Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
13848
View
189
Reply

Edisi Membiak. Congrts Anzalna!

[Copy link]

Author: lumie    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 10-1-2019 06:47 PM From the mobile phone | Show all posts
kembarsiti replied at 10-1-2019 06:25 PM
Doa u makbul... Tlg la doakan i pulak. Dipermudahkan urusan utk dpt rezeki zuriat lepas ni. Please ...

insyaallah wak... aku doa kau cepat dpt baby, kakak sulung aku pun 6 tahun kahwin baru ngandung...kahwin pun umur 30. umur 37 jadi ibu. skrg alhamdulillah dah ngandung lagi...selang 2 tahun. dia sebaya ngan tok t. lahir tahun 79
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2019 06:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah anzalna dan suami
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2019 07:07 PM From the mobile phone | Show all posts
sapeka replied at 10-1-2019 06:30 AM
owhh....yg ade keluarkan lagu untuk bayi dalam kandungan tu ke uols?
ujung2 kulit baby tak sama d ...

Hahaha..amboi chuols..tu penyondol dah seabad..iols maksudkan penyondol kebun femes baru2 ni lah..siap gambar beromper lagi..koser..
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2019 07:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Acikgomen replied at 10-1-2019 05:22 PM
Takde la kaya sangat mcm pakcik dia yg ada puluh2 bijik harley davidson tu
Nisbah duit antara b ...

Pak Cik dia yang mana? Your husband you mean?

Tak lah teringin umar. Jadi anak ikan I karang, I ni dah tua. Hahaha.
In real life,Umar tu nampak muda sgt macam budak early 20s tapi tak over business dia family sth like that.  Ataupun mata I kero
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2019 07:52 PM From the mobile phone | Show all posts
lumie replied at 10-1-2019 02:33 PM
Aku cuba tahan gelak. Tp berdekah dekah siap hentak kaki

kikiki
bukan ape
cuba nak jawab tekan teki sis tadi tu
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2019 08:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Congrats Anzalna
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2019 09:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Taniyahh anjalna
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2019 09:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah Anzalna
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2019 09:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Congrats, Anzalna! May you have a smooth pregnancy!
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2019 09:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Alhamdulillah
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2019 10:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Suke tgok adik bradik diorg kao bkumpul happening. Trgt ms bday angguns yg naik kreta control langgar abis diorg siap gilis kaki anzalna. Lawak sgt.  Tahniah anzalna
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2019 11:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Awwww... This is touching. Congrats Anzalna! walaupun she ntah baca ke tak huhu
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2019 11:11 PM From the mobile phone | Show all posts
mirwaisahmadzai replied at 10-1-2019 06:47 PM
insyaallah wak... aku doa kau cepat dpt baby, kakak sulung aku pun 6 tahun kahwin baru ngandung... ...

Amin ya rabbal alamin..InshaAllah. Mekasih awak. Alhamdulillah ade rezeki kakak awak..
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 12:14 AM From the mobile phone | Show all posts
fushimi replied at 10-1-2019 09:15 AM
orang have have tak sama ngan orang miskin papa kedana bab kawin
miskin papa kedana lepas kawin t ...

Exactly! Acik kepam tau nak ngesek je kerje dia. Ngesek3, lps tu membiak mcm lipas. Anak2 berhingus takjaga. Lepas tu pegi IG org2 kaya, comment bukan2 ckp org tu mandul. Padahal org tu aman2 jah holiday and enjoice life. Dia anak berkerak2 mcm anak2 Sohai
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 01:42 AM From the mobile phone | Show all posts
Congrats anzalna. Rezeki dtg juga.
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 10:00 AM | Show all posts
AwanCikDania replied at 10-1-2019 04:40 PM
Pernah jumpa Anzalna kat UPM. Lagi tggi dr iollss means dia above 150cm harap mak longggg.

eh comelnya saiz uols.hehehe I 155cm. Dia masatu pakai heel tinggi dalam 3,4 inci kot. Tu pun tinggi sikit je dari i. Sama tinggi kot kitorang. Tapi bukan kategori tinggi lah.
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 11:44 AM From the mobile phone | Show all posts
makbedah replied at 10-1-2019 07:41 PM
Pak Cik dia yang mana? Your husband you mean?

Tak lah teringin umar. Jadi anak ikan I karang,  ...

Dia takde lah take over family business ke apa. Budak sangat, bukan reti apa pun. Dia dgn kakak dia keja dgn bapak dorang. Muda lagi baru 25. I don't think zarina will allow her baby to marry at young age.
Anak manja mak ni oiiii. Mampos la magie yg sekejap cerdik sekejap bimbo kalo kawin dgn anak mak. Hahahahah nak2 si zarina tu pulak cerewet nak mampos
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 12:58 PM | Show all posts
congrats!
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-1-2019 12:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Acikgomen replied at 11-1-2019 11:44 AM
Dia takde lah take over family business ke apa. Budak sangat, bukan reti apa pun. Dia dgn kakak di ...

Umar tu baik ke poyo bdknye? Gaya tgkp gmbr, nyampah nengoknye...
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 01:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.078607s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list