JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
12
Return to list New
2772
View
48
Reply

Pasangan Kekasih Meraba-Raba Di KLIA , Rupa-Rupanya Lelaki Tu Dah Kahwin!

[Copy link]

Author: Cari-Azza    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 10-1-2019 05:20 PM From the mobile phone | Show all posts
kroit92 replied at 10-1-2019 03:44 PM
kau bulat ape ngek? lama aku fokus dalam bulatan merah tu

Haa.. aku zoom, x de pape pun..
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2019 06:50 PM From the mobile phone | Show all posts
besarkecik replied at 10-1-2019 02:02 PM
Aku memang tak boleh blah kalau orang mencarut berselang seli dengan kalimah Tuhan.

Sama dengan I. Rasa macam errrr.
Sama ja lah kalau Fcking Jesus ke apa hatta kalau orang tu Atheist/Agnostic ke apa.
Rasa macam huhhh. Lawak ada, kagum pun ada. Lol
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2019 07:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Best la laki org tu
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2019 09:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Ada gambar muka lelaki tu x? For research purpose!
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2019 09:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by izwan_izi at 10-1-2019 09:37 PM
eyansss replied at 10-1-2019 04:51 PM
depends on kategori sebenarnya...  kalo kategori lelaki, insya Allah boleh bertahan atau cuba kelu ...


ntahnya..bini dlm pantang..kalo suami dh sangap sgt sb isteri dlm pantang.. pegi toceng laa..kt rumah boleh..public toilet boleh..dlm kereta boleh...ape susah..

kt klia tu..brapa byk cubicle kt toilet laki..toceng la kt situ..beromen kt public satu hal..kantoi dlm media social satu hal..kecewakan hati isteri yg bru bersalin satu hal..jantan looser betul...


Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2019 11:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Nak buat projek cari port baek bro.
Tepi jln ko on klu lombu beromen pun blh jd viral.
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 12:32 AM From the mobile phone | Show all posts
D warna merah tu gred pereksa ke. mereka dapat D for indecent act ka? Awat tak bagi F9 terus?
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 07:56 AM | Show all posts
ermmh lembu pun beromen dalam semak tau
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 08:32 AM | Show all posts
pichee replied at 10-1-2019 01:59 PM
ko yang sedap..aku yg kne buang..kata manager itu..hahah

hahahha.. kan. sian si manager
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 09:35 AM | Show all posts
dah takde perasaan malu dorg ni
depan2 jalan pon jadi
baik ko ciom tgh jalan tu senang org langgor kan terus
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 09:54 AM | Show all posts

mesti la best, kote laki orang kan terjamin boleh diguna pakai. lagi2 yang bini baru lepas bersalin
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 10:45 AM | Show all posts
jangan bini dia meroyan dah...sian mak, sian baby kecik2 xde bapak, mak pulak cam x betul nanti

mintak simpang
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 05:21 PM From the mobile phone | Show all posts
MarryPottet replied at 11-1-2019 12:32 AM
D warna merah tu gred pereksa ke. mereka dapat D for indecent act ka? Awat tak bagi F9 terus?

Itu watermark tuan punya video
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 07:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Mangkuk la couple miang nih...takde tempat tersorok lain ke nak memadu kasih?dekat sebalik tiang pon jadi..dah macam binatang.kat tempat kerja kan ramai colleagues,tak malu ke tunjuk aksi menggesel..lagi satu,orang kata jangan buat hal dekat tempat kita carik makan.suwey taw x..yg pompan tu pon bukan main gedik lagi,laki orang pon ko sapu..dasar murahan
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 08:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Nikah la kalau dah tak tahan. Jangan buat macam ni..tempat cari rezeki tu.
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 11:57 PM | Show all posts
napela bogoo.. mecacatkn msia di mata pelancong
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 12:54 AM From the mobile phone | Show all posts
mjla replied at 10-1-2019 11:19 PM
Nak buat projek cari port baek bro.
Tepi jln ko on klu lombu beromen pun blh jd viral.

Betul betul betul....
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 10:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Eh eh laki org rupanya ye

Padanla muka kena buang keje
Jenis bangsat punya jantan betina
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2019 05:00 PM | Show all posts
D tu i rasa tukang amik video nak tuju "Dickhead" kot untuk jantan yg kena ramas kote tu.
ni spesis dah biasa buat la ni sampai dah tak segan silu meramas2 kat public.
padan la muka kena pecat.
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2019 10:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Elok ppuan tu pki telekong.. snang laki tu dok dlm jer... huh..
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2019 12:36 AM From the mobile phone | Show all posts
Ni bebudak geo power kome.Klu kt airport ade yg tolak pax ngn weelchair smpai msuk kapal,or jmput ms arrival tu demeh la.Byk sabahan n sarawakian.Gaji murah jah pong agaknye sbb tu xmampu sewa otel kahkah.Selayaknya disebar merata dh klo diri sndri duk mengelinjang tetek n kon.ek kt public.
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2019 10:22 PM From the mobile phone | Show all posts
jap jap guys...

boleh ke bagi summary kejadian yang berlaku, aku tak boleh tgk video...

thanks..
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2019 05:21 PM | Show all posts
omputih pun depa bercium sajo.. x dok nak meraba lebih2.. kalau melebih-lebih, y couple tu pun kena hencap dgn org sekeliling paling basic akan dapat saranan pi check in bilik lah oii..... ni over nauu lebih dari org2 urban western bagai... agak2 lah.. tahu lah dah lama bil air tertunggak.. y lelaki tu patut bini dia buat eksperiman cam "The Try Guys" tu camner sakitnya rasa nak bersalin.. sakit bil air tertunggak sangat jauh beza ngan sakit mengandung, beranak & sakit pulih dari beranak y seorang wanita kena tanggung hampir 12 bulan continuously kalau campur semua proses tu..
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2019 02:48 AM From the mobile phone | Show all posts
bykkn Istighfar dn sentiasa berselawat... mudah2an dijauhi drpd perkara2 yg boleh meruntuhkan akhlak.
Reply

Use magic Report

12
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.111421s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list