JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
12
Return to list New
2723
View
49
Reply

[Dunia] Hidup mati bersama. Indon jongos menembak mati kekasihnya sebelum membunuh diri. Kedua-dua mayat ditemui bogel di bilik hotel.

[Copy link]

Author: EJALTI       Show all posts   Read mode

Post time 11-1-2019 01:07 PM | Show all posts
Orang lain berebut nak mati dalam husnul khatimah... dah lah bunuh diri, aib kan diri dengan mati bogel tu pun satu hal
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 03:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Budak lelaki tu muka mental...nama pon macam bad luck....
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 03:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Zaien replied at 10-1-2019 12:36 PM
mak aii ngesek dlu dehhhh...

Mati tak kempunan.....
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 03:27 PM From the mobile phone | Show all posts
dodolgemok replied at 10-1-2019 08:42 PM
Bodoh punya indogs, yg batalkan pertunangan tu keluarga perempuan tu, kau gi bunuh perempuan tu buat ...

Klu aku tak dpt....biar org lain pun tak dpt....

Itu konsepnya....
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 09:30 PM From the mobile phone | Show all posts
bongok punya jantan, kalau betul dia sayangkan pompuan tu, lepas bunuh mesti dia pakaikan balik and dress up pompuan tu elok2 (criminal.minds giteww), ni lebih nak bunuh n balas dendam kat famili pompuan tu
.
Nasib la xjadi kahwin kalau x, ntah2 ngan anak2 dia gi tembak.mati..
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 09:37 PM | Show all posts
kawin lari kan better dr bunuh diri?
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 10:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Bangang punya jantan.. mmg patut pun family tu tak nk
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 10:55 AM | Show all posts
Cerita yang lengkap 4 halaman di sini berserta gambar-gambar dan nota:

http://aceh.tribunnews.com/2019/01/08/ada-bekas-sperma-di-tubuh-devi-polisi-temukan-pesan-terakhir-hasyim-ditulis-di-secarik-kertas

Kena klik halaman selanjutnya untuk cerita penuh 4 muka.



Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 11:12 AM From the mobile phone | Show all posts
cmf_almondpecan replied at 12-1-2019 10:55 AM
Cerita yang lengkap 4 halaman di sini berserta gambar-gambar dan nota:

http://aceh.tribunnews.com ...

"Ketika semua mngetahui apa yang terjadi mungkin kalian menanggap aku adalah orang paling bodoh dan tolol yang pernah anda kenal,"tulisnya dalam akun pribadinya.

"Aq tau dunia tak selebar daun kelor. Yang aku lakukan ini adalah pembuktian suatu perjuangan mempertahankan dan kesungguhan,"tambahnya lagi.

Bukti aku baca sampai habis...

Siapa pernah rasa cinta mati faham lah kot...

Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 12:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Decaffeinated replied at 12-1-2019 11:12 AM
"Ketika semua mngetahui apa yang terjadi mungkin kalian menanggap aku adalah orang paling bodoh da ...

Haha sori la. Aku mmg OCD info hoarder type. Kena make sure semua org baca sampai habis haha. On that cinta mati tu, pernah juga rasa mcm tu dulu2 dan faham juga la kenapa diaorg rasa camtu pd usia mcm ni.
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 12:08 PM | Show all posts
mamaezah replied at 10-1-2019 03:14 PM
siapla sapa dok bilik tu....mau mau pelancong dari melisia..mula la nampak penampakkan poyo jalan te ...

rolls eyes.

Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 12:18 PM From the mobile phone | Show all posts
cmf_almondpecan replied at 12-1-2019 04:00 AM
Haha sori la. Aku mmg OCD info hoarder type. Kena make sure semua org baca sampai habis haha. On t ...

Guli guli dalam kelamin tu apa? Aku imagine batu karang huhu
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 12:20 PM | Show all posts
Decaffeinated replied at 12-1-2019 11:12 AM
"Ketika semua mngetahui apa yang terjadi mungkin kalian menanggap aku adalah orang paling bodoh da ...

aku faham sangat perasaan tu.

Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 12:21 PM | Show all posts
Pesan terakhir Hasyim Prasetya sebelum ditemukan tewas.jpg

"Tolong buangkan guli-guliku di kelaminku, Uang di ATM pinnya 123 123: 1 juta sama mamak dedi lontong kawan kerja plus tabungan wirit," tulis Hasyim dalam secarik kertas.
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 12:25 PM | Show all posts
cha-cha replied at 12-1-2019 12:18 PM
Guli guli dalam kelamin tu apa? Aku imagine batu karang huhu

sila Google 'Genital beading'...
Genital beading is a body modification which involves the [url=https://wiki.bme.com/index.php?title=Categorymplants]implantation[/url] of beads under the skin of the shaft of the penis. These are done primarily for the purpose of physical stimulation (for both the wearer and their partner), as well as everywhere for aesthetic reasons.Genital beading is more commonly done by men, but, recently, a handful of women have adapted this mod as well.


Warning !


Kalau lemah semangat lupakan...




Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 12:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Decaffeinated replied at 12-1-2019 04:25 AM
sila Google 'Genital beading'...
Genital beading is a body modification which involves the implan ...

EWWWWWWWWWWWW WHATTTTTTTTTT BERBIJI BIJI YUCKSSSS NOOOOOOO!!!!!!!
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 12:33 PM From the mobile phone | Show all posts
cha-cha replied at 12-1-2019 12:18 PM
Guli guli dalam kelamin tu apa? Aku imagine batu karang huhu

Kalau ikut artikel2 bahasa Indonesia, guli-guli tu mcm bertindik dan pasang biji2 besi yg bulat di kemaluan. Mcm body modification la gitu.
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 12:38 PM From the mobile phone | Show all posts
cmf_almondpecan replied at 12-1-2019 04:33 AM
Kalau ikut artikel2 bahasa Indonesia, guli-guli tu mcm bertindik dan pasang biji2 besi yg bulat di ...

Dah google tadi.. menyesal! Tak suka tgk biji banyak2 macam tu. Geli.

Ramai ke orang pakai benda tu di Malaysia?
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 12:45 PM | Show all posts
edee_91 replied at 12-1-2019 12:20 PM
aku faham sangat perasaan tu.

kan...

ntah kenapa aku rasa that's the end of their suffering... and the beginning of everybody else's


Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 01:39 PM | Show all posts
pakai silencer ke ni.. 2 kali tembakan xde org dengar..
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 02:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Psikonya lelaki ini..

Kita rasa mcm perempuan tu tak tahu akan dibunuh... sbb dia tak pakai baju..
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 02:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Zaien replied at 10-1-2019 12:36 PM
mak aii ngesek dlu dehhhh...

Takut mati kempunan
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 04:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Artemesiaa replied at 10-1-2019 04:48 AM
Keluarga nak mengesal pun tak berguna anak dah hilang nyawa

aku rasa kalau nak mati takde hal tapi matk bogel tu yang sedih
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 04:24 PM From the mobile phone | Show all posts
mieymiey replied at 10-1-2019 05:05 AM
Mak ayah menyesal pun dah tak guna.

kalau mak pak dia tahu umur 23 bunuh diri aku gunakan mesin masa patah balik 23 tahun lepas hantar screenshot  
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2019 05:33 PM | Show all posts

merasa dlu sblom ajal gituu
Reply

Use magic Report

12
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.134738s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list