM
Congrats anzalna n hubby.. Suka copule ni n anzalna pun i rasa plg lawa antara the sisters

Penah jumpa dia, Mia & Nazirah masa ada expo apa ntah
Personally, kalau rasa Mia tu dalam ig/tv cantik
Realiti lagi cantik
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-1-2019 05:55 PM From the mobile phone | Show all posts
somaki replied at 11-1-2019 04:07 PM
Adik beradik anzalna manjang nak show off. Beauty with brain lah. Try hard sangat. Artis yg nampak b ...

Lisa surirumah personaliti dia boring.  Nk ckp brainy sgt pn cm ala kadar je iols tgk. Cuma dia behave lah. Adk bradik Nasirs mcm tak selari brain with behaviour..
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 07:08 PM From the mobile phone | Show all posts
somaki replied at 11-1-2019 04:15 PM
umar tu nampak muka gatal. Di maggie skang baru lawa. Dulu gems jugak khuenss

Hahahaah ye ke
Kakak tengok muka dia dari baby sampai sekarang, taktau lah ada rupa gatal ke idak
Magie tu perangai kanak2. Bab becinta ngalahkan orang yg esok lusa nak kawin
Aku yg bukan mak umar ni pun bebulu tgkkan peel dak dua ekor ni
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 07:17 PM From the mobile phone | Show all posts
outcast replied at 11-1-2019 01:31 PM
uolls , sempena hari jumaat penih barokah .
Iols doakan  u & husband dipermudahkan urusan dapat  ...

InShaAllah... Amin ya rabbal alamin. Mekasih doakan utk ioll... Allah makbulkan doa uoll InshaAllah. Amin... X lama lg ni #thinkpositive
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 07:21 PM From the mobile phone | Show all posts
multinicky replied at 11-1-2019 03:06 PM
Meols pom doakan sis peroleh rezeki yg ditunggu-tunggu secepat yg mngkin.. moga sis n husband dapa ...

Amin ya rabbal alamin. Allah makbulkan doa uoll InShaAllah... Mekasih kaka doakan ioll. Moga sesiapa saja yg masih menunggu rezeki zuriat akan diberikan kesempatan menimang cahaya mata sendiri. Sama la ngn ioll...harapnya tak lama lg ada berita gembira #thinkpositive
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 09:26 PM From the mobile phone | Show all posts
missDollie replied at 10-1-2019 07:07 PM
Hahaha..amboi chuols..tu penyondol dah seabad..iols maksudkan penyondol kebun femes baru2 ni lah.. ...

owh..ini yang berkude tu ke?
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 10:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Suka family Anzalna ni. Simple but classy.
Even their bfs pun pandai jaga diri and kelakuan. Dengan in laws pun close.
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2019 09:35 AM | Show all posts
tahniah anzalna.
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2019 11:22 AM | Show all posts
jgn meroyan kalau suami g karok ngn perempuan lain ye nt pantang.
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2019 08:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah... mesti comey msa perut dh besau.. dia pn comey jah..
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2019 11:43 AM From the mobile phone | Show all posts
virgo19 replied at 10-1-2019 10:05 AM
aku tak berapa suka anzalna dan adik beradiknya yang nampak gediks dan asyik nak melawa beriya2 nak  ...

Salah ke nak melawa 24/7? I pun kalau boleh nak melawa je nampak la presentable. Takkan nak nampak kepam je manjang. Lagi2 kalau dah kahwin dah ada anak
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2019 04:56 PM | Show all posts
tahniah anzel & hubby!!
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.096552s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list