Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
3413
View
49
Reply

[Dunia] Hidup mati bersama. Indon jongos menembak mati kekasihnya sebelum membunuh diri. Kedua-dua mayat ditemui bogel di bilik hotel.

[Copy link]

Author: EJALTI       Show all posts   Read mode

Post time 10-1-2019 08:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Berhantu la hotel tu nanti
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2019 09:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Kesian family menanggung malu
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2019 09:35 PM | Show all posts
macam tepat jah keputusan keluarga tu.
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2019 10:01 PM | Show all posts
dodolgemok replied at 10-1-2019 08:42 PM
Bodoh punya indogs, yg batalkan pertunangan tu keluarga perempuan tu, kau gi bunuh perempuan tu buat ...

"If i cant have you, nobody else can" gituh. Lelaki ni sah-sah ada something wrong, selayaknyalah keluarga batalkan pertunangan.
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 12:56 PM From the mobile phone | Show all posts
sia2 mati. Indon kan besar, why not gi lari Kalimantan ke, Timor Leste ke dan mulakan hidup baru. Sapa pun tak kenal.
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 01:07 PM | Show all posts
Orang lain berebut nak mati dalam husnul khatimah... dah lah bunuh diri, aib kan diri dengan mati bogel tu pun satu hal
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 03:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Budak lelaki tu muka mental...nama pon macam bad luck....
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 03:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Zaien replied at 10-1-2019 12:36 PM
mak aii ngesek dlu dehhhh...

Mati tak kempunan.....
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 03:27 PM From the mobile phone | Show all posts
dodolgemok replied at 10-1-2019 08:42 PM
Bodoh punya indogs, yg batalkan pertunangan tu keluarga perempuan tu, kau gi bunuh perempuan tu buat ...

Klu aku tak dpt....biar org lain pun tak dpt....

Itu konsepnya....
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 09:30 PM From the mobile phone | Show all posts
bongok punya jantan, kalau betul dia sayangkan pompuan tu, lepas bunuh mesti dia pakaikan balik and dress up pompuan tu elok2 (criminal.minds giteww), ni lebih nak bunuh n balas dendam kat famili pompuan tu
.
Nasib la xjadi kahwin kalau x, ntah2 ngan anak2 dia gi tembak.mati..
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 09:37 PM | Show all posts
kawin lari kan better dr bunuh diri?
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 10:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Bangang punya jantan.. mmg patut pun family tu tak nk
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 10:55 AM | Show all posts
Cerita yang lengkap 4 halaman di sini berserta gambar-gambar dan nota:

http://aceh.tribunnews.com/2019/01/08/ada-bekas-sperma-di-tubuh-devi-polisi-temukan-pesan-terakhir-hasyim-ditulis-di-secarik-kertas

Kena klik halaman selanjutnya untuk cerita penuh 4 muka.



Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 11:12 AM From the mobile phone | Show all posts
cmf_almondpecan replied at 12-1-2019 10:55 AM
Cerita yang lengkap 4 halaman di sini berserta gambar-gambar dan nota:

http://aceh.tribunnews.com ...

"Ketika semua mngetahui apa yang terjadi mungkin kalian menanggap aku adalah orang paling bodoh dan tolol yang pernah anda kenal,"tulisnya dalam akun pribadinya.

"Aq tau dunia tak selebar daun kelor. Yang aku lakukan ini adalah pembuktian suatu perjuangan mempertahankan dan kesungguhan,"tambahnya lagi.

Bukti aku baca sampai habis...

Siapa pernah rasa cinta mati faham lah kot...

Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 12:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Decaffeinated replied at 12-1-2019 11:12 AM
"Ketika semua mngetahui apa yang terjadi mungkin kalian menanggap aku adalah orang paling bodoh da ...

Haha sori la. Aku mmg OCD info hoarder type. Kena make sure semua org baca sampai habis haha. On that cinta mati tu, pernah juga rasa mcm tu dulu2 dan faham juga la kenapa diaorg rasa camtu pd usia mcm ni.
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 12:08 PM | Show all posts
mamaezah replied at 10-1-2019 03:14 PM
siapla sapa dok bilik tu....mau mau pelancong dari melisia..mula la nampak penampakkan poyo jalan te ...

rolls eyes.

Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 12:18 PM From the mobile phone | Show all posts
cmf_almondpecan replied at 12-1-2019 04:00 AM
Haha sori la. Aku mmg OCD info hoarder type. Kena make sure semua org baca sampai habis haha. On t ...

Guli guli dalam kelamin tu apa? Aku imagine batu karang huhu
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 12:20 PM | Show all posts
Decaffeinated replied at 12-1-2019 11:12 AM
"Ketika semua mngetahui apa yang terjadi mungkin kalian menanggap aku adalah orang paling bodoh da ...

aku faham sangat perasaan tu.

Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 12:21 PM | Show all posts
Pesan terakhir Hasyim Prasetya sebelum ditemukan tewas.jpg

"Tolong buangkan guli-guliku di kelaminku, Uang di ATM pinnya 123 123: 1 juta sama mamak dedi lontong kawan kerja plus tabungan wirit," tulis Hasyim dalam secarik kertas.
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 12:25 PM | Show all posts
cha-cha replied at 12-1-2019 12:18 PM
Guli guli dalam kelamin tu apa? Aku imagine batu karang huhu

sila Google 'Genital beading'...
Genital beading is a body modification which involves the [url=https://wiki.bme.com/index.php?title=Categorymplants]implantation[/url] of beads under the skin of the shaft of the penis. These are done primarily for the purpose of physical stimulation (for both the wearer and their partner), as well as everywhere for aesthetic reasons.Genital beading is more commonly done by men, but, recently, a handful of women have adapted this mod as well.


Warning !


Kalau lemah semangat lupakan...




Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
4.827477s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list